Najdeno: 197

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Osprey nahrbtnik Daylite Plus-40%
65 €

38,90 €

Zadnji kos!

Osprey Daylite Plus je lahek, vsestranski nahrbtnik, ki se ponaša s kapaciteto 20 l. Ima oblazinjen prostor za prenosni računalnik in 2 stranska žepa iz blaga.


Dakine nahrbtnik Explorer, 26L
69,95 €

66,45 €

Nahrbtnik Dakine Explorer ima 26 litrov prostornine in je primeren za šolo ali službo. Z dodatnim predalom za prenosnik.


Ferrino nahrbtnik Zephyr 12+3 - black
88,82 €

62 €

Zadnji kos!

Vsestranski praktični nahrbtnik. Ferrino Zephyr 12+3 – black je izdelan iz visokokakovostnega trajnega materiala Diamond HD. Ima en velik glavni žep in manjši sprednji žep za majhne predmete. Na straneh ima elastične žepe idealne za steklenice. Zahvaljujoč mehkemu oblazinjenju in ventiliranemu hrbtnemu sistemu je nahrbtnik udoben za nošenje.


Kaukko nahrbtnik Action Wolf, črn
68,60 €

Stilski nahrbtnik Action Wolf navdušuje s svojimi čistimi linijami, funkcionalnostjo in številnimi predali z ojačanimi zadrgami, ki omogočajo dobro organiziranost.


Kaukko nahrbtnik Classic Star, moder
39,50 €

36,90 €

Odlična cena

Nahrbtnik Classic Star je izdelan iz vrhunskih materialov ter primeren za vse priložnosti. S prostornino 18 l in posebnim predalom za računalnik (do 14") se bo izkazal za nepogrešljivega sopotnika.


Kaukko nahrbtnik Classy Fox, siv
53,40 €

49,90 €

Odlična cena

Vintage nahrbtnik Classy Fox navdušuje s svojim atraktivnim stilom in prostornostjo (21 l). Je izredno praktičen in večnamenski.


Kaukko nahrbtnik Classy Fox, svetlo rjav
53,40 €

49,90 €

Odlična cena

Vintage nahrbtnik Classy Fox navdušuje s svojim stilom in prostornostjo 21 l. S posebnim predalom za prenosni računalnik, tremi zunanjimi žepi in usnjenimi paščki je primeren za vse priložnosti.


Kaukko nahrbtnik Cozy Coala, moder
53,40 €

49,90 €

Zadnji kos!

Vintage nahrbtnik Cozy Coala je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. Zaradi svoje prostornosti (18,5 l), edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") ter notranji in zunanji žep, ki omogočajo urejenost


Kaukko nahrbtnik Cozy Coala, zelen
53,40 €

49,90 €

Odlična cena

Vintage nahrbtnik Cozy Coala je praktičen in stilsko dovršen nahrbtnik s čistimi linijami. S prostornino 18,5 L, edinstvenega dizajna ter kakovostnih materialov je primeren za vsakdanjo uporabo. Poleg glavnega predala ima nahrbtnik še poseben predal za prenosni računalnik (do 15,6") ter notranji in zunanji žep, ki omogočajo urejenost.


Kaukko nahrbtnik Crazy Falcon
47,59 €

44,90 €

Kaukko nahrbtnik Crazy Falcon je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se s 15 litri prostornine.


Kaukko nahrbtnik Dotty Beetle, moder
48 €

44,90 €

Odlična cena

Nahrbtnik Dotty Beetle vas bo prepričal s trendovskim dizajnom in moderno obliko. S predalom za prenosni računalnik (do 15,6") je primeren za vse priložnosti, večerni potep po mestu ter tudi za v službo ali šolo.


Kaukko nahrbtnik Dotty Beetle, siv
48 €

44,90 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Dotty Beetle vas bo prepričal s trendovskim dizajnom in moderno obliko. S predalom za prenosni računalnik (do 15,6") je primeren za vse priložnosti, večerni potep po mestu ter tudi za v službo ali šolo.


Kaukko nahrbtnik Funny Penguin
52,89 €

49,90 €

Zadnji kos!

Kaukko nahrbtnik Funny Penguin je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se z 18 litri prostornine.


Kaukko nahrbtnik Globetrotter, črn
69,40 €

64,90 €

Zadnji kos!

Vintage nahrbtnik Globetrotter ima prostornino 29 L in se ponaša z unikatnim dizajnom ter funkcionalnostjo. Uporaben je kot nahrbtnik ali torba za na ramo. S posebnim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") ter svojim edinstvenim slogom se bo izkazal za nepogrešljivega sopotnika.


Kaukko nahrbtnik Happy Seal
55,01 €

51,90 €

Zadnji kos!

Kaukko nahrbtnik Happy Seal je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se s 26 litri prostornine.


Kaukko nahrbtnik Midnight Owl, rjav
48 €

44,90 €

Odlična cena

Univerzalni nahrbtnik Midnight Owl prepriča s prostornino 15 L in sodobno obliko. S predalom za prenosni računalnik (do 15,6") je primeren za vse priložnosti, večerni potep po mestu ter tudi za v službo ali v šolo.


Kaukko nahrbtnik Midnight Owl, siv
48 €

44,90 €

Zadnji kos!

Univerzalni nahrbtnik Midnight Owl prepriča s prostornino 15 L in sodobno obliko. S predalom za prenosni računalnik (do 15,6") je primeren za vse priložnosti, večerni potep po mestu ter tudi za v službo ali v šolo.


Kaukko nahrbtnik Retro Travel, rjav
64,10 €

59,90 €

Odlična cena

Nahrbtnik Retro Travel vas bo navdušil z unikatnim dizajnom, funkcionalnostjo in s svojo izjemno prostornostjo (22,2 l). Uporaben je kot nahrbtnik ali torba za na ramo.


Kaukko nahrbtnik Rolling Frog, siv
42,70 €

39,90 €

Zadnji kos!

Sodobno oblikovan nahrbtnik Rolling Frog navdušuje s prostornino 17 l in atraktivnim videzom. S posebnim predalom za prenosni računalnik (do 15,6"), zunanjim predalom na zadrgo ter številnimi notranjimi žepki je primeren za vse priložnosti.


Kaukko nahrbtnik Silly Hawk
47,59 €

44,90 €

Zadnji kos!

Kaukko nahrbtnik Silly Hawk je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se s 15 litri prostornine.


Kaukko nahrbtnik Smart Beetle, črn
48 €

44,90 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Smart Beetle prepriča s svojo nevsakdanjo obliko, zaradi katere je primeren za vse priložnosti.


Kaukko nahrbtnik Spicy Ninja, črn
49,90 €
48,50 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Spicy Ninja se ponaša s prostornino 23 L, unikatnim dizajnom ter funkcionalnostjo. S številnimi zunanjimi predali na zadrgo, paščki na magnet ter notranjimi žepki se bo izkazal za nepogrešljivega sopotnika.


Kaukko nahrbtnik Street Deer, siv
53,40 €

49,90 €

Odlična cena

Vintage nahrbtnik Street Deer navdušuje s svojim stilom in funkcionalnostjo. S posebnim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") in notranjimi žepi vam omogoča, da ga uporabljate za vsakodnevne priložnosti, službo, šolo ali potep po mestu. Zaradi svojega atraktivnega videza in uporabnosti pa je nepogrešljiv sopotnik na potovanjih ter primeren tudi za celodnevni izlet v neznano.


Kaukko nahrbtnik Town Hero
47,59 €

44,90 €

Zadnji kos!

Kaukko nahrbtnik Town Hero je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se s 15 litri prostornine.


Kaukko nahrbtnik Urban Rider
47,59 €

44,90 €

Zadnji kos!

Kaukko nahrbtnik Urban Rider je primeren za vsakdan. Ima veliko žepov in poseben predal za prenosni računalnik. Ponaša se s 15 litri prostornine.


Kaukko torba Cutty Cat
32 €

29,90 €

Odlična cena

Torba Cutty Cat je narejena iz kakovostnih materialov, njen videz pa je unikaten in se bo lepo podal k vašemu slogu. Prostornost torbi zagotavljata glavni prostor ter predal na zadnji strani, oba zaščitena z zadrgo.


Kaukko torba Fancy Geek, rjava
42,70 €

39,90 €

Odlična cena

Torba Fancy Geek je s svojimi čistimi linijami in praktično razporejenimi predali odličen ter stilsko dovršen in praktičen vsakdanji pripomoček.


Kaukko vintage nahrbtnik Cozy Coala, temno moder
53,40 €

49,90 €

Odlična cena

Retro nahrbtnik Cozy Coala navdušuje s svojim stilom in funkcionalnostjo. S posebnim predalom za prenosni računalnik (do 15,6") in notranjimi žepi vam omogoča, da ga uporabljate za vsakodnevne priložnosti, službo, šolo ali potep po mestu.


Thule moški nahrbtnik Capstone 22 l-49%
99 €

49,90 €

Zadnji kos!

Moški nahrbtnik Capstone prostornine 22 l je odličen nahrbtnik za vse situacije, kjer potrebujete vzdržljivo, udobno in nepremočljivo opremo. Posebni odliki nahrbtnika sta zračnost hrbtišča in nastavljivost naramnic ter pasu za boke, saj omogočata izvrstno prileganje.


Nahrbtnik Sport, modro-črn
24,99 €

17,10 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik Sport je opremljen s številnimi žepi, v katere bosta lahko pospravili vse svoje potrebščine.


Osprey Momentum 26 black
125,89 €

121,29 €

Mestni kolesarski nahrbtnik Osprey Momentum s prostornino 26 L je ustvarjen za tiste, ki se vozijo v službo. V sebi združuje vse elemente, ki vam bodo prišli prav na poti v službo. Uporaben je tudi za krajše izlete v naravo ali druge športne aktivnosti.


Dakine nahrbtnik Eve, 28L
79,95 €

75,95 €

Ženski nahrbtnik Dakine Eve ima prostornine 28 litrov in ga odlikuje čudovit moderen dizajn.


Osprey Daylite II real red
55,52 €

50,60 €

Osprey Daylite II je izjemno lahek univerzalen nahrbtnik s prostornino 13 L in je primeren za v mesto in na izlete. Del nahrbtnika je tudi ločen podložen žep za prenosni računalnik. Velika prednost je **možnost, da se pripne* nahrbtnik na modela Aether ali Ariel.


Osprey nahrbtnik Palea 26, ženski
140 €

128,80 €

Urbani nahrbtnik se ponaša s prostornino 26 l in je posebej zasnovan za ženske. Nahrbtnik se ponaša s primernimi ** praktičnimi žepi**, notranjim organizatorjem in posebnim žepom za elektroniko.


Boll nahrbtnik Prophet 20, črn
83,76 €
81,50 €

Eleganten nahrbtnik s prostornino 20 litrov se pohvali z natančno izdelavo iz kakovostnih materialov in udobnim prileganjem. Navdušeni boste nad številnimi funkcionalnimi podrobnostmi ter oblazinjenim žepom za prenosni ali tablični računalnik.


Ferrino nahrbtnik Zephyr 17+3 - yellow
92,70 €

61,80 €

Vsestranski praktični nahrbtnik. Ferrino Zephyr 17+3 – yellow je izdelan iz visokokakovostnega trajnega materiala Diamond HD. Ima en velik glavni žep in manjši sprednji žep za majhne predmete. Na straneh ima elastične žepe idealne za steklenice. Zahvaljujoč mehkemu oblazinjenju in ventiliranemu hrbtnemu sistemu je nahrbtnik udoben za nošenje.


Osprey nahrbtnik Momentum 32
140 €

128,80 €

Nahrbtnik Osprey Momentum se ponaša z 32 l prostorninoin je izjemno primeren za vsestransko rabo. Lahko ga uporabite za izlete v naravo ali pa za daljša potovanja.


Dakine nahrbtnik 365 Pack, 21L
53,90 €
53,24 €

Novo

Nahrbtnik Dakine 365 je preprost mestni nahrbtnik kaovostne izdelave. Notranji žep ima prostor za 15'' prenosnik. Z podloženim hrbtnim delom.


Lowe Alpine nahrbtnik AirZone Spirit 25
104,71 €

97,17 €

Lowe Alpine AirZone Spirit 25 je vsakdanji nahrbtnik. Zračni AirZone nahrbtnik je organiziran in ima oblazinjen tablični žep in ključavnico primeren je za aktivni življenjski slog na kolesu in v mestu.


Husky športni nahrbtnik Slander, 28 L
54,71 €

Husky Slander 28L je priročen nahrbtnik, ki omogoča, da pregledno organizirate vse potrebne stvari za delovni dan od prenosnega računalnika do steklenice z vodo.


Oakley nahrbtnik Enduro 2.0, 22 l, črn
60 €

44,10 €

Oakley prostoren nahrbtnik s prostornim žepom za prenosni računalnik. Primeren je za vsak dan, šolo, službo ali prosti čas.


Roxy nahrbtnik Take It Slow Blues Chief
55,99 €

39,90 €

Ženski nahrbtnik z ojačanim hrbtnim delom in ergonomsko oblikovanimi naramnicami. Z dodatnim prostorom za prenosni računalnik.