Banquet set mini solnica in poprnica AKCENT
7,80 €

6,10 €

Zadnji kos!

Set mini solnica in poprnica AKCENT je odličen za enostavno začinjanje jedi. Eleganten dizajn in izvedba iz nerjavnega jekla se bosta odlično podali na pogrnjeni mizi.


Marex Trade posoda za maslo PREZIDENT
7,60 €

Zadnji kos!

Posoda za maslo PREZIDENT blagovne znamke Marex Trade je praktičen namizni dodatek. Zahvaljujoč prozornemu pokrovu boste imeli pregled, koliko masla vam ostaja. Uporabili jo boste pri vsakem zajtrku.


Tescoma posoda za maslo Purity, velika
8,87 €

7,65 €

Velika posoda za maslo ima primerno zaščito pred vlago in je primerna za shranjevanje v hladilniku. Narejena je iz kakovostnega plastičnega materiala.


Banquet skleda v košarici LAVENDER 23 cm, štiridelna
11,77 €

10,90 €

Zadnji kos!

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.


Banquet skleda v košarici LAVENDER 30,5 cm, štiridelna
12,95 €

12,30 €

Zadnji kos!

Čudovit set skleda v košarici LAVENDER vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom sivke in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.


Kela pladenj s pokrovom za maslo
23,32 €
23 €

Zadnji kos!

Kela pladenj s pokrovom za kocko masla. Iščete praktičen, a hkrati eleganten odmerek za shranjevanje masla? Edinstven pladenj iz nerjavečega jekla 18/10 odlično izgleda in je zelo praktičen.


TimeLife servisni set nožev za sir iz bambusa
12,22 €

11 €

Zadnji kos!

Set nožev, blagovne znamke TimeLife, so izdelani iz nerjavečega jekla in služijo rezanju sira. Set je odlično darilo za vse ljubitelje sira. V kompletu boste dobili 4 rezila za serviranje sira, stojalo in servisno podlago, ki lahko služi tudi kot rezalna deska.


Kela posoda za maslo Baldo
13,30 €

Elegantna posoda s prozornim pokrovom je namenjena enostavnemu shranjevanju masla. Ohranja njegovo svežino in nam omogoča takojšen nanos.


Tescoma sladkornica Club
12,90 €

Posodica lahko služi kot sladkornica, primerna pa je tudi za serviranje drugih sestavin, kot so nariban sir ali majoneza.


Banquet Culinaria pršilo za kis in olje
15,90 €

13,60 €

Culinaria pršilo za kis in olje je odličen pripomoček v kuhinji strokovnih kuharjev. Sestavljeno je iz prozorne stekleničke z ločeno prostornino 2 x po 100 ml in plastičnega razpršila.


Banquet keramična posoda za maslo Lavender
8,62 €

7,20 €

Posoda za maslo iz sivkine serije blagovne znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maso je izdelana točno za eno kocko masla, ki jo boste tako imeli kadarkoli na voljo.


ILSA podstavek skrilavec okrogel 4 kos
7,13 €

5,30 €

20 % popusta na znamko ILSA s kodo MDWSI55 velja od 15.7. do 21.7.2019 oz. do odprodaje zalog.

Set štirih okroglih podstavkov s premerom 10 cm, izdelanih pod blagovno znamko Ilsa, boste uporabili za odlaganje kozarcev ali lončkov. Podstavki so izdelani iz naravnega skrilavca, kar daje stilski videz.


Marex Trade set za začimbe PREZIDENT, 3-delni
8,90 €

Set za začimbe PREZIDENT blagovne znamke Marex Trade je praktičen namizni dodatek. Set vsebuje solnico, poprnico in nerjaven nosilec za prtičke, vgrajen v lesen podstavek.


Tescoma namizni podstavek za začimbe
27,90 €

Priročen set kisa, olja, popra in soli je primeren za pripravo solat, pečenje, praženje in drugo pripravo hrane. Setu so priloženi tudi zobotrebci. Primerno za domačo ali profesionalno rabo.


Banquet Keramična posoda za maslo OLIVES
8,11 €

7,30 €

Posoda za maslo iz olivne serije znamke Banquet je izdelana iz keramike. Posoda za maslo je narejena točno tako, da vanjo lahko shranite eno kocko masla in vam je tako ves čas na voljo.


Banquet Lavender pet delna posoda
15,07 €
14,90 €

anquet Levender pet delna posoda je sestavljena iz keramičnih skled z dekoracijo sivke in pletene košare. Odlična je za serviranje različne hrane.


Banquet pet delna skleda
15,07 €
14,90 €

Banquet Olive pet delna posoda je sestavljena iz keramičnih skled z olivno dekoracijo in pletene košare. Odlična je za serviranje različne hrane.


Banquet skleda v košarici OLIVES 23 cm, štiridelna
11,77 €
11,20 €

Čudovit set skleda v košarici OLIVES vsebuje 4 dele. Sestavljen je iz štirih keramičnih skledic z okrasom oliv in ene pletene košarice. S tem setom bo vaše serviranje zasijalo.


Banquet stekleni pokrov PATISSERIE 30,5 cm
10,19 €

9,10 €

Stekleni pokrov PATISSERIE s premerom 30,5 cm je ne le praktičen dodatek pri serviranju hrane, ampak tudi čudovit okras vsakega prostora. Jedi ščiti pred sušenjem ali mrčesom.


Eldom pršilo za olje in kis
16,10 €

Eldom pršilo za kis in olje je mehansko. Pršilo ima nastavljivo razmerje kisa in olja. Lahko si naredite solatni preliv, kot vam je všeč.


Kitchen Artist set nožev za sir MEN28
18,70 €

Set nožev za sir v leseni kaseti je odlično darilo za vse ljubitelje sira. Komplet vsebuje 3 nože in vilico za sir. Vsi so shranjeni v okrogli leseni kaseti, na kateri lahko sir tudi postrežete.


Tescoma podstavek za začimbe
25,40 €

Začimbe so primerne za pripravo solat, pečenje, praženje in drugo pripravo hrane. Primerno za domačo ali profesionalno rabo.


Tescoma posoda za med Gustito 0,6 L
11,04 €

9,52 €

Elegantna posodica za med Gustito s prostornino 0,6 litra (za približno 800 g medu), je izdelana iz porcelana. Prav tako vključuje palčko za doziranje medu iz trpežnega bukovega lesa.


Weis okrogla servirna košarica 9 cm nerjavna
8,22 €
7,90 €

Okrogla servirna košarica kakovostne blagovne znamke Weis v nerjavni izvedbi. Košarica je idealna za ocvrt krompirček in druge ocvrte priloge ali lahke prigrizke. Pred uporabo v košarico vstavite vpojni prtiček.


Banquet CULINARIA II, komplet za shranjevanje začimb, 5 kosov
10,05 €

9,10 €

Komplet vsebuje posodice za kis, olje, poper in sol. Steklene posodice s pokrovi iz nerjavečega jeka z zanesljivim tesnjenjem. Okrepite okus vaših najljubših jedi. Banquet komplet za shranjevanje začimb CULINARIA II, 5 kosov vsebuje posodice s prostornino *40 ml** in 160 ml.


TimeLife bambusova zložljiva miza za kuhinjo, 60x41x66 cm
27,20 €

Zložljivo kuhinjsko mizo lahko uporabite ne samo za shranjevanje stvari med kuhanjem, ampak tudi, kot jedilno mizo. Narejena je iz naravnega bambusa. Bambusova zložljiva miza 60 × 41 × 66 cm bo postala praktična pomoč v domu.


TimeLife deska za sir s pokrovom, 18 cm, bambus
9,68 €

8,90 €

Okrogel pladenj iz bambusa s plastičnim pokrovom. Artikel blagovne znamke TimeLife bo v pomoč vsem dobrim gostiteljem. Na plošči lahko živilo narežete, zaradi pokrova pa se le-to ne bo izsušilo in bo ohranilo svojo kakovost.


TimeLife komplet posodic za prigrizke, 6 skodelic, porcelan
11,23 €

8,90 €

Keramične posodice so primerne za serviranje najrazličnejših prigrizkov. Artikel blagovne znamke TimeLife je odličen pomočnik vsakemu dobremu gostitelju. Posodice skupaj sestavljajo čudovit cvetlični vzorec.


TimeLife komplet za suši, 13 delov, 33 x 20 cm
14,20 €

Komplet za suši je izdelan iz kombinacije bambusa, skrilavca in keramike. S kompletom za serviranje Timelife lahko pridobite izkušnje kuhanja v japonski restavraciji kar v udobju lastnega doma. Komplet vsebuje 13 delov, vključno s pladnjem, skledami in paličicami.


TimeLife komplet za suši, 7 delov, 30 x 16 cm
11,62 €
11,50 €

Komplet za suši je izdelan iz kombinacije bambusa, skrilavca in keramike. S kompletom za serviranje Timelife lahko pridobite izkušnje kuhanja v japonski restavraciji kar v udobju lastnega doma. Komplet vsebuje sedem delov, vključno s pladnjem, skledami in paličicami.