Fisher-Price ribica s funkcijami
23,11 € 15,47 €

Odličen okrogel morski prijatelj je izdelan iz različnih materialov in je okrašen s številnimi vzorci, zato ga bo lahko vaš malček dolgo raziskoval. igrača je za razvoj občutljivosti na dotik opremljena s plastičnimi plavutkami, zanimivim repom in okrašenimi ročaji s školjko in prelepo meduzo, ki ima lovke iz tkanine.

Playgro veseli klobčič za voziček
19,45 € 16,71 €

Playgro veseli klobčič je namenjen namestitvi na otroški voziček, kjer bo otroke zabaval z navihanimi, pisanimi prijatelji.

Playgro viseča čebelica Bertie
6,74 €

Zadnji kos!

Viseča igrača čebelica Bertie znamke Playgro je namenjena dojenčkom za razvijanje senzoričnih in motoričnih sposobnosti.

Fisher-Price otroška igrača podvodni konj in žoga 2v1
19,25 € 17,50 €

S tem srčkanim plišastim podvodnim konjem se bo vaš otrok počutil kot, da je odet v bombaž. Podvodnega konja lahko obrnete navznoter in ga spremenite v žogo, ki bo otroku nudila še več zabave. Z njim lahko naredite tudi lutko.

K´s Kids srečna Stonoga z oprijemkom za voziček
13,99 € 10,91 €

K's Kids srečna Stonoga je atraktivno zasnovana igrača, ki je izdelana iz mehkega materiala in omogoča pritrjevanje na ročaj vozička. Opremljena je z različnimi zvočnimi elementi, kot so šumenje, rožljanje in piskanje. Primerno za otroke od 3. meseca naprej.

Playgro viseči pingvinček Poppy
6,74 €

Viseča igrača pingvinček Poppy znamke Playgro je namenjena dojenčkom za razvijanje senzoričnih in motoričnih sposobnosti.

Playgro viseči konjiček
12,01 €

Zabavni in barviti konjiček iz finega plišastega materiala s sponko za obešanje je kot nalašč za igro med vožnjo, saj jo lahko obesite na otroški sedež.

Fisher-Price Panda na poti
29,58 €

Z veliko raznolikih tekstur – od mehkih ušesk do šumečih listkov, ki visijo – bo vaš dojenček še bolj užival na vsakem sprehodu. Igračka je za otroke primerna od rojstva dalje.

Jellycat Lollopylou Musical Pull
37,80 €

Lollopylou Musical Pull igrača na poteg blagovne znamke Jellycat vas bo očarala s svojo kakovostjo in nežno melodijo Au Clair de la Lune. Primerna je za otroke od rojstva naprej.

Nattou igralo kuža, veliko
21,99 € 18,14 €

Otroško igralo, ki vašega otroka animirajo pred spanjem, v vozičku ali avtosedežu.