Razvrsti po
Najdeno: 23

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Anton Suhadolc: Les naših dreves in grmovnic
22,90 €

21,30 €

Na vrtu in v gozdu

Poznavanje lesa naših dreves in grmovnic je zelo skromno, zato vam predstavljamo knjigo, ki poleg opisa naših avtohtonih dreves in grmovnic prinaša tudi opise in fotografije njihovega lesa.


dr. Henrik Tuma, Planinski spisi in Imenoslovje Julijskih Alp
42 €

Spremna beseda: dr. Branko Marušič in Vladimir Habjan »S prebiranjem planinskih spisov bomo Tumo bolje spoznali, ne samo tako, kakor nam je nekako najbolj poznan – kot strogega in resnega (zapisovalca podatkov), pač pa tudi kot človeka, ki zna gorski svet, naravo in tamkajšnjega človeka dobro razumeti in globoko doživeti. V spisih bomo našli nekaj izredno lepih razmišljan, v katerih komentira nekatere dogodke ali občuduje naravo in gorski svet.« (Spremna beseda, Vladimir Habjan) Čeprav so Planinski spisi nastali v koraku s potrebo časa, ko so bili planinski vodniki po slovenskih pokrajinah redkost, niso zgolj suhoparni zapisi o stezah in skalah in pravilnih smereh.


Gobe, mehka
12,50 €

11,63 €

Enostavno in zanesljivo določanje

Več kot 200 evropskih vrst gob.


Kata Laštro: Zeliščna abeceda
9,90 €

Rastline, ki so omenjene v tej knjigi, rastejo in uspevajo v našem okolju. Razvrščene so po slovenskih imenih in povezane s črkami abecede od A do Ž.


Nada Praprotnik: Rastlinstvo na stezah ovčarja Marka
12,80 €

Botaničarka dr. Nada Praprotnik raziskuje zgodovino botaničnih raziskovanj na Slovenskem. Preučuje sistematiko, razširjenost in slovensko poimenovanje praprotnic in semenk v Sloveniji.


Vlasta Mlakar: Rastlina je sveta, od korenin do cveta
39 €

Knjiga predstavlja tradicionalno znanje o rastlinskem svetu na Slovenskem in odpira vpogled v tisočletja staro izkustveno znanje naših prednikov o uporabi rastlin v prehranske, zdravilne, gospodarske, estetske in religiozne namene, ki je bilo vselej povezano z nadnaravnim svetom, prek katerega je človek usmerjal svoje duhovno, družbeno in gmotno dojemanje sveta in sebe.


Zdravko Turk: Gozdarska politika Slovenije
20 €

Zdravko Turk nam sporoča, da bo samo gospodaren, urejen in zdrav gozd lastniku ter družbi lahko nudil vso paleto varovalnih, socialnih, lesnih in nelesnih gozdnih proizvodov.


Cesar Millan, Melissa Jo Peltier: Šepetalec psom, trda
23,99 €

7,99 €

Trenutno ni na zalogi

Vodnik za razumevanje in odpravljanje pogostih težav pri psih. Priznani strokovnjak za pse Cesar Millan, zvezda oddaje Šepetalec psom na National Geographic Channelu, vam pomaga videti svet skozi oči vašega psa, tako da končno lahko odpravite njegove vedenjske težave.


Cesar Millan, Melissa Jo Peltier: Vodja krdela, trda
23,99 €

7,99 €

Trenutno ni na zalogi

Naučite se, kako spremeniti svojega psa … in svoje življenje. Avtor Šepetalca som, ene najbolj prodajanih knjig v ZDA in tudi pri nas, je napisal nov vodnik za razvijanje veščin, ki so potrebne, da postanemo trden vodja krdela, kakršnega naš pes potrebuje za uravnoteženo in izpolnjeno življenje. Nove veščine bodo nas in našega psa spremenile na bolje.


Skrite živali, Daniel Gilpin (trda, 2010)
17,99 €

17,09 €

Trenutno ni na zalogi

Od blizu si oglejte čudovite načine skrivanja živali. Odkrijte, na kako zanimive načine se živali zamaskirajo, da se skrijejo pred plenilci ali da se skrivaj približajo plenu.