Dstreet Moški enonadstropni zimski plašč DON črne barve cx0435 L

Dstreet Moški enonadstropni zimski plašč DON črne barve cx0435

81 €

Moški enonadstropni zimski plašč DON črne barve je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Moški črni plašč cx0380 XL

Dstreet Moški črni plašč cx0380

50 €

Moški črni plašč je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Celio Plašč Suclass XL

Celio Plašč Suclass

59,99 €

Plašč Suclass. Material: 51% Vlna 40% poliester 5% Akryl 2% Ostatní 2% Polyamid…

Partner: MALL
Dstreet Moški enoramelni elegantni plašč MARCO temno modre barve cx0429 XXL

Dstreet Moški enoramelni elegantni plašč MARCO temno modre barve cx0429

60 €

Moški enoramelni elegantni plašč MARCO temno modre barve je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Moški dvoredni plašč SALLY svetlo sive barve cx0420z L

Dstreet Moški dvoredni plašč SALLY svetlo sive barve cx0420z

60 €

Moški dvoredni plašč SALLY svetlo sive barve je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Moški enoramelni plašč SALLY black cx0380z XL

Dstreet Moški enoramelni plašč SALLY black cx0380z

50 €

Moški enoramelni plašč SALLY black je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE
Dstreet Moški zimski izolirani plašč DONA black cx0437 XXL

Dstreet Moški zimski izolirani plašč DONA black cx0437

25 €

Moški zimski izolirani plašč DONA black je osnovna oprema vsakega sodobnega gospoda. Naši plašči so sestavni del vseh formalnih oblačil s širokim spektrom uporabe. Kot eleganten dodatek za jesen ali pomlad ali kot topel zimski plašč, ki vas bo grel in vam pozimi dal eleganten videz.

Partner: manSTYLE