Safety 1st hojica Bolid
47,20 €

Zadnji kos!

Ko otrok začne samostojno sedeti, lahko sedi na udobnem sedežu hojice Bolid. Hojica bo zaradi igralne konzule z interaktivnimi igračami vašemu otroku nudila izjemno zabavo.


BabyGO hoduljica Walker 4v1
67,99 €

Novo

Hoduljica Walker 4v1 je namenjena prvim otroškim korakom. Otrok hodi s podporo, se guga v sedežu in igra na igralni mizi. Primerna za otroke od 6 do 36 meseca.


Weina hojica + igralna konzola-20%
84,99 €

67,99 €

Odlična cena

Weina hojica z igralno konzolo omogoča nastavitev v 3 različne položaje. Konzola bo otroka zabavala s svetlobnimi učinki in zvoki živali. Hojico zaznamujeta kolesi na sprednji strani, ki omogočata enostavnejše premikanje.


Weina interaktvina hojica 2 v 1
59,10 €

Weina interaktivna hojica 2 v 1 je idealna igrača za prve korake vašega malčka. Otroku nudi enostaven oprijem in mu pomaga pri hoji. Ko otrok zna samostojno stati, bo hojica zanj postala odlična igrača, saj ponuja igralno konzolo, ki omogoča zabavno igranje.


Weina interaktivna hoduljica Drive
52,99 €

46,10 €

Interaktivna hoduljica Drive je opremljena z utripajočim svetlobnim signalom in realističnimi zvoki. Je popolna igrača za učenje prvih korakov vašega malčka. Ročaj omogoča dober oprijem in otroku pomaga pri hoji.


Weina interaktivna hojica
46,10 €

Weina interaktivna hojica je idealna igrača za prve korake vašega malčka. Otroku nudi enostaven oprijem in mu pomaga pri hoji, poleg tega pa ga zabava z zvočnimi in svetlobnimi efekti.


Top Mark hojica NICKY
55,10 €

NICKY hojica ima 4 kolesa, gumijaste zavore, stabilen okvir in sedež, ki ga lahko nastavite v 3 položaje višine. Sedež ima visoko naslonjalo za podporo otrokovemu hrbtu. Odstranljiv igralni pladenj je vključen.


Bright Starts hojica Pack Of Pals, 6 m+, 11 kg
70,50 €

Hojica s 3 višinsko nastavljivimi položaji, z zabavnimi igračkami in visokim sedežem za udobje in podporo otroka. Varnost je ojačana z nogicami iz gume, ki preprečujejo, da bi se otrok približal neravnim površinam. Primerno za otroke, starejše od 6 mesecev do 11 kg.


Safety 1st hojica Kamino
125,57 €

118,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Safety 1st Kamino sedež in hojica v enem, ki se prilagaja otrokovi višini in starosti. Primerna za otroke, starejše od 6 mesecev. Hojica se lahko nastavi na 3 višine, za starejše otroke lahko sedež odstrani. Odstranljiva igralna konzola s svetlobnimi učinki in zvokom.


Bright Starts otroška stajica Pals Walker
43,10 €

Novo

Čudovita otroška stajica bo vašemu otroku omogočil, da vadijo svoje prve korake Zahvaljujoč visoki zasnovi hrbta nudi dodatno podporo in udobje za otroka.


Hauck gugalnica Hauck Jump 2019 hearts
30,60 €

Hauck Hauck Jump 2019 gugalnica, hearts je udobna barvna otroška gugalnica za otroke od 5. do 15. meseca starosti (6–10 kg). Mehka oblazinjena in snemljiva podloga, 100 % poliester. Kadar imate delo, lahko otroka enostavno zamotite.