LEGO Disney Princess Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo 41157-35%
44,99 € 28,80 €

Odprodaja

Pridružite se princesi Zlatolaski in njeni najboljši prijateljici Cassandri s kompletom41157 Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo, in pojdite na vožnjo po kraljestvu ter doživite nove dogodivščine. Uživajte v gradnji in urejanju tega princeskinega LEGO® Disney kompleta in pri tem doživite nepozabne dogodivščine.

LEGO Disney Princess 43172 Elsa in njena čarobna ledena palača
69,99 € 60,75 €

Zadnji kos!

Odpravite se z Ano na sani, da obiščete čudovito ledeno palačo Elsin. Uporabite Elsino sposobnost, da odprete vrata in razkrijete izmetni most. Uživajte v čaju in torti v velikem preddverju, nato se povzpnite do čarobnega stopnišča in si oglejte spalnico v najvišjem nadstropju. Vozite po toboganu in igrajte v snežni utrdbi in na igrišču.

LEGO Disney 43177 Bella in njena pustolovska knjiga
19,90 € 16,74 €

Odkleni vrata v neverjetni svet mikrovalov in raziskuj grad s princeso Bello! Preden se sprehodite po mostu v grad, raziščite okolico. Glej, plesišče. Če ste žejni, si privoščite skodelico čaja od ljubke gospe Potts. Toda pozor, Chip se hihita, ko je poln. Sledite Cogsworthu, ki vas bo vodil skozi ključavnico do skrivnostne sobe.

LEGO Disney Princess 41166 Elsa in pustolovščina s kočijo
31,10 € 23,23 €

Vzemite kočijo in se odpravite na pustolovščino z Elso in severnimi jeleni Sven v neverjeten svet Ledene dobe II od studija Disney. Raziščite stabilne severne jelene in se ogrejte ob ognju, kjer lahko pražite marshmallows. Po pikniku in počitku lahko z Elso iz Ledenega kraljestva igrate druge čarobne zgodbe.

LEGO Disney Princess 43180 Bella in zimsko praznovanje na gradu
54,99 € 47,47 €

Zadnji kos!

Doživite zimsko praznovanje na gradu s princeso Bello, ljubljenčkom in drugimi z prijatelji filma iz Disney-a! Z Bello in ljubljenčkom si podajajte snežne kepe s katapultom in uživajte v odlični zimski zabavi. Nato se sprostite v Bellyjevi sobi, da si naberete energije za naslednjo avanturo. Ko boste pripravljeni, se lahko odločite za raziskovanje drugih prostorov gradu.

LEGO Disney Princess 41153 Arielin slavnostni kraljevski čoln
54,99 € 44,65 €

Zadnji kos!

Za Disneyjevo princeso Arielo in princa Erica pripravi posebno zabavo! Dvigni jadra na njunem kraljevskem čolnu in se pretvarjaj, da s Sebastjanom ustvarjaš glasbo. Zavrti morsko zvezdo, medtem ko onadva dolgo v noč plešeta na vrtljivem. Zabavaj se pri sestavljanju in plesišču. Privošči si torto s psom Maksom in poišči Arielin zaklad, skrit v ladijskem trupu, preden izstreliš pisan ognjemet s krme čolna prilagajanju kompleta na različne načine, da ustvariš neskončno veliko zgodb na morju.

LEGO Disney Princess 41169 Olaf-31%
17,99 € 12,40 €

Zadnji kos!

Zgradite si svojega snežaka Olafa iz Ledenega kraljestva II, ki bo zasvetil vsak mrzli dan. Premikajte roke in vrat, zamenjajte mu zgornji gumb s čudovito modro kravato in mu podarite dnevnik in svinčnik, da bo lahko zapisal vso lepoto sveta. In ko končate z njim, ga postavite na šov, da vas vsak dan vsaj za nekaj časa popelje v čarobni svet Ledenega kraljestva ll iz Disney studia.

LEGO Disney Princess Locika in njenim stolpom 41163
11,99 € 9,02 €

Zadnji kos!

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Komplet je enostaven za sestavljanje in je idealna izbira za vse navdušence princese Locike iz Disneyja.

LEGO Disney Princess Locika in njenim stolpom 41163 - Odprta embalaža-34%
11,99 € 7,86 €

Odprta embalaža

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Komplet je enostaven za sestavljanje in je idealna izbira za vse navdušence princese Locike iz Disneyja.

LEGO Disney Princess 41164 čarobna hiša na drevesu-29%
54,50 € 38,60 €

Odprodaja

Zgradite to čarobno hišo na drevesu, ki jo je navdihnilo Ledeno Kraljestvo II in uživajte v fantastični pustolovščini v gozdu s svojimi najljubšimi junaki! Pojdite z Mattiasom na ogled, medtem ko sta se Anna in Olaf odpravila raziskovat gozd spodaj. Nato skočite na zipline track in drsite navzdol, da ulovite ribe. Raziščite hišo dreves LEGO®, odkrijte skrinjo z zakladom in se nato odpravite v gozd, da obiščete zajčke.

LEGO Disney Princess 41167 Vas pod gradom Arendelle-20%
89,60 € 71,40 €

Odprodaja

Pojdi na sejem z Ano in Elso ter si kupi kruh in ribe, nato pa pojdi do pristanišča in pomagaj Kristoffu zasidrati čoln po njegovi zadnji pustolovščini. V notranjosti ledene ključavnice boste našli prestolnico Else, kjer lahko ureja pomembne zadeve. Tam je tudi grajska mačka in v kletki sta dve mali ptici. Tri nadstropja gradu lahko enostavno odstranite in obnovite, prav tako pa ponovno sestavite vse pohištvo, tako da se boste lahko s tem kompletom Ice Age II zelo zabavali.

LEGO Disney 43176 Ariel in njena pustolovska knjiga
19,90 € 16,82 €

Odprite knjigo in raziščite celoten mikro svet, tako pod vodo kot na kopnem! Potopite se pod površje in odkrijte neverjeten podvodni svet. Sedite na lupini princese Ariel in poslušajte glasbo Sebastiana in Flounderja. Nato plavajte na površju in hodite po kopnem. Počakaj, to je princ Erik. Ali lahko Ariel nanj pljuskne vodo in ga pozdravi, preden bo prepozno? Ali se bo njen glas za vedno izgubil pod morjem?

LEGO Disney Princess 43170 Vaianina oceanska avantura
10,60 € 9,07 €

Počakajte na pravi val z Vaiano in njenim Disneyjevim pujskom Puem, ki z njo potuje na jadrnici za Camakau. Zgrabite veslo in se odpravite na pot s Pujem. Nato veslajmo na otok. Pazi val! Počakaj, Pua! Pomagajte Vaiani na tej pogumni odpravi, izročite srce boginji Te Fiti in rešite ljudi. Nato se pripravite na novo vznemirljivo novo pustolovščino na odprtem morju.

LEGO Disney Princess 43178 Pepelka in praznovanje na gradu
31,60 € 26,93 €

Pridružite se Disney Princess Cinderella in njenim psičkom na čudoviti zabavi v gradu. Osvežite se v kopalnici s svetlim zlatim wc-jem in nato Pepelki pomagajte pripraviti torto v kuhinji. Ko je zabave konec, se sprostite v Pepelini spalnici, Lucifer in Bruno pa se bosta spočila pod odejo kar na stolpu.

LEGO Disney 43174 Mulan in njena pustolovska pripovedka
19,90 € 16,83 €

Odprite knjigo in odkrijte celoten mikro svet poln pustolovščin! Bodite pozorni na bojni trening z Li-Shangom in mulani pomagajte braniti čast svojega očeta in družine. Nato se sprostite na vrtu, se sprehodite in si privoščite skodelico čaja pod slivo. Ali lahko Mulan skrivnost ohrani in izpolni svojo dolžnost? Boste Mulanu pomagali zaščititi družino in sebe?

LEGO Disney Princess 43173 Spalna lepotica in kraljevski voziček
10,60 € 9,10 €

Pridružite v vozičku Disneyjevi speči lepotici in se podajte na zabavo. Vesela speča lepotica in njena sova v čudovitem dnevu, ki se konča z izjemno gozdno zabavo. Postavite mizo, pripravite okusno torto, prižgite svečo in si zaželite nekaj. Nato preštejte do tri, pihnite svečo in izrežite kos torte. Ko se boste najedli, pospravite mizo in se z zabavnim prevozom odpravite na nove dogodivščine s Sleeping Beauty in Owlom. Vesela speča lepotica in njena sova v čudovitem dnevu, ki se konča z izjemno gozdno zabavo. Postavite mizo, pripravite okusno torto, prižgite svečo in si zaželite nekaj. Nato preštejte do tri, pihnite svečo in izrežite kos torte. Ko ga boste imeli, pospravite mizo in se v zabavnem prevozu odpravite na nove dogodivščine s Spalno lepotico in sovo.