TimeLife odpirač za vino, kovinski
13,80 €

Zadnji kos!

Odpirač za vino v srebrni barvi od proizvajalca TimeLife ne sme manjkati v vašem kuhinjskem predalu. Odličen je za enostavno odpiranje vseh vrst steklenic s pokrovom iz plute, vključno s steklenicami s širokim robom.


Tescoma vzvodni odpirač Uno Vino
35,90 €

Zadnji kos!

Spiralast odpirač z vzvodom nam omogoča enostavno odpiranje vina in drugih steklenic s pločevinastimi zamaški.


Leifheit odpirač Slim ProLine
9,74 €

Odpirač za vino Leifheit vam bo pomagal, da boste zamaške s steklenic odvijali enostavno in brez truda. Uporabite ga lahko za kakršenkoli premer grla steklenice. Garancija 3 leta.


Banquet odpirač za steklenice Tinto, 18,5 x 7 cm
6,30 €

3,90 €

Odpirač za steklenice TINTO s krilnim sistemom, kar pomeni, da ima vzvodni krili, ki po stisku pomagajo enostavno izvleči zamašek iz steklenice. Odpirač je izdelan iz zlitine cinka s kromirano površino.


Banquet odpirač za steklenice TINTO 17,5 cm
7,37 €

5,60 €

Odpirač za steklenice TINTO ima vzvodni sistem, ki omogoča hitro odpiranje steklenic brez truda. Odpirač je izdelan iz zlitine cinka s kromirano površino. Ročaja sta iz posebne plastike.


Tescoma odpirač za vino
17,90 €

Odpirač za vino v rdeči barvi znamke Tescoma je obvezna oprema za vse tiste, ki radi pijete vino. Odličen je za odpiranje vseh vrst steklenic vina, vključno s kalifornijskim steklenicami , tistimi s širokim vratom in dolgimi zamaški.


BergHOFF 7 delni barski set v lesenem bloku
62,26 €

32,70 €

Priročen set, ki ga boste imeli vedno pri roki. Bar set BergHOFF s 7 deli je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Površina je pocinkana in je zaščitena pred praskami. Vse se popolnoma ujema iz oblikovanega lesenega bloka.


Fackelmann odpirač Quick Grandcru
20,81 €

19 €

Odpirač Quick 3v1 vsebuje spiralo, odpirač in nož v enem. Kompaktna oblika in rdeč dizajn iz serije Grandcru. Orodje je izdelano iz nerjavečega jekla.


Fackelmann odpirač za vino 15 cm, krom
8,97 €

6,60 €

Odpirač za vino 15 cm v srebrno-črni izvedbi. Telo je izdelano iz kromiranega cinka, ročaj je iz jeklene pločevine. Odpirač lahko uporabite tudi za steklenice s plastičnim pokrovčkom.


Stanley Rogers kovinski odpirač za vino, 19 cm
17,11 €

10,90 €

Odpirač za vino blagovne znamke Stanley Rogers je odličen pomočnik za vsakega natakarja. Hitro in preprosto odprte plastične zamaške in vsebuje tudi odpirač za kronske zamaške.


Stanley Rogers Odpirač
10,49 €

7,30 €

Odpirač blagovne znamke Stanley Rogers je odličen pomočnik za vsakega natakarja. Ima funkcije, kot so spiralni odpirač, rezalnik folije, odpirač za kronske zamaške, ki je primeren tudi za plastične zamaške.


Brabantia odpirač Classic, mat jeklo
16,90 €

15,40 €

Klasični odpirač v čudoviti darilni ovojnici je, zahvaljujoč širokemu telesu, primeren za vse velikosti steklenic.


Fackelmann odpirač ROTOR
10,93 €

9,60 €

Odpirač ROTOR v srebrni izvedbi. Telo je izdelano iz kromiranega cinka, spirala ima premaz proti prijemanju. Odpirač lahko uporabite tudi za steklenice s plastičnim pokrovčkom.


Blaumann odpirač za vino
8,46 €

7,40 €

Mehanski odpirač za vino v nerjavni izvedbi z bleščečo površino bo priljubljen pri ljubiteljih vina. Ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Ima praktična protizdrsna ročaja.