Najdeno: 35

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Playgro Baby avto z zvokom
59,90 €

Zadnji kos!

Playgro Baby avto z zvokom je lahko prvi avto za vašega malčka. Otroška igrača je primerna od 6 mesecev, ko malčki že lahko sedijo sami. Interaktivna igrača za razvijanje čutov vašega otroka.


Playgro igralna podloga tunel-23%
34,99 €

26,90 €

Zadnji kos!

Igralna podloga s tunelom je odličen prostor za igro in raziskovanje, ki bo poskrbela za otrokov razvoj koordinacije.


Tiny Love igralni center Sončni dan
59,90 €

Zadnji kos!

Tinylove igralni center Sončni dan je odličen pripomoček za spodbujanje otrokovega razvoja, raziskovanja in veselja do igre.


Playgro igralna podloga z motivom živali-36%
38,48 €

24,30 €

Odlična cena

Playgro – igralna podloga je ljubka barvita igralna podloga, ki je primerna za otroke od rojstva. S pregrado z igračkami in ljubkimi podrobnostmi. Otroku pomagajo pri razvoju motorike in mu pričarajo pravo zabavo. Dimenzije so 92×58 cm.


Playgro igralna podloga Vrt
70,90 €

Playgro igralna podloga Vrta je lepa pomladno obarvana podloga z visečimi igračami. Snemljive igrače igrajo dolgotrajne melodije Paket vključuje tudi plišastega ježa. Primerno za dojenčke od rojstva.


Playgro igralna podloga Maxi, 150 x 100 cm
55,20 €

Velika igralna podloga blagovne znamke Playgro je izjemno velika, izjemno mehka podloga, ki je na voljo v dimenziji 150×100 cm in ponuja veliko prostora za igro in zabavo!


Lamaze igralna podloga, polž
25,99 €

23,60 €

Mehka igralna podloga je zasnovana v obliki polža in ponuja privlačno površino za igranje na tleh. Izdelana je iz materialov z različnimi teksturami in v privlačnih barvah. Več kot 50 cm široka podloga bo spodbujala razvoj otrokovih čutil. Primerno za dojenčke od rojstva naprej.


Hape prenosna otroška blazina
103,01 €

86,70 €

S to mehko blazino omogočite otroku zadovoljstvo in udobje skozi cel dan. Ročaj je opremljen z igračami jabolka, čebele z vrtečimi krili in rožico. Igrače bodo zamotile otroške oči in roke.


KinderKraft igralna podloga MILY
31,50 €

Igralna podloga Kinderkraft MILY je čudovit nabor igrač, ki krepijo kognitivne funkcije pri vašem malčku. Vašemu otroku bo ta barvita podloga prav gotovo prinesla obilo zabave, ob kateri bo neizmerno užival.


KinderKraft igralna podloga s podobo živali v gozdu MILYPLAY
39,99 €
39,40 €

Igralna podloga MILYPLAY je čudovit nabor igrač, ki krepijo kognitivne funkcije pri vašem malčku. Vašemu otroku bo ta barvita podloga prav gotovo prinesla obilo zabave. V paketu se nahaja tudi 30 zabavnih balonov, ki so prav tako vključeni v paket.


KinderKraft igralna podloga SMARTPLAY
51,20 €

Igralna podloga SMARTPLAY je čudovit nabor igrač, ki krepijo kognitivne funkcije pri vašem malčku. Vašemu otroku bo ta barvita podloga prav gotovo prinesla obilo zabave, ob kateri bo neizmerno užival. V paketu se nahaja tudi 20 zabavnih balonov, ki so prav tako vključeni v paket.


Lamaze igralna podloga-33%
44,99 €

30 €

Odlična cena

Lamaze igralna podloga z dimenzijami 46×35 cm se hitro in enostavno spremeni v priročno torbo. Odlikuje jo vodoodporna zasnova, zato je idealna za igranje na prostem.


Lamaze igralna podloga Freddie Flames
50,80 €

41,40 €

Igralna podloga Freddie Flames za raziskovanje sveta in učenje preko igre. Otrok razvija svoj vid, dotik in motorične sposobnosti. Vključuje odstranljive igrače in udobno blazino. Dimenzije podloge so 50×40 cm. – Primerna od rojstva


T-tomi MAXI podloga MINKY
59,10 €

T-Tomi MAXI igralna blazina je primerna za otroke od rojstva do vrtca ali še naprej. Lahko se uporablja ne le kot podloga za igro, ampak tudi kot idealno mesto na primer v kampu ali pa kar za počitek. Podloga bo vašemu otroku omogočila občutek mehkobe, udobja in varnosti v istem trenutku.


Tiny Love igralni center Gymini Tiny Princess Move & Play
129,99 €
126,10 €

Igralni center Tiny Love Gymini Tiny Princess Move & Play je vsestransko uporaben, saj omogoča različne vrste dejavnosti za otroke oz. dojenčke od rojstva dalje. Opremljen je s številnimi zabavnimi elementi, ki bodo poskrbeli za dolge ure zabave, lok pa lahko poljubno nastavljate po višini. Dimenzije podloge znašajo 114×106 cm.


Taf Toys igralna odeja I love
63,40 €

Barvna odeja je mehka in otroku ponuja veliko elementov, kot so npr. zrcalo. Zahvaljujoč ročajem lahko zloženo odejo enostavno prestavljate.


Playgro igralni center z žogicami 3 v 1-30%
64,99 €

44,99 €

Odlična cena

Playgro igralna podloga z žogicami 3v1 je namenjena otrokom od rojstva dalje. Široka igralna podloga omogoča otroku veliko prostora za gibanje.


Yookidoo igralna blazina
51,20 €

Yookidoo igralna blazina meri 140×110 cm in prinaša veliko število različnih didaktičnih igrač.


Yookidoo igralna blazina z loki
89,99 €

79,90 €

Odlična cena

Yookidoo igralna blazina z loki ponuja nešteto možnosti za zabavo. Meri 100×85 cm.


Fisher-Price otroška igra 2v1
39,40 €

Trenutno ni na zalogi

Z zabavno igro otroci uživajo v aktivni zabavi doma in na poti! Je mehka in lepo obarvana s številkami, ropotulicami v obliki pande in s ljubkimi živalskimi prijatelji, ki bodo otroku naredili družbo, kadar se igra ali pa zgolj leži.


Lamaze dvižna igralna podloga, veseli dan
99,99 €

78,40 €

Trenutno ni na zalogi

Dvižna igralna podloga veseli dan je namenjena raziskovanju sveta in učenju igre. Podloga je nastavljiva, predvaja melodije in je opremljena z lučjo. Njene dimenzije znašajo 70×45×20 cm in je primerna za novorojenčke.


Playgro igralna podloga piano
19,70 €

Trenutno ni na zalogi

Igralna podloga piano, primerna za vašega malčka, ki vpliva na njegov vsestranski razvoj. Glasbena igračka za otroka, starejšega od 6. mesecev. Podloga piano vsebuje številne zvočne efekte in možnosti igranja z njimi. Pojdite se igrati in uživajte v zabavi.


Tiny Love igralna podloga Svet
86,70 €

Trenutno ni na zalogi

Atraktivno zasnovana igralna podloga Tiny Love Svet otorku zagotavlja dolge ure zabave in je primerna od rojstva naprej. Ta izjemno mehka podloga je opremljena z živo pisanimi motivi in funkcijami, ki bodo pritegnile otrokovo pozornost. Njene dimenzije znašajo 100×150 cm.


Tiny Love igralni center Bymini Developlace
134,40 €

Trenutno ni na zalogi

Igralni center Tiny Love Bymini Developlace je vsestransko uporaben, saj omogoča različne vrste dejavnosti za otroke različnih starosti. Opremljen je s številnimi zabavnimi elementi, ki bodo poskrbeli za dolge ure zabave. Primeren je za uporabo od rojstva naprej.


Tiny Love super igralna podloga
79,60 €

Trenutno ni na zalogi

Atraktivno zasnovana super igralna podloga Tiny Love otorku zagotavlja dolge ure zabave in je primerna od rojstva naprej. Ta izjemno mehka podloga je opremljena z živo pisanimi motivi in funkcijami, ki bodo pritegnile otrokovo pozornost in spodbujale razvoj otroka. Njene dimenzije znašajo 100×150 cm.