Najdeno: 15

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Osprey nahrbtnik Pogo 24 II
65 €

59,80 €

Osprey Pogo 24 II je nahrbtnik primeren za vsakodnevno nošenje v šolo ali na potovanje. Nahrbtnik ima dva stranska žepa, primerna za steklenico vode, organizator s priročnimi žepi za peresnico in druge majhne stvari.


Boll nahrbtnik Bunny 6
26 €

23,40 €

Boll večnamenski in praktičen otroški nahrbtnik, primeren za izlete, športne aktivnosti ali prosti čas.


Boll nahrbtnik Roo 12
33 €

29,70 €

Boll večnamenski in praktičen otroški nahrbtnik, primeren za izlete, šolo, športne aktivnosti ali prosti čas.


Deuter otroški nahrbtnik Gogo XS
39,90 €

34,90 €

Otroška verzija Deuter Gogo z anatomsko oblikovanimi in oblazinjenimi naramnicami. Nahrbtnik ima vodoodporen žep za mokro perilo, dva stranska žepa in elastični trak na sprednji strani nahrbtnika


Nike nahrbtnik Classic Backpack (Mini)
20 €

18 €

Nahrbtnik Nike Classic Backpack je odličen za najrazličnejše potrebščine, ki jih potrebujete v mestu ali naravi. Izdelek je kompakten, zaradi česar je izjemno priročen.


Osprey Koby 20 II racing red
51,81 €
49,88 €

Osprey Koby 20 II je otroški pohodni nahrbtnik, primeren tudi za vsakodnevno nošenje v šolo in mesto Nahrbtnik ponuja dovolj prostora za vse potrebno in podložen hrbet in ramenski trakovi se odlično prilegajo.


Deuter nahrbtnik Ultra Bike
39,99 €

Deuter Ultra Bike je profesionalni nahrbtnik, namenjen najmlajšim kolesarjem, starejšim od pet let. Nosilni sistem Airstripes je enak kot pri nahrbtnikih za odrasle in zagotavlja popolno udobje na kolesarski poti.


Deuter nahrbtnik Junior
41,99 €

Trenutno ni na zalogi

Deuter prostoren nahrbtnik primeren za otroke od 5. leta starosti naprej. Ima zračen zadnji del in veliko praktičnih žepov.