PR:SL_2019-07-MJ-MallDays


Nakupovalni nasveti - Šport - poletje

Kako izbrati otroško kolo?

Če otroškega kolesa ne kupujete kot presenečenje, je dobro, da ga z otrokom vnaprej preizkusite in se posvetujete s prodajalcem. Kolo mora biti prave velikosti ne le zaradi varnosti, temveč tudi zaradi občutka vožnje. Če nakupujete prek spleta, boste velikost kolesa ugotovili iz podatkov zraven blaga, kjer je priporočena starost otroka za določeno kolo.


Kako izbrati inline rolerje

Inline rolerji so popoln partner za prosti čas – med gibanjem na svežem zraku se boste sprostili in hkrati naužili športa. Izberite takšne inline rolerje, ki se vam bodo popolnoma prilegali in bodo stabilni tudi v najostrejšem ovinku.


Kako izbrati kolo?

Kolesarjenje je postalo priljubljen šport, predstavlja možnost zdravega gibanja in sprostitve v naravi v katerikoli starosti. Kolo se je spet vrnilo v ospredje in je trenutno zelo priljubljeno prevozno sredstvo.


Kako izbrati pravi šotor?

Šotor na potovanjih postane vaš drugi dom. Investicije za njegovo pridobitev niso majhne, vendar vam bo pri pravilni oskrbi služil več let. Kako torej izbrati pravega za vaše dogodivščine in udobne počitnice?