Wader Kid Cars 3D Bolnišnica
21,10 €

Zadnji kos!

Bolnišnica je nepogrešljiv del vsakega mesteca Kid Cars. Ta 2-nadstropna stavba ima progo dolgo 4,8 m in je izdelana iz neškodljive plastike. V kompletu sta tudi rešilec in helikopter. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Wader Kid Cars 3D gasilci
21,20 €

Zadnji kos!

Veliko gasilsko postajo bo vaš mali junak takoj vzljubil. In to takoj, ko pogasi požar. Proga je izdelana iz vzdržljive in zdravju neškodljive plastike. V pakiranje so vključeni tudi 3 manjši gasilski tovornjaki. Odlično za vsako otroško sobo.

Wader Kid Cars 3D gradbišče
21,30 €

Zadnji kos!

Gradbeni igralni komplet je popoln del za vsako Kid Cars mestece. Ta igralni komplet ima progo dolgo 3,7 m in je izdelana iz neškodljive plastike. V kompletu so tudi 3 gradbena vozila. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Wader Kid Cars 3D 2-nadstropna garaža, 4,6 m
22,50 €

Barvita plastična garaža z odlično 4,6 metrov dolgo dirkalno progo. Uživajte v zabavi na progi in na koncu parkirajte svoje avtomobile v garaži. Raznobarvna garaža je izdelana iz varne plastike in bo odličen dodatek za vsako otroško sobo. Združljiva je z vsemi avtomobili Wader Kid cars.

Wader Kid Cars 3D 2-nadstropna garaža
16,60 €

3D garaža Kid Cars znamke Wader je več kot le garaža. Mega garaža z 2 nadstropjema bo poskrbela za zaslužen počitek vseh vaših avtomobilov. Avtomobilčki se bodo počutili kot v termah. Barvita plastična garaža se bo ujemala v vsako otroško sobo.

Wader Kid Cars postaja za prestopanje, 5 m
26,40 €

Zdaj se lahko tudi otroci igrajo graditelje infrastrukture za transport. Postavite si veliko postajo za prestopanje Kid Cars znamke Wader. Komplet vsebuje veliko zavojev, križišč in nadvozov, kar omogoča gradnjo veličastne ceste, ki bo zagotovo prinesla veliko zabave v otroško sobo.