Dstreet Moški dvoredni plašč SALLY rjave barve cx0422z XXL

Dstreet Moški dvoredni plašč SALLY rjave barve cx0422z

59 €

Moški dvoredni plašč SALLY rjave barve je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Moški eleganten plašč MARCO caramel z dvojno naramnico cx0422 M

Dstreet Moški eleganten plašč MARCO caramel z dvojno naramnico cx0422

21 €
Zadnji kos!

Moški eleganten plašč MARCO caramel z dvojno naramnico je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Celio Plašč Suclass XL

Celio Plašč Suclass

59,99 €

Plašč Suclass. Material: 51% Vlna 40% poliester 5% Akryl 2% Ostatní 2% Polyamid…

Partner: MALL
Dstreet Moški zimski izolirani plašč DONA black cx0437 XXL

Dstreet Moški zimski izolirani plašč DONA black cx0437

25 €

Moški zimski izolirani plašč DONA black je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Moški dvoredni plašč SALLY svetlo sive barve cx0420z S

Dstreet Moški dvoredni plašč SALLY svetlo sive barve cx0420z

59 €

Moški dvoredni plašč SALLY svetlo sive barve je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Moški enonadstropni elegantni plašč MARCO bele barve cx0424 XXL

Dstreet Moški enonadstropni elegantni plašč MARCO bele barve cx0424

59 €

Moški enonadstropni elegantni plašč MARCO bele barve je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE