Najdeno: 17

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEGO Disney Princesa Locika in njena spalnica v gradu 41156
21,99 €

16,30 €

Zadnji kos!

Igrajte se s princesko Lociko s kompletom 41156 Locika in njena spalnica v gradu od LEGO® l Disney – kralj jo želi obdržati v kraljestvu. Uživajte v gradnji in urejanju tega princeskinega LEGO® l Disney kompleta in pri tem doživite nepozabne dogodivščine z Lociko, katero poznate že iz serije Na robu: Serija.


LEGO Disney Princess 41145 Ariela in čarobni urok
34,99 €

28 €

Zadnji kos!

Vstopi v skrivno votlino Ariele, Disneyjeve princese™, in odkrij vse zaklade, ki jih je našla pod morjem! Zabavaj se s Fabijanom in se med skalami igraj skrivalnice. Obišči jamo morske čarovnice Uršule – bo Ariela podpisala pogodbo ter zamenjala svoj glas za človeške noge in priložnost za življenje na kopnem? Uporabi vrtljivo stojalo, da Arielo spremeniš iz morske v človeško deklico, ter ji pomagaj pri prvih korakih.


LEGO Disney Princess 41151 Mulanin dan za urjenje
16,99 €

14 €

Disneyjevi junakinji Mulan pomagaj poiskati očetov meč in družinski tempelj, da se bo lahko udeležila bitke. Zdaj je pripravljena za nekaj resnega urjenja – uporabi vrtljivo lutko, da izboljšaš njene spretnosti z mečem in nameri katapult. Nato uporabi pahljačo, da se ohladi, a nikar ne pozabi nahraniti njenega konja Khana pod češnjevim drevesom. Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju tega kompleta na različne načine, da ustvariš neskončno veliko dogodivščin z Mulan.


LEGO Disney Princess 41153 Arielin slavnostni kraljevski čoln
54,99 €

43 €

Zadnji kos!

Za Disneyjevo princeso Arielo in princa Erica pripravi posebno zabavo! Dvigni jadra na njunem kraljevskem čolnu in se pretvarjaj, da s Sebastjanom ustvarjaš glasbo. Zavrti morsko zvezdo, medtem ko onadva dolgo v noč plešeta na vrtljivem. Zabavaj se pri sestavljanju in plesišču. Privošči si torto s psom Maksom in poišči Arielin zaklad, skrit v ladijskem trupu, preden izstreliš pisan ognjemet s krme čolna prilagajanju kompleta na različne načine, da ustvariš neskončno veliko zgodb na morju.


LEGO Disney Princess 41154 Pepelkin sanjski grad-26%
89,99 €

65,90 €

Zadnji kos!

Uprizori življenje Disneyjeve princese Pepelke in očarljivega princa na čarobnem gradu. Pomagaj jima večerjati v veliki dvorani, preden se odpravita na vrtljivo plesišče na balkonu. Poišči predrzne miške in jih nahrani s sirom, nato pa obišči Pepelkino žrebe in mu pomagaj pri urjenju preskakovanja ovire ali vlečenju vozička. Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju kompleta na različne načine, premikanju in zamenjevanju delov notranjosti, še celo grajske sobane lahko premakneš – toliko stvari je treba raziskati in odkriti!


LEGO Disney Princess 41155 Elzina dogodivščina na tržnici
21,99 €

17 €

V Arendellu je čudovit poletni dan, vendar ne skrbi – Olaf ima svoj lasten snežni vrtinec, da ostane na hladnem! Dan je kot nalašč za številne dogodivščine, zato se hitro pridruži Elzi in se odloči, ali bi se raje igral/a poleti ali pozimi.


LEGO Disney Princess 41152 Trnuljčičin pravljični grad
44,99 €

35 €

Odigraj prizore iz življenja Disneyjeve princese Aurore z njenimi prijatelji, dobro vilo Sončni žarek in malim zajčkom. Poustvari svoje najljubše prizore iz Disneyjevega filma Trnuljčica in ji pomagaj zavrteti kolovrat. Ampak pazi, Zlohotnica je v bližini! Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju prizorišča na različne načine, preprosto premikaj in izmenjuj kose v notranjosti. Celo grajske sobe lahko prestaviš in ustvariš neskončno veliko dogodivščin z Auroro.


LEGO Disney Princess Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo 41157-22%
44,99 €

34,90 €

Odlična cena

Pridružite se princesi Zlatolaski in njeni najboljši prijateljici Cassandri s kompletom41157 Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo, in pojdite na vožnjo po kraljestvu ter doživite nove dogodivščine. Uživajte v gradnji in urejanju tega princeskinega LEGO® Disney kompleta in pri tem doživite nepozabne dogodivščine.


LEGO Disney Princess 41158 Jasmina in njena kupola
11,99 €

Trenutno ni na zalogi

Jasmina in njena kupola je odlična za ljubitelje animiranih filmskih zgodb Aladin od Walta Disneyho. Komplet vsebuje mini lutko princeso Jasmino, balkon, kozarec in steklenico s parfumom za zabavo in kreativno igranje. Odprite kupolo in vanjo shranite vse potrebne stvari.


LEGO Disney Princess 41159 Vožnja pepelke s kočijo
21,99 €

Trenutno ni na zalogi

Pripeljite se na ples s kočijo s konjsko vprego skupaj s princeso Pepelko iz Disneyja ter se igrajte s čudovitimi LEGO® figuricami mačk in miši. Skupaj s svojo princeso doživite čarobne trenutke iz filma Pepelka iz Walta Disneyja.


LEGO Disney Princess 41160 Ariela in njen grad v morju
26,99 €

Trenutno ni na zalogi

Igrajte se s princeso Arielo, uživajte življenje na gradu v morski globini in se podajte iskanje zakladom s čolnom, Maxom in Flounderjem. Komplet vključuje zabaven tobogan, pasjo uto, čoln in posebno podlogo za začetnike, s katero bodo uživali v sestavljanju tega in drugih modelov.


LEGO Disney Princess Locika in njenim stolpom 41163
11,99 €

Trenutno ni na zalogi

Igraj se s princeso Locikou iz Disneyja in njenim grajskim stolpom. Odprite enostavno sestavljiv stolp in se igrajte v njem. Locika opazuje zunanji svet skozi okno. Lahko ji pomagate pri česanju las ali pri pripravi hrane. Nato položite vse dele v stolp, ga zaprite in ga vzamete kamorkoli s seboj.