DIAGO zaščitna prevleka za sprednji sedež, siva
8,90 € 8,30 €

Zadnji kos!

Diago zaščitna prevleka za sprednji sedež v univerzalni sivi barvi zanesljivi ščiti zadnji del sedeža pred umazanijo. Prevleko lahko preprosto pritrdite okrog opore z glavo.

Summer Infant zaščita sedežev z organizatorjem, 2 kosa
11,96 € 10,92 €

Univerzalna zaščita na zadnji strani sedeža bo ščitila pred umazanijo, poleg tega pa deluje tudi kot praktičen organizator, kamor lahko shranjujete osebne stvari vaših malčkov med potovanjem Zaščita vsebuje 3 žepe za enostaven dostop. Izdelana je iz trpežnega in pralnega materiala. Namestite jo na zadnjo stran sedeža in jo pritrdite z vrvico, ki jo zavijete okoli sedeža.

Cybex prevleka za avtosedež Aton 5 2019
49,99 € 41,22 €

Zadnji kos!

Originalna letna podloga Cybex je primerna za uporabo z avtosedežem, modela Aton. Material prijetno ohladi v vročih dneh, da zagotovi maksimalno udobje.

DIAGO senčnik za v avto
12,90 € 11,71 €

Diago senčnik za v avto poskrbi za senco na potovanjih in ščiti vašega otroka pred škodljivimi UV žarki. Senčnik zelo enostavno pritrdite in prilagodite dimenzijam okna v avtu.

Munchkin Brica - zaščita za sedeže, 2 kosa
19,99 € 14,64 €

Vsestranska velika zaščita za sedeže, od znamke Munchkina, je enostavna za pritrditev na sedež in je enostavna za odstranitev, lahko j perete v pralnem stroju. Paket vsebuje 2 kosa.

DIAGO organizator za v avto, siv
13,90 € 12,60 €

DIAGO praktični organizator za avtosedež, ki ga uporabljate na potovanju z otroki, ko pogosto potrebujete veliko stvari: hrano, pijačo, igrače, knjige itd. Organizator ima 5 žepov: 1 majhen žep na ježka, 3 večji žepi na ježka in 1 velik žep z zadrgo.

DIAGO mreža proti komarjem za avtosedež
4,90 € 4,68 €

Diago mreža proti komarjem za avtosedež zanesljivo ščiti otroke pred piki komarjev. Komarnik je primeren za vse avtosedeže skupine 0 in 0+. Zaradi izjemno fine mreže ne spusti mimo nobenega mrčesa.

DIAGO pokrivalo za otroški avtosedež
7,90 € 7,26 €

Prevleka za avtosedež DIAGO ščiti vašega otroka pred vetrom in dežjem. Dežna prevleka je primerna za avtosedeže skupin 0 in 0+. Odprtine na straneh zagotavljajo popolno kroženje zraka.

XKKO Organic, zaščitni trak
5,73 € 4,94 €

Praktična in drobna zaščita, s katero lahko zaščitite avtosedež pred slino vašega otroka. BIO bombažni frotir zaščitni trak je izdelan iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo izjemno mehkobo in vpojnost. Prevleka je povsem nežna na koži otroka ne povzroča alergijske reakcije in je higienična.

Reer varnostno vzvratno zrcalo, veliko, 24 x 19 cm
19,90 € 17,32 €

Vzvratno ogledalo za v avto, s katerim boste imeli svoje otroke takoj na očeh. Širše vidno polje. Sestava materiala iz nezlomljive plastike. Pritrjevalni mehanizem s palico s premerom 10–16 mm. Izbirni kot vrtenja s pomočjo okroglega sklepa. Reer varnostno vzvratno zrcalo, veliko, 24 × 19 cm za prijetnejši nadzor med vožnjo.

Reer Twist2Fix varnostno vzvratno ogledalo
6,90 € 6,01 €

Vzvratno ogledalo za v avto, s katerim boste imeli svoje otroke takoj na očeh. Sestava materiala iz plastike. Pritrjevalen mehanizem Twist2Fix. Izbirni kot vrtenja s pomočjo okroglega sklepa. Reer Twist2Fix varnostno vzvratno ogledalo za prijetnejši nadzor med vožnjo.

Reer TravelKid Box avto organizator
24,90 € 22,30 €

Organizator za avto2 prostorskima predaloma. Idealno za shranjevanje igrač, knjig in drugih majhnih predmetov. Mrežasti žepi za pijačo. Zavarujte z nedrsečim materialom in zaponko. Reer Avto-organizator TravelKid Box je izdelan iz poliestra in poliuretana.

Reer dežni plašč za avtosedeže 0+
6,90 € 6,01 €

Dežni plašč za avtosedeže, zasnovan za zaščito avtosedeža, kadar vas ujame dež. Na straneh je opremljen z večjim številom zračnikov. Kompatibilen je s skupinami 0 in 0+. Reer zaščita za dežni plašč je izdelana iz PVC free materiala, v prozorni barvi z modrnimi robovi.

Hauck senčnik rolo za avto Shade me (VE 6/24)
17,99 € 12,29 €

Hauck senčnik v črni barvi učinkovito ščiti pred sončnimi žarki in pregrevanjem vozila. Mogoče je nastaviti poljubno dolžino senčnika. V pakiranju sta 2 kosa.

Hauck zaščita za sedeže Sit on me (VE 12)
13,42 €

Sit on zaščita za vaše sedeže v avtomobilu. Zahvaljujoč integriranim izrezom za pritrditev otroških sedežev ISOFIX je zaščita primerna za vse avtomobilske sedeže, otroške nosilce.

Chicco organizator avtomobila
19,96 € 11,73 €

Pritrditev organizatorja avtomobila Chicco na zadjo stran sedeža. Otroci bodo imeli vse pri roki in v avtomobilu ne bo več nereda.

Hauck Watch me 2 ogledalo
9,99 € 6,71 €

Hauck ogledalo, ki ga je mogoče namestiti na steklo ali pa na posamezni sedež, tako da imamo lahko vedno dober pogled na otroka ali razmere v prometu.

Hauck Organizator za v avto Organize me (VE 12)
16,21 €

Univerzalni praktični organizator za avtomobile v katerega lahko shranjujete različne predmete. Dimenzije znašajo 21 × 24 × 35 cm. Narejen je iz visoko kakovostnega in vodoodpornega materiala.

Babymoov Podloga Cosymorpho Smokey
29,94 €

Babymoov Cosymorpho ergonomska univerzalna podloga Smokey/Smokey Fresh za zagotovitev maksimalnega udobja za vaše malčke. Fin zračen material s spominsko peno, univerzalni je povsem pralen. Podloga je primerna od rojstva do 6. meseca starosti.

Cybex pritrdilni pas Fixing belt
6,74 €

Cybex pritrdilni pas. Naslon za glavo otroškega sedeža in naslonjalo v avtomobilu lahko povežete s pomočjo pritrdilnega pasa, ki preprečuje kakršnokoli gibanje otroškega avtosedeža.

Lässig organizator za otroške pripomočke Car Wrap-to-Go Spooky
32,90 € 25,71 €

Korak v pravo smer bo prav gotovo praktičen organizator, ki vam bo vašim najmlajšim omogočil, da organizirajo svoje vsakdanje reči tudi za na pot poti z avtom – vse to ponuja blagovna znamka Lässig. Enostavno pritrdite z zaponko z ježkom. Ta organizator ima kup žepov, kamor lahko vaš otrok skrije vse reči, ki jih ima rad.

Cybex podstavek za otroški sedež Aton Base 2, fiksni
120,52 €

Podstavek Aton Base 2 je namenjen nameščanju zaščitnega otroškega sedeža v avtomobilih. Uporablja se za pritrditev otroških avto sedežev Cybex Aton. Njegova uporaba je enostavna, saj uporablja sistem ISOFIX.

Cybex podloga za avtosedež Sirona S i-Size 2019
41,22 €

Originalna letna podloga Cybex je primerna za uporabo s sedežem ** Sirona S i-Size. Material prijetno ohladi v vročih dneh, **da zagotovi maksimalno udobje. Izdelana je iz 85% bombaža in 15% poliestra.

Hauck podstavek - baza iPro Baby 2020
129,15 € 121,45 €

Hauck iPro Base je isofix podstavek za avtosedeža iPro Baby in iPro Kids. Najbolj varen način za namestitev avtomobilskega sedeža. Ponuja največje udobje za preprosto, varno in hitro namestitev avtomobilskega sedeža.

Nania osnova Migo Solar ISOFIX
104,84 € 87,09 €

Nania Migo Solar Isofix baza zagotavlja popolno varnost. Prednost je enostavna in hitra namestitev. Osnova je močno povezana med otroškimsedežem Migo in avtomobilskim sedežem vašega avta.