Nakupovalni nasveti - Šport - poletje

Kako izbrati otroško kolo?

Če otroškega kolesa ne kupujete kot presenečenje, je dobro, da ga z otrokom vnaprej preizkusite in se posvetujete s prodajalcem. Kolo mora biti prave velikosti ne le zaradi varnosti, temveč tudi zaradi občutka vožnje. Če nakupujete prek spleta, boste velikost kolesa ugotovili iz podatkov zraven blaga, kjer je priporočena starost otroka za določeno kolo.


Kako izbrati inline rolerje

Inline rolerji so popoln partner za prosti čas – med gibanjem na svežem zraku se boste sprostili in hkrati naužili športa. Izberite takšne inline rolerje, ki se vam bodo popolnoma prilegali in bodo stabilni tudi v najostrejšem ovinku.


Kako izbrati kolo?

Kolesarjenje je postalo priljubljen šport, predstavlja možnost zdravega gibanja in sprostitve v naravi v katerikoli starosti. Kolo se je spet vrnilo v ospredje in je trenutno zelo priljubljeno prevozno sredstvo.


Kako izbrati pravi šotor?

Šotor na potovanjih postane vaš drugi dom. Investicije za njegovo pridobitev niso majhne, vendar vam bo pri pravilni oskrbi služil več let. Kako torej izbrati pravega za vaše dogodivščine in udobne počitnice?


Kako izbrati nahrbtnik?

Se odpravljate na pohod, iščete opremo za treking ali morda samo kakovosten športni nahrbtnik za vsakodnevno uporabo? V vsakem primeru dobro premislite, kakšne zahteve naj nahrbtnik izpolnjuje in kaj od njega pričakujete. Moč nosilne konstrukcije, dobra zračnost, nepremočljivost in možnost razširitve so le nekatere lastnosti, zaradi katerih bo nahrbtnik za vas tisti pravi.


Kako izbrati SUP?

Če ste se že pridružili SUP maniji, pa iščete novo desko, ali pa ste popolni začetniki in iščete svoj vstopni SUP v svet zabave na vodi - ta vodič vam bo pomagal izbrati popoln SUP!


5 pripomočkov za domači fitnes

Če nimate časa za obisk fitnesa, ga lahko postavite kar doma! Ne potrebujete na ducate klopi, vadbenih postaj in naprav. Za vas smo izbrali pet manjših in cenovno ugodnih pripomočkov, s katerimi lahko vadite in trenirate mišice, kot v pravem fitnesu.


Kako izbrati električno kolo?

V trenutku ko začnete vrteti pedale električnega kolesa, vam elektromotor začne pomagati, zato je vožnja veliko manj utrujajoča kot v primeru običajnega kolesa.