Ferrino nahrbtnik Zephyr 12+3 - black
88,82 €

64 €

Zadnji kos!

Vsestranski praktični nahrbtnik. Ferrino Zephyr 12+3 – black je izdelan iz visokokakovostnega trajnega materiala Diamond HD. Ima en velik glavni žep in manjši sprednji žep za majhne predmete. Na straneh ima elastične žepe idealne za steklenice. Zahvaljujoč mehkemu oblazinjenju in ventiliranemu hrbtnemu sistemu je nahrbtnik udoben za nošenje.


Ferrino nahrbtnik Zephyr 17+3 - yellow
92,70 €

66,30 €

Vsestranski praktični nahrbtnik. Ferrino Zephyr 17+3 – yellow je izdelan iz visokokakovostnega trajnega materiala Diamond HD. Ima en velik glavni žep in manjši sprednji žep za majhne predmete. Na straneh ima elastične žepe idealne za steklenice. Zahvaljujoč mehkemu oblazinjenju in ventiliranemu hrbtnemu sistemu je nahrbtnik udoben za nošenje.


Osprey ženski nahrbtnik Kresta, 20 l
160 €

152 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženski nahrbtnikOsprey Kresta prostornine 20 L je opremljen z mnogimi tehničnimi lastnostmi za maksimalno udobje med vašimi snežnimi dogodivščinami. Ponuja mnogo možnosti prijema in točk za pripenjanje vaše opreme. Vsebuje tudi žep z varnostnim kompletom za primer plazu s hitrim dostopom.


Osprey nahrbtnik Variant, 52 l
200 €

190 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Variant 52 blagovne znamke Osprey je odlična športna oprema za navdušence nad zimskim alpinizmom, alpinističnim športom in drugimi podobnimi aktivnostmi. Navdušil vas bo s prilagodljivo zasnovo, številnimi uporabnimi predali in zankami ter kakovostnimi materiali.


Lowe Alpine nahrbtnik Peak Ascent 42, rjav
99,95 €

76,70 €

Lowe Alpine trpežen in prostoren nahrbtnik, še posebej primeren za plezanje in alpinizem. Opremljen je z edinstvenim sistemom HeadLocker, ki omogoča pritrditev cepinov.


Vaude nahrbtnik Nendaz, 25 l, črn
134,95 €

99,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Nendaz 25 priznane blagovne znamke Vaude je odlična športna oprema za navdušence nad zimskim alpinizmom, alpinističnim športom in drugimi podobnimi aktivnostmi. Navdušil vas bo s prilagodljivo zasnovo, številnimi uporabnimi funkcijami zankami ter kakovostnimi materiali, predvsem pa z ekološko izdelavo.


Deuter nahrbtnik Provoke 14 SL
79,95 €

75,95 €

Deuter prostoren in lahek ženski smučarski nahrbtnik. Je aerodinamične oblike in ima zaščito proti slabim vremenskim razmeram.


Camelbak nahrbtnik Gambler
94,95 €

90,20 €

Nahrbtnik Gambler blagovne znamke Camelbak je odlična športna oprema za navdušence nad zimskim alpinizmom, alpinističnim smučanjem in drugimi podobnimi aktivnostmi. Navdušil vas bo s prilagodljivo zasnovo, mehom za vodo ter kakovostnimi materiali.


Camelbak nahrbtnik Caper, 14 l
134,95 €

128,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Caper 14 blagovne znamke Camelbak je odlična športna oprema za navdušence nad zimskim alpinizmom, alpinističnim smučanjem in drugimi podobnimi aktivnostmi. Navdušil vas bo s prilagodljivo zasnovo, mehom za vodo, številnimi uporabnimi predali ter kakovostnimi materiali.


Ferrino nahrbtnik Finisterre 28
107,94 €

82,20 €

Preprost turistični nahrbtnik, ki nudi dovolj prostora za vso potrebno opremo. Ferrino Finisterre 28 ponuja prezračevalni sistem D.N.S. in dva predala, ločena s pregrado, ki sta lahko tudi enotna. Priročni sta tudi 2 zanki, na katere lahko pritrdite palice za treking. Uporabljeni material zagotavlja majhno težo in visoko življenjsko dobo.


Ferrino nahrbtnik Finisterre 48
123,41 €

95,20 €

Preprost turistični nahrbtnik, ki nudi dovolj prostora za vso potrebno opremo. Ferrino Finisterre 48 ponuja prezračevalni sistem D.N.S. in dva predala, ločena s pregrado, ki sta lahko tudi enotna. Uporabni so tudi odstranljivi pritrdilni pasovi za deskanje na snegu ipd. Uporabljeni material zagotavlja majhno težo in visoko življenjsko dobo.


Ferrino nahrbtnik Lynx 25
76,99 €

61,80 €

Izjemno lahki in trpežni smučarski nahrbtnik primeren za dirke. Ferrino Lynx 25 ponuja popolno ravnovesje med majhno težo, uporabnostjo, velikostjo in udobjem. Uporaben sistem za hitro sprostitev smuči iz nahrbtnika, hitro sprostitev ramenskih pasov in notranji ročaj.


Ferrino nahrbtnik Maudit 30+5
107,94 €

82,20 €

Turistični nahrbtnik je idealen za vse gorske dejavnosti. Ferrino Maudit 30+5 ponuja nov sistem Full Opening, ki omogoča popolno odpiranje nahrbtnika za olajšanje dostopa do vseh delov. Primeren je tudi za shranjevanje čelade in druge opreme za športne aktivnosti. Združljivo z vodno vrečko.


Ferrino nahrbtnik Spark 23
100,20 €

67,40 €

Praktični nahrbtnik primeren za široko paleto aktivnosti na prostem. Ferrino Spark 23 ponuja glavni velik prostor, ki ima potrebno opremo in stranske žepe. Privlačen hrbtni sistem z zračno zasnovo zagotavlja udobje in potrebno fiksiranje.


Ferrino nahrbtnik Triolet 32+5
102,52 €

83,90 €

Plezalni nahrbtnik s praktičnim dostopom na zadnjo zadrgo. Ferrino Triolet 32+5 ima odstranljiv pokrov in inovativen nosilni sistem, ki zagotavlja stabilnost na katerem koli terenu. Nahrbtnik se lahko uporablja tudi izven plezalnega območja, zahvaljujoč zankami pa je mogoče pripeti material zunaj nahrbtnika.


Ferrino nahrbtnik Triolet 48+5
115,68 €

77,10 €

Plezalni nahrbtnik s praktičnim dostopom na zadnjo zadrgo. Ferrino Triolet 48+5 ima odstranljiv pokrov in inovativen nosilni sistem, ki zagotavlja stabilnost na katerem koli terenu. Nahrbtnik se lahko uporablja tudi izven plezalnega območja, zahvaljujoč zankami pa je mogoče pripeti material zunaj nahrbtnika.


Ferrino nahrbtnik Zephyr 22+3
100,20 €

76,30 €

Popolnoma opremljen nahrbtnik, namenjen za vožnjo z gorskim kolesom ali pohodništvo. Ferrino Zephyr 22+3 ponuja prezračevalni sistem D.N.S. in ergonomske naramnice ter mrežno podlogo. Uporabljeni material zagotavlja majhno težo in visoko življenjsko dobo.


Lowe Alpine pohodniški nahrbtnik Peak Ascent 32
90,64 €

84,27 €

Lowe Alpine vrh vzpon 32 je preprosta in funkcionalen nahrbtnik. Ponaša se z stisnjenim hrbtnim delom, Headlocker sistemom in lahkotnostjo teže, je odličen predvsem za alpsko pohodništvo ter idealen za poletno ali zimsko plezanje.


Osprey nahrbtnik Mutant 38 II M/L
155,63 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ali nameravate osvojiti gorske vrhove ali nameravate obiskati turistične izlete? Odpravite s polno opremo – nahrbtnik s prostornino 38l** Osprey Mutant 38 II je vse, kar potrebujete. Nahrbtnik ima 3 točkovni sistem vzmetenja, odstranljiv zgornji del, sistem za podporo smučem in prostor za čelado.


Osprey plezalni nahrbtnik MUTANT 22 II
101,14 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Tehta zgolj 570 g in ima celotno 22 l kapacitete za vsa vaša oblačila, obroke in druge potrebščine, ki jih potrebujete na izletih in potovanjih – plezalni nahrbtniku Osprey Mutant 22 II ima celo smučarski in drenažni sistem. Ponaša se s snemljivim ledvenim pasom, z zankami in materialom, ki je odporen na sneg.


Osprey športni nahrbtnik MUTANT 52 II
178,98 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ostrejše ime v celoti opisuje njegovo moč, na področju plezalnih torb tega prvaka ne poznamo za tekmovanje – predstavljamo nahrbtnik Osprey Mutant 52 II iz materiala, ki ne prepušča. Idealen je za izlete, kot tudi gorske izhode zaradi dodatkov, kot so tabulatorji za smuči in odstranljiv ledvični pas.


Osprey nahrbtnik Mutant 38
130 €

123,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Mutant 38 je odliečn za vse gorske podvige. Na voljo je v različnih velikostih.


Thule Upslope 20L
99 €

89,10 €

Športni nahrbtnik Thule s tremi načini odpiranja ter veliko zunanjimi nastavki za razne pripomočke.


Thule Upslope 35L snowsports backpack
129 €

116,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Športni nahrbtnik Thule s tremi načini odpiranja ter veliko zunanjimi nastavki za razne pripomočke.


Deuter nahrbtnik Freerider 26
135,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nahrbtnik Freerider 26 blagovne znamke Deuter je odlična športna oprema za navdušence nad turnim smučanjem, alpinizmom ali prostim smučanjem. Navdušilo vas bo posebno oblikovanje hrbtišča Alpine Back, številne možnosti shranjevanja opreme in pripomočkov ter prilagodljive nastavitve velikosti, s katerimi bodo vaši športni podvigi lažji in prijetnejši.


Deuter nahrbtnik Guide 35+
155,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Deuter nahrbtnik še posebej primeren za aktivne športnike in zahtevne planince. Izdelan je iz trpežnega materiala.


Deuter nahrbtnik Guide 45+
177,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Odlična izbira za plezanje, smučanje in pohodništvo. Nahrbtnik Guide 45+ ponuja stabilnost in enakomerno razporeditev bremena.


Deuter nahrbtnik Speed lite 20
69,99 €

Novo

Deuter Speed lite 20 je zelo lahek gorski nahrbtnik in ga lahko uporabljate kjerkoli, kjer opasna torbica ni dovolj. Presenetil vas bo s svojo vsestranskostjo.


Deuter nahrbtnik Speed Lite 20
69,99 €

Novo

Deuter Speed lite 20 je zelo lahek gorski nahrbtnik in ga lahko uporabljate kjerkoli, kjer opasna torbica ni dovolj. Presenetil vas bo s svojo vsestranskostjo.