Najdeno: 51

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Lindam Pomožno ogledalo Back View
32 €

Zadnji kos!

Pomožno ogledalo je idealen pripomoček za preverjanje otroka v avtosedežu, ko otrok sedi v nasprotni smeri vožnje.


Badabulle senčnik za avto Smart, 2 kosa
14,16 €
14 €

Badabulle Smart senčnik za v avto je statični zaščitni senčnik z UV zaščito. Preprosto ga pritrdite na okno avtomobila. Vključuje 8 otroških sličic in ga lahko večkrat prilepimo ali odlepimo iz okna.


Britax Römer Avto organizator
19,99 €
19,50 €

Avto organizator je kot nalašč za shranevanje stvari v avtu. Na voljo je v črni barvi.


Cybex podloga za avtosedež Sirona S i-Size 2019
37,80 €

Originalna letna podloga Cybex je primerna za uporabo s sedežem ** Sirona S i-Size. Material prijetno ohladi v vročih dneh, **da zagotovi maksimalno udobje. Izdelana je iz 85% bombaža in 15% poliestra.


KIDDY podloga Becool za Evolution 2 or Evoluna
38,60 €

Novo

Kiddy Becool je poletna podloga za avtosedeža Evolution 2 ali Evoluna i-Size. Prijetno za kožo in preprečuje prekomerno zadrževanje toplote v avtosedežu. Izdelana je iz naravnih Terncel vlaken in preprečuje razmnoževanje bakterij in nabiranja vlage v sedežu.


KIDDY podloga Becool za Guardianfix 3/Cruiserfix 3
38,60 €

Novo

Kiddy Becool je poletna podloga za avtosedeža Guardianfix 3 in Cruiserfix 3. Prijetno za kožo in preprečuje prekomerno zadrževanje toplote v avtosedežu. Izdelana je iz naravnih Terncel vlaken in preprečuje razmnoževanje bakterij in nabiranja vlage v sedežu.


KIDDY podloga Becool za Phoenixfix 3
38,60 €

Novo

Kiddy Becool je poletna podloga za avtosedež Phoenixfix 3. Prijetno za kožo in preprečuje prekomerno zadrževanje toplote v avtosedežu. Izdelana je iz naravnih Terncel vlaken in preprečuje razmnoževanje bakterij in nabiranja vlage v sedežu


Maxi-Cosi podstavek - baza Easy Fix
174,99 €

157,49 €

Odlična cena

Poskrbite za maksimalno zaščito svojega malčka. Podstavek – baza Maxi-Cose Easy Fix se uporablja za hitro in varno pritrditev otroškega avto sedeža v avtomobil. Pritrdili ga boste preko ISOFIX ali 3-točkovnega sistema varnostnega pasu.


Maxi-Cosi poletna prevleka za avtosedež Axiss
32,99 €

Poletna prevleka Maxi-Cosi za otroški avto sedež Axiss je izdelana iz mehkega frotirja. Sedež ne bo le ščitila pred umazanijo, temveč bo predvsem dobro absorbirala znoj, ki nastane v poletnih mesecih. Ponaša se z enostavno namestitvijo in vzdrževanjem.


Safety 1st avtomobilsko senčilo, 2 kosa
11,74 €

8,90 €

Safety 1st valjasti senčnik za v avto je izredno praktičen pripomoček pri vožnji. Po zaslugi pritrdilnih elementov bo senčnik varno ostal na enem mestu brez premikanja. Drsenje senčnika je preprosto, samo pritisnite na gumb. Paket vsebuje 2 kosa.


ZOPA nosečniški pas v avtu Mummy Belt
26,90 €

Zopa Mummy Belt je nosečniški pas za v avto, ki zagotavlja, da so pasovi varno vodeni „stran od trebuha“, kar znatno zmanjša nevarnost udarca in naredi potovanje bolj udobno. To je varna in enostavna zaščita za vas in vašega nerojenega otroka.


Cybex podloga za avtosedež Pallas S+Fix/Solution S+Fix
37,80 €

Originalna letna podloga je primerna za uporabo s sedežem Pallas S + Fix / Solution S + Fix . Material prijetno ohladi v vročih dneh, **da zagotovi maksimalno udobje. Izdelana je iz 85% bombaža in 15% poliestra.


Peg Perego podnožje ISOFIX Base 0+1
120,99 €

116,70 €

Podnožje ISOFIX Base 0+1 je avtomobilski podstavek. V avto se pripne brez uporabe varnostnih pasov.


Safety 1st znak za avto Baby on board
3,99 €
3,80 €

Z varnostnim znakom sporočamo ostalim voznikom, da je v avtu otrok ali otroci in da naj bodo še posebej pazljivi.


Maxi-Cosi podstavek - baza Family Fix
199,99 €

179,99 €

Trenutno ni na zalogi

Poskrbite za maksimalno zaščito svojega malčka. Podstavek – baza Maxi-Cose Family Fix se uporablja za hitro in varno pritrditev otroškega avto sedeža Pebble in Pearl v avtomobil. Pritrdili ga boste preko ISOFIX sistema pritrjevanja.


Maxi-Cosi podstavek - baza 2wayFix
239,99 €

194,70 €

Trenutno ni na zalogi

Podstavek MaxiCosi – baza 2wayFix je namenjen maksimalni zaščiti vašega otroka v avtu. Uporablja se za pritrditev otroškega avto sedeža Pebble Plus ter 2wayPearl. Njegova uporaba je enoastavna saj uporablja sistem ISOFIX.


Diono ogledalo Easy View
25,30 €

Trenutno ni na zalogi

Okroglo ogledalo Easy View se uporablja za preverjanje vašega otroka na avto sedežu, ko sedi v nasprotni smeri vožnje. Ogledalo se enostavno namesti s pomočjo paščka in zaponke in ga je moč nastaviti.


Hauck Watch me 1 ogledalo
16,99 €

12,30 €

Trenutno ni na zalogi

Hauck ogledalo, ki ga je mogoče namestiti na posamezni sedež, tako da imamo lahko vedno dober pogled na otroka ali razmere v prometu.


Hauck Watch me 2 ogledalo
9,99 €

6,70 €

Trenutno ni na zalogi

Hauck ogledalo, ki ga je mogoče namestiti na steklo ali pa na posamezni sedež, tako da imamo lahko vedno dober pogled na otroka ali razmere v prometu.


Lindam organizator za avto
17,90 €

Trenutno ni na zalogi

Organizator za v avto ponuja številne predale za vse vaše malenkosti in nudi možnost pritrditve na hrbtno stran kateregakoli sedeža v vozilu.


Maxi-Cosi letna prevleka za avtosedež Pebble in Pebble Plus
39,99 €

Trenutno ni na zalogi

Poletna prevleka Maxi-Cosi za otroški avto sedež Pebble in Pebble Plus je izdelana iz mehkega frotirja. Sedeža ne bo le ščitila pred umazanijo, temveč bo predvsem dobro absorbirala znoj, ki nastane v poletnih mesecih. Ponaša se z enostavno namestitvijo in vzdrževanjem.