Canpol babies nosni aspirator s cevjo v kompletu

Ocena: 4,3 9 ocen Znamka: Canpol babies Naša številka: 1269276

Canpol babies nosni aspirator s cevjo v kompletu

Enostaven nosni aspirator s cevmi v ohišju je zasnovan za otroke, mlajše od 3 let , ki še ne morejo pihniti iz nosu. Uporablja se za sesanje prekomerne količine sluzi iz otrokovega nosnic, kar lahko povzroči **kašelj ali vnetje ušes. Celoten opis

8.13
4.3 9

9,69 € Vključno z DDV
8,13 €
-16%

Naša številka: 1269276

Predstavitev

Opis artikla

Enostaven nosni aspirator s cevmi v ohišju je zasnovan za otroke, mlajše od 3 let , ki še ne morejo pihniti iz nosu. Uporablja se za sesanje prekomerne količine sluzi iz otrokovega nosnic, kar lahko povzroči **kašelj ali vnetje ušes.

Navodila za uporabo:

  1. Dojenčka položite na hrbet v posteljico ali na previjalno mizo. Za boljši pogled lahko otrokovo glavo rahlo nagnete. Nekateri starši raje položijo svojega otroka v naročje.
  2. Previdno vstavite konico sesalnega predela v nosnico in konec cevi v svoja usta. S sesanjem ustvarite vakuum, ki pripomore k odstranitvi smrkljev iz nosu otroka. Po potrebi prilagodite sesalno moč. Priporočamo postopno povečanje sesalne moči.

Pogosto se zgodi, da je sluz preveč gosta in suha in je ne moremo izsesati. V takih primerih priporočamo kapljanje nosnic s fiziološko raztopino. 3. Prsna črpalka ima dvojni varnostni sistem za preprečevanje aspiracije sluzi v usta. Za večjo mirnost lahko v plastično cev vstavite kos vate. 4. Po čiščenju otroških nosnic prenehajte s sesanjem. Očistite nosnice z mehkim higiensko čistim robcem.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Barva modra