Canpol babies previjalna torba
55 €

Vse mame želijo biti brezčasne z novo previjalno torbo za otroški voziček. Modna, praktična in popolnoma opremljena previjalna torba za otroški voziček blagovne znamke Canpol Babies. Idealno za sprehode, kjer morate imeti vse vedno pri roki. Zunanji žepi na magnet, notranji globoki žepi za večje predmete, kot so plenice, manjši žep, termo žep za steklenico / skodelico (za ohranjanje toplote), trakom s zaponko za ključe.


Canpol babies Električni grelec za steklenice
26,82 €
25,90 €

Grelec za steklenice je praktična pomoč za ogrevanje hrane ali tekočine na želeno temperaturo. Možnost nastavljanja toplote. Enostavna uporaba, upravljajte samo z enim gumbom. Možnost ogrevanja zamrznjene ali ohlajene hrane.


Canpol babies glasbeni vrtiljak s projektorjem Zvezde
51 €

Glasbeni vrtiljak bo vašemu otroku pomagal zaspati. Primeren je za najmanjše otroke, ki se sami še ne gibljejo. Vrtiljak je opremljen s projektorjem, glasbeno napravo in plišastimi zvezdami. Zaradi številnih funkcij ima pozitiven vpliv na vizualno in slušno koordinacijo otroka. Projektor prikazuje v različnih barvah, razpolaga z 25 melodijami narave in daljinskim upravljanjem.


Canpol babies rezervna silikonska posoda za dudko
6,60 €
6,40 €

Posoda ne služi zgolj za varno shranjevanje dude ampak tudi svežega sadja, zelenjave, sira ali peciva. Posebej je primerna za prehod iz tekoče hrane v trdno. Luknjice zagotavljajo vrhunsko zračenje shranjene vsebine. V paketu sta 2 kosa.


Canpol babies silikonski slinček
5,50 €

Čudovit silikonski slinček za vsakega otroka. Vsebuje žep, ki zadrži ostanke hrane. Je odličen pomočnik pri vsakem glavnem obroku, kot tudi pri sladici.


Canpol babies steklenička BUNNY & COMPANY 200 ml
4,26 €
4,10 €

Steklenička brez odtekanja je ena izmed steklenic iz izbirke Haberman za Canpol babies. Vsebuje edinstven neprepustni ustnik, ki omogoča otroku, da pije neodvisno brez polivanja tekočine. Namenjena je otrokom starejšim od 9 mesecev. Vsebina 200 ml.


Canpol babies steklenička Haberman
10,36 €
10,20 €

Nova Anti-Colic otroška steklenička Haberman je patentiran izdelek in pomeni revolucionarni korak v minimaliziranje požiranja zraka. Podjetje predstavlja popolnoma nov, naraven pristop k minimizaciji požiranja zraka pri hranjenju– hranjenje z zaprto flaško.


Canpol babies steklenička s pitnikom Party, 240 ml
4,61 €
4,50 €

Praktična steklenička s pitnikom iz kolekcije Canpol babies PARTY s kapaciteto 240 ml, se povsem preprosto napolni, zahvaljujoč širšemu ustniku. Steklenica ne vsebuje BPA. Tudi vaš otrok bo sesal iz te steklenice, ki mu bo dala naraven občutek dojke.


Canpol babies otroška steklenica s slamico, 250 ml
6,57 €
6,30 €

Nov sistem slamice otrokom omogoča bolj enostavno pitje iz steklenice brez polivanja. Utež zadrži slamico pod nivojem pijače. Praktični ročaji se prilegajo vsaki otroški roki. Primerno za otroke od 9. meseca starosti. Idealna izbira za potovanja ali sprehode. Prostornina 250 ml. Steklenica ne vsebuje BPA.


Canpol babies otroška steklenica s slamico, 350 ml
7,35 €
7,10 €

Nov sistem slamice otrokom omogoča bolj enostavno pitje iz steklenice brez polivanja. Utež zadrži slamico pod nivojem pijače. Primerno za otroke od 12. meseca starosti. Idealna izbira za potovanja ali sprehode. Prostornina 350 ml. Steklenica ne vsebuje BPA.


Canpol babies steklenička s pitnikom Party, 120 ml
4,99 €

4,10 €

//Praktična steklenička s pitnikom iz kolekcije Canpol babies PARTY s kapaciteto 120 ml, se povsem preprosto napolni, zahvaljujoč širšemu grlu. Steklenica ne vsebuje BPA. Tudi vaš otrok bo sesal iz te steklenice, ki mu bo dala naraven občutek dojke.


Canpol je vodilni proizvajalec otroških dodatkov na poljskem trgu. Podjetje se že 25 let odziva na potrebe najmlajših in njihovih staršev v 50 državah – ponuja celotno paleto izdelkov za hranjenje, nego, dobro počutje, igro in varnost.

Canpol je vodilni proizvajalec otroških dodatkov na poljskem trgu. Podjetje se že 25 let odziva na potrebe najmlajših in njihovih staršev v 50 državah – ponuja celotno paleto izdelkov za hranjenje, nego, dobro počutje, igro in varnost.