Nike Elemental 2.0 nahrbtnik
31,20 € 25,40 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik ima dvostransko zadrgo. V notranjosti je nekaj žepov, ki pomagajo organizirati vaše stvari. Hrbtišče in naramnice so oblazinjene za največ udobja pri nošenju. Nike Elemental 2.0 je primeren tako za športne aktivnosti kot tudi za sprehode po mestu.

Nike Brasilia nahrbtnik
39,10 €

Zadnji kos!

Nahrbtnik s prostornino 30 l ima stranska žepa, kamor lahko pospravite steklenico z vodo. Hrbtišče in naramnice so oblazinjene za največ udobja pri nošenju. Nike Brasilia je primeren tako za športne aktivnosti kot tudi za sprehode po mestu.

Nike Classic otroški nahrbtnik-21%
25,40 € 19,90 €

Odprodaja

Otroški nahrbtnik ima nastavljive in oblazinjene naramnice za največ udobja pri nošenju. Opremljen je s sprednjim žepom za malenkosti. Glaven predal se zapenja na zadrgo. Nike Classic je primeren tako za športne aktivnosti kot tudi za sprehode po mestu.

Nike Y Nk Brsla Bkpk – FA19 nahrbtnik-16%
31,20 € 25,90 €

Odprodaja

Nahrbtnik ima bočna žepa za steklenico z vodo in zanko, ki omogoča, da ga prenašate tudi v rokah. Hrbtišče in naramnice so oblazinjene za največ udobja pri nošenju. Nike Y Nk Brsla Bkpk – FA19 je primeren tako za športne aktivnosti kot tudi za sprehode po mestu.

Nike Y Gymsack - Aop vrečka za športno opremo-25%
12,10 € 8,99 €

Odprodaja

Stilska vrečka ima vrvico za zategovanje, s katero zaprete nahrbtnik, hkrati pa predstavlja tudi naramnice. Nike Y Gymsack – Aop je primeren tako za športne aktivnosti kot tudi za sprehode po mestu.

Nike Brasilia nahrbtnik
35,10 €

Nahrbtnik s prostornino 24 l ima ločen prostor za prenosnik. Hrbtišče in naramnice so oblazinjene za največ udobja pri nošenju. Ima tudi žep z mehko podlogo, ki ščiti elektronske naprave. Nike Brasilia je primeren tako za športne aktivnosti kot tudi za sprehode po mestu.

Nike Radiate nahrbtnik
46,90 € 37,50 €

Nahrbtnik ima praktičen žep za prenosnik in druge žepe za organiziranje vaših stvari. Hrbtišče in naramnice so oblazinjene za največ udobja pri nošenju. Nike Radiate je primeren tako za športne aktivnosti kot tudi za sprehode po mestu.