Avent komplet za otroško nego SCH400/30
30,99 €

Zadnji kos!

Komplet za otroško nego Avent SCH400/30 bo poskrbel, da imate vse potrebne stvari za vašega malčka vedno pri roki. Komplet vsebuje nosni aspirator z mehko konico, prstno zobno ščetko, digitalni termometer ter majhen set za nego nohtov in las.


Nuk otroška zobna ščetka
4,99 €

Zadnji kos!

NUK otroška zobna ščetka je s kratkim in ergonomsko oblikovanim ročajem odlična izbira za prvo otrokovo ščetko. Malčku temeljito očisti zobke in mu pomaga pri učenju ščetkanja.


to.to blazinice vate, perforirane, 60 kosov
1,99 €

Novo

Blazinice so izdelane iz visoko vpojnega, 100 % čistega bombažnega traku vate. V postopku izdelave so jih vodno utrdili, zato ob stiku z vodo ne bodo spremenile svoje oblike.


NEXCARE pas za trebuh po porodu, L
31,10 €

Opora Nexcare za trebuh po porodu je predvsem namenjena ženskam po carskem rezu ali ženskam z diastazo mišic na trebuhu.


NEXCARE pas za trebuh po porodu, M
31,10 €

Zadnji kos!

Opora Nexcare za trebuh po porodu je predvsem namenjena ženskam po carskem rezu ali ženskam z diastazo mišic na trebuhu.


Little Company kozmetična torba Beautycase Emily
17,35 €
16,80 €

Vsi vaši izdelki za nego in varstvo otroka sedaj na enem mestu, s prenosno kozmetično torbo Little Company Emily. Čudovita torbica ima dva praktična predela, v katerih lahko shranite vso dodatno opremo.


Nuk ščipalka za nohte
6,99 €

Nuk ščipalka za nohte bo poskrbela za nohte vašega dojenčka na varen, nežen in enostaven način. Zaobljena površina zaščiti majhne prste in omogoča varno ter natančno rezanje.


Nuk Welcome set za nego otroka 7 v 1
28,99 €

21,80 €

Set vsebuje NUK dudo (0–6 mesecev), škatlico za dudo, otroško krtačo, otroške škarjice, grizalo v obliki kroga (3–12 mesecev) in ščetko za nego otroških zob različne velikosti.