DIAGO organizator za v avto, siv
13,90 € 12,87 €

DIAGO praktični organizator za avtosedež, ki ga uporabljate na potovanju z otroki, ko pogosto potrebujete veliko stvari: hrano, pijačo, igrače, knjige itd. Organizator ima 5 žepov: 1 majhen žep na ježka, 3 večji žepi na ježka in 1 velik žep z zadrgo.

Reer TravelKid Box avto organizator
24,90 € 22,77 €

Organizator za avto2 prostorskima predaloma. Idealno za shranjevanje igrač, knjig in drugih majhnih predmetov. Mrežasti žepi za pijačo. Zavarujte z nedrsečim materialom in zaponko. Reer Avto-organizator TravelKid Box je izdelan iz poliestra in poliuretana.

Hauck Organizator za v avto Organize me (VE 12)
15,89 €

Univerzalni praktični organizator za avtomobile v katerega lahko shranjujete različne predmete. Dimenzije znašajo 21 × 24 × 35 cm. Narejen je iz visoko kakovostnega in vodoodpornega materiala.

Summer Infant zaščita sedežev z organizatorjem, 2 kosa
11,96 € 11,15 €

Univerzalna zaščita na zadnji strani sedeža bo ščitila pred umazanijo, poleg tega pa deluje tudi kot praktičen organizator, kamor lahko shranjujete osebne stvari vaših malčkov med potovanjem Zaščita vsebuje 3 žepe za enostaven dostop. Izdelana je iz trpežnega in pralnega materiala. Namestite jo na zadnjo stran sedeža in jo pritrdite z vrvico, ki jo zavijete okoli sedeža.

Lässig organizator za otroške pripomočke Car Wrap-to-Go Spooky
32,90 € 26,28 €

Korak v pravo smer bo prav gotovo praktičen organizator, ki vam bo vašim najmlajšim omogočil, da organizirajo svoje vsakdanje reči tudi za na pot poti z avtom – vse to ponuja blagovna znamka Lässig. Enostavno pritrdite z zaponko z ježkom. Ta organizator ima kup žepov, kamor lahko vaš otrok skrije vse reči, ki jih ima rad.