LEGO Friends 41340 Hiša prijateljstva
75 €

Zadnji kos!

Dekleta iz Heartlake Cityja so zasedla staro gasilsko postajo in jo spremenile v najboljši glavni štab! Sprosti se v vroči kopeli na strehi, ustvarjaj v Emminem ustvarjalnem kotičku ali uživaj v Andrejinem nastopu na terasi.


LEGO DUPLO Town 10874 Parni vlak
65 €

Zadnji kos!

LEGO® DUPLO® 10874 Parni vlak je zaradi enostavnosti uporabe in veliko interaktivnih elementov primeren za tudi najmanjše. Otroci lahko postanejo strojevodje s tehnologijo motorja Push & Go – Vlak se začne premikati z nežnim potiskom naprej ali nazaj in ustavi bodisi s pridržanjem ali z dvignjenimi tirnicami. Pomagajte jim na tirnice postaviti 5 barvnih kock, s katerimi bodo zaustavili vlak. Vklopite ali izklopite luči, ustavite oskrbo goriva, spreminjajte smer vožnje in ustavite, kjerkoli želite.


LEGO Creator 31077 Slaščičarna-27%
39,99 €

28,90 €

Odlična cena

Odprite prijetno LEGO® slaščičarno z barvito fasado, 3 rdečimi in belimi črtastimi nadstreški in znakom v obliki torte na vrhu! S tem kompletom 3v1 Slaščičarne lahko naredite okusno pecivo in bonbone ter jih razstavite na rotacijskem stojalu za prodajo lačnim strankam.


LEGO DUPLO 10903 Gasilska postaja
50 €

Zadnji kos!

Igrajte scenarije iz resničnega življenja z dodelanim setom LEGO® DUPLO® Moje mesto. Sestavite gasilsko postajo, igrajte se in pomagajte gasilcem med gašenjem požara ter se povzpnite po lestvi, da rešite psa, ujetega v stolpu. Ko vas kdo pokliče na pomoč, pomagajte naložiti gasilce v gasilsko vozilo, vklopiti utripajočo svetlobo in sireno in hitro začnite novo drzno reševalno misijo!


LEGO Movie 70827 Ultramuca in bojevniška Lucy
31,99 €

24,60 €

Zadnji kos!

Združi svoje sposobnosti z Ultramuco in bojevnico Lucy iz filma LEGO® Movie 2 in obvaruj Emmeta pred drugimi vsiljivci! Nadzoruj mogočno Ultramuco in ustvari različne izraze na obrazih. V vesoljca nameri z Lucyjinim samostrelom, a vsekakor pazi na njegove šklepetajoče čeljusti!


LEGO City Great Vehicles 60223 Spravljalnik-15%
31,99 €

26,90 €

Odlična cena

Skoči iz kabine spravljalnika in pomagaj kmetom pri žetvi! Odstrani priklopnik, spusti rampo in iztovori kombajn. Dvigni rampe, priklopi priklopnik in pojdi na naslednje polje. Ne pozabite na simpatično strašilo!


LEGO DUPLO Town 10839 Strelišče-27%
25,99 €

18,90 €

Odlična cena

Majhni otroci bodo z veseljem s topom streljali v tri tarče na LEGO® DUPLO® stojnici s streliščem. Spodbudite jih, naj se zabavajo pri podiranju tarč. Če bodo uspešni, bodo dobili nagrado za eno od dveh DUPLO figur. Pomagajte jim, da si v kiosku s pijačo postrežejo s sokom, nato pa spet postavite tarče in zabava se lahko nadaljuje!


LEGO Juniors 10761 Veliki pobeg iz hiše
39,99 €

30,80 €

Pripravite se na akcijo z neverjetnimi figurami otrok in Bricka s kompletom Veliki pobeg iz hiše. V tem kompletu boste našli steno, slap, katapultno stojalo, avto s snemljivim katapultom, 3 mini figure in 1 otroško figuro. Komplet LEGO® Juniors je v celoti združljiv z vsemi drugimi LEGO kompleti, hkrati pa spodbuja otroško domišljijo ter miselne sposobnosti.


LEGO Minecraft 21143 Portal v Nether
54,99 €

46,10 €

Zadnji kos!

Skoči v rudniški voziček in se odpelji skozi portal v Nether! Nadeni si čelado in oklep in pograbi svoj diamantni meč. Nato skoči v rudniški voziček in se odpelji skozi portal v Nether. Izogni se malemu zombiju prasoglavcu in nevarni majhni kocki magme in se izmakni padajoči lavi med potjo skozi ognjeno pokrajino. Bojuj se z divjimi letečimi plameni, prakaznijo, ki strelja ognjene krogle in žareče kamne iz rudnika. Pripravi se na akcijo!


LEGO čoln v steklenici Ideas 21313
67,60 €

Ustvarite legendarno klasiko LEGO! Pokažite, da resnično poznate kocke in postavite lasten čoln v steklenico iz kock LEGO®! Zasnujte ta čudovit čoln z imenom „Leviatan“, ki vključuje kabino kapetana, jambor, zaščitno košarico, jadra, zastavo in šest topov.


LEGO Creator 31090 Podvodni robot
22 €

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki.


LEGO DUPLO 10832 rojstnodnevni piknik-20%
14,99 €

11,90 €

Odlična cena

Lego Duplo rojstnodnevni komplet iz serije Moje mesto, s katerim lahko najmlajši odigrajo različne prizore iz vsakdanjega življenja.


LEGO Friends 41366 Olivia in kavarna s pecivom
31,99 €

26,30 €

Zadnji kos!

Pomagajte LEGO® Friends Olivii v njeni na novo odprti slaščičarni. Izberite najbolj okusno sladico iz hladilnika ali pa ustvarite svoje dobrote. Zavihajte si rokave! Izgleda, da Olivia potrebuje pomoč v kuhinji.


LEGO Friends 41371 Mia in prikolica za konje
32 €

Zadnji kos!

Povzpni se na konja in pojdi raziskovati gozd. LEGO® Friends Mia in Emma sta se odločila, da gredo z Bianco na trening izlet v gozd. Pomagajte jim, da naložijo prikolico s stvarmi, ki jih potrebujejo za konja, nato pa jo pritrdite na voziček in pojdite. Odstranite odejo iz Biancyja v gozdu in jo osedlajte, da bo Mia lahko odpotovala.


LEGO Ninjago 70668 Jayev nevihtni lovec
40 €

Zadnji kos!

Pridite v Nye, da bi se borili proti plemenu Hadi v Jayjevemu nevihtnemu letalu! Skočite v kabino tega hitrega letala in vzletite v nebo. Podaljšaj krila in razpri ogromne zlate lopatice.


LEGO Star Wars 75229 Pobegnite iz Zvezde smrti
35 €

Zadnji kos!

Pomagajte Luki Skywalker in princesi Lei pobegniti iz Zvezde smrti! Odigraj nepozabno sceno pobega iz filma Star Wars: Novo upanje ali si izmislite nove zanimive in kreativne scenarije!


LEGO avtobus Creator Expert 10220 Volkswagen T1 Camper Van
119,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Izleti bodo še posebej edinstveni z znamenitim Volkswagen-om T1 Camper Van iz leta 1962. Ta avtentičen izjemen kombi je replika klasičnega kombija Volkswagen Camper iz leta 1962. Ima vse tipične elemente!


LEGO Creator 31093 Rečna barka
31,99 €

26,30 €

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Komplet iz serije LEGO Creator 3 v 1 ponuja 3 različne možnosti sestavljanja in veliko igralnih dogodivščin.


LEGO Friends 41368 Andrea in talent show
54,99 €

42,10 €

Novo

LEGO® Friends Andrea je izredno nadarjena in v tem šovu resnično počne vse. Andrea bo še posebej navdušena če bo imela veliko občinstva. Združite in izmenjavajte odre in si oglejte, kako Andrea izvaja uroke, poje ali igra bobne. Nato uporabite ognjemetno funkcijo in popestrite Andrein nastop.


LEGO Star Wars 75233 Velikanska ladja droid
64,99 €

55,40 €

Zadnji kos!

Pomerite se iz oči v oči s kompletom 75234 AT-AP Walker in ustvarite lastno bitko iz filma Vojna zvezd: Maščevanje Sitha na planetu Kashyyyk.


LEGO Super Heroes 76096 Superman in Krypto sodelujeta-24%
26,99 €

20,50 €

Odlična cena

Supermanu™ pomagaj pobegniti iz kriptonskega zapora!Poveži se s superpsom Kryptom™, da pomagaš Supermanu™ pobegniti iz kriptonskega zapora. Odvrni Lobovo™ pozornost, da bo pozabil stražiti zapor in te začel loviti na svojem perfektnem motorju Vesoljski pujs. Izogni se izstreljevalnikov žebljičkov kriptona. Z Vesoljskega pujsa odvrzi bombo in jo uporabi za razstrelitev zapora in osvoboditev Supermana. Nato z Lobom poleti v bitko za rdečo Injekcijo energije!


LEGO NINJAGO 70653 Firstbourne - mater vseh zmajev
74,99 €

59,70 €

Zadnji kos!

Pomagaj Kaiu in Coleu rešiti Firstbourne – mater vseh zmajev, pred kremplji lovec na zmaje. Zavijte svoja krila in streljajte iz ostrostrelnih pušk s kompletom 70653 Firstbourne od LEGO® NINJAGO®. S premikajočim se repom se Firstbourne zmaj izogne strelom lovcev na zmaje. Ali bodo ninja bojevniki pomagali Firstbourne zmaju premagati Metloušo, Žvekyo, Jet Jacka in Muzzlea in pridobiti dragocen zmajev zaklad? Odvisno od vas!


LEGO Creator 31084 Piratska železnica
89,99 €

69,60 €

Zadnji kos!

Kupi vozovnico in uživaj v vožnji s kompletom 3v1 31084 Piratska železnica od LEGO® Creator. Po železnici se popeljete z vlakom morskega psa. Med vožnjo se sklonite, da se izognete lobanjam. Obrnite se in si oglejte vodni top pri spustu navzdol. Ne pozabite se nasmejati fotoaparatu! Avanturistično pustolovščino pa lahko nadaljujete še v Zakleti hiši ali poskusite čudovito Zibajočo ladjo.


LEGO Star Wars 75234 Napad hodečega stroja AT-AP
74,99 €

64,70 €

Zadnji kos!

Pomagajte Chewbaccu in kloniranem poveljniku Gree poraziti vojsko droidov s hodečim strojem AT-AP Walker! Ustvarite novo akcijsko bitko iz filma Vojna zvezd: Maščevanje Sitha na planetu Kashyyyk!


LEGO tovorni vlak City (60198)
200 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Naj tovorni vlak 60198 poskrbi za vašo pošiljko iz LEGO® City! Uporabite viličarja, da naložite kontejnerje ali pa jih dvignite z žerjavom. Priključite vse vagone na vlak, skočite v kabino, prižgite in vozite! Dostavite tovor ob pravem času in se prepričajte, da vse v LEGO mestu deluje gladko.


LEGO City Great Vehicles 60220 Smetarski tovornjak
21,99 €

17,10 €

Zadnji kos!

Nadenite si rokavice, čas je, da počistite ulice LEGO® City! Vzemite vašo metlo, vaš partner pa bo zgrabil lopato in skupaj lahko pobrišete smeti. Pospravite smeti tja kamor spadajo in sicer v zabojnik.


LEGO DUPLO 10847 številski vlak-20%
19,99 €

15,90 €

Odlična cena

Lego Duplo številski vlak, ki najmlajšim pomaga pri učenju štetja. otrok bo pri igri užival in se hkrati še učil.


LEGO Friends 41341 Andrea in njena soba-26%
10,99 €

8,10 €

Odlična cena

Pomagajte Andree in njeni papigi Pepper peti in se igrati s kompletom 41341 Andrea in njena soba od LEGO® Friends. Premaknite posteljo in ustvarite garderobo z ogledali in lučmi ter se ji pomagajte pripraviti na izpit. Vzemite klavir in kitaro, dajte Pepper sladko nagrado in na računalniku zavrtite novo skladbo s tem zabavnim kompletom iz LEGO Friends.


LEGO Friends 41364 Stephanie in avto s prikolico
21,99 €

15,90 €

Uživaj celodnevno zabavo s tem setom LEGO® Friends 41364 Stephanie in avto s prikolico. Ta set je odlična igra za vse ljubitelje narave. Skočite v avto s svojim psom Dashem in zraven vzemite tudi kolo ter si privoščite cel dan v naravi.


LEGO Ideas, Nagibna knjiga 21315
74,99 €

66,80 €

Zadnji kos!

Zgradite, igrajte in nato razstavite klasične pravljice Rdeča kapica, Jakec in fižolovo steblo z LEGO® idejami 21315, ki prihajajo iz Nagibne knjige! Knjiga je odlično darilo za vse majhne ustvarjalce.


LEGO Minecraft 21148 Velika figura: Steve s papigo
16,99 €

13,30 €

Zadnji kos!

Zabavajte se ob igranju s to čudovito igračo Minecraft ™ Steve Parrot s papagajem, ki je zagotovo ne smete zamuditi pri vašem najmlajšem sestavljalcu. Potegnite ročico na zadnji strani, nato bo Steve začel premikati roko, pokličite še vašo papagajko, da bi naredili pustolovščino Minecraft še popolnejšo.


LEGO Ninjago 70664 Spinjitzu Lloyd vs. Garmadon
22 €

Zadnji kos!

Postavi Lloyda v svoj energetski spinner in Lord Garmadon v njegov uničujoč spinerju, izberi napad, obrambni ali hitri način. Preizkusi nove bojne tehnike, ustvari svoje lastne izzive Spinjitzu in tekmujte s prijatelji.


LEGO Star Wars 75196 Mikrobojevniki A-Wing proti TIE Silencerju
22 €

Zadnji kos!

Prestrezi Kyla Rena v mikrobojevniškem dvoboju v daljnem vesolju!Bojuj se s Kylo Renovim TIE Silencerjem in uporniškim A-krilom v mikrobojevniškem dvoboju v daljnem vesolju! Minifiguri posedi na vrh njunih bojnih ladij, nabij švigajoče izstrelke in se raztrešči v akcijo. Tu je tudi mini vzdrževalna postaja, na kateri boš poskrbel, da bosta ladji vedno v najboljšem stanju. Srečno, bojevnik!


LEGO Technic 42092 Reševalni helikopter
31,99 €

28 €

Zadnji kos!

Lotite se junaške reševalne misije z LEGO® Technic z reševalnim helikopterjem. Zavrtite rotorje, odprite stranska in zadnja vrata in zaženite kolut z rešilnimi blazinami … tako kot v resničnem svetu!


LEGO Anakin Starfighter Star Wars 75214
34,99 €

25,80 €

Zadnji kos!

Odpravite se na drzno misijo z LEGO® Star Wars 75214 z Anakinom Jedi borcem Starfighter. Z robotom R2-D2 se zanesljivo odpravite na prehod skozi asteroidni pas … in Anakinova ladja je pripravljena na akcijo!


LEGO Creator 31091 Priprava raketoplana
24,99 €

22,90 €

Zadnji kos!

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki.


LEGO Minecraft 21142 Polarni iglu
45 €

Zadnji kos!

Ustvari si postojanko v polarnem igluju! Odkril si iglu, po katerem blodita polarni medved in mali polarni medvedek in iščeta hrano. Ta osupljiva baza ima baklo iz rdečega kamna, udobno posteljo, kraftersko mizo in peč. Pograbi svojo ribiško palico in si v oceanu ulovi večerjo, nato pa uporabi svoje spretnosti LEGO® Minecraft™, da ustvariš izstreljevalnik puščic, ki ti bo koristil na straži proti potepuhu, ki preži nate na zaledeneli in zasneženi pokrajini.


LEGO nakladalec 42081 Volvo koncept Zeux
129,99 €

107,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Oglejte si prihodnost tehnologije z modelom 42081 nakladalcem na kolesih LEGO® Technic Volvo ZEUX. Ta inovativni koncept modela, ki je bil razvit v povezavi z Volvom, je poln realističnih podrobnosti, vključno z odlično kartiranim dronom. Nastavite lahko števec obremenitve, upravljate roko in rezilo, neodvisno in hkrati, ter uživajte v optimalnem rokovanju s štirikolesnim krmiljenjem.


LEGO NINJAGO 70652 Stormbringer
44,99 €

35,80 €

Zadnji kos!

Poletite z Jayem na Zmajevi streli, ki jo strelja iz ust, s paketom 70652 Stormbringer od LEGO® NINJAGO®! Ampak pazi, nek podlež skuša ujeti to močno bitje in ga prikleniti na verige! Pošljite ga v ozadje repa, medtem ko se Zane sooča z Muzzlem. Porazite zmajevega lovca z mečem iz zmajskih kosti in poiščite svoje dragoceno orodje.


LEGO Star Wars 75528 Rey-19%
26,99 €

21,80 €

Odlična cena

Zbudi moč Sile s sestavljivo akcijsko junakinjo Rey! Postavi jo v bojni položaj in jo opremi z modrim svetlobnim mečem in razstreljevalno pištolo. Če naleti na težave, zavrti kolešček, da usekaš po pripadnikih Prvega reda!


Lego Group je privatno podjetje locirano v mestu Billund na Danskem, ki se ukvarja s proizvodnjo priljubljenih kock za sestavlanje. Njihov glavni proizvod, Lego kocke, so plastične kocke različnih barv ter velikosti z velikim številom dodatkov in pripomočkov, iz katerih je moč zgraditi objekte, robote in vozila različnih velikosti, namembnosti ter težavnosti. Vse zgrajeno je moč ponovno podreti, ter dele uporabiti za novo konstrukcijo.

Kocke so začeli proizvajati leta 1949. Od takrat se je razvila močna Lego subkultura, ki vključuje filme, igre, tekmovanja ter zabaviščne parke. Od leta 2013 je bilo proizvedenih več kot 560 miljard Lego delov.

Lego Group je privatno podjetje locirano v mestu Billund na Danskem, ki se ukvarja s proizvodnjo priljubljenih kock za sestavlanje. Njihov glavni proizvod, Lego kocke, so plastične kocke različnih barv ter velikosti z velikim številom dodatkov in pripomočkov, iz katerih je moč zgraditi objekte, robote in vozila različnih velikosti, namembnosti ter težavnosti. Vse zgrajeno je moč ponovno podreti, ter dele uporabiti za novo konstrukcijo.

Kocke so začeli proizvajati leta 1949. Od takrat se je razvila močna Lego subkultura, ki vključuje filme, igre, tekmovanja ter zabaviščne parke. Od leta 2013 je bilo proizvedenih več kot 560 miljard Lego delov.