Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3

LEGO Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3

Številka: 1011041
Pokaži, da si prav ti najboljši strojnik in voznik v družini, ki ima avto, zaradi katerega so vsi sosedje zeleni od zavisti. Le kdo ne bi imel tega dih jemajočega Lego Speed Champions 75877 Mercedes AMG GT3 avtomobila. Komplet vsebuje 196 kosov. Lego kocke so primerne za otroke med 7. in 14. letom starosti. Celoten opis
13,80 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Razprodano

Številka: 1011041

Predstavitev

Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3

Ta strupeno hiter avtomobil Lego Speed Champions 75877 Mercedes AMG GT3 z rumenimi in črnimi obrobami te bo popeljal na adrenalinsko vožnjo, o kateri lahko nekateri samo sanjajo. Pokaži, da si voznik od vraga. Ko se vrneš domov in avto zapelješ v garažo, ga ne pozabi pregledati, če vse deluje, kot je treba. Vsak dober mehanik bo avtomobil pregledal do potankosti, ti pa še posebej, saj se jutri odpravljaš na tekmo, na kateri si želiš zmagati. Pripravi prednji športni odbijač in zadnji prilagodljiv spojler, ki bo tvoj avtomobil spremenil v aerodinamično zver. Kot veš, vsaka sekunda šteje.

Avtomobil Lego Speed Champions 75877 Mercedes AMG GT3 ima pnevmatike, izdelane iz gume, ki so okrašene z rumenimi obrobami. Ima odstranljivo vetrobransko steklo, prednji odbijač in spojler. Edinstven je tudi zaradi značilnih dirkalnih barv in nalepk.

Speed Champions 75877 Mercedes-AMG GT3

OPOZORILO

Ni primerno za otroke, mlajše od 36 mesecev. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Barve in vsebina se lahko razlikujejo od prikazanih na embalaži. Preden izročite artikel otroku, odstranite vse dele embalaže. Shranite podatke in opozorila za morebitno kasnejšo uporabo.

Tehnične podrobnosti

Število kosov v kompletu 196
Starost od 7. do 14. leta
Dimenzije avtomobila s športnimi dodatki (D x Š x V) 16 × 2 × 4 cm
Priloženo figura voznika, francoski ključ za popravila