Set Stay Safe 129, roza

Set Stay Safe 129, roza

Številka: 2781422
Set, shranjen je roza torbici, vsebuje razkužilo za roke, pet higienskih mask in tri pare zaščitnih rokavic. Celoten opis
14,90 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
9.2. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2781422

Predstavitev

Set Stay Safe 129, roza

  • Seti so izdelani iz posebnega, izjemno trpežnega in vodoodpornega materiala, ki se ne trga in ga je možno tudi reciklirati. Je okolju prijazen material, ki diha in je pralen. Kot zanimivost, prav iz takšnega materiala so izdelane tudi zaščitne obleke in kombinezoni, ki jih uporabljajo v medicini pri izpostavljanju prenosljivim boleznim.
  • Set vsebuje:
  • 1 x razkužilo za roke: v vsak potovalni set je priloženo 100-ml razkužilo za roke s pršilko. Razkužilo ima baktericidno, virucidno in fungicidno delovanje. Učinkovito ščiti pred bakterijami in virusi saj ima več kot 60 % alkohola.
  • 5 x higienska maska za obraz: maske so lahke, mehke, optimalno prepuščajo zrak in so odporne na trganje. Imajo elastiko s pomočjo katere jih lahko namestimo na obraz in zataknemo za ušesa. 
  • 3 x zaščitne rokavice: priloženi so 3 pari zaščitnih rokavic. Imajo zelo dobro prileganje in povečano odpornost na trganje. Ščitijo pred okužbami in so odporne na večino kemikalij, vključno s kislinami in alkalijami.
Set Stay Safe 129, roza