Babypoint zibelka Regina
119 € 109,90 €

Zadnji kos!

Zibelka Regina v nostalgičnem dizajnu s praktičnimi lastnostmi so sanje vsakega otroka. Ob zvokih prijetnih melodij zaziba vašega otroka v sladek spanec. Primerno za otroke od rojstva dalje.

COSING otroška posetljica, bukev, 60 x 120 cm
69,99 € 44,54 €

Zadnji kos!

Cosing posteljica 60 × 120 cm je klasična lesena posteljica za otroke, ki je izdelana iz masivnega bukovega lesa. Ima ograjico, ki je nastavljiva po višini v 3 stopnjah.

COSING otroška posteljica OSCAR
142,99 € 96,08 €

Zadnji kos!

Otroška posteljica OSCAR bo vašemu otroku prinesla sladke sanje. Velikost posteljice je 120 × 60 cm in je izdelana iz trpežnega bukovega lesa. Mrežo lahko nastavite v treh položajih, ima pa tudi odstranljive predelne stene.

Chicco Next2Me Posteljica
219,96 € 185,70 €

Zadnji kos!

Chicco posteljica Next2Me – Pearl. Spanje je toliko bolje, ko je vaš otrok blizu. Ni vam treba več vstajati iz postelje, saj je vaš dojenček zraven in obenem v svoji posteljici. Medtem ko dojenček spi, se lahko sprostite tik ob njem. Na ta način bo vez med vami močnejša in noči bodo za oba mirnejše.

KinderKraft Baby wooden Mia otroška posteljica
132,70 € 102,58 €

Novo

Klasična posteljica MIA, od znamke Kinderkaft, v minimalističnem skandinavskem stilu, je izdelana iz borovega lesa in bo videti dobro tako v dekliških kot fantovskih sobah. Ko vaš malček odraste, lahko posteljico spremenite v kavč za starejšega otroka.

KinderKraft Baby wooden Mia otroška posteljica + vzmetnica
163 € 126,26 €

Novo

Klasična posteljica MIA z vključeno vzmetnico, od znamke Kinderkaft, v minimalističnem skandinavskem stilu, je izdelana iz borovega lesa in bo videti dobro tako v dekliških kot fantovskih sobah. Ko vaš malček odraste, lahko posteljico spremenite v kavč za starejšega otroka.

COSING osteljica Kamil, 120x60 - les/bela
88,90 € 84,60 €

Otroška postelja Kamil, od znamke COSING, omogoča vašemu otroku kakovosten in nemoten spanec. Rešetka je nastavljiva na tri višine, tako da jo lahko prilagodite v času rasti vašega otroka. Postelja je narejena iz trdega in kakovostnega bukovega lesa.

AT4 otroška postelja EVOLUTION (2v1), 70 × 140 cm
169 € 144,17 €

Otroška postelja EVOLUTION blagovne znamke AT4, raste z vašim otrokom. Za manjše otroke lahko uporabite posteljico, ki jo lahko kasneje spremenite v klasično posteljo, zato bo trajala mnogo dlje. Narejena je iz bukovega lesa in prebarvana z okolju prijaznimi laki na vodni osnovi. Rešetko za posteljo lahko nastavite na dva položaja.

BabyGO otroška posteljica Together
159,99 € 118,38 €

Otroška posteljica Together je primerna za otroke od rojstva. Ponuja stransko odpiranje in možnost pritrditve na starševsko posteljo. Nastavljiva je v 6 višinskih položajih.

AT4 otroška posteljica ESSENTIEL, 60 × 120 cm
109 € 84,35 €

Otroška postelja AT4 ESSENTIEL omogoča vašemu otroku kakovostno kakovost in nemoten spanec. Izdelana iz visoko kakovostnega bukovega lesa Rešetka je nastavljiva na tri višine, tako da jo lahko prilagodite v času rasti vašega otroka. Postelja ustreza veljavnim standardom za izdelke, namenjene otrokom do 3 let. Posteljica je na voljo v treh različicah.

Hauck otroška postelja Hauck Face To Me 2020
149,32 € 125,08 €

Hauck Face To Me je čudovita postelja v modernem dizajnu, ki jo lahko v prostoru postavite samostojno ali pa jo pritrdite k postelji staršev. Zaradi enostavne sestave in nizke teže jo lahko vzamete seboj tudi na potovanja.

Chicco Chicco Baby Hug otroška posteljica/ležalnik/stol
279,96 € 228,57 €

Chicco Baby Hug otroška posteljica/ležalnik/stol 4v1 je edinstven asistent za nego otrok, saj združuje 4 izdelke v enem. Od posteljice in stola do jedilnega stola ali udobnega stola. Ta večnamenski spremljevalec vam omogoča, da je otrok v hiši vedno blizu in varno ter udobno od rojstva do treh let.

COSING otroška posteljica MAGDA
142,99 € 98,02 €

Otroška posteljica MAGDA bo vašemu otroku prinesla sladke sanje. Velikost posteljice je 120 × 60 cm in je izdelana iz trpežnega bukovega lesa. Mrežo lahko nastavite v treh položajih, ima pa tudi odstranljive predelne stene.

COSING postelja PICCOLO
76,99 € 52,78 €

Cosing postelja Piccolo v velikosti 88 × 44 cm je pritrjena na posteljo od staršev. Omogoča možnost nastavitve višine rešetke. Izdelana je iz trdne in trpežne bukovine.

AT4 otroška postelja WEBABY, 60x120 cm
129 € 97,53 €

Zložljiva posteljica 60 × 120 cm podjetja AT4 je narejena v Franciji iz kakovostnega bukovega lesa s kakovostnim zaključkom. Posteljica je izdelana po veljavnih standardih ČSN EN 716 –1 za izdelke za otroke do 3 let.

COSING postelja iz lesa bukve
79,99 € 54,46 €

Cosing postelja iz lesa bukve poskrbi za sladek spanec vaših otrok. Ležišče v velikosti 120 × 60 cm je narejeno iz trpežnega bukovega lesa in ima nastavljiv pod v tri položaje.

AT4 majhna posteljica ESSENTIEL, 40 × 80 cm
76,90 € 67,45 €

Otroška mini postelja ESSENTIEL iz AT4 s svojo brezčasnim dizajnom odlično dopolni vsako spalnico ali sobo. Izdelana iz visoko kakovostnega bukovega lesa. Jaslice imajo praktična kolesa z zavoro za lažje premikanje med sobami, tako da lahko otroka obdržite ves čas ob sebi.

AT4 zložljiva otroška posteljica EVOLUTION, 60 × 120 cm
149 € 127,28 €

Otroška posteljica EVOLUTION blagovne znamke AT4 je izdelana iz čvrste bukve. Lahko zložite jaslice, tako da lahko zasedete malo prostora. Nosilec za posteljo je nastavljiv na tri položaje, ki jih lahko prilagodite, ko otrok raste. Dajte svojemu otroku kakovostnen in nemoten nemoten spanec s to posteljico.

KinderKraft Baby wooden Nico otroška posteljica + vzmetnica
162,80 € 124,41 €

Novo

Večnamensko posteljico z vzmetnico NICO, od znamke Kinderkaft, lahko enostavno pretvorite v kavč za starejšega otroka. 3 stopenjska nastavitev višine vzmetnice in odstranljiva ena stran posteljice prispevata k fleksibilni in intuitivni vsakodnevni uporabi. Posteljica je narejena iz naravnega kakovostnega bora.

KinderKraft Baby wooden Nico otroška posteljica
140 €

Novo

Večnamensko posteljico NICO iz Kinderkafta lahko enostavno pretvorite v kavč za večjega otroka. 3 stopenjska nastavitev višine vzmetnice in odstranljiva ena stran posteljice prispevata k fleksibilni in intuitivni vsakodnevni uporabi. Posteljica je narejena iz naravnega kakovostnega bora.

Otroške posteljice in zibelke

Ste ugotovili, kateri tip zibelke ali posteljice bi vam najbolj ustrezal? V spletni trgovini mimovrste.com ponujamo vrsto kakovostnih in cenovno dostopnih posteljic in zibelk za vaše otroke!

Obožujete praktične lesene posteljice? Izbirajte med bogato ponudbo proizvajalcev COSING, AT4 ali Candide. Sodobne posteljice iz tekstila izdeluje Lorelli.

^ Nazaj na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov, razvrščenih glede na ceno, najdete v kategoriji ugodne otroške posteljice in zibelke.