Najdeno: 45

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Ferrino nahrbtnik Zephyr 12+3 - black
88,82 €

62 €

Zadnji kos!

Vsestranski praktični nahrbtnik. Ferrino Zephyr 12+3 – black je izdelan iz visokokakovostnega trajnega materiala Diamond HD. Ima en velik glavni žep in manjši sprednji žep za majhne predmete. Na straneh ima elastične žepe idealne za steklenice. Zahvaljujoč mehkemu oblazinjenju in ventiliranemu hrbtnemu sistemu je nahrbtnik udoben za nošenje.


Ferrino nahrbtnik Zephyr 17+3 - yellow
92,70 €

61,80 €

Vsestranski praktični nahrbtnik. Ferrino Zephyr 17+3 – yellow je izdelan iz visokokakovostnega trajnega materiala Diamond HD. Ima en velik glavni žep in manjši sprednji žep za majhne predmete. Na straneh ima elastične žepe idealne za steklenice. Zahvaljujoč mehkemu oblazinjenju in ventiliranemu hrbtnemu sistemu je nahrbtnik udoben za nošenje.


Osprey ženski nahrbtnik Kresta, 20 l
160 €

152 €

Ženski nahrbtnikOsprey Kresta prostornine 20 L je opremljen z mnogimi tehničnimi lastnostmi za maksimalno udobje med vašimi snežnimi dogodivščinami. Ponuja mnogo možnosti prijema in točk za pripenjanje vaše opreme. Vsebuje tudi žep z varnostnim kompletom za primer plazu s hitrim dostopom.


Osprey nahrbtnik Variant, 52 l
200 €

190 €

Nahrbtnik Variant 52 blagovne znamke Osprey je odlična športna oprema za navdušence nad zimskim alpinizmom, alpinističnim športom in drugimi podobnimi aktivnostmi. Navdušil vas bo s prilagodljivo zasnovo, številnimi uporabnimi predali in zankami ter kakovostnimi materiali.


Dakine nahrbtnik Women'S Heli Pro 20L Wildside
89,95 €

66,10 €

Nahrbtnik Dakine je primeren za vsakdanjo rabo v mestih ali na potovanjih. Ima stranska mrežasta žepa, nastavljiv prsni trak, odbojne elemente in drugo.


Lowe Alpine nahrbtnik Peak Ascent 42, rjav
99,95 €

78,10 €

Lowe Alpine trpežen in prostoren nahrbtnik, še posebej primeren za plezanje in alpinizem. Opremljen je z edinstvenim sistemom HeadLocker, ki omogoča pritrditev cepinov.


Vaude nahrbtnik Nendaz, 25 l, črn
134,95 €

100,70 €

Nahrbtnik Nendaz 25 priznane blagovne znamke Vaude je odlična športna oprema za navdušence nad zimskim alpinizmom, alpinističnim športom in drugimi podobnimi aktivnostmi. Navdušil vas bo s prilagodljivo zasnovo, številnimi uporabnimi funkcijami zankami ter kakovostnimi materiali, predvsem pa z ekološko izdelavo.


Deuter nahrbtnik Provoke 14 SL
79,95 €

75,95 €

Deuter prostoren in lahek ženski smučarski nahrbtnik. Je aerodinamične oblike in ima zaščito proti slabim vremenskim razmeram.


Camelbak nahrbtnik Gambler
94,95 €

90,20 €

Nahrbtnik Gambler blagovne znamke Camelbak je odlična športna oprema za navdušence nad zimskim alpinizmom, alpinističnim smučanjem in drugimi podobnimi aktivnostmi. Navdušil vas bo s prilagodljivo zasnovo, mehom za vodo ter kakovostnimi materiali.


Osprey Kamber 22 galactic black
160 €

152 €

Moški nahrbtnik Osprey Kamber prostornine 22 L je opremljen z mnogimi tehničnimi lastnostmi za maksimalno udobje med vašimi snežnimi dogodivščinami. Ponuja mnogo možnosti prijema in točk za pripenjanje vaše opreme. Vsebuje tudi žep z varnostnim kompletom za primer plazu s hitrim dostopom.


Osprey ženski nahrbtnik Kresta, 30 l
180 €

171 €

Ženski nahrbtnik Osprey Kresta prostornine 30 l je opremljen z mnogimi uporabnimi tehnologijami za maksimalno udobje med vašimi snežnimi dogodivščinami. Ponuja mnogo možnosti prijema in točk za pripenjanje vaše opreme. Vsebuje tudi žep z varnostnim kompletom za primer plazu s hitrim dostopom.


Camelbak nahrbtnik Caper, 14 l
134,95 €

128,20 €

Nahrbtnik Caper 14 blagovne znamke Camelbak je odlična športna oprema za navdušence nad zimskim alpinizmom, alpinističnim smučanjem in drugimi podobnimi aktivnostmi. Navdušil vas bo s prilagodljivo zasnovo, mehom za vodo, številnimi uporabnimi predali ter kakovostnimi materiali.


Ferrino nahrbtnik Finisterre 28
107,94 €

82,90 €

Preprost turistični nahrbtnik, ki nudi dovolj prostora za vso potrebno opremo. Ferrino Finisterre 28 ponuja prezračevalni sistem D.N.S. in dva predala, ločena s pregrado, ki sta lahko tudi enotna. Priročni sta tudi 2 zanki, na katere lahko pritrdite palice za treking. Uporabljeni material zagotavlja majhno težo in visoko življenjsko dobo.


Ferrino nahrbtnik Finisterre 48
123,41 €

111,07 €

Preprost turistični nahrbtnik, ki nudi dovolj prostora za vso potrebno opremo. Ferrino Finisterre 48 ponuja prezračevalni sistem D.N.S. in dva predala, ločena s pregrado, ki sta lahko tudi enotna. Uporabni so tudi odstranljivi pritrdilni pasovi za deskanje na snegu ipd. Uporabljeni material zagotavlja majhno težo in visoko življenjsko dobo.


Ferrino nahrbtnik Lynx 25
76,99 €

59,10 €

Izjemno lahki in trpežni smučarski nahrbtnik primeren za dirke. Ferrino Lynx 25 ponuja popolno ravnovesje med majhno težo, uporabnostjo, velikostjo in udobjem. Uporaben sistem za hitro sprostitev smuči iz nahrbtnika, hitro sprostitev ramenskih pasov in notranji ročaj.


Ferrino nahrbtnik Spark 23
100,20 €

68 €

Praktični nahrbtnik primeren za široko paleto aktivnosti na prostem. Ferrino Spark 23 ponuja glavni velik prostor, ki ima potrebno opremo in stranske žepe. Privlačen hrbtni sistem z zračno zasnovo zagotavlja udobje in potrebno fiksiranje.


Ferrino nahrbtnik Triolet 32+5
102,52 €

78,70 €

Plezalni nahrbtnik s praktičnim dostopom na zadnjo zadrgo. Ferrino Triolet 32+5 ima odstranljiv pokrov in inovativen nosilni sistem, ki zagotavlja stabilnost na katerem koli terenu. Nahrbtnik se lahko uporablja tudi izven plezalnega območja, zahvaljujoč zankami pa je mogoče pripeti material zunaj nahrbtnika.


Ferrino nahrbtnik Triolet 48+5
115,68 €

88,80 €

Plezalni nahrbtnik s praktičnim dostopom na zadnjo zadrgo. Ferrino Triolet 48+5 ima odstranljiv pokrov in inovativen nosilni sistem, ki zagotavlja stabilnost na katerem koli terenu. Nahrbtnik se lahko uporablja tudi izven plezalnega območja, zahvaljujoč zankami pa je mogoče pripeti material zunaj nahrbtnika.


Lowe Alpine pohodniški nahrbtnik Peak Ascent 32
90,64 €

84,27 €

Lowe Alpine vrh vzpon 32 je preprosta in funkcionalen nahrbtnik. Ponaša se z stisnjenim hrbtnim delom, Headlocker sistemom in lahkotnostjo teže, je odličen predvsem za alpsko pohodništvo ter idealen za poletno ali zimsko plezanje.


Thule nahrbtnik Upslope 25l Snowsports Ras Backpack
219,95 €

199,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Poenostavite svoje smučarske ture s priročnim in kakovostnim nahrbtnikom, ki vam omogoča hiter in enostaven dostop do opreme.


Thule Upslope 20L
99 €

89,10 €

Športni nahrbtnik Thule s tremi načini odpiranja ter veliko zunanjimi nastavki za razne pripomočke.


Deuter nahrbtnik Guide 35+
155,99 €

Trenutno ni na zalogi

Deuter nahrbtnik še posebej primeren za aktivne športnike in zahtevne planince. Izdelan je iz trpežnega materiala.


Deuter nahrbtnik Guide 40+ SL
182,17 €

177,99 €

Trenutno ni na zalogi

Odlična izbira za smučanje, plezanje in pohodništvo. Nahrbtnik Guide 40+ SL je izdelan prav za ženske, saj se optimalno prilega na obliko ženske hrbtenice.


Osprey nahrbtnik Kamber, 32 l
180 €

171 €

Trenutno ni na zalogi

Osprey Kamber z volumnom 32 L je opremljen s številnimi tehničnimi lastnostmi za maksimalno udobje med vašimi snežnimi dogodivščinami. Ponuja mnogo možnosti prijema in točk za pripenjanje vaše opreme. Vsebuje tudi žep z varnostnim kompletom za primer plazu s hitrim dostopom.


Dakine nahrbtnik Heli Pro II 28L
134,92 €

125,47 €

Trenutno ni na zalogi

Nahrbtnik Dakine Heli Pro II 28L je idealen za smučarje ali deskarje, saj omogoča pričvrstitev smuči ali snežne deske in čelade. Opremljen je s posebnim mehkim žepkom za shranjevanje očal ter z varnostno piščalko. Prostornina nahrbtnika je 28 litrov.


Mammut športni nahrbtnik Trion Tour, črn
100 €

86,20 €

Trenutno ni na zalogi

Športni nahrbtnik Mammut Trion Tour je udoben nahrbtnik s prostornino 28 + 7 l. Za udobno nošenje poskrbi anatomska oblika ter oblazinjene naramnice. Ponaša se z odličnim sistemom prezračevanja ter odstranljivim aluminijastim okvirjem.


Deuter nahrbtnik Freerider 26
135,99 €

Trenutno ni na zalogi

Nahrbtnik Freerider 26 blagovne znamke Deuter je odlična športna oprema za navdušence nad turnim smučanjem, alpinizmom ali prostim smučanjem. Navdušilo vas bo posebno oblikovanje hrbtišča Alpine Back, številne možnosti shranjevanja opreme in pripomočkov ter prilagodljive nastavitve velikosti, s katerimi bodo vaši športni podvigi lažji in prijetnejši.


Deuter nahrbtnik Guide 45+
177,99 €

Trenutno ni na zalogi

Odlična izbira za plezanje, smučanje in pohodništvo. Nahrbtnik Guide 45+ ponuja stabilnost in enakomerno razporeditev bremena.


Deuter nahrbtnik Speed lite 20
69,99 €

Trenutno ni na zalogi

Deuter Speed lite 20 je zelo lahek gorski nahrbtnik in ga lahko uporabljate kjerkoli, kjer opasna torbica ni dovolj. Presenetil vas bo s svojo vsestranskostjo.


Deuter nahrbtnik Speed Lite 20
69,99 €

Trenutno ni na zalogi

Deuter Speed lite 20 je zelo lahek gorski nahrbtnik in ga lahko uporabljate kjerkoli, kjer opasna torbica ni dovolj. Presenetil vas bo s svojo vsestranskostjo.


Ferrino nahrbtnik Maudit 30+5
107,94 €

82,90 €

Trenutno ni na zalogi

Turistični nahrbtnik je idealen za vse gorske dejavnosti. Ferrino Maudit 30+5 ponuja nov sistem Full Opening, ki omogoča popolno odpiranje nahrbtnika za olajšanje dostopa do vseh delov. Primeren je tudi za shranjevanje čelade in druge opreme za športne aktivnosti. Združljivo z vodno vrečko.


Ferrino nahrbtnik Zephyr 22+3
100,20 €

76,20 €

Trenutno ni na zalogi

Popolnoma opremljen nahrbtnik, namenjen za vožnjo z gorskim kolesom ali pohodništvo. Ferrino Zephyr 22+3 ponuja prezračevalni sistem D.N.S. in ergonomske naramnice ter mrežno podlogo. Uporabljeni material zagotavlja majhno težo in visoko življenjsko dobo.


FISCHER torba Boot/Helmet
59,99 €

Trenutno ni na zalogi

Torba Fischer s prostornino 36L iz 100% poliestra je primerna za par smučarskih čevljev, čelado, smučarska očala, rokavice itd.