Playgro Baby avto z zvokom
74,40 €

Zadnji kos!

Playgro Baby avto z zvokom je lahko prvi avto za vašega malčka. Otroška igrača je primerna od 6 mesecev, ko malčki že lahko sedijo sami. Interaktivna igrača za razvijanje čutov vašega otroka.


Playgro igralna podloga z motivom živali-32%
38,48 €

25,90 €

Odlična cena

Playgro – igralna podloga je ljubka barvita igralna podloga, ki je primerna za otroke od rojstva. S pregrado z igračkami in ljubkimi podrobnostmi. Otroku pomagajo pri razvoju motorike in mu pričarajo pravo zabavo. Dimenzije so 92 × 58 cm.


Playgro igralna podloga Vrt
49,90 €

Odlična cena

Playgro igralna podloga Vrta je lepa pomladno obarvana podloga z visečimi igračami. Snemljive igrače igrajo dolgotrajne melodije Paket vključuje tudi plišastega ježa. Primerno za dojenčke od rojstva.


Playgro igralna podloga Maxi, 150 x 100 cm-20%
53,70 €

42,90 €

Odlična cena

Velika igralna podloga blagovne znamke Playgro je izjemno velika, izjemno mehka podloga, ki je na voljo v dimenziji 150 × 100 cm in ponuja veliko prostora za igro in zabavo!


Hape prenosna otroška blazina
103,01 €

74,40 €

S to mehko blazino omogočite otroku zadovoljstvo in udobje skozi cel dan. Ročaj je opremljen z igračami jabolka, čebele z vrtečimi krili in rožico. Igrače bodo zamotile otroške oči in roke.


KinderKraft igralna podloga MILY
29,99 €

25,90 €

Odlična cena

Igralna podloga Kinderkraft MILY je čudovit nabor igrač, ki krepijo kognitivne funkcije pri vašem malčku. Vašemu otroku bo ta barvita podloga prav gotovo prinesla obilo zabave, ob kateri bo neizmerno užival.


KinderKraft igralna podloga s podobo živali v gozdu MILYPLAY
39,99 €

35,90 €

Odlična cena

Igralna podloga MILYPLAY je čudovit nabor igrač, ki krepijo kognitivne funkcije pri vašem malčku. Vašemu otroku bo ta barvita podloga prav gotovo prinesla obilo zabave. V paketu se nahaja tudi 30 zabavnih balonov, ki so prav tako vključeni v paket.


Lamaze igralna podloga-26%
44,99 €

32,90 €

Odlična cena

Lamaze igralna podloga z dimenzijami 46 × 35 cm se hitro in enostavno spremeni v priročno torbo. Odlikuje jo vodoodporna zasnova, zato je idealna za igranje na prostem.


Lamaze igralna podloga Freddie Flames
50,80 €

41,10 €

Igralna podloga Freddie Flames za raziskovanje sveta in učenje preko igre. Otrok razvija svoj vid, dotik in motorične sposobnosti. Vključuje odstranljive igrače in udobno blazino. Dimenzije podloge so 50 × 40 cm. – Primerna od rojstva


T-tomi MAXI podloga MINKY
58,70 €

T-Tomi MAXI igralna blazina je primerna za otroke od rojstva do vrtca ali še naprej. Lahko se uporablja ne le kot podloga za igro, ampak tudi kot idealno mesto na primer v kampu ali pa kar za počitek. Podloga bo vašemu otroku omogočila občutek mehkobe, udobja in varnosti v istem trenutku.


Tiny Love igralni center Gymini Tiny Princess Move & Play
129,99 €

125,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Igralni center Tiny Love Gymini Tiny Princess Move & Play je vsestransko uporaben, saj omogoča različne vrste dejavnosti za otroke oz. dojenčke od rojstva dalje. Opremljen je s številnimi zabavnimi elementi, ki bodo poskrbeli za dolge ure zabave, lok pa lahko poljubno nastavljate po višini. Dimenzije podloge znašajo 114 × 106 cm.


Tiny Love igralni center Sončni dan
59,99 €

52,90 €

Odlična cena

Tinylove igralni center Sončni dan je odličen pripomoček za spodbujanje otrokovega razvoja, raziskovanja in veselja do igre.


Taf Toys igralna odeja I love
45,90 €

Odlična cena

Barvna odeja je mehka in otroku ponuja veliko elementov, kot so npr. zrcalo. Zahvaljujoč ročajem lahko zloženo odejo enostavno prestavljate.


Fisher-Price otroška igra 2v1
42,99 €

39,10 €

Z zabavno igro otroci uživajo v aktivni zabavi doma in na poti! Je mehka in lepo obarvana s številkami, ropotulicami v obliki pande in s ljubkimi živalskimi prijatelji, ki bodo otroku naredili družbo, kadar se igra ali pa zgolj leži.


Playgro igralna podloga tunel
35 €

Igralna podloga s tunelom je odličen prostor za igro in raziskovanje, ki bo poskrbela za otrokov razvoj koordinacije.


Tiny Love super igralna podloga
79,99 €
79 €

Atraktivno zasnovana super igralna podloga Tiny Love otorku zagotavlja dolge ure zabave in je primerna od rojstva naprej. Ta izjemno mehka podloga je opremljena z živo pisanimi motivi in funkcijami, ki bodo pritegnile otrokovo pozornost in spodbujale razvoj otroka. Njene dimenzije znašajo 100 × 150 cm.