Play-Doh zobozdravnik-24%
23,30 € 17,70 €

Odlična cena

Play-Doh zobozdravnik bo v vaš dom prinesel polno zabave in novega znanja. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh peč za peko pice
27,10 € 23,50 €

Pripravite se na noro avanturo, polno sveže dišeče pice. Sprostite domišljijo in ustvarite najboljšo pico na svetu s pomočjo lahke pečice in rotacijske mize! Pritisnite ročico, da ustvarite senzacionalno skorjo na pici, vklopite pečico, dvignite ročico in pica je pripravljena! Dodajte še malo sira in neverjetno dobro glazuro. Če ste končali, postavite pico na rotacijsko mizo in jo razrežite na kose z rezalnikom.

Play-Doh proizvodnja kokic-20%
22,70 € 18,10 €

Odlična cena

Skočite v vlak neskončne zabave s pokovko z novim aparatom za kokice! Zavrtite ročico, da napolnite vedro s slastno pokovko, ki se dodatno poveča z mešanjem z divjo mešanico. Dodajte zabavno glazuro in vaše kokice bodo zahvaljujoč velikim rezalcem videti povsem odbito. Nenazadnje dodajte nore sirupe ali maslo in uživajte v super kinematografskem doživetju z loncem, polnim originalne Play-Doh kokic.

Play-Doh set Majhna hobotnica
22,56 € 21,50 €

Zadnji kos!

Potopote se v morsko globino in skupaj z majhno hobotnico raziščite morski svet. Podajte se na morsko pustolovščino z novimi lovkastimi prijateljčki.

Play-Doh set v vedru - piknik
9,96 € 9,20 €

Zadnji kos!

Play-Doh modelirni set. Vključuje modelčke s katerimi boste lahko ustvarjali jedi, ki so značilni za piknike. Ni primerno za otroke mlajše od treh let.

Play-Doh set v vedru - številke
9,96 € 9,10 €

Zadnji kos!

Play-Doh modelirni set s številkami. Set vključuje modelčke s številkami, valjar, vse skupaj pa je shranjeno v vedru. Ni primerno za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh igrača Dinosaurus Rex-37%
21,52 € 13,50 €

Odlična cena

Ta veseli dinozaver bo v vaših mislih pričaral veliko fantazije. Dinosaurus Rex je opremljen z zabavnimi funkcijami, dodatki in 4 plastelini znamke Play-Doh. Plastelin se ne lepi in ne masti.

Play-Doh modeliranje Živali
9,96 € 8,90 €

Odlična cena

Izberite mini vedro s Play-Doh v slogu safari kadarkoli! Ta zabavni set vam omogoča modeliranje in ustvarjanje do devet različnih živali! Priročno vedro ima veliko prostora za shranjevanje in je idealno za igranje doma ali na počitnicah!

Play-Doh gasilska postaja Town
29,30 €

Zadnji kos!

Play-Doh komplet gasilske postaje s priloženim gasilcem, ki bo brez težav pogasil vsak požar in preprečil nesrečo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Play-Doh set v vedru - plaža
9,96 € 8,90 €

Zadnji kos!

Play-Doh set plastelina predstavlja tematski set modelčkov z motivom plaže. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh svetleč komplet, 6kosov
9,05 € 7,60 €

Vaše Play-Doh kreacije bodo sijale in se iskrile zahvaljujoč bleščečemu setu z modelčki! V paketu so barvni modelčki za izdelavo cvetja, dragih kamnov in drugih lepih stvari.
Edina omejitev pri ustvarjanju je vaša domišljija!

Play-Doh set za pripravo hrane
21,52 € 18,90 €

Odlična cena

Oblikovanje hrane je kreativna igra za vse otroke. Z dvajsetimi kosi v kompletu lahko naredijo vse, kar kuhar potrebuje za kuhanje. Vsebuje nakupovalno košarico, krožnika, jedilni pribor, set za oblikovanje sadja, zelenjave in meso. Poleg tega je v paketu 7 skodelic Play-Doh.

Play-Doh Wheels Rudarstvo
14,20 €

Uživajte v čudovitem dnevu v kamnolomu! Ta dva super težka tovornjaka bosta postala vaša najboljša pomočnika pri ustvarjanju Play-Doh. Z zadnjim nakladalnikom skrčite kup gramoza in ustvarite cev ali oder.

Play-Doh set Mešalnik
22,56 € 21,80 €

Zahvaljujoč Play-Doh mikserju bodo vaši najmlajši postali najboljši kuharji, daleč naokoli. Malim kuharjem vo pomagal ustvarjati najbol barvite sladke kobinacije.

Play-Doh frizerski salon Trolls
25,52 € 24,60 €

Zadnji kos!

S pomočjo Play-Doh plastelina trolom ustvari odštekane barvne pričeske. Artikel ni primeren za otroke mlajše od 3. let.

Play-Doh barvne slaščice
14,31 € 14,10 €

Postanite ponosni pek slaščic s tem kompletom Play-Doh, ki vam omogoča, da naredite ogromno dobrih slaščic in peciv. Priredite veliko zabavo za vaše prijatelje.

Optima plastelin 10/1, 200 gr.
1,99 € 1,20 €

Mehak plastelin specialnih barv je kakovosten in prožen za gnetenje. Na voljo je v 10 različnih barvah.

Optima modelirna masa, 500 g, rjava
2,99 € 1,80 €

Zadnji kos!

Barvna modelirna masa je na voljo v rjavi barvi. Enostavno oblikovanje omogoča odlično zasnovana mehka tekstura.

Play-Doh set Kit-22%
14,78 € 11,40 €

Odlična cena

Potopote se v globino ustvarjalne zabave s kitom. Napolnite ga z barvno maso in uživajte v rezultatu.

Play-Doh modelčki z dinozavri
15,20 €

Pripravite se na ustvarjalnost z dinozavri! Priljubljene dinozavre sedaj dobite v 5 prijaznih modelčkih Play-Doh za domiselne avanture. Oblikujte z ustvarjalnim setom Play-Doh in ustvarite različne in zanimive zmaje. Zabavajte se z velikimi sledi Taurosa, ali pa odtisnite Dinovo jajce na plastelin.

Play-Doh Samorog
29,40 € 25,90 €

Zadnji kos!

Uživajte v zabavi s srčkanim samorogom. Dodajte malo igre Play-Doh, da ustvarite pisane sladolede in zamrzljive sladice. Samorog oddaja zvoke in spreminja obrazne izraze.

Play-Doh zabavni set
21,88 € 21,50 €

Zadnji kos!

Ustvarite si mavrični svet po svoji domišljiji. Pri ustvarjanju smeškov lahko dodate izraze in tako ustvarite noro dobre izraze. Za ustvarjanje telesa uporabite tudi posebne modele, orodja in druge barve modelov.

Play-Doh orodje za popravilo
15,33 € 14,20 €

Zadnji kos!

Gradbeni delavci Play-Doh potrebujejo samo najboljša orodja za njihovo delo. Žaga ima dvojno funkcijo – kot rezalno orodje in kot orodje za izdelavo oblik z izvijačem. Meter vam bo pomagal do popolnoma natančnih meritev in že se boste lahko lotili dela.

Play-Doh set za modeliranje Disney
15,89 € 15,20 €

Zadnji kos!

Mickeyeva hiša je vedno polna barvite zabave. Iz modelirne mase lahko izdelate Minnie Miško, Donalda Ducka, Daisy, Goofyjev lik ali Plutona. Nov Disneyev model z hišo Mickey Miške.

Play-Doh set s konfeti, 6 kosov
9,32 € 9,20 €

Zadnji kos!

Vaše ustvarjalnosti iz serije Play-Doh bodo postale še bolj zanimive s tem setom barvnih konfetov. Naj vaše ustvarjalno delo zasije. Delo z materialom za modeliranje podpira domišljijo in spretnost.

Play-Doh set vrtnega orodja
15,33 € 14,20 €

Zadnji kos!

Ustvarite cvetlični vrt, postavite ga neposredno na Play-Doh in ga razpršite s Play-Doh Tube! Ni pogoj, da bi profesionalna roka naredila čudovit vrt – s tem setom ga lahko ustvarite sami!

Play-Doh Wheels Stavba
15,33 € 15,10 €

Zadnji kos!

Izkoristite moč žerjava za ustvarjanje in preselite oblikovane opeke, reliefne nosilce in vgrajene cevi. Uporabite dvigalo za gradnjo in premazovanje gradbenih konstrukcij. Žerjav se vrti, premika gor in dol ter potiska model Priključek se tudi vrti in premika gor in dol!

Play-Doh plastelin Wheels
6,19 € 6 €

Zadnji kos!

Predstavljamo novo kolekcijo Play-Doh modelirne mase, ki vsebuje različne barvne odtenke in vizualne teksture, ki izgledajo natanko tako kot gradbeni material. Vsako pakiranje vsebuje eno lopatko in dve posodici z gradbenim materialom Play-Doh.

PlayFoam Kepe – Workshop set za ustvarjanje
9,33 € 7,90 €

Velik kreativen komplet modelirne masa, s katero se ne umažete. Vsebuje sedem barv in veliko živahnih dodatkov. Z dodatki bodo kreacijo kot prave! Samo originalna PlayFoam® se med igranjem ne zlepi in ne razpade. Komplet je osvojil 1. Mesto na češki internetni anketi Igrača leta 2011.

Play-Doh otroški set za pripravo zajtrka, plastelin
22,19 € 21,50 €

Novo

Za čudovito in zabavno igro s Play-Doh in novim kompletom za zajtrk. Naredite svoje vaflje, sendviče ali svoje klobase in uživajte v velikem zabavnem zajtrku. Paket vsebuje veliko dodatkov za izdelavo zajtrka in 6 skodelic plastelina Play-Doh.

Play-Doh izdelava sladoleda-46%
11,99 € 6,40 €

Odlična cena

Naredi si svojo Play-Doh sladoledno kupo! Kornet sladoleda lahko postavite na stojalo, ali pa naredite popolno sadno kupo s sadjem in smetano. Zahvaljujoč posebnemu spreju bodo vaše stvaritve izgledale hladneje kot kadarkoli, pa se sploh ne bodo talile.

Play-Doh gasilsko vozilo Town
19,96 € 19,40 €

Play-Doh komplet gasilskega vozila s priloženim gasilcem, ki bo brez težav pogasil vsak požar in preprečil nesrečo. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Play-Doh mala umetniška delavnica
18,48 € 7,90 €

Novo

S tem ustvarjalnim setom tudi otroci uresničijo svoje umetniške ideje. Pri ročnem delu otroci razvijajo domišljijo in ustvarjalnost. Komplet vsebuje veliko dodatkov, zato bodo vaši otroci uživali ure in ure zabave z lepim umetniškim rezultatov.

Let's play kreativni set Play-Doh, 41 delni
24,99 € 23,10 €

S tem ustvarjalnim umetniškim naborom lahko vaš otrok uresniči vse svoje umetniške ideje. Ko vaš otrok ustvarja z rokami, razvija domišljijo, motorične sposobnosti in ustvarjalnost. Set vsebuje različne dodatke in orodja ob katerih lahko otroci v zabavi uživajo v neskončnost ter ob vsem razvijajo svojo ustvarjalnost.