Izbirajte med pestro ponudbo artiklov iz kategorije Hoduljice. Za lažje iskanje lahko artikle filtrirate po najnižji ceni ali priljubljenosti.

Prikaži več
 • Dostava po celotni Sloveniji.
 • Blago lahko osebno prevzamete v enem izmed naših prevzemnih mest. Ne velja za artikle iz spletne tržnice.
 • V primeru vprašanj se lahko obrnete na našo podporo za stranke.
 • Več možnosti plačila:
  • S kartico preko spleta
  • Plačilo ob prevzemu (kartica ali gotovina)
  • Po predračunu
  • Leanpay
  • V poslovalnicah na obroke
 • Če vam artikel iz kategorije Hoduljice ne ustreza, ga lahko vrnete v roku 14 dni, skladno s pogoji poslovanja.

Priporočamo ogled podobnih kategorij: Vozila na pedala, Otroška vozila na akumulator, Gugalni konjički, Zunanja igrala in Poganjalci.

Lorelli Otroški sprehajalnik SWING W1224CE EB DARK BLUE

Lorelli Otroški sprehajalnik SWING W1224CE EB

87,70 €

Praktični otroški sprehajalnik Lorelli SWING W1224CE EB z nastavljivo višino sedeža in funkcijo zibanja. Vključuje glasbeno ploščo z melodijami in drugimi igračami za še več zabave. Hodulja je zasnovana za otroke od 6. meseca dalje in izpolnjuje visoke varnostne zahteve.

Partner: DAS Handel
Lorelli Otroški sprehajalnik W1224CE EB DARK BLUE

Lorelli Otroški sprehajalnik W1224CE EB

72,30 €

Otroški sprehajalnik W1224CE EB proizvajalca Lorelli, s katero bodo otrokovi prvi koraki lahki in varni brez nevarnosti padca. Vključuje zabavno ploščo z igračami, melodijami in svetlobnimi učinki. Starši lahko prilagodijo višino sedeža in uporabijo odstranljivo prevleko za hitrejše vzdrževanje.

Partner: DAS Handel
4iQ Lesena Hodulja za dojenčke BEAR

4iQ Lesena Hodulja za dojenčke BEAR

40,37 €

Poučna gozdna igra kot nalašč za darilo, ki vam bo pomagalo popestriti počitnice! Večnamenska zabava bo poskrbela za razvoj v različnih vidikih.

Partner: Gumiks
4iQ Activity Hodulja, Potegni - potisni igrača

4iQ Activity Hodulja, Potegni - potisni igrača

55,45 €

Zaradi otrok je igrača izdelana iz visokokakovostnih materialov, s posebnim namenom za otroke. Igrača je zasnovana tako, da je čim bolj varna za otroke, ne vsebuje ostrih robov in nevarnih elementov.

Partner: Gumiks

Otroške hoduljice

Hoduljica otrokom olajša prve korake, jim zagotavlja zaščito pred padci in zahvaljujoč interaktivnim panelom poučnih hoduljic lahko služi tudi kot igrača.

 • Pasivna otroška hoduljica

Stabilna konstrukcija na kolescih s sedežem, ki jo dopolnjuje pult z igračami. Otrok se premika z odrivanjem ali se samostojno pomika naprej. Izkoristite lahko tudi možnost nastavitve višine in zaščito pred padcem po stopnicah.

 • Aktivna otroška hoduljica

Oblika vozička, ki ga otrok potiska pred seboj in se naj pri hoji naslanja. Daje prostor za oblikovanje pravih navad. Sprednja plošča je običajno opremljena z interaktivnimi igračami, ki poskrbijo za zabavo tudi v primeru sedeče igre. Pri izbiri se pazite zlasti na stabilnost in široko spodnji del. Priporočljiva so tudi gumijasta kolesca, opremljena z zavoro, in nastavljiv ročaj.

 • Otroške hoduljice 3 v 1

Tako imenovana rastoča hoduljica ima praviloma obliko avtomobila. Omogoča pasivni in aktivni način ali oba načina hkrati. Je razstavljiva in z možnostjo nastavitve po višini.

 • Poučna hoduljica

Poučna hoduljica je aktivni igralni center z odstranljivo sprednjo igralno ploščo. Pri hoji hoduljica oddaja melodije in otroka navdihuje za gibanje. Z igralno ploščo se otrok lahko igra tudi v sedečem ali ležečem položaju.

 • Lesena hoduljica za otroke

Pogost material za izdelavo aktivnih hoduljic je trpežna plastika. Zelo priljubljene so tudi retro hoduljice iz lesa. So nekoliko težje, a hkrati tudi bolj stabilne.

→ Za dojenčke so idealne igralne podloge in igralni loki, opremljeni s številnimi zanimivimi igračami za najmlajše, ki pomagajo pri razvoju in krepitvi njihovih motoričnih sposobnosti.