LEGO Friends 41433 Party čoln
73 € 67,50 €

Zadnji kos!

Andrea je poletje v stilu pozdravila na neverjetni zabavni jadrnici! Njeni gostje jo vrtijo na vrtljivih tleh in vsi nenormalno uživajo ob tem. Ethan si na plaži izposodi jet ski in potegne Emmo, ki je na napihljivem flamingu. Ko je zabave konec, lahko odprete vetrobransko steklo in se z Andrejo sprostite na čolnu, kjer si privoščite tudi prigrizek iz hladilnika.

LEGO Friends 41381 Čoln za reševanje-26%
99,99 € 73,60 €

Odprodaja

Ko trije prijatelji poskušajo rešiti kita, ki je obtičal v plitvih vodah zaliva v Heartlakeu, šteje vsaka sekunda. Vozite z Mio v njeni reševalni ladji, da pomagate kitu. Ohladite kita v ladijskem ledenem bazenu in ga peljite v globlje vode. Ko spustite kita v morje, lahko skupaj z dekleti potopite in pobirate morske vzorce.
Pomagaj Mii najti zakladnico z magičnim zemljevidom zaklada.

LEGO Friends 41380 Center za reševanje s svetilnikom
64,99 € 50,45 €

Pridružite se prijateljem Mii in Emmi v centru za reševanje svetilnikov in opazujte morje. Nekdo kliče po pomoč! Skok z Mio na njen jet ski in teči na otok, kjer je morski lev zaljubljen v zapuščeni baraki. Vzemite morskega leva v svetilnik, kjer ga Mia oskrbuje z veterinarsko opremo. Lahko gre tudi v bazen. Ko je konec, ga spustite nazaj v morje po drsniku.

LEGO Friends 41382 adventni koledar-24%
25,29 € 19 €

Odprodaja

Odštevaj dneve do božiča s pomočjo prijateljev iz Heartlake-a. 24 oken skriva brezhibna sestavljena darila iz sveta Heartlake-a. Vsak dan odpri novo okno naredi novo dekoracijo in jo postavi v svojo sobo ali jo obesi na božično drevo. Odštevaj in se veseli božičnega večera.

LEGO Friends 41379 Restavracija v mestu Heartlake-27%
59,99 € 43,50 €

Zadnji kos!

V LEGO® mestu Heartlake diši pizza. Pridite z LEGO Prijateljico Emmo na skuterju v picerijo, kjer jo čaka Ethan. Pomagaj mački Chic, da se spoprijatelji s z ostalimi kosmatinci. Čeprav je danes restavracija še zaprta, je prišel en obiskovalec. Oblikujte Ethanovo maskirno Prankzi v obliki črne čelade in mu pomagajte razpršiti grafite na kontejner in steno.

LEGO Friends 41369 Mia in njen dom
74,99 € 60,37 €

Komplet LEGO® Friends 41369 Mia in njen dom vsebuje hišo skrito v gozdu, ki je opremljena s kuhinjo, kopalnico, dnevno sobo in Miino spalnico, do katere lahko dostopa tudi prek zunanje plezalne stene. Ta mini dom je kot nalašč za igranje vlog iz družinskega življenja.

LEGO Friends 41375 Zabaviščni park na pomolu-25%
139,99 € 104,80 €

Odprodaja

Obiščite zabaviščni pomol v Heartlake in uživajte v zabavi. Najprej shranite nahrbtnik pri odlagalnem pultu, da ga ne izgubite in nato pojdite na vrtiljak. Izmerite višino drzne Emme, preden greste na piratsko ladjo duhov, kjer jo čakajo okostnjaki, netopirji in sovražni pajki. Poskusi, da ne boš preveč kričal, ker bi te lahko Chloe oblekla za morsko deklico. Upam, da bo fotografija šla čez, sicer bo prijatelj šel čez krov!

LEGO Friends 41367 Stephanie in jahalna proga
41,99 € 30,14 €

Igrajte mojstra jahanja v igri LEGO® Friends 41567 Stephanie in jahalna proga. Pred dirko, umijte in pripravite vaše konje v hlevu. Ko se tekmovanje začne, vodite konja po dirkališču, naredite težke skoke in preprosto uživajte.

LEGO 41422 Friends Hiška za pande na drevesu v džungli
31,99 € 26,89 €

Zadnji kos!

Pomagaj Mii in Oliviji skrbeti za tri prikupne pande v tej popolni hiški na drevesu v džungli. Pande hrani po steklenički in skrbi za njih, dokler ne bodo dovolj močne, da se vrnejo nazaj v naravo. Zanje naberi bambus v košaro. Stehtaj jih na tehtnici, in takoj ko bodo zdrave, jim pusti, da se igrajo na drevesu. Lahko se zabavajo na toboganu ali na plezališču. Če padejo, jim privošči penečo kopel in jim očisti kožušček!

LEGO Friends 41361 Mia in hlev za konja
21,99 € 16,79 €

Pomagajte LEGO® Friends Mii poskrbeti za njenega konja in zajčka. V kompletu so liki, ki animirajo igranje vlog, pa tudi traktor, prostor za skedenj in ograjeno ohišje.

LEGO Friends 41371 Mia in prikolica za konje-22%
31,99 € 24,70 €

Odprodaja

Povzpni se na konja in pojdi raziskovati gozd. LEGO® Friends Mia in Emma sta se odločila, da gredo z Bianco na trening izlet v gozd. Pomagajte jim, da naložijo prikolico s stvarmi, ki jih potrebujejo za konja, nato pa jo pritrdite na voziček in pojdite. Odstranite odejo iz Biancyja v gozdu in jo osedlajte, da bo Mia lahko odpotovala.

LEGO Friends 41397 Potujoča stojnica z džusom
19,70 € 14,95 €

Osvežite se in preživite kakšen trenutek pri Emini potujoči stojnici z džusom. Ema ravno pripravlja okusno zmes svežega sadja in dobre volje na plaži mesta Heartlake. Pomagajte ji pripraviti sadje in očarati stranke. Ali pa z Andreo počivajte na ležalniku in medtem srkajte hladen smuti. Kaj je to v vodi? Na obisk sta prišla dva delfina. Z Andreo skočite na surf in pojdite za njima.

LEGO Friends 41324 Zimsko letovišče-28%
64,99 € 46,30 €

Odprodaja

Z Mio in Olivio sedite na sedežnico in uživajte v vožnji na vrh smučišča! Kako čudovit je razgled iz restavracije na vrhu gore! Privoščite si sladico in vročo čokolado, nato pa si nataknite smučke in se zapeljite po progi.

LEGO Friends 41346 Škatlice prijateljstva
54,99 € 50,82 €

Odlična cena

Zabavajte se v gradnji LEGO® Friends z dodatki v naravni velikosti, ki bodo tebe in tvoje prijatelje pripeljali do centra mesta Heartlake. Vsak model v tem neverjetnem kompletu 41346 Škatlice prijateljstva iz LEGO® Friends predstavlja eno izmed deklet iz mesta Heartlake. Pojte v mikrofon kot Andrea, zgradite robotskega prijatelja kot Olivia, oborožite se s parom radio oddajnikov na pustolovščini z Mio, osvojite pokal športne kot Stephanie ali fotografirajte kot Ema.

LEGO Friends 41421 Reševanje slončka v džungli
21,99 € 16,82 €

Zadnji kos!

Čaka te tekma s časom. Stephanie je našla slona, ki je obtičal v lepljivem blatu. Začenja se potapljati in do njega se plazi ogromen strašljiv pajek – ne zapravite niti minute! Združi moči s Stephanie in Emmo in domislite se načina, kako s pomočjo njunega avta slončka izvlečete iz blata. Ko ga izvlečete, bo potreboval malo nege – nahrani ga po steklenički, nato pa ga naložite na prikolico in odpeljite v bazo za reševanje.

LEGO Friends 41401 Igralna škatla: Stephanie
9,99 €

Stephanie v kuhinji pripravlja ogromno število jedi. Pomagajte ji speči nekaj izjemnega. Ima tudi skrivnostnega živalskega pomočnika. Toda kdo je to? Odprite škatlo in uživajte v presenečenju! Zaprite jo in jo odnesite s seboj v hišo svojega prijatelja, kjer jo lahko razdelite na 2 dela, če želite zabavo z motivom Friends deliti s prijatelji. Nato jih postavite eno na drugo in jih ne kombinirajte z drugimi škatlami, da ustvarite popolno namizno razstavo.

LEGO Friends 41368 Andrea in talent show
54,99 € 42,72 €

LEGO® Friends Andrea je izredno nadarjena in v tem šovu resnično počne vse. Andrea bo še posebej navdušena če bo imela veliko občinstva. Združite in izmenjavajte odre in si oglejte, kako Andrea izvaja uroke, poje ali igra bobne. Nato uporabite ognjemetno funkcijo in popestrite Andrein nastop.

LEGO Friends 41359 Paket srčnih škatel prijateljstva-29%
21,99 € 15,60 €

Zadnji kos!

Komplet ** vsebuje** dve oblikovani škatli v obliki srca, veliko in majhno, ​​za prijateljici Vicky in Olivio. Eno dekle prebere zgodbo in tako pomaga drugi, da s pomočjo oblek, izvede in zaigra zaplet zgodbe. Množica dodatkov pomaga pri igranju vlog.

LEGO Friends 41337 Podmorski vrtiljak-18%
29,99 € 24,30 €

Zadnji kos!

Nebeške višine usmerite na podmorski vrtiljak. LEGO® Friends prijatelji Mii in Vicky kupita vozovnico in se povzpnejo po stopnicah do vrtiljaka. Obrnite gumb, da opazujete, kako se sedeži vrtijo in se nato dvignete do nebes. Na vsakem sedežu lahko sedijo do trije prijatelji. Po vsem tem vrtenju se bo vrtel ves svet!

LEGO Friends 41402 Igralna škatla: Olivia
9,99 €

Osredotočite se! Olivijina ura kemije se začenja. Pomagajte ji, da skupaj s skrivnostnim hišnim ljubljenčkom ustvari sluz. Bodite previdni, ko pišete formule na črno tablo. Škatlo vzemite s seboj kamor koli greste, ali pojdite z njo k prijateljem, kjer jo lahko razdelite na dva dela, če želite deliti zabavo LEGO® Friends! Zberite vseh 5 in jih zložite ter povežite tako, kot si sami želite.

LEGO Friends 41408 Igralna škatla: Mia in kino
9,99 €

Ta luštna škatla skriva mini kino in je dovolj kompaktna za igranje med potovanjem. Pripravi pokovko in uživaj v filmu. Najprej pa pomagajte Mii najti prosto mesto. Posedi skrivnega ljubljenčka poleg Mie, saj se bo najnovejši film pravkar pričel. Deli zabavo med igranjem s prijateljem ali pridobi vseh 5 škatel za ustvarjanje lastne mini trgovine!

LEGO Friends 41407 Igralna škatla: Olivia in slaščice.
9,99 €

Uživaj v čarobnem času z Olivijo in si privoščite nekaj sladkega, kar boš pojedel v tej majhni, a toliko bolj prijetni slaščičarni. Pomoči sladkarije v čokoladno fontano. Izberi si sladko pregreho in plačaj na blagajni. Odpri škatlo in odkrij, kaj je skrivni ljubljenček, ki se v njej skriva! Zberi še druge 4 škatle, jih združite in si ustvarite lasten nakupovalni center.

LEGO Friends 41360 Emmina mobilna veterinarska klinika-17%
9,99 € 8,20 €

Odprodaja

Ta preprosti veterinarski komplet LEGO ponuja veterinarko in modele iz okolja veterinarstva – postelja za zdravljenje bolnega hišnega ljubljenčka, injekcijska brizga, čopič, pasja kost in steklenička za mladičke, ob tem pa tudi minifigrico LEGO Friends Emmy in mini mopsa.

LEGO Friends 41398 Stephanie in njen dom
44,99 € 33,70 €

Novo

Obišči Stephanie in se zabavaj! Kar vstopi – njena mami in ati te sprejmeta k njim v dom. Igraj se s Stephanie v njeni sobi. Pomagaj ji počesati lase pri toaletni mizi, oglej si vse trofeje, ki jih je osvojila na športnih tekmah. Pojdita se gugat na njihov vrt, nato pa se usedita na kolo in se odpljeta en krog po soseski.

LEGO Friends 41383 Igrišče za Olivinega hrčka-17%
9,99 € 8,20 €

Odprodaja

Sestavljanka LEGO® Friends 41383 Igrišče za Olivinega hrčka je majhen in enostaven komplet, ki ga lahko nastavite z LEGO Friends Animals in s hrčkom, ki se lahko vrti. Igrišče stoji na krožni podlogi, ki ustreza odru iz kompleta LEGO Friends 41368 Andrea in talent show.

LEGO Friends 41357 Oliviina srčna škatlica
7,99 € 7,78 €

Zadnji kos!

Olivia dela na novih izumih in na obrti, zato poskrbi, da boš primerno zapakiral njene zapiske v katere zapisuje in iz katerih črpa navdih. Vedno vzemi ključ s seboj, ker nikoli ne veš, kdaj ga boš potreboval pri popravilu. Škatlica je pravi potovalni pripomoček, saj lahko vanjo spraviš vse majhne predmete.

LEGO Friends 41384 Andrea in poletni zaboj v obliki srca
7,99 € 6,69 €

Skočite v bazen LEGO® Friends s Andreo in se neizmerno zabavajte. Postavite jo na napihljivo raco in pustite da uživa na sladoledu in soncu. Ko se hoče skriti v senci, lahko raztezate sončnik. Spakiraj vse svoje stvari v škatlo in zaprite pokrov, da boste lahko s seboj vzeli vse kar potrebujete.

LEGO Friends 41427 Emma in njena trgovina z oblačili
31,99 € 26,98 €

Zadnji kos!

Se vam zdi, da bi radi zamenjali garderobo? Skoči na Andrein skuter in se odpravi do Emmine trgovine z oblačili. Oglejte si najljubše kose in preizkusite različne sloge. Oblecite manekenke in pomagajte Andrei izbrati prava oblačila v vrtljivi garderobi. Ali želite začeti ustvarjati? Pridružite se Emmi v studiu in si oglejte njene skice novih idej ter ustvarite odlična oblačila na šivalnem stroju.

LEGO Friends 41405 Igralna škatla: Andrea in živali.
9,99 €

Vzemi svojega ljubljenčka po nakupih. Obišči trgovino za živali in kupi priboljške za svojega hišnega ljubljenčka. Andreji pomagaj najti pravo darilo za svojega ljubljenčka v trgovini. Škatlico vzemi kamor koli s seboj ali jo razdeli na dva dela in se igrajte s prijateljico!

LEGO Friends 41425 Olivia in njen cvetlični vrt
9,99 € 8,45 €

Zadnji kos!

Odpravite se na ogled eksotičnih rastlin. Pridružite se Olivii in njenemu hrčku Rumblu ter se v svojem neverjetnem vozilu odpravite nabirati redke rastline, ki jih lahko nato preučite v rastlinjaku. Pokažite drugim kako je potrebno skrbeti za rastline. S svojo robotsko vilico lahko izkoplje plevel in zaliva rastline z vedrom. Odprite okno v rastlinjaku in spustite notri sonce.

LEGO Friends 41386 Stephanie in poletni zaboj v obliki srca-22%
7,99 € 6,20 €

Zadnji kos!

Na svetu ni ničesar, kar bi LEGO® Friends radi imel več kot dan aktivnosti in zabave.
S svojim okencem za srce boste pogledali zabaven pomol na plaži. Streljajte pločevinke z vodno pištolo in osvojite lepo nagrado na vrtiljakih. Ko jih vse ustreli, boste osvojili balon v obliki psa. Nato vse spakirajte v škatlo v obliki srca in vzemite zabavo s seboj.

LEGO Friends 41352 Velika dirka-33%
64,99 € 43,30 €

Odprodaja

Pripravite se… Pozor… Zdaj! V okolici mesta Heartlake je bil velik dirkalni dan in vsak prijatelj je odločen zmagati. Pridružite se s kompletom 41352 Velika dirka iz LEGO® prijatelje! Pripravite se v garderobi in namestite vse hišne ljubljenčke na najboljše mesto v VIP loži. Nato postavite vse prijatelje v svoje dirkalnike na začetno črto! Kdo se bo povzpel na najvišjo stopničko? Uporabite slavilni ognjemet in skupaj uživajte v zmagovalni proslavi!

LEGO Friends 41387 Olivia in poletna škatla v obliki srca-21%
7,99 € 6,30 €

Odprodaja

Pridružite se družbi Zob in LEGO® Friends Olivia in pojdite z njimi na plažo. Navdušenka nad tehnologijo Olivia se je odločila za veliki prenosni žar. Toda ne pozabite ga na plaži. Ko ga ne boste več uporabljali. Nato spakirajte vse stvari v srčno škatlico in vzemite zabavo s seboj na pot.

LEGO Friends 41334 Andrejina predstava v parku
27,34 €

Odlična cena

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. Z Andreo in ptico Poper v parku izvedi predstavo! Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.

LEGO Friends 41409 Igralna škatla: Emma in fotografiranje živali
9,99 €

Pridruži se Emmi v čudoviti majhni trgovino z igračami. Katero izmed igrač si izbereš – letalo, vlak ali avto? Kaj si na koncu izbereš? Se ne moreš odločiti? Mogoče vam pri izbiri pomaga Emmin skrivni ljubljenček. Odpri škatlo in odkrij, kaj je skrivni ljubljenček, ki se v njej skriva! Zberi vseh 5 kompletov in si ustvari lasten LEGO® Friends nakupovalni center.

LEGO Friends 41395 Avtobus prijateljstva - Odprta embalaža-18%
71,10 € 57,66 €

Odprta embalaža

Pravilno zapenjajte in se odpravite na najboljše potovanje v svojem življenju z avtobusom prijateljstva. Pridružite se svojim najboljšim prijateljem v avtobusu, ki ima vse, kar si lahko predstavljate. Prav tako ima bazen in brezvodni tobogan. Odpravite se na vrh ter dostopajte do kopalnice, kuhinje in jedilnice. Pomagajte dekletom priti do zgornjega nadstropja, saj se želijo odpraviti v svoje postelje. Streha nad njimi je prozorna, zato lahko brezskrbno opazujete tudi zvezde.

LEGO Friends 41391 Frizerski salon v mestu Heartlake
19,70 € 16,74 €

Odpravite se v frizerski salon v mestu Heartlake in doživite spremembo. Pridružite se Emi iz sveta LEGO® Friends, pojdite skupaj z frizerji in si privoščite novo frizuro. Najprej Emi umijte lase v umivalniku v obliki školjke in potem v roke vzemite škarje in ji pomagajte, da ustvari novo frizuro. Med čakanjem si skupaj privoščite kavo.

LEGO Friends 41394 Bolnišnica v mestu Heartlake
63,20 € 53,99 €

Nerodni Ethan je zdrsnil na bananinem olupku in se poškodoval. Ampak nič ne skrbi. V bolnici Heartlake so popolnoma vsi neizmerno prijazni. Pošlji rešilca po Ethana, pomagaj mu, da se namesti na nosila in ga odpelji v bolnišnico. Posedi ga v invalidski voziček, mu opravi rentgen ter seveda pomagajte dr. Marie pri zdravljenju njegovih poškodb. Nato z Emo obiščite v bolniški sobi in ga razveselite z balonom in čokolado.

LEGO Friends 41395 Avtobus prijateljstva
71,10 € 60,69 €

Pravilno zapenjajte in se odpravite na najboljše potovanje v svojem življenju z avtobusom prijateljstva. Pridružite se svojim najboljšim prijateljem v avtobusu, ki ima vse, kar si lahko predstavljate. Prav tako ima bazen in brezvodni tobogan. Odpravite se na vrh ter dostopajte do kopalnice, kuhinje in jedilnice. Pomagajte dekletom priti do zgornjega nadstropja, saj se želijo odpraviti v svoje postelje. Streha nad njimi je prozorna, zato lahko brezskrbno opazujete tudi zvezde.

LEGO Friends 41392 luksuzno kampiranje v naravi
31,60 € 26,96 €

Olivia in Mia se odpravljata na počitniški izlet v naravi, kjer nameravata uživati. Pomagajte jima postaviti luksuzen šotor za kampiranje. Ima veliko postelj in kot za lepotičenje. Olivia je s seboj prinesla tudi telefon. Pomagajte ji poslati par fotografij živali v prosti naravi, medtem ko Mia uživa v vroči kopeli. Potem si na ognju popecite marshmallow penice in skupaj z Olivio raziskujte nebo s pomočjo daljnogleda.

LEGO Friends 41393 Tekmovanje v peki
39,50 € 33,65 €

Pridružite se snemanju peke Stephanie v televizijskem studiu LEGO® Friends. Zavrtite kolo na stolpu in poskrbite za eno od neverjetnih sestavin, ki jih morajo peki uporabljati pri peki. Pokažite svojo ustvarjalnost pri ustvarjanju prelivov in okraševanja peciva. Zgrabite gasilni aparat in pomagajte Davidu pogasiti ogenj. Čas mineva neizprosno, kdo bo zmagal in osvojil pokal in denarno nagrado?

LEGO Friends 41378 Misija za reševanje delfinov
41,99 € 27,74 €

Pojdite ven s popolno podmornico LEGO® Friends Stephanie do zalivskega mesta Heartlake, kjer boste reševali delfine. LEGO Friends Kacey je na svojem podvodnem skuterju in išče skrinjico za zaklad, katero želi obdržati zase. Morda boste našli zemljevid zaklada na tej reševalni misiji LEGO. Pomagajte Stephanie osvoboditi delfine, poiščite zemljevid zaklada in ne oklevajte, da najdete zaklad pred Kacey.

LEGO Friends 41320 Heartlake trgovina z zamrznjenim jogurtom-39%
39,99 € 24,30 €

Odlična cena

Trgovina z zamrznjenim jogurtom Heartlake, prihaja iz LEGO® Friends in vključuje zamrznjeni jogurt v samopostrežni prodajalni, na voljo pa je tudi bar z različnimi glazurami, tehtnico, telefonom za naročanje, notranjim sedenjem in z zunanjo mizo z dežnikom. Na voljo je tudi naročanje iz vozila ter velik rumeni avto s prostorom za shranjevanje zamrznjenega jogurta na zadnji strani.

LEGO Friends 41335 Mijina hišica na drevesu
31,99 € 26,93 €

Lego Friends igrača bo poskrbela za dodatno zabavo vašega otroka. Splezaj v drevesno hišico in pomagaj Mii vse urediti. Vključuje številne dodatke. Primerna je za otroke od 6. do 12. leta starosti.

LEGO Friends 41374 Andrea in zabava v bazenu
54,99 € 37,48 €

Glasbena navdušenka LEGO® Friends Andrea ve kako organizirati pravo zabavo s pomočjo kompleta LEGO Friends party. Pridružite se ji in se zabavajte na njeni zabavi v bazenu. DJ Andrea igra samo najboljše zadetke, LEGO Friends Stephanie pa trenira na valovih, katere ustvarja poseben stroj. Peljite Stephanie na tobogan in se pomaknite mimo slapu.