Boll nahrbtnik Bunny 6
26 €

23,40 €

Boll večnamenski in praktičen otroški nahrbtnik, primeren za izlete, športne aktivnosti ali prosti čas.


Boll nahrbtnik Roo 12
33 €

29,70 €

Boll večnamenski in praktičen otroški nahrbtnik, primeren za izlete, šolo, športne aktivnosti ali prosti čas.


Osprey nahrbtnik Pogo 24 II
62,93 €
61,94 €

Osprey Pogo 24 II je otroški nahrbtnik, primeren za vsakodnevno nošenje v šolo ali na izlet Nahrbtnik ima dva raztegljiva stranska žepa, primerna za steklenico vode, na sprednji strani je dostop z zadrgo do organizatorja, ki ima številne majhne žepe za kemične in ostale malenkosti.


Osprey otroški nahrbtnik Jet 12
45,01 €
42,76 €

Čudoviti sprehodi po mestu ali v naravi – otroški mestni 12l nahrbtnik Osprey Jet 12 lahko shrani vaš najljubši prigrizek in najljubšo igračo ter vse druge stvari, ki jih majhen popotnik med potovanjem potrebuje. Nahrbtnik ima zračen zadnji del, elastične žepe za podrobnosti, odsevne elemente in težo le 390 g.


Dakine nahrbtnik Campus Mini, 18 L
44,95 €

42,70 €

Nahrbtnik Dakine Campus Mini ima prostornino 18 litrov in ga odlikuje čudovit moderen dizajn. Primeren za otroke.


Deuter otroški nahrbtnik Gogo XS
39,90 €

34,90 €

Otroška verzija Deuter Gogo z anatomsko oblikovanimi in oblazinjenimi naramnicami. Nahrbtnik ima vodoodporen žep za mokro perilo, dva stranska žepa in elastični trak na sprednji strani nahrbtnika


Osprey Koby 20 II racing red
51,81 €
49,88 €

Osprey Koby 20 II je otroški pohodni nahrbtnik, primeren tudi za vsakodnevno nošenje v šolo in mesto Nahrbtnik ponuja dovolj prostora za vse potrebno in podložen hrbet in ramenski trakovi se odlično prilegajo.


Dakine otroški nahrbtnik Grom, 13 l
41,03 €

27,70 €

Otroški nahrbtnik z odsevnimi podrobnostmi je namenjen za vsakodnevno nošenje. DAKINE Grom ima prostornino 13 litrov. Kompresijski prsni trak je opremljen s piščalko. Nahrbtnik je opremljen s kakovostnimi YKK zadrgami. Znotraj se nahaja žep iz flisa za shranjevanje očal ali telefona. Nahrbtnik je idealen za šolo ali za izlete.


Globber otroški nahrbtnik, roza
12,99 €
12,70 €

Otroški nahrbtnik Globber zagotavlja udobje pri uporabi, zahvaljujoč prijetno oblazinjenim in nastavljivim naramnicam ter hrbtnim delom.


Deuter nahrbtnik Pico
26,99 €

Novo

Deuter nahrbtnik za otroke od 2. leta starosti. Je zelo udoben in ima prsni pas, ki skrbi da pravilno sedi na hrbtu.


Deuter nahrbtnik Ultra Bike
39,99 €

Novo

Deuter Ultra Bike je profesionalni nahrbtnik, namenjen najmlajšim kolesarjem, starejšim od pet let. Nosilni sistem Airstripes je enak kot pri nahrbtnikih za odrasle in zagotavlja popolno udobje na kolesarski poti.