Tescoma odpirač za vino
17,90 € 11,80 €

Zadnji kos!

Odpirač za vino v rdeči barvi znamke Tescoma je obvezna oprema za vse tiste, ki radi pijete vino. Odličen je za odpiranje vseh vrst steklenic vina, vključno s kalifornijskim steklenicami , tistimi s širokim vratom in dolgimi zamaški.

Banquet odpirač za steklenice Tinto, 18,5 x 7 cm
6,30 € 4,29 €

Zadnji kos!

Odpirač za steklenice TINTO s krilnim sistemom, kar pomeni, da ima vzvodni krili, ki po stisku pomagajo enostavno izvleči zamašek iz steklenice. Odpirač je izdelan iz zlitine cinka s kromirano površino.

Westmark Sieger odpirač
13,28 €

Zadnji kos!

Eleganten Westmark odpirač za pluto Siegersrebrni barvi je izdelan iz poliranega kromiranega jekla. Gre zaklasičen vzvodni odpirač za plutovino v kombinaciji z odpiračem za krone z zelo robustno konstrukcijo.

Westmark odpirač Chianti, krom
20,29 €

Zadnji kos!

Odpirač iz kroma „Chianti“. blagovne znamke WESTMARK, v srebrno-črni barvi, je izdelan iz kromiranega cinkovega ulitka cinkanje in kaljenega jekla. Odpirač je opremljen s posebnim vijačnim mehanizmom za priročno odstranjevanje plutovinskega zamaška.

Tescoma vzvodni odpirač Uno Vino
35,90 € 25,25 €

Spiralast odpirač z vzvodom nam omogoča enostavno odpiranje vina in drugih steklenic s pločevinastimi zamaški.

Cilio spiralni odpirač Chablis
43,41 €

Eleganten spiralni odpirač z vzvodom je nadvse praktičen, poleg tega pa lahko predstavlja tudi prefinjeno darilo za vse ljubitelje vina.

Stanley Rogers kovinski odpirač za vino, 19 cm
17,11 € 12,15 €

Odpirač za vino blagovne znamke Stanley Rogers je odličen pomočnik za vsakega natakarja. Hitro in preprosto odprte plastične zamaške in vsebuje tudi odpirač za kronske zamaške.

Blaumann odpirač za vino
9,45 €

Mehanski odpirač za vino v nerjavni izvedbi z bleščečo površino bo priljubljen pri ljubiteljih vina. Ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Ima praktična protizdrsna ročaja.

Banquet odpirač za steklenice TINTO 17,5 cm
7,37 € 6,27 €

Odpirač za steklenice TINTO ima vzvodni sistem, ki omogoča hitro odpiranje steklenic brez truda. Odpirač je izdelan iz zlitine cinka s kromirano površino. Ročaja sta iz posebne plastike.

Fackelmann odpirač za vino 15 cm, krom
8,97 € 7,25 €

Odpirač za vino 15 cm v srebrno-črni izvedbi. Telo je izdelano iz kromiranega cinka, ročaj je iz jeklene pločevine. Odpirač lahko uporabite tudi za steklenice s plastičnim pokrovčkom.

Fackelmann odpirač Quick Grandcru
20,81 € 17,06 €

Odpirač Quick 3v1 vsebuje spiralo, odpirač in nož v enem. Kompaktna oblika in rdeč dizajn iz serije Grandcru. Orodje je izdelano iz nerjavečega jekla.

TimeLife odpirač za vino, kovinski
15,56 €

Odpirač za vino v srebrni barvi od proizvajalca TimeLife ne sme manjkati v vašem kuhinjskem predalu. Odličen je za enostavno odpiranje vseh vrst steklenic s pokrovom iz plute, vključno s steklenicami s širokim robom.

Stanley Rogers Odpirač
10,49 € 8,12 €

Odpirač blagovne znamke Stanley Rogers je odličen pomočnik za vsakega natakarja. Ima funkcije, kot so spiralni odpirač, rezalnik folije, odpirač za kronske zamaške, ki je primeren tudi za plastične zamaške.

Fackelmann odpirač ROTOR
10,93 € 10,77 €

Odpirač ROTOR v srebrni izvedbi. Telo je izdelano iz kromiranega cinka, spirala ima premaz proti prijemanju. Odpirač lahko uporabite tudi za steklenice s plastičnim pokrovčkom.