Badabulle senčnik za avto Smart, 2 kosa
14,16 €
13,90 €

Zadnji kos!

Badabulle Smart senčnik za v avto je statični zaščitni senčnik z UV zaščito. Preprosto ga pritrdite na okno avtomobila. Vključuje 8 otroških sličic in ga lahko večkrat prilepimo ali odlepimo iz okna.


Cybex podstavek za otroški sedež Aton Base 2, fiksni
115 €

99 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Podstavek Aton Base 2 je namenjen nameščanju zaščitnega otroškega sedeža v avtomobilih. Uporablja se za pritrditev otroških avto sedežev Cybex Aton. Njegova uporaba je enostavna, saj uporablja sistem ISOFIX.


Hauck senčnik rolo za avto Shade me (VE 6/24)
17,99 €

12,20 €

Hauck senčnik v črni barvi učinkovito ščiti pred sončnimi žarki in pregrevanjem vozila. Mogoče je nastaviti poljubno dolžino senčnika. V pakiranju sta 2 kosa.


Cybex nastavek za avtosedež Aton Base 2 Belted 2019
100,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Aton Base 2 Belted ponuja maksimalno udobje za enostavno, varno in hitro pritrditev ** vašega avtosedeža ATON v vozilo. Nastavek, ki se pritrdi na **varnostni pas vozila.


Cybex prevleka za avtosedež Aton 5 2019
212,12 €

34,80 €

Originalna letna podloga Cybex je primerna za uporabo z avtosedežem, modela Aton. Material prijetno ohladi v vročih dneh, da zagotovi maksimalno udobje.


Cybex pritrdilni pas Fixing belt
5,80 €

Cybex pritrdilni pas. Naslon za glavo otroškega sedeža in naslonjalo v avtomobilu lahko povežete s pomočjo pritrdilnega pasa, ki preprečuje kakršnokoli gibanje otroškega avtosedeža.


Diono ogledalo Easy View
25,10 €

Okroglo ogledalo Easy View se uporablja za preverjanje vašega otroka na avto sedežu, ko sedi v nasprotni smeri vožnje. Ogledalo se enostavno namesti s pomočjo paščka in zaponke in ga je moč nastaviti.


Hauck podstavek - baza iPro Baby 2019
128,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Hauck iPro Base je isofix podstavek za avtosedeža iPro Baby in iPro Kids. Najbolj varen način za namestitev avtomobilskega sedeža. Ponuja največje udobje za preprosto, varno in hitro namestitev avtomobilskega sedeža.


Hauck Watch me 2 ogledalo
9,99 €

6,60 €

Hauck ogledalo, ki ga je mogoče namestiti na steklo ali pa na posamezni sedež, tako da imamo lahko vedno dober pogled na otroka ali razmere v prometu.


KIDDY podloga Becool za Evolution 2 or Evoluna
38,94 €
38,30 €

Novo

Kiddy Becool je poletna podloga za avtosedeža Evolution 2 ali Evoluna i-Size. Prijetno za kožo in preprečuje prekomerno zadrževanje toplote v avtosedežu. Izdelana je iz naravnih Terncel vlaken in preprečuje razmnoževanje bakterij in nabiranja vlage v sedežu.


KIDDY podloga Becool za Guardianfix 3/Cruiserfix 3
38,94 €
38,30 €

Novo

Kiddy Becool je poletna podloga za avtosedeža Guardianfix 3 in Cruiserfix 3. Prijetno za kožo in preprečuje prekomerno zadrževanje toplote v avtosedežu. Izdelana je iz naravnih Terncel vlaken in preprečuje razmnoževanje bakterij in nabiranja vlage v sedežu.


KIDDY podloga Becool za Phoenixfix 3
38,94 €
38,30 €

Novo

Kiddy Becool je poletna podloga za avtosedež Phoenixfix 3. Prijetno za kožo in preprečuje prekomerno zadrževanje toplote v avtosedežu. Izdelana je iz naravnih Terncel vlaken in preprečuje razmnoževanje bakterij in nabiranja vlage v sedežu


Nania osnova Migo Solar ISOFIX
104,84 €

90,50 €

Novo

Nania Migo Solar Isofix baza zagotavlja popolno varnost. Prednost je enostavna in hitra namestitev. Osnova je močno povezana med otroškimsedežem Migo in avtomobilskim sedežem vašega avta.


Safety 1st zaščitna podloga za avtosedež
15,67 €

12,70 €

Safety 1st zaščitna podloga za avtosedež je koristen pripomoček za vse starše, ki želijo ohraniti svoj avto čist in ga zaščititi pred morebitnimi poškodbami. Izdelana je iz trajnega in pralnega materiala.


Summer Infant zaščita sedežev z organizatorjem, 2 kosa
11,60 €

Univerzalna zaščita na zadnji strani sedeža bo ščitila pred umazanijo, poleg tega pa deluje tudi kot praktičen organizator, kamor lahko shranjujete osebne stvari vaših malčkov med potovanjem Zaščita vsebuje 3 žepe za enostaven dostop. Izdelana je iz trpežnega in pralnega materiala. Namestite jo na zadnjo stran sedeža in jo pritrdite z vrvico, ki jo zavijete okoli sedeža.


ZOPA nosečniški pas v avtu Mummy Belt
26,70 €

Zopa Mummy Belt je nosečniški pas za v avto, ki zagotavlja, da so pasovi varno vodeni „stran od trebuha“, kar znatno zmanjša nevarnost udarca in naredi potovanje bolj udobno. To je varna in enostavna zaščita za vas in vašega nerojenega otroka.


Cybex podloga za avtosedež Pallas S+Fix/Solution S+Fix
37,29 €

34,80 €

Originalna letna podloga je primerna za uporabo s sedežem Pallas S + Fix / Solution S + Fix . Material prijetno ohladi v vročih dneh, **da zagotovi maksimalno udobje. Izdelana je iz 85% bombaža in 15% poliestra.


Cybex podloga za avtosedež Sirona S i-Size 2019
37,50 €

Originalna letna podloga Cybex je primerna za uporabo s sedežem ** Sirona S i-Size. Material prijetno ohladi v vročih dneh, **da zagotovi maksimalno udobje. Izdelana je iz 85% bombaža in 15% poliestra.


Lässig organizator za otroške pripomočke Car Wrap-to-Go About Friends
32,90 €
32,10 €

Korak v pravo smer bo prav gotovo praktičen organizator, ki vam bo vašim najmlajšim omogočil, da organizirajo svoje vsakdanje reči tudi za na pot poti z avtom – vse to ponuja blagovna znamka Lässig. Enostavno pritrdite z zaponko z ježkom. Ta organizator ima kup žepov, kamor lahko vaš otrok skrije vse reči, ki jih ima rad.


Lässig organizator za otroške pripomočke Car Wrap-to-Go Spooky
32,90 €
32,10 €

Korak v pravo smer bo prav gotovo praktičen organizator, ki vam bo vašim najmlajšim omogočil, da organizirajo svoje vsakdanje reči tudi za na pot poti z avtom – vse to ponuja blagovna znamka Lässig. Enostavno pritrdite z zaponko z ježkom. Ta organizator ima kup žepov, kamor lahko vaš otrok skrije vse reči, ki jih ima rad.


Peg Perego podnožje ISOFIX Base 0+1
120,99 €

115,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Podnožje ISOFIX Base 0+1 je avtomobilski podstavek. V avto se pripne brez uporabe varnostnih pasov.


Maxi-Cosi podstavek - baza Family Fix
199,99 €

179,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Poskrbite za maksimalno zaščito svojega malčka. Podstavek – baza Maxi-Cose Family Fix se uporablja za hitro in varno pritrditev otroškega avto sedeža Pebble in Pearl v avtomobil. Pritrdili ga boste preko ISOFIX sistema pritrjevanja.


Maxi-Cosi podstavek - baza 2wayFix
239,99 €

193,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Podstavek MaxiCosi – baza 2wayFix je namenjen maksimalni zaščiti vašega otroka v avtu. Uporablja se za pritrditev otroškega avto sedeža Pebble Plus ter 2wayPearl. Njegova uporaba je enoastavna saj uporablja sistem ISOFIX.