Fackelmann odpirač ROTOR
10,93 €

9,60 €

Zadnji kos!

Odpirač ROTOR v srebrni izvedbi. Telo je izdelano iz kromiranega cinka, spirala ima premaz proti prijemanju. Odpirač lahko uporabite tudi za steklenice s plastičnim pokrovčkom.


Tescoma vzvodni odpirač Uno Vino
35,90 €

Zadnji kos!

Spiralast odpirač z vzvodom nam omogoča enostavno odpiranje vina in drugih steklenic s pločevinastimi zamaški.


Banquet odpirač za steklenice TINTO 17,5 cm
7,37 €

5,70 €

Odpirač za steklenice TINTO ima vzvodni sistem, ki omogoča hitro odpiranje steklenic brez truda. Odpirač je izdelan iz zlitine cinka s kromirano površino. Ročaja sta iz posebne plastike.


Banquet odpirač za steklenice Tinto, 18,5 x 7 cm-38%
6,30 €

3,90 €

Odlična cena

Odpirač za steklenice TINTO s krilnim sistemom, kar pomeni, da ima vzvodni krili, ki po stisku pomagajo enostavno izvleči zamašek iz steklenice. Odpirač je izdelan iz zlitine cinka s kromirano površino.


BergHOFF 7 delni barski set v lesenem bloku
62,26 €

33 €

Priročen set, ki ga boste imeli vedno pri roki. Bar set BergHOFF s 7 deli je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Površina je pocinkana in je zaščitena pred praskami. Vse se popolnoma ujema iz oblikovanega lesenega bloka.


Blaumann odpirač za vino
8,46 €

7,50 €

Mehanski odpirač za vino v nerjavni izvedbi z bleščečo površino bo priljubljen pri ljubiteljih vina. Ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Ima praktična protizdrsna ročaja.


Fackelmann barski odpirač Black
8,58 €

7,50 €

Odlična cena

Barski odpirač s funkcijo ABS v črni izvedbi. Telo je izdelano iz nerjavnega jekla, spirala je iz jekla s premazom proti prijemanju. Odpirač lahko uporabite tudi za steklenice s plastičnim pokrovčkom.


Fackelmann odpirač za vino 15 cm, krom
8,97 €

7,40 €

Odpirač za vino 15 cm v srebrno-črni izvedbi. Telo je izdelano iz kromiranega cinka, ročaj je iz jeklene pločevine. Odpirač lahko uporabite tudi za steklenice s plastičnim pokrovčkom.


Leifheit odpirač Slim ProLine
9,74 €

Odpirač za vino Leifheit vam bo pomagal, da boste zamaške s steklenic odvijali enostavno in brez truda. Uporabite ga lahko za kakršenkoli premer grla steklenice. Garancija 3 leta.


Tescoma odpirač za vino
17,90 €

Odpirač za vino v rdeči barvi znamke Tescoma je obvezna oprema za vse tiste, ki radi pijete vino. Odličen je za odpiranje vseh vrst steklenic vina, vključno s kalifornijskim steklenicami , tistimi s širokim vratom in dolgimi zamaški.


TimeLife odpirač za vino, kovinski
13,10 €
12,60 €

Odpirač za vino v srebrni barvi od proizvajalca TimeLife ne sme manjkati v vašem kuhinjskem predalu. Odličen je za enostavno odpiranje vseh vrst steklenic s pokrovom iz plute, vključno s steklenicami s širokim robom.


Stanley Rogers Odpirač
10,49 €

8,90 €

Odpirač blagovne znamke Stanley Rogers je odličen pomočnik za vsakega natakarja. Ima funkcije, kot so spiralni odpirač, rezalnik folije, odpirač za kronske zamaške, ki je primeren tudi za plastične zamaške.