Najdeno: 25

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

LEGO 10214 Londonski most Tower Bridge
233,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Slavni Londonski Tower Bridge, ki povezuje oba kopna reke Temze od leta 1894 in je eden najbolj znanih zgodovinskih spomenikov na svetu. Zdaj lahko s to brezčasno klasiko obogatite svojo zbirko sveta LEGO stavbe!


LEGO Star Wars 75159 Zvezda smrti
592,10 €

582,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

LEGO Star Wars legendardna Zvezda smrti z več kot 4000 kosi je fantastičen model poln zapletenih in avtentičnih delov. Poleg tega vsebuje tudi 23 ikoničnih mini figur. Rekonstruirajte čudovite prizore iz sage Star Wars z najnovejšo ladjo Empire.


LEGO Star Wars 75181 Y-Wing Fighter
199,90 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Edinstven zbirateljski mode iz serije LEGO® Star Wars ponuja resnične podrobnosti, vključno z odpirajočo se kabino za mini figurico Gold Leader, ki je vključena v kompletu, nadzorovani topovi, zložljive pristajalne sani in prostor za astro droida R2-BHD. Ta fantastični Star Wars komplet vsebuje tudi nagiben podstavek z znakom, da bo vaša zbirka izgledala odlično.


LEGO 41456 Unikingdom odlična zabava
43,19 €

36,90 €

Odigrajte svoje najljubše prizore iz najzabavnejše, najbolj živahne in najbolj barvite tv serije vseh časov s komletom 41456 Romanje v kraljestvo Unikingdom iz LEGO® Unikitty!™ To neverjetno potovanje vključuje vlakec groze, vrtiljak vrtiljak avtomobile. Poleg tega komplet vključuje tudi stojnico za prigrizke in pijačo ter znakov iz televizijske serije, ki so resnično zabavni!


LEGO Batman Movie 70922 Jokerjevo prebivališče
349,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Pomagaj Batmanu, Barbari Gordon, Alfredu Pennyworthu v svoji klasični Bat-obleki in Nightwingovi ponovno pridobiti oblast nad Waynovim sedežem. Jokerjevo prebivališče je polno kultnih detajlov iz filma, s odličnimi funkcijami, vključno z gorskimi sledmi, ki obkrožajo celotno stavbo, z veliko Joker glavo s zapirajočimi se vrati in toboganom, boksarskimi rokavicami, gugalnico „Joker“ in vrtečim stolpom z „velikim oknom“. Notranjost vsebuje domači kino z romantičnimi DVDji, kuhinjo z zložljivo mikrovalovno pečico, kavčem in ploščami, dnevni prostor z zložljivim klavirjem, kaminom, sobo z bazenom in glasbeni studio s kitaro, mešalnim pultom in zvočniki.


LEGO Creator Expert 10257 Vrtiljak
279,99 €

184,70 €

Uživajte v veličastnem LEGO vrtiljaku, ki se ponaša z velikim naborom funkcij in lastnosti. Model obsega dvignjeno platformo s stebri in petimi sedeži v obliki različnih živali, na katerih se lahko zapeljete dogodivščini naproti.


LEGO komplet Star Wars 75060 Slave I
190 €

Vstopite v avanture pravega lovca na ladji Slave I! Sprehodite se po stopinjah beguncev z legendarnim lovcem Bobom Fettem, na krovu močne ladje Slave I! Ekskluzivni model serije LEGO® Star Wars.


LEGO Star Wars 75203 Zdravljenje Luke na planetu Hoth™
39,26 €
38,80 €

Zaigrajte prizore iz ledenega planeta Hoth ledu s tem kompletom LEGO® Star Wars 75203 Zdravljenje Luke na planetu Hoth™. Ta model ima vse, kar obetaven zdravnik potrebuje za zdravljenje vojakov, vključno z odpirajočimi bakterijski rezervoarji s prostorom za Luko Skywalkerja, vrtljivimi stoli, posteljo, prostorom za umivanjem in kompletom medicinskih instrumentov.


LEGO Star Wars 75221 Ladja Imperial
94,27 €
93,30 €

Prevažajte enoto do ciljnega mesta s plovilom Imperial, ki vključuje zložljiva krila, rakete, zložljivo rampo, pilotsko kabino, ki se odpira, prostor za vojake, 4 mini figurice in R2-D2 droida.


LEGO Super Heroes 21311 Voltron
184,65 €
182,70 €

Postavite 5 neverjetnih levov s kompletom 21311 Voltron iz LEGO® Ideas. Čaka te največji sestavljeni LEGO robot vseh časov! Vključite povezavo! Termodinamične enote so priložene! Infrardeče luči so aktivirane! Levi so pripravljeni! Ustvarite stopala in noge iz modrega in rumenega leva. Ustvarite roke iz rdečega in zelenega leva. In ustvarite trupa ter glavo iz močnega črnega leva Nato zgrabite velikanski meč in ščit tega super robota in ustvarite Voltrona in ubranite vesolje!


LEGO Super Heroes 76105 Hulkbuster: Hulkbuster: Ultron
133,57 €
132,20 €

Zgradite in postavite to super igračo. V do podrobnosti izdelani različici robota iz kock LEGO®. Ima vrtljivo telo, gibljive prste, roke, noge in noge in komponente, ki se svetijo v temi. Izberete lahko med 2 odstranljivima levima rokama, vključno z roko s boksarsko funkcijo in aktivirajte svetleče kocke LEGO na prsih robota. Vključuje tudi blazinico z ročaji, na katere lahko pritrdite robotsko roko in delovno mizo ter figurico Iron Man.


LEGO restavracija v centru mesta Creator, 10260
217,38 €

192,40 €

Trenutno ni na zalogi

Ostanite v restavraciji LEGO® Creator Expert 10260, kjer boste odkrili zdravo mero zabave in presenečenj. Deli tega impresivnega modela se lahko razgradijo. Zahvaljujoč temu, lahko preprosto pridete do prefinjene notranjosti restavracije s 50-imi slogi.


LEGO City 60200 Glavno mesto
130,73 €

116,60 €

Trenutno ni na zalogi

Kaj se dogaja v mestu LEGO® City? To boste izvedeli s tem kompletom 60200 Glavno mesto iz LEGO® City! Odkrijte lepote mesta LEGO® City s tem kompletom Glavno mesto, ki vsebuje 2-nadstropni hotel, gradbišča, na katerem se gradi nov muzej, kjer novi muzej, stojnico s hrano, 6 vozil, skate progo s košem in 13 mini figuric.


LEGO čoln v steklenici Ideas 21313
66,10 €

Trenutno ni na zalogi

Ustvarite legendarno klasiko LEGO! Pokažite, da resnično poznate kocke in postavite lasten čoln v steklenico iz kock LEGO®! Zasnujte ta čudovit čoln z imenom „Leviatan“, ki vključuje kabino kapetana, jambor, zaščitno košarico, jadra, zastavo in šest topov.


LEGO Creator 10258 Londonski avtobus
196,99 €

135 €

Trenutno ni na zalogi

LEGO dvonadstropni Londonski avtobus z velikim številom pristnih podrobnosti, vključno s svetlo rdeče barvo, panoramskim vetrobranskim steklom, posebej izdelanimi klasičnimi pnevmatikami ter spiralnim stopniščem, ki vodi do zgornjega nadstropja.


LEGO Creator 71040 Disney grad
513,86 €

388,80 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Pojdite po kamnitem mostu in vstopite v obokani vhod v kraj, kjer se uresničijo sanje. Ta neverjetna replika LEGO Cinderella Walt Disney World je polna pristnih podrobnosti, ki jih lahko odkrijete.


LEGO Creator Expert 10251 Trgovine in storitve
329,99 €

252,70 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Odpravite se po opravkih v trgovinsko in storitveno poslopje, ki je bilo razvito ob praznovanju 10-letnice LEGO modularnih zgrad. Eno nadstropna zgradba vsebuje veliko podrobnosti in skritih presenečenj ter ima enostavno odstranjive dele, ki zagotovijo lahek dostop do njene prefinjenje notranjosti.


LEGO detektivski urad Creator Expert 10246
189,80 €

Trenutno ni na zalogi

LEGO® Creator Expert detektivski urad vam bo razkril svet, poln skrivnosti in doživetij! Sprehodite se skozi obokan prehod in vstopite v moško brivnico, kjer boste lahko uredili in obrili obraz, pri tem pa vam bo prišlo prav tudi veliko stensko ogledalo. Druga vrata vas odpeljejo v sobo, kjer se lahko igra biljard in pikado s tihim delovanjem stropnega ventilatorja.


LEGO Ideas 21312 Ženske NASA
27,20 €

Trenutno ni na zalogi

Odkritje razburljive STEM poklice s tem kompletom Ženske NASA, ki vsebuje 4 mini figurice, vesoljski teleskop Hubble, kultno sceno z Margaret Hamilton in raketoplan Challenger z izstrelitveno rampo.


LEGO Ideas 21314 TRON: Legacy
35 €

Trenutno ni na zalogi

Preberite več o filmu TRON: Legacy iz Disneyja z LEGO® kockami! Ujeli boste hitrost svetlobe s tem futurističnim setom 21314 TRON: Legenda o LEGO® Ideas, ki temelji na znamenitem Disney-jevem filmu! Skočite na osupljivo motorno kolo Sam-a Flynn-a in se igrajte z Rinzler-jem.


LEGO NINJAGO 70620 NINJAGO City
309,99 €

240,90 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Uživajte v igranju v svetu NINJAGO® City z tridimenzionalnemu modelu s priloženim drsnim dvigalom. V prvem nadstropju vas čaka ribji trg hiša, vodni most in ribiški čoln. V drugem nadstropju je modna trgovina, trgovina s stripi, restavracija z rakovicami in denar, ki izdaja ATM. Na vrhu tega navpičnega mesta je apartma Lloyd Garmadon in Misako, suši-bar z gibljivim pasom in stolpom. Ta akcijski paket, ki ga navdihuje LEGO® NINJAGO FILM, vključuje tudi ** 16 minifiguric** ter čistilni roboti.


LEGO set Star Wars 75192 Millennium Falcon-33%
899,99 €

599,90 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Lego set Star Wars™ 75192 Millennium Falcon prinaša atraktivno igro s kar 7500 kosi. Je poln natančnih in zabavnih elementov. Zasnovan je na podlagi Star Wars serije.


LEGO Taj Mahal Creator Expert 10256
349,54 €

300 €
+ brezplačna dostava

Trenutno ni na zalogi

Odkrijte čudovit svet arhitekture! Zgradite eno izmed čudes svetovne arhitekture s LEGO® Creator Expert Taj Mahal. Izjemen model LEGO® stavbe, ki ga mnogi štejejo za enega najbolj ikoničnih simbolov ljubezni na svetu, je bil prvič predstavljen leta 2008, zdaj ponovno obuja z deseto obletnico.


LEGO zimski praznični vlak Creator Expert 10254
98,30 €

Trenutno ni na zalogi

Privoščite si čarobne trenutke s prazničnim vlakom! Naj bodo prazniki še posebej edinstveni s tem LEGO® vlakom, ki ima okrašeno zeleno lokomotivo z rdečimi kolesi in dimnikom iz katerega se kadi. Vagon tovori premog za kurjavo, tovorni vagon pa ima naloženo božično jelko, darila in igrače, priklopili pa boste lahko tudi izjemno udoben rdeči kupe, kjer si boste lahko skupaj z vodnikom ogledali okolico in se z njim pogreli ob skodelici vročega kakava.