Tefal strgalo "Y" COMFORT K1291814
6,99 €

Strgalo Tefal Comfort v obliki črke Y za visoko učinkovito strganje, enostavno delo in zanesljivo uporabo je primerno tako za levičarje kot tudi za desničarje. Rezilo iz visoko odpornega jekla zagotavlja odlične rezultate in dolgo življenjsko dobo izdelka

Stanley Rogers lupilnik 16 cm, nerjaveče jeklo
7,74 € 5,48 €

Zadnji kos!

Lupilnik znamke Stanley Rogers je priročno orodje v vaši kuhinji. Z njegovo pomočjo boste hitro strgali krompir, jabolka, korenje in še več. Izdelan je iz nerjavečega jekla.

Tefal strgalo COMFORT K1298114
5,79 €

Vrtljivo strgalo Tefal Comfort za visoko učinkovito strganje, enostavno delo in zanesljivo uporabo je primerno tako za levičarje kot tudi za desničarje. Visoko odporno rezilo iz nerjavečega jekla zagotavlja odlične rezultate in dolgo življenjsko dobo izdelka

Stanley Rogers strgalo, 15,5 cm, nerjaveče jeklo
11,64 € 7,96 €

Strgalo znamke Stanley Rogers je priročno orodje v vaši kuhinji. Z njegovo pomočjo boste hitro strgali krompir, jabolka, korenje in še več. Izdelan je iz nerjavečega jekla.

Stanley Rogers strgalo, 12 cm, nerjaveče jeklo
7,36 € 5,55 €

Strgalo znamke Stanley Rogers je priročno orodje v vaši kuhinji. Z njegovo pomočjo boste hitro strgali krompir, jabolka, korenje in še več. Izdelan je iz nerjavečega jekla.

Stanley Rogers rezalnik za jabolka, 21,5 cm, nerjaveče jeklo
11,25 € 7,94 €

Rezalnik za jabolka znamke Stanley Rogers je priročno orodje v vaši kuhinji. Z njegovo močjo boste lahko hitri uživali v svojem najljubšem sadju. lahko ga napolnite in spečete. Izdelan je iz nerjavečega jekla.

Tefal lupilec Ingenio, črn
11,58 €

Nož je primeren za lupljenje krompirja, bučk, jabolk ter drugega sadja in zelenjave s tanko lupino. Zaradi gibljive glave nam omogoča učinkovito lupljenje tudi na razgibanih površinah

Ritter lupilnik 203.025
8,99 € 6,70 €

Ritter lupilec je kakovosten, priročen in učinkovit kuhinjski pripomoček. Kos je vsem vrstam sadja in zelenjave

Fiskars lupilnik Essential za ribe
7,99 € 3,99 €

Vrhunski lupilnik za ribe Essential kakovostne znamke Fiskars. Ta majhen, a praktičen pripomoček vam bo pomagal pri odstranjevanju lusk na ribah. Izdelan je iz kakovostnega nerjavnega jekla.

Tefal Ingenio lupilnik K2071014
15,52 € 9,19 €

Lupilnik v značilnih barvah znamke Tefal. Linija izdelkov Ingenio je odporna proti kislinam, obarvanju in rjavenju. Lupilnik ima ergonomsko oblikovan ročaj, ki se dobro prilega roki, zato bo delo opravljeno hitreje.

Tefal strgalo Ingenio
17,95 € 9,02 €

Nož je primeren za lupljenje krompirja, bučk, jabolk ter drugega sadja in zelenjave s tanko lupino. Zaradi gibljive glave nam omogoča učinkovito lupljenje tudi na razgibanih površinah.