Dakine otroški nahrbtnik Grom, 13 l
41,03 €

Zadnji kos!

Šolski nahrbtnik s kapaciteto 13 l ima nastavljive zračne naramnice za maksimalno udobje ob nošenju. Na prsni pas je nameščen piščalka na sponki za pomoč. Dakine Grom 13-litrski nahrbtnik ima predal za shranjevanje sončnih očal ali telefona.

Deuter Pico 5 L otroški nahrbtnik
29,99 €

Zadnji kos!

Otroški nahrbtnik s prikupnim živalskim motivom ima prostornino 5 L, bočne raztegljve žepe, prsni pas za stabilnost, oblazinjene naramnice in prostornino 5 L. Narejen je iz visokokakovostnih materialov s PVC-Free premazom.

Nike Classic otroški nahrbtnik
25,40 €

Otroški nahrbtnik ima nastavljive in oblazinjene naramnice za največ udobja pri nošenju. Opremljen je s sprednjim žepom za malenkosti. Glaven predal se zapenja na zadrgo. Nike Classic je primeren tako za športne aktivnosti kot tudi za sprehode po mestu.

Osprey nahrbtnik Pogo 24L II-32%
65 € 43,90 €

Odlična cena

Manjšim popotnikom ni več potrebno zavidati odraslem – pravi mestni nahrbtnik je manjša verzija s kapaciteto 24l od modela Osprey Pogo 24 II z različnimi funkcijami, kot je žep za računalniško tablico, žep za dokumente, oblazinjen žep za očala ali elektroniko, organizator, obesek na za ključe in piščalko za nujne primere.

Globber otroški nahrbtnik, roza
12,99 € 12,40 €

Zadnji kos!

Otroški nahrbtnik Globber zagotavlja udobje pri uporabi, zahvaljujoč prijetno oblazinjenim in nastavljivim naramnicam ter hrbtnim delom.

Boll nahrbtnik Bunny 6L
26 € 23,40 €

Zadnji kos!

Boll večnamenski in praktičen otroški nahrbtnik, primeren za izlete, športne aktivnosti ali prosti čas.

Boll nahrbtnik Roo 12L
33 € 29,70 €

Zadnji kos!

Boll večnamenski in praktičen otroški nahrbtnik, primeren za izlete, šolo, športne aktivnosti ali prosti čas.

Osprey Koby 20 II racing red
51,81 € 49,88 €

Osprey Koby 20 II je otroški pohodni nahrbtnik, primeren tudi za vsakodnevno nošenje v šolo in mesto Nahrbtnik ponuja dovolj prostora za vse potrebno in podložen hrbet in ramenski trakovi se odlično prilegajo.

Osprey otroški nahrbtnik Jet 12L
45,01 € 42,76 €

Čudoviti sprehodi po mestu ali v naravi – otroški mestni 12l nahrbtnik Osprey Jet 12 lahko shrani vaš najljubši prigrizek in najljubšo igračo ter vse druge stvari, ki jih majhen popotnik med potovanjem potrebuje. Nahrbtnik ima zračen zadnji del, elastične žepe za podrobnosti, odsevne elemente in težo le 390 g.

Deuter Schmusebär otroški nahrbtnik, 8 l
43,26 € 39,99 €

Deuter otroški nahrbtnik Schmusebär s prostornino 8 litrov je visokokakovosten in priročen pomočnik pri shranjevanju in transportu vaših pripomočkov oziroma pripomočkov vašega otroka.

Deuter Waldfuchs 10 L otroški nahrbtnik
39,99 €

Otroški nahrbtnik s prostornino 10 L, bočnimi raztegljivimi žepi, priloženo podlogo za sedenje, prsnim pasom za stabilnost in ergonomičnim oblazinjenim hrbtiščem za boljšo razporeditev teže.