Canpol babies Wild Nature silikonski slinček z žepom
5,90 € 4,39 €

Praktični slinček, iz mehkega silikona, je idealen za na potovanja. Canpol babies silikonski slinček, s potiskom Wild Nature, velikim žepom in nastavljivim zapenjanjem, bo ščitil vašega otroka pred umazanijo. Primeren je za otroke, starejše od 4 mesecev.

Canpol babies nosni aspirator s cevjo v kompletu
9,69 € 7,91 €

Zadnji kos!

Enostaven nosni aspirator s cevmi v ohišju je zasnovan za otroke, mlajše od 3 let , ki še ne morejo pihniti iz nosu. Uporablja se za sesanje prekomerne količine sluzi iz otrokovega nosnic, kar lahko povzroči **kašelj ali vnetje ušes.

Canpol babies Fish kopalni termometer
4,90 € 3,64 €

Zadnji kos!

Kopalni termometer za nadzor temperature vode v prihajajoči otroški kopeli. Canpol babies kopalni termometer FISH je natančen, zanesljiv in ima enostavno berljivo lestvico. Cev termometra je vdelana v telo ribe, tako da je dojenček ne doseže. Je izredno varen, ker ne vsebuje živega srebra.

Canpol babies otroška previjalna podloga, 10 kosov
7,73 € 6,37 €

Zadnji kos!

Praktično zasnovana otroška previjalna podloga za enkratno uporabo – 10 kosov, praktično zaščiti previjalno mizo pred umazanijo. V paketu je 10 kosov.

Canpol babies glasbeni vrtiljak s projektorjem Zvezde
50,16 € 41,91 €

Glasbeni vrtiljak bo vašemu otroku pomagal zaspati. Primeren je za najmanjše otroke, ki se sami še ne gibljejo. Vrtiljak je opremljen s projektorjem, glasbeno napravo in plišastimi zvezdami. Zaradi številnih funkcij ima pozitiven vpliv na vizualno in slušno koordinacijo otroka. Projektor prikazuje v različnih barvah, razpolaga z 25 melodijami narave in daljinskim upravljanjem.

Canpol babies vrtiljak Teddy bears, plišasti
30,73 € 25,95 €

Zadnji kos!

Plišasti vrtiljak je zasnovan za najmlajše otroke, ki se ne premikajo sami. Igrače se premikajo, melodija pomirja otroka, da lahko lažje zaspi.

Canpol babies ženski nedrček s predeli za dojenje
11,62 € 10,37 €

Zadnji kos!

Ženski nedrček s predeli za dojenje s snemljivimi predeli. Narejen je iz 100 % bombaža, ki ne draži občutljivih bradavic med dojenjem. Zaradi snemljivih skodelic med dojenjem ni potrebno sleči celotnega nedrčka.

Canpol babies Vložki za nedrčke za enkratno uporabo, 30 kosov
3,90 € 3,39 €

Zadnji kos!

Vložki za nedrčke za enkratno uporabo, s samolepilnim trakom od znamke Canpol babies. Namenjeni so ženskam pozneje v nosečnosti in doječim materam. Ne draži občutljive kože dojk ali bradavic. Mehka vpojna plast zadrži uhajanje mleka, nepropustna zunanja plast pa preprečuje, da bi se perilo umazalo. Paket vsebuje skupno 30 kosov.

Canpol babies plišasta igrača s podobo medvedka
11,26 € 7,35 €

Plišasti vzgojno izobraževalni moder medvedek je namenjen najmlajšim otrokom. -Atraktivne oblike in intenzivne barve hitro pritegnejo otrokovo pozornost. Zvočni in gibljivi elementi pritegnejo otrokovo pozornost in ga uvedejo v svet barv in zvokov.

Canpol babies Dudka 6-18 m silikonska, simetrična Auta
3,90 € 2,65 €

Zadnji kos!

Silikonska dudka z gumijastim trakom anatomske oblike, od znamke Canpol babies, iz vesele kolekcije Auta. Dudka ne vsebuje BPA, zahvaljujoč svoji edinstveni obliki nalepke pa zmanjšuje vtis in draženje občutljive otroške kože. V paketu je 1 kos. Primeren je za otroke od 6. do 18. meseca.

Canpol babies Dudka 6-18 m silikonsma simetrična So Cool
3,90 € 2,71 €

Zadnji kos!

Silikonska dudka z gumijastim trakom anatomske oblike, od znamke Canpol babies, iz vesele kolekcije SO COOL. Dudka ne vsebuje BPA, zahvaljujoč svoji edinstveni obliki nalepke pa zmanjšuje vtis in draženje občutljive otroške kože. V paketu je 1 kos. Primeren je za otroke od 6. do 18. meseca.

Canpol babies silikonski slinček, roza
5,30 € 4,37 €

Zadnji kos!

Prikupen silikonski slinček znamke Canpol babies zanesljivo zadržuje ostanke hrane. Slinček v roza barvi je tako čudovit pomočnik pri vsakemu glavnemu obroku in malici.

Canpol babies električna prsna črpalka materinskega mleka EasyStart
73,46 € 47,65 €

Popolnoma nova električna črpalka EasyStart omogoča temeljito odvajanje materinskega mleka. Vsebuje do tristopenjsko silo, ustvarjeno po naravnem dvofaznem ritmu dojenčkovega sesanja. Napajajo ga lahko baterije, lahko pa napravo priključite tudi na električno omrežje. S priloženimi adapterji lahko mleko sesamo neposredno v ozko ali široko steklenico, kakor tudi v posodo za shranjevanje mleka.

Canpol babies podloga za igro z ograjo Coutry
54,07 € 43,69 €

Okrasna odeja v slogu country je opremljena z različnimi elementi, odvisno od modela – barvne igrače, imitacija ogledala ropotuljico in ostalimi ropotajočimi elementov. Igrače se lahko snamejo in uporabljajo kot ločene ropotuljice. Dvignjen rob preprečuje, da bi se otrok iz odeje prevrnil na tla.

Canpol babies previjalna torba LADY MUM
51,90 € 32,08 €

Previjalna torba iz serije „Lady Mum“ je bila zasnovana posebej za aktivne mame, ki se rade počutijo elegantno. Torba je dovolj velika za vse potrebne stvari, ki jih potrebujete na sprehodu ali potovanju. Mame bodo zagotovo navdušene nad vsestranskim prostorom v torbi. Elegantna, praktična in priročna previjalna torba blagovne znamke Canpol babies za aktivne mame. Idealno za sprehode, kjer morate imeti vse vedno pri roki. Lahko jo pripnete tudi na voziček.

Canpol babies bambusov jedilni komplet, 5-delni
14,90 € 11,75 €

Izdelan je iz bambusovih vlaken in je biološko razgradljiv. Primerno za otroke od 1. leta. Vsebuje 200 ml skodelico, 300 ml posodo, 300 ml dvodelni krožnik ter vilice in žlico. Canpol babies bambusov jedilni komplet iz 5 delov je prav tako varen za pomivanje v pomivalnem stroju.

Canpol babies kovinski jedilni pribor, 3 kosi
6,57 € 4,64 €

Posebej oblikovani 3 kosi kovinskega jedilnega pribora, iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, je namenjen otrokom, ki se učijo jesti sami. Primeren je za otroke nad 18 mesecev starosti.

Canpol babies otroška steklenička s silikonskim pitnikom Cute Animals
6,19 € 4,54 €

Praktično zasnovana steklenica ute Animals s silikonskim pitnikom in ročaji, ki ne dražijo občutljivih otroških dlesni. Praktični široki ročaji omogočajo preprosto držanje steklenice v majhnih rokah Primeren je za otroke nad 6 mesecev starosti. Ko odstranite ročaje, steklenička postane steklenica/skodelica za starejše otroke. – Prostornina 320 ml. – Artikel ne vsebuje BPA.

Canpol babies slinček z žepom WILD NATURE
3,50 € 2,61 €

Imate doma mladega kuharja ali kuharico, ki rada eksperimentira s hrano? V tem primeru je ta slinček z žepom iz kolekcije WILD NATURE za vas odlična izbira! Mehak plastični slinček z velikim praktičnim žepom za zajemanje drobtin in hrane. Mehak in enostavno pralen material – zaščiti oblačila pred umazanijo med hranjenjem.

Canpol babies silikonska žlička
4,61 € 3,17 €

Otroška žlička Canpol babies, izdelana iz mehkega silikona, ki je nežen do otroških dlesni. Dolga ročica je praktična pri hranjenju vašega dojenčka. Silikon je po svoji zasnovi zelo čist. Ergonomska zasnova žlice vam omogoča primerno hranjenje. Primerno za otroke, starejše od 4 mesecev.

Canpol babies rezervna silikonska posoda za dudko
6,60 € 4,64 €

Posoda ne služi zgolj za varno shranjevanje dude ampak tudi svežega sadja, zelenjave, sira ali peciva. Posebej je primerna za prehod iz tekoče hrane v trdno. Luknjice zagotavljajo vrhunsko zračenje shranjene vsebine. V paketu sta 2 kosa.

Canpol babies plišasta glasbena igrača Medvedek, siv
13,60 € 11,96 €

Plišasta glasbena igrača iz kolekcije Medvedki za najmlajše otroke, razvija čutila, motorične sposobnosti in sluh otroka. -Plišasta glasbena igrača spodbuja razvoj otrokovih čutil. Živahne barve spodbujajo otroško radovednost.

Canpol babies steklenička s pitnikom Toys, 250 ml
5,02 € 3,12 €

Igralna vrčka, ki se ne polni, je ena izmed vrčkov v ** Habermanovi zbirki ** za Canpol dojenčke. Vsebuje edinstven ventil proti razlitju, ki omogoča otroku, da pije neodvisno in ne da bi razlil tekočino. Namenjena je otrokom starejšim od 9 mesecev. Prostornina **250 ml.

Canpol babies otroška steklenica s slamico, 350 ml
7,35 € 6,24 €

Nov sistem slamice otrokom omogoča bolj enostavno pitje iz steklenice brez polivanja. Utež zadrži slamico pod nivojem pijače. Primerno za otroke od 12. meseca starosti. Idealna izbira za potovanja ali sprehode. Prostornina 350 ml. Steklenica ne vsebuje BPA.

Canpol babies steklenička s pitnikom Jungle, 120 ml
5,41 € 3,40 €

V obliki polipropilena steklenica iz nove kolekcije Jungle, s potiskom motiva opice, s prostornino 120ml, ki bo navdušila vsako mamo s svojim brezčasnim dizajnom. Primerno napolnite, operite in držite med hranjenjem. Steklenica ne vsebuje BPA.

Canpol babies steklenička s pitnikom Party, 120 ml
4,99 € 3,29 €

//Praktična steklenička s pitnikom iz kolekcije Canpol babies PARTY s kapaciteto 120 ml, se povsem preprosto napolni, zahvaljujoč širšemu grlu. Steklenica ne vsebuje BPA. Tudi vaš otrok bo sesal iz te steklenice, ki mu bo dala naraven občutek dojke.

Canpol babies ovitek za dude
6,17 € 5,24 €

Ovitek preprečuje kontaminacijo in morebitno izgubo dude. V mehak ovitek lahko enostavno shranite 2 dude. Ovitek je primeren za shranjevanje dud.

Canpol babies slinček z žepom HELLO LITTLE
3,50 € 2,61 €

Imate doma mladega kuharja ali kuharico, ki rada eksperimentira s hrano? V tem primeru je ta slinček z žepom iz kolekcije HELLO LITTLE za vas odlična izbira! Mehak plastični slinček z velikim praktičnim žepom za zajemanje drobtin in hrane. Mehak in enostavno pralen material – zaščiti oblačila pred umazanijo med hranjenjem.

Canpol babies So Cool frotirjasti slinček, 1 kos
3,90 € 2,57 €

Praktičen slinček je primeren za najmlajše otroke in bo ščitil oblačila pred umazanijo. Canpol babies slinček So cool, z veselimi motivi je izdelan iz 80% vomvaža in iz 20% sintetike.

Canpol babies steklenička proti kolikam HABERMAN
7,74 € 6,24 €

Dodelana steklenička proti kolikam Haberman je patentiran izdelek in pomeni revolucionarni korak v minimaliziranju požiranja zraka. Podjetje predstavlja popolnoma nov, naraven pristop k minimizaciji požiranja zraka pri hranjenju– hranjenje z zaprto flaško. Enotna velikost stekleničke za vse otroke v starosti 0–6 mesecev.

Canpol babies Veriga za dudko Auta
3,90 € 2,57 €

Veriga s sponko za stabilno pritrditev dudke na otroška oblačila. Canpol babies veriga s sponko varuje dudko pred umazanijo ali pred tem, da bi jo izgubili. Zaobljeni robovi preprečujejo, da bi se otrok poškodoval Lahko se kombinira z različnimi dudkami.

Canpol babies SENSORY kontrasta igralna odeja
97,90 € 87,04 €

Igralna odeja ima interaktivne elemente za podporo razvijanja čutov. Opremljena je z ropotuljico, ugrizom, ogledalom, barvnimi kroglicami in škripajočim ali ropotajočim elementom. Canpol babies SENSORY kontrasta igralna odeja je primerna za otroke od rojstva.

Canpol babies SENSORY kontrastni plišasti vrtiljak z melodijami
50,90 € 40,99 €

Plišasti vrtiljak ima 12 melodij, ki prispevajo k mirnemu počitku in spanju. Senzorične barve spodbujajo senzorični razvoj, odstranljive elemente in ogledalo. Canpol babies kontrastni plišasti vrtiljak z melodijami SENSORY je primeren za otroke do 1 leta.

Canpol babies plišasta glasbena igrača Medvedek, rdeč
13,60 € 11,96 €

Plišasta glasbena igrača iz kolekcije Medvedki za najmlajše otroke, razvija čutila, motorične sposobnosti in sluh otroka. -Plišasta glasbena igrača spodbuja razvoj otrokovih čutil. Živahne barve spodbujajo otroško radovednost.

Canpol babies EasyStart Plus elektronska dvosmerna otroška varuška
109 € 83,39 €

Elektronska otroška varuška ima doseg do 300 m. Oddaja optična in zvočna opozorila, ko dojenček intenzivno zajoka ali je povezava izgubljena. Canpol babies EasyStart Plus elektronska dvosmerna otroška varuška ima možnost popolne zatemnitve, ko se zaradi hrupa ali otroškega joka prižge LED dioda.

Canpol babies mehka brisača s kapuco, 100x100 cm
33,90 € 28,52 €

Otroška kopalniška brisača je narejena iz prijetnega in odlično vpojnega 100% bombaža. Vključena je kapuca, ki preprečuje, da bi se otrok prehladil. Canpol babies mehka brisača s kapuco, 100×100 cm ima prosti kroj.

Canpol babies Dudka 0-6 m silikonska, simetrična Auta
3,90 € 2,27 €

Silikonska dudka z gumijastim trakom anatomske oblike, od znamke Canpol babies, iz vesele kolekcije Auta. Dudka ne vsebuje BPA, zahvaljujoč svoji edinstveni obliki nalepke pa zmanjšuje vtis in draženje občutljive otroške kože. V paketu je 1 kos. Primerna je za novorojenčke.

Canpol babies EasyStart elektronska otroška varuška
85,90 € 65,67 €

Elektronska otroška varuška ima doseg do 300 m. Oddaja optična in zvočna opozorila, ko dojenček joka ali je povezava izgubljena. Canpol babies EasyStart elektronska otroška varuška ima možnost popolne zatemnitve, ko se zaradi hrupa ali otroškega joka prižge LED dioda.

Canpol je vodilni proizvajalec otroških dodatkov na poljskem trgu. Podjetje se že 25 let odziva na potrebe najmlajših in njihovih staršev v 50 državah – ponuja celotno paleto izdelkov za hranjenje, nego, dobro počutje, igro in varnost.

Canpol je vodilni proizvajalec otroških dodatkov na poljskem trgu. Podjetje se že 25 let odziva na potrebe najmlajših in njihovih staršev v 50 državah – ponuja celotno paleto izdelkov za hranjenje, nego, dobro počutje, igro in varnost.