Novi veliki leksikon živali (trda, 2008)
14,50 € 12,94 €

Zadnji kos!

V tem zanimivem, poučnem in priročnem leksikonu boste našli opise več kot 1200 živali, ki so opremljeni z nazornimi fotografijami.

Barvni atlas anatomije malih živali : osnove
49,95 € 45,54 €

Atlas je uporaben pripomoček za vzreditelje psov in mačk ter vse, ki se ukvarjajo z vzgojo in šolanjem psov, pa tudi za laboratorijske tehnike in raziskovalce. Omogoča hitro osvežitev znanja tistim, ki so se že srečali z anatomijo, in je neprecenljiv pripomoček strokovnjakom (npr. veterinarjem), kadar želijo lastniku ali vzreditelju razložiti zgradbo tistega dela telesa, kjer se pojavljajo bolezenske spremembe ali druge težave. Prikazuje topografska razmerja med večjimi organi na preprost, vendar tehnično dovršen način in skupaj z doslednimi opisi, ki ilustracije spremljajo, prikazuje zgradbo vseh organskih sistemov psa, mačke, kunca, podgane in morskega prašička.

Maria Costantino, Amanda Lang: Konji
34,90 € 31,81 €

Ne glede na to, ali že imate konja, ga želite imeti ali pa so vam konji preprosto všeč, je knjiga Konji – popolni vodnik prava za vas.

Živalski atlas, Jinny Johnson (trda, 2013)
24,94 € 23,76 €

V pestri knjigi se vam v vsem svojem veličastju predstavljajo živali iz najbolj značilnih življenjskih prostorov vseh celin: od puščave do arktičnega ledu!

Claude Delafosse: Dinozavri, čarobna svetilka
9,90 € 9,03 €

Noben človek ni še videl živega dinozavra. Te nenavadne živali so živele na Zemlji mnogo let pred človekom. V tej knjigi boš dinozavre lahko opazoval od blizu, kot če bi se preselil v davno preteklost.

Karen Pryor: Ne lajaj na psa
24,99 € 22,79 €

Knjiga Ne lajaj na psa na duhovit način in s primeri iz življenja predstavlja osnovne koncepte, kako trenirati živali (in ljudi) z uporabo principov treninga s pozitivno spodbudo. Če se srečujete z vprašanji, kako odvaditi psa, da ponoči laja, ali kako navaditi svoje otroke,da redno odnašajo umazano perilo v koš za perilo, imate pred seboj čudežno knjigo receptov, kako to dejansko uresničiti.

Barbara Bajd: Kranjska sivka
17,90 € 16,31 €

Čebelica od kod in kam?

Čebelarstvo ima v Sloveniji bogato tradicijo in je pomemben del naše kulturne dediščine.

Barbara Bajd: Tri dvoživke
12,90 € 11,76 €

Človeška ribica je trenutno najzanimivejša žival na svetu, saj se razmnožuje le na vsakih 7 let, njeno razmnoževanje v ujetništvu pa lahko spremljamo zelo redko.

Barbara Rozman Lužaič: V čem je trik?: preprost vodič po pasjih trikih
19,90 € 18,14 €

Priročnik V čem je trik? je namenjen vsem ljubiteljem psov, ki jih zanima učenje trikov, vendar niso prepričani, kako bi se tega lotili. Predznanje ni pogoj, saj je v knjigi dovolj informacij tudi za popolne začetnike, kljub temu pa je izbira trikov in področij učenja dovolj bogata, da bo pritegnila tudi bolj izkušene bralce.

Daniele Strauss: Vrtni ptiči: V naravni velikosti
11,50 € 10,49 €

Poznavanje in določevanje ptičev je zdaj še preprostejše. Najpogostejši pernati obiskovalci naših vrtov so nam v tem priročniku prikazani v naravni velikost, zato pri prepoznavanju skoraj ne more priti do pomot.

Detlef Singer: Kateri ptič je to?, mehka
24,50 € 18,14 €

Ptiči Evrope

Vodnik za določanje ptičev s 1400 barvnimi fotografijami. V tem vodniku, bogatem s fotografijami, so zbrane najpomembnejše evropske ptičje vrste.

Horst Hegewald Kawich: Pasme psov od A do Ž
14,90 € 13,59 €

Vodnik od A do Ž

Pasme psov od A do Ž vam nudijo več kot 200 priljubljenih pasem psov z vsega sveta in dodatek, kako najti primernega mladiča.

NOVA izpopolnjena izdaja

Kyra Sundance: Šolanje psa na 101 način
22,90 € 20,87 €

Nasveti kako uporabljali učenje s pozitivno motivacijo, da bi vzpostavili zadovoljujočo vez z vašim psom. Zaupanje in želja po sodelovanju, ki ju boste vzpostavili med učenjem, bosta trajala vse življenje.

Pasja šola na karticah: kliker, Sabine Winkler (2013)
22,95 € 21,86 €

(garnitura)

Komplet vsebuje knjižico, ki pojasnjuje osnove šolanja s klikerjem, in 36 kartic z vajami, ki jih lahko vzamete s sabo in s svojim štirinožcem vadite v naravi. Kompletu je priložen tudi kliker.

Ptice, Angelika Lang (2013 (1. ponatis))
22,95 € 21,86 €

Opazovanje in prepoznavanje najpogostejših vrst

S tem priročnikom bo opazovanje in prepoznavanje najpogostejših vrst ptic še enostavnejše!