LEGO Disney Princess 41159 Vožnja pepelke s kočijo
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Pripeljite se na ples s kočijo s konjsko vprego skupaj s princeso Pepelko iz Disneyja ter se igrajte s čudovitimi LEGO figuricami mačk in miši.


LEGO Disney Princess 41155 Elzina dogodivščina na tržnici-27%
21,99 €

15,90 €

Odlična cena

V Arendellu je čudovit poletni dan, vendar ne skrbi – Olaf ima svoj lasten snežni vrtinec, da ostane na hladnem! Dan je kot nalašč za številne dogodivščine, zato se hitro pridruži Elzi in se odloči, ali bi se raje igral/a poleti ali pozimi.


LEGO Disney Princesa Locika in njena spalnica v gradu 41156
19,99 €

16,70 €

Igrajte se s princesko Lociko s kompletom 41156 Locika in njena spalnica v gradu od LEGO® l Disney – kralj jo želi obdržati v kraljestvu. Uživajte v gradnji in urejanju tega princeskinega LEGO® l Disney kompleta in pri tem doživite nepozabne dogodivščine z Lociko, katero poznate že iz serije Na robu: Serija.


LEGO Disney Princess Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo 41157
44,99 €

33,80 €

Zadnji kos!

Pridružite se princesi Zlatolaski in njeni najboljši prijateljici Cassandri s kompletom41157 Zlatolaska in njeno prevozno sredstvo, in pojdite na vožnjo po kraljestvu ter doživite nove dogodivščine. Uživajte v gradnji in urejanju tega princeskinega LEGO® Disney kompleta in pri tem doživite nepozabne dogodivščine.


LEGO Disney Princess 41158 Jasmina in njena kupola
11,99 €

10,90 €

Odlična cena

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki.


LEGO Disney Princess 41151 Mulanin dan za urjenje-26%
16,99 €

12,50 €

Odlična cena

Disneyjevi junakinji Mulan pomagaj poiskati očetov meč in družinski tempelj, da se bo lahko udeležila bitke. Zdaj je pripravljena za nekaj resnega urjenja – uporabi vrtljivo lutko, da izboljšaš njene spretnosti z mečem in nameri katapult. Nato uporabi pahljačo, da se ohladi, a nikar ne pozabi nahraniti njenega konja Khana pod češnjevim drevesom. Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju tega kompleta na različne načine, da ustvariš neskončno veliko dogodivščin z Mulan.


LEGO Disney Princess 41154 Pepelkin sanjski grad
89,99 €

75 €

Zadnji kos!

Uprizori življenje Disneyjeve princese Pepelke in očarljivega princa na čarobnem gradu. Pomagaj jima večerjati v veliki dvorani, preden se odpravita na vrtljivo plesišče na balkonu. Poišči predrzne miške in jih nahrani s sirom, nato pa obišči Pepelkino žrebe in mu pomagaj pri urjenju preskakovanja ovire ali vlečenju vozička. Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju kompleta na različne načine, premikanju in zamenjevanju delov notranjosti, še celo grajske sobane lahko premakneš – toliko stvari je treba raziskati in odkriti!


LEGO Disney Princess 41152 Trnuljčičin pravljični grad
44,99 €

37,80 €

Zadnji kos!

Odigraj prizore iz življenja Disneyjeve princese Aurore z njenimi prijatelji, dobro vilo Sončni žarek in malim zajčkom. Poustvari svoje najljubše prizore iz Disneyjevega filma Trnuljčica in ji pomagaj zavrteti kolovrat. Ampak pazi, Zlohotnica je v bližini! Uživaj pri sestavljanju in prilagajanju prizorišča na različne načine, preprosto premikaj in izmenjuj kose v notranjosti. Celo grajske sobe lahko prestaviš in ustvariš neskončno veliko dogodivščin z Auroro.


LEGO Juniors 10762 Bellin čas za pravljico
17,99 €

15,80 €

Popijte čaj v parku preden Disney princesa Belle prebere najljubšo pravljico s svojimi prijateljem, Chipu, gospe Potts in Cogsworthu. Del kompleta je stolp, vrtljiva piknik miza, voziček in vodnjak. Kompleti LEGO® Juniors so v celoti združljivi z vsemi drugimi LEGO kompleti, hkrati pa spodbujajo otroško domišljijo ter miselne sposobnosti.


LEGO Disney Princess 41162 Kraljevsko praznovanje Ariele, Trnuljčice in Tiane
49,99 €

40 €

Zadnji kos!

Posebni komplet s 3 slavnimi princeskami iz Disneyja, ki praznuje 3. obletnico Disneya, 60. obletnico Trnuljčice, 30. obletnico male morske deklice in 10. obletnico pravljične princese in žabe. Ta odličen modularni komplet ima enostavno prilagodljive dele in se lahko kombinira z drugimi kompatibilnimi LEGO Disney Princess seti, ki omogočajo vsem ljubiteljem princes Disney, da se prepustijo fantaziji in ustvarijo svojo sanjsko avanturo.


LEGO Disney Princess 41161 Palača Aladina in Jasmine
34,99 €

27 €

Zadnji kos!

Igrajte se s kockami LEGO Disney 41161 Palača Aladina in Jasmine ter ustvarite čarobne scene iz animirane filmske pravljice o Aladinu iz Walt Disneyja. Zaradi majhne tržnice, čudežne jame, palače in leteče preproge lahko ljubitelji in navdušenci znova in znova doživljajo čarobne trenutke svoje najljubše animirane pravljice.


LEGO Disney Princess Locika in njenim stolpom 41163
11,99 €

10,90 €

Odlična cena

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki. Komplet je enostaven za sestavljanje in je idealna izbira za vse navdušence princese Locike iz Disneyja.


LEGO Juniors 10765 Ariel in koncert pod vodo
15,99 €

13,50 €

Zadnji kos!

Igraj se z Disney princeso Ariel v njeni kraljevi kočiji, ki jo vozi delfin, medtem, ko ima princesa Ariel svoj koncert v kompletu LEGO® Juniors 10765 Ariel in koncert pod vodo! Spoznajte se z Flounderjem in poiščite skrivnostno skrinjo, polno zakladov. Potem pojdite nazaj na grad na koncert Ariele, kjer Sebastian že nestrpno pričakuje začetek predstave. Z vašo najljubšo LEGO | Disney princeso, s katero vam nebo nikoli dolgčas.


LEGO Disney Princess 41153 Arielin slavnostni kraljevski čoln
54,99 €

45 €

Zadnji kos!

Za Disneyjevo princeso Arielo in princa Erica pripravi posebno zabavo! Dvigni jadra na njunem kraljevskem čolnu in se pretvarjaj, da s Sebastjanom ustvarjaš glasbo. Zavrti morsko zvezdo, medtem ko onadva dolgo v noč plešeta na vrtljivem. Zabavaj se pri sestavljanju in plesišču. Privošči si torto s psom Maksom in poišči Arielin zaklad, skrit v ladijskem trupu, preden izstreliš pisan ognjemet s krme čolna prilagajanju kompleta na različne načine, da ustvariš neskončno veliko zgodb na morju.