Hauck Watch me 1 ogledalo
16,99 € 12,34 €

Hauck ogledalo, ki ga je mogoče namestiti na posamezni sedež, tako da imamo lahko vedno dober pogled na otroka ali razmere v prometu.

Hauck Watch me 2 ogledalo
9,99 € 6,73 €

Hauck ogledalo, ki ga je mogoče namestiti na steklo ali pa na posamezni sedež, tako da imamo lahko vedno dober pogled na otroka ali razmere v prometu.

Reer varnostno vzvratno zrcalo, veliko, 24 x 19 cm
19,90 € 17,58 €

Vzvratno ogledalo za v avto, s katerim boste imeli svoje otroke takoj na očeh. Širše vidno polje. Sestava materiala iz nezlomljive plastike. Pritrjevalni mehanizem s palico s premerom 10–16 mm. Izbirni kot vrtenja s pomočjo okroglega sklepa. Reer varnostno vzvratno zrcalo, veliko, 24 × 19 cm za prijetnejši nadzor med vožnjo.

Reer Twist2Fix varnostno vzvratno ogledalo
6,90 € 6,12 €

Vzvratno ogledalo za v avto, s katerim boste imeli svoje otroke takoj na očeh. Sestava materiala iz plastike. Pritrjevalen mehanizem Twist2Fix. Izbirni kot vrtenja s pomočjo okroglega sklepa. Reer Twist2Fix varnostno vzvratno ogledalo za prijetnejši nadzor med vožnjo.

Diono ogledalo Easy View
15,99 € 11,36 €

Okroglo ogledalo Easy View se uporablja za preverjanje vašega otroka na avto sedežu, ko sedi v nasprotni smeri vožnje. Ogledalo se enostavno namesti s pomočjo paščka in zaponke in ga je moč nastaviti.