Woody zložljiv vlakec
24,99 € 23,47 €

Zadnji kos!

Lesen zložljiv vlakec z dvema tovornima vagonoma, je zasnovan v atraktivih vzorcih. Lokomotiva ob pritisku na gumb oddaja opozorilni zvok.

Simba motorična večnamenska lesena kocka
21,41 € 19,36 €

Motorična večnamenska barvna kocka iz kakovostnega lesa je za otroke atraktivna tako na pogled kot tudi po funkcijah. V zabavnih igrah lahko otroci razvijajo svoje fine motorične spretnosti, logično mišljenje in domišljijo.

Bigjigs Toys igrača Chuck Tower
12,90 € 12,33 €

Zadnji kos!

Bigjigs lesena igrača Chuck Tower pomaga pri razvoju motorike in hkrati poskrbi za zabavno igro.

Brio natikanka kloven-26%
18,99 € 14 €

Zadnji kos!

Natikanka kloven je izdelana iz kakovostnega lesa, z njo bodo otroci razvili motorične sposobnosti ter spoznavali barve. Primerna je za otroke od 18. mesecev dalje.

Dino lesene kocke Frozen, 12 kosov
9,70 € 8,59 €

Leseni bloki imajo slike iz pravljice Ledeno kraljestvoII. Paket vsebuje 12 kosov kock in slik, po katerih lahko otroci zložijo kocke. Vse je pakirano v kartonsko škatlo.

Woody zložljivi barvni stolp - puzzle
11,99 € 10,60 €

Stolp iz različno oblikovanih barvnih blokov, za spoznavanje barv, razvijanje motoričnih sposobnosti in logičnega razmišljanja.

Plan Toys Moj prvi telefon
13,30 € 13,02 €

Pokličite s tem telefonom! Povečevalnik zaslona in barvne kroglice na številčnici ustvarjajo čudovito igračo za interaktivne igre. Pomaga razviti otrokove spretnost in kognitivne sposobnosti. 

Viga Medved, stenska lesena igra
56,20 € 50,57 €

Zadnji kos!

Lesena stenska igra z motivom medveda. Igrača vsebuje vijačne matice, ogledalo, leseni labirint in zobata koleščka. Ta igrača bo otroke zabavala dlje časa.

Woody montažno delovno vozilo
12,99 € 12,25 €

Woody leseno delovno vozilo iz različnih sestavljivih elementov. Lahko se ga popolnoma razstavi in spet sestavi. Primeren je za otroke od 3. leta naprej.

Brio 30185 Graditveni stolp
25,97 € 21,71 €

Odprodaja

Idealna igrača za najmlajše od znamke BRIO. Barvni plastični obročki in leseni valjčki močno razvijajo motorične sposobnosti pri vaših najmlajših.

Bino krokodilček Pull Along-33%
21,53 € 14,31 €

Odprodaja

Bino krokodilček Pull Along z vrvico in kolesi bo navdušil vaše malčke s prikupnim videzom ter možnostjo vlečenja.

Plan Toys kreativna in ustvarjalna tabla
33,54 €

Sledite vzorcem ali ustvarite mojstrovino na kreativni tabli od ekološkega podjetja Plan Toys. Vključuje leseno desko, 3 vzorčne kartice in 50 barvnih zatičev dveh različnih velikosti.

Woody voziček s kockami, 34 delov
11,19 € 10,49 €

Zadnji kos!

Woody lesen voziček poln živobarvnih kock, ki so odlična oprema za vse nadobudne gradbenike. Voziček ima rdeča kolesa in vrvico za vlečenje. Primeren za otroke od 2. let starosti naprej.

Woody voziček s kockami/ćrkami ABC
12,24 €

Lesen voziček v barvah narave z rdečimi kolesi in z raznolikimi pisanimi kockami. Vsaka kocka je obarvana na obeh straneh in se ponaša z izbočenimi deli, ki lahko služijo kot žig. Na drugih straneh so enobarvne številke, črke, slike in drugi otroški motivi.

Bino igra z liki in s kladivom, 243 delna
12,75 € 8,58 €

Priljubljena igra spodbuja ustvarjalnost in domišljijo otrok. Z različnimi motivi lahko ustvarite prijetne motive in jih praktično pritrdite s kladivom v spiralni zavoj. – Skupno vsebuje 243 delov.

Hape kocka vtikanka

Hape kocka vtikanka

Ocena: 4,7
9,99 € 8,63 €

Lesena skrinjica bo spodbudila otroka k različnim aktivnostim. Primerno za otroke, starejše od 1 leta.

Hape potegni in vleci, polž
31,85 €

Zadnji kos!

Ta igrača razvija otrokovo logično razmišljanje, spodbuja k reševanju problemov ter usklajevanju in spoznavanju prostorskih razmerij. Primerno za otroke starejše od 1 leta.

Woody sestavljanka Kubus, 3x3, eksotične živali
9,79 € 8,85 €

Zadnji kos!

KUBUS lesene kocke 3 × 3 z motivom eksotičnih živali. Slike prihajajo iz delavnice češkega načrtovalca. Kocke so zasnovane tako, da njihovo ustrezno prilagajanje olajša kombiniranje ozadij posameznih slik.

Hape klovn z obroči
10,99 € 9,32 €

Lik prikupnega klovna otroke spoznava s povezavami med vzroki in posledicami napačnega zaporedja ter tako razvija njihovo logično mišljenje.

Hape ura puzzle

Hape ura puzzle

Ocena: 5
13,80 €

Zadnji kos!

Lesena ura Hape je idealen pripomoček za učenje otroka kako vedeti koliko je ura.

Woody pisane kocke s potiskom, 50 kosov
14,99 € 12,84 €

Zadnji kos!

Leseni set pisanih kock s potiskom vsebuje 50 kosov, ki so praktično zapakirani v vedru s pokrovom, ki ima priročen ročaj in odprtine za vstavljanje kock.

Brio gradbeni komplet Builder 34588
66,99 € 59,03 €

Zadnji kos!

Brio gradbeni komplet Builder je odličen za gradnjo ali popravilo zgradb. Komplet vsebuje 210 delov.

Woody lesena igrača lokomotiva z vagoni in dodatki
14,99 € 12,76 €

Zložljivi leseni tovorni vlak z dvema vagonoma in obarvanimi kockami. Celoten vlak se lahko uporablja kot komplet iz kock, medtem ko zlaganje okrepi otroško logiko. Razvija domišljijo otrok, da sestavijo vlak, ki nato omogoča različne možnosti vožnje.

Hape Pallina Ocean
36,15 € 28,86 €

Zadnji kos!

Sprostite želve in kite, ki so obtičali v ribiški mreži! Lahko jih shranite na bambusove palice, vendar brez, da vam bi ribice padle. Igra se lahko igra na več načinov in na različnih težavnostnih stopnjah.

Plan Toys kladivo-15%
30 € 25,50 €

Zadnji kos!

Klasično leseno kladivo od ekološkega podjetja Plan Toys. Igrača pomaga otrokom izboljšati koordinacijo roke z očmi, izboljša zmožnost izravnavanja, oblikovanja in ciljne spretnosti.

Woody boben

Woody boben

Ocena: 4,8
18,30 €

Zadnji kos!

Boben je posebej dodelan in spiralno razdeljen na več delov. Vsak od teh delov ima drugačen ton ob udarcu s palico. Na tone bobna vplivajo materiali iz katerih je boben izdelan – boben ima prijeten lesni podton.

Woody leteča papiga - velika, 50 cm
17,30 €

Zadnji kos!

Leteča papiga je narejena iz masivnega lesa in z vlečenjem vrvi premika krila. Papiga se lahko obesi nad posteljico in privlači otrokovo pozornost. Odlična dekoracija v otroški sobi.

Woody sestavljanka Kubus - domače živali
9,79 € 8,74 €

Zadnji kos!

Klasična otroška sestavljanka sestoji iz kock s slikami in ima tudi možnost, da otrok pritrdi kocke na palice. Slike in načrt za ta izdelek prihaja iz delavnice češkega načrtovalca. Palice imajo varnostno funkcijo in v primeru otrokovega padca nanje se ukrivijo.

Woody voziček s kockami in ročajem Žaba
31,92 €

Zadnji kos!

Woody leseni voziček v obliki žabe, z ročajem. Otroku pomaga pri učenju samostojne hoje. Primeren za otroke od 1. leta starosti.

Viga Lesena igrača za vlečenje
19,50 € 16,83 €

Zadnji kos!

Lesena igrača za vlečenje, ki vsebuje lesene barvne oblike in barvne vrvice. Pakirano v škatli, ki služi tudi za shranjevanje. Ta igrača bo dolge trenutke zabavala otroke.

Hape Quadrilla, vesoljsko mesto-25%
129,99 € 97,10 €

Odprodaja

Izkusi moč steklene kupole Quadrilla, ki se sveti v temi, na kozmičnem potovanju frnikol. Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Plan Toys Moj prvi fotoaparat
14,26 €

S tem fotoaparatom ustvarite čudovite slike svojega okolja! Osredotočite se, izostrite **, pritisnite kamero in si oglejte različne slike **skozi lečo.

Woody lesene kocke in tir, 26 delov
15,61 € 14,13 €

Zadnji kos!

Kroglica za tir je primerna za male graditelje, ki bodo oboževali opazovati potovanje kroglice od spusta do konca. Podpira fantazije, tehnično razmišljanje in spretnosti.

Woody vlakec s potiskom
12,99 € 12,29 €

Woody leseni vlakec z raznobarvnimi potiskanimi kockami, ki jih je mogoče potisniti na drogove vagonov, ter tako naložiti vlak. Primerno za otroke od 2. leta naprej.

Woody didaktična pisana kocka
34,99 € 28,50 €

Lesena didaktična kocka je odlično izobraževalno orodje za vašega nadobudnega raziskovalca, saj igrača spodbuja otrokov razvoj motoričnih sposobnosti.

Woody domine Maxy

Woody domine Maxy

Ocena: 4,7
18,72 € 17,03 €

Zadnji kos!

Sestavite pestro cesto s pomočjo lesenih domin. Pozorni morate biti na to, da je pot povezana v enem kosu. Zahvaljujoč tej igri bodo otroci razvijali svoje spretnosti in domišljijo.

Bino vlak s hiškami in vagoni
24,51 € 15,71 €

Bino leseni vlak s pisanimi kockami in hiškami ponuja številne možnosti igre, ki spodbujajo domišljijo ter razvoj motoričnih spretnosti.

Hape sestavljanka barve in liki
13,21 € 11 €

Zadnji kos!

Postavi like različnih barv in višin na pravo mesto. Otrok skozi igro spoznava različne oblike, velikostna razmerja, barve in barvne odtenke.

Woody velika sestavljanka z ročaji
9,79 € 8,81 €

Zadnji kos!

Sestavljanka, ki bo zabavala vse, ne le majhne otroke. Velika sestavljanka na leseni plošči s slikami z motivom živali, otrok, družine in narave. Motivi so otrokom blizu, z njimi se naučijo izražati občutke, prepoznavajo mesta in oblike.

Woody zložljivi stolp iz 10 kock
19,99 € 19,06 €

Zadnji kos!

Woody zložljivi stolp z 10 barvitimi kockami, ki imajo različne poslikave, tako da je mogoče sestaviti veliko različnih motivov. Primerno za otroke od 2. leta naprej.

Bino Music Box - Krtek
15,99 € 14,64 €

Bino Music Box glasbena igračka oddaja prijetno melodijo, na katero pleše prikupni krtek.

Bino škatla z oblikami - Krtek
18,82 € 11,96 €

Lesena škatlica z motivom Krtka z luknjami za spoznavanje oblik služi razvoju motoričnih spretnosti in razvoju logičnega razmišljanja otroka. Deli so izdelani iz kakovostnega lesa in so vesele barvite izdelave – prav gotovo bodo očarali vsakega otroka.

Woody miš za vlečenje, s ksilofonom
11,62 €

Zadnji kos!

Lesena miš za vlečenje znamke Woody za najmlajše spada med najbolj priljubljene igrače tako otrok kot tudi staršev. Pri gibanju igra na ksilofon.

Hape Totter Tower
31,50 € 25,51 €

Zadnji kos!

Totter Tower je odlična spretnostna igra, ki krepi prostorsko zaznavo.

Hape puzli pisana abeceda
18,31 € 14,89 €

Zadnji kos!

ABECEDA! Učenje abecede je lahko zelo zabavno! Tako se lahko naučite črk od A do Z? Ta barvita igrača ponuja otrokom uvod v male črke, da lahko svoje prve korake branja in pisanja oplemenitijo s črkami v fizični obliki.