LEGO City Great Vehicles 60223 Spravljalnik
31,99 €

29 €

Zadnji kos!

Skoči iz kabine spravljalnika in pomagaj kmetom pri žetvi! Odstrani priklopnik, spusti rampo in iztovori kombajn. Dvigni rampe, priklopi priklopnik in pojdi na naslednje polje. Ne pozabite na simpatično strašilo!


LEGO City Great Vehicles 60220 Smetarski tovornjak
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Nadenite si rokavice, čas je, da počistite ulice LEGO® City! Vzemite vašo metlo, vaš partner pa bo zgrabil lopato in skupaj lahko pobrišete smeti. Pospravite smeti tja kamor spadajo in sicer v zabojnik.


LEGO City 60195 Mobilna polarna postaja
109,99 €

69,20 €

Zadnji kos!

Razglasite izredno stanje in se pripravite na vznemirljivo polarno pustolovščino s kompletom 60195 Mobilna polarna postaja od LEGO® City! Takoj, ko prispete na mesto, pripravite osnovno opremo in pojdite na delo. Analizirajte vzorce v mobilnem laboratoriju, medtem ko ostali raziskujejo na terenu. Hej, kaj je v tem bloku ledu? To je en velik mamut! Dajmo, vsi, je čas, da izkopljemo ven kos zgodovine!


LEGO City Police 60210 Zračna policijska baza
79,99 €

64,90 €

Varovanje mesta LEGO® City-ja naj poteka sedaj iz strani letalske policije. Počakaj, kaj počne avto v zaporu? Zaženi alarm kar iz kontrolnega stolpa! Zločinci so samo pomagali pobegniti svojemu prijatelju in zdaj je ta na begu, ulovi ga! Postavi obrambo, razcepi krila in vzletite v zrak, lahko pa vzameš padalo ali pa se odpraviš na lov kar z letalom – prav gotovo ti bo uspelo.


LEGO City 60108 Enota za požar
31,99 €

27,60 €

Zadnji kos!

Hitro odzivna enota za požar bo rešila nevarno situacijo in otroka popeljala v svet gasilstva.


LEGO City 60190 Polarni snežni voznik
5,99 €
5,90 €

Zadnji kos!

Oblecite si najtoplejša oblačila, ki jih imate in pojdite na raziskovanje s kompletom 60190 Polarni snežni voznik od LEGO® City. S snežnimi sanmi se odpravite na misijo, vzemite s seboj vso potrebno opremo in uživajte v zamrznjeni pokrajini. Na polarni ekspediciji LEGO® City je vedno nekaj, kar lahko odkrijete!


LEGO CITY 60238 Železniške tirnice
19,60 €

17,80 €

Zadnji kos!

Premagajte vse ovire z zabavnimi in prilagodljivimi tirnicami! Razširite svojo železniško progo tako, da se bo vaš vlak lahko peljal dlje! Tir je sestavljen iz 4 ukrivljenih tirnic, desnimi in levimi zavoji in je združljiv obstoječimi sklopi vlakov.


LEGO City Great Vehicles 60179 Reševalni helikopter
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Pograbi opremo, splezaj v reševalni helikopter in vzleti – nekdo potrebuje pomoč! Pristani na pristajalni ploščadi za helikopterje in pomagaj zdravniku poskrbeti za poškodovanega deskarja. Dvigni ga na nosila, naloži v helikopter in ga odpelji na varno!


LEGO City Great Vehicles 60180 Pošastni tovornjak
21,99 €

17 €

Zadnji kos!

Zaženi svoj motor in preskoči vse ovire v mogočnem pošastnem tovornjaku! Oddivjaj okoli stadiona, da pridobiš dovolj hitrosti, nato pa se odpravi do rampe in stopi na plin! Plameni so vroči, ti bo uspelo skočiti dovolj visoko?


LEGO City Great Vehicles 60183 Tovornjak za težke tovore
31,99 €

24,50 €

Zadnji kos!

Helikopter naloži na tovornjak in se pripravi na delo! Povleci prikolico, kamor želiš, odpni jo in razloži helikopter. Izvedi vzdrževalna dela na helikopterju, nato pa priključi verigo na naftni sodček, da ga odvlečeš na kraj dogajanja. Izvedi pregled pred letom, zaženi rotorje in poleti pod nebo; brez vrhunske opreme res ne gre.


LEGO City Great Vehicles 60221 Potapljaška jahta
21,99 €

16 €

Zadnji kos!

Spusti potapljaško bojo in se pripravi na pustolovščino! Oblecite svojo opremo in skočite čez palubo jadrnice v globoko modro morsko vodo. Vklopi fotoaparat in odrkrij, kaj se skriva pod vodo. Ali je to zaklad?


LEGO City Great Vehicles 60222 Rolba
21,99 €

16 €

Novo

Pomagajte pri pripravi pobočij LEGO® City na zimski zabavi! Napolnite velik snežni top, skočite v masivni rolboy in izstopite s pobočij. Z velikimi pasovi boste šli skozi največje lege, nato pa boste na steze lahko dodali sneg. Potem je čas, da se vrnete v kabino na skodelico kakava!


LEGO City Great Vehicles 60240 Avanture na kajaku
9,90 €

Zadnji kos!

Peljite kajak do terenskega avtomobila in se pripravite na pustolovščino. Ne pozabite zapakirati fotoaparata in se odpraviti na izlet do reke. Vzemite kajak iz avtomobila, si oblecite rešilni jopič in vstopite v vodo. Tukaj je velika žaba! Posnemite sliko in nadaljujte veslanje po toku in se pustite zabavi!


LEGO City Mining 60186 Rudarski vrtalnik
41,99 €

32 €

Zadnji kos!

Izkoplji nekaj zlata in naredi teste! Zaženi težki vrtalnik, odpelji ga globoko v votlino, nato pa z nakladalnikom prenesi grude zlata. Nakladalnik izprazni ob laboratoriju, da bodo geologi lahko analizirali najdbo. Očisti packarijo s svedra – no, ali pa naredi še večjo packarijo! Pazi se ogromnega pajka, ki čepi na skalah. Ni videti preveč srečen, da ga motiš z glasnim vrtanjem.


LEGO City Mining 60188 Rudarski strokovnjaki
99,99 €

85 €

Zadnji kos!

Splezaj v kabino ogromnega drobilnika in začni izkopavati! Drobilnik pomikaj po rudniku in odkrivaj grude zlata. Zlezi v mali sprednji nakladač, zajemi kose, ki ležijo po tleh, in jih odpelji do mobilnega znanstvenega laboratorija. Pazi, strokovnjak za rušenje namerava prižgati dinamit, da bo našel še več zlata. Rudo naloži v rudarske vozičke in jih izprazni v čakajoči tovornjak za obdelavo. Počakaj, kaj je pa slišati? Zbudil si medveda, ki hoče tvoje kosilo!


LEGO City Police 60172 Zasledovanje po makadamski cesti-21%
31,99 €

25,16 €

Zadnji kos!

Skoči v policijski terenski avto in se zapodi za zločinci, ki bežijo čez gorsko pobočje! Vendar pazi, kadarkoli se lahko sproži plaz. Za glavnim zlikovcem pošlji partnerja na dirkalnem motorju, ti pa nabij izstreljevalnik mreže in nameri. Ga lahko ujameš, preden pobegne?


LEGO City Police 60173 Aretacija v gorah
54,99 €

43 €

Zadnji kos!

Skoči v policijski helikopter in poišči zločince v njihovem gorskem skrivališču! Poglej, tam je odprtina. Je to lopov – v kadi? Medtem ko lebdiš nad skrivališčem in se tvoj partner spušča do presenečenega lopova, nabij izstreljevalnik mreže. Še malo spusti helikopter in mrežo nameri v drugega lopova, ki skuša pobegniti v bagiju. Med divjim zasledovanjem pa se pazi še razjarjenega medveda, ki se je po nesreči znašel vmes.


LEGO City Police 60207 Letalska policija
21,99 €

16 €

Zadnji kos!

Pridruži se LEGO® City letalski policiji in doživi veliko akcije v oblakih! Kaj se dogaja na trgu? Kdo nadzoruje dron in zakaj se pomika okoli kipa? Počakaj, tat ga poskuša ukrasti! Pokličite policijski helikopter in ujemi tatu, še preden pobegne s svojim dronom.


LEGO City Police 60209 Letalska policija in rop za diamante
49,99 €

44,80 €

Zadnji kos!

Pridruži se LEGO® City letalski policiji in doživi obilo akcije! Vstopi v kabino policijskega oklepnika in obvarujdragoceni diamant. Kaj je bil ta hrup? Nekdo je na strehi in poskuša ukrasti dragocenost! Skoči v svoje letalo in prepreči nepridipravim njihov rop.


LEGO Juniors 10760 rop banke
32,99 €

29,80 €

Zadnji kos!

Pazite, tam spodaj! Podkopač poskuša vdreti v bančni trezor v mestu Metroville! Pohitite, da rešite mesto pred ropom in preprečite Podkopačeve načrte. V paketu boste našli sef, ulico, veličastno dvorišče in stroj za vrtanje tunelov z vrtljivimi vrtalnikom in 3 mini figure.


LEGO City 60202 Komplet figuric - pustolovščina v naravi
41,99 €

32,10 €

Zadnji kos!

Spoznajte veliko novih LEGO® mini figur in se odpravite z njimi na pustolovščino v naravo z naborom 60202 Komplet figuric – pustolovščina v naravi od LEGO City. Pojdite v tabor, postavite šotor in opravite pustolovsko vožnjo na ladji. Nato se odpravite na sprehod in na plezanje po skalnati steni ter si oglejte orla, ki lovi ribe v reki. Pred vrnitvijo nazaj v tabor, vas čaka še gorsko kolesarjenje in potep z gondolo. S tem naborom mini figuric vam zagotovo ne bo dolgčas!


LEGO NEXO KNIGHTS 70354 Axlov hrupnik
44,99 €

41,90 €

Zadnji kos!

Odhiti po Rogulu v Axlovem močnem hrupniku 3-v-1! Aktiviraj svedre, ki bodo zmleli kamnite pošasti, nato pa razpri krila, izpusti tank Axlovega paž-bota in preklopi v način raketoplana za še več visokoletečih dogodivščin LEGO® NEXO KNIGHTS™.


LEGO City 60194 Polarno izvidniško vozilo
54,99 €

43 €

Pripravite vso opremo in se pripravite na raziskovanje zamrznjene pokrajine s kompletom 60194 Polarno izvidniško vozilo od LEGO® City! Na krovu snežnega motornega vozila med zasneženim terenom zbirajte vzorce za analizo v laboratoriju. Oglejte si ogromne ledene stene in skrivnostne jame… le kaj je lahko v notranjosti? Pazite na polarnega medveda! Zapiskaj na piščalko, ko je čas, da se ekipa vrne v tabor.


LEGO City 60193 Polarno letališče
31,99 €

25,70 €

Zadnji kos!

Pokličite pilota, saj ga čaka velika naloga s kompletom 60193 Polarno letališče od LEGO® City! Odpeljite odkritje na pravo mesto, tako da ga povežete s kavljem na helikopter. Kavelj je povsem enostaven za namestitev. Ko končate, dvignite palec in pilotu dajte znak, da lahko dvigne tovor. Odkritje čim hitreje pripeljite do baze, da lahko pravilno analizirate to redkost.


LEGO City 60192 Polarno vozilo
21,99 €

17 €

S polarno ekspedicijo pridite do velikega odkritja s kompletom 60192 Polarno vozilo od LEGO® City! Sprehodite se po težkem terenu in spustite prijemalo, da zajamete nekaj zamrznjenih vzorcev. Počakajte! Poberite ta veliki kos, nekaj je notri. Temu pravimo odkritje! Vzemimo ga čim prej nazaj v bazo! To je še eno zanimivo odkritje na polarni ekspediciji.


LEGO City 60191 Raziskovalna polarna ekipa
9,99 €

7,60 €

Zgrabite svojo kamero in pojdite na raziskovanje s kompletom 60191 Raziskovalna polarna ekipa od LEGO® City! Ekipa je našla pomembno odkritje, ki ga je vzela s seboj v bazo. Zaženite snežne sani in se odpravite k poledeneli pokrajini.


LEGO Juniors 10761 Veliki pobeg iz hiše-30%
39,99 €

27,90 €

Odlična cena

Pripravite se na akcijo z neverjetnimi figurami otrok in Bricka s kompletom Veliki pobeg iz hiše. V tem kompletu boste našli steno, slap, katapultno stojalo, avto s snemljivim katapultom, 3 mini figure in 1 otroško figuro. Komplet LEGO® Juniors je v celoti združljiv z vsemi drugimi LEGO kompleti, hkrati pa spodbuja otroško domišljijo ter miselne sposobnosti.


LEGO vlak City (60197)-22%
139,99 €

107,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Igrajte se z železniško postajo in pojdite na izlet. Vstopi v elegantni 60197 potniški vlak iz LEGO® City in si privoščite prigrizek na poti. Občudujte razgled na pokrajino in znamenitosti. Ding, ding! Zbudi se, vlak bo prispel na postajo. To je čas za ponovno avanturo v LEGO City!


LEGO tovorni vlak City (60198)-24%
199,99 €

151,96 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Naj tovorni vlak 60198 poskrbi za vašo pošiljko iz LEGO® City! Uporabite viličarja, da naložite kontejnerje ali pa jih dvignite z žerjavom. Priključite vse vagone na vlak, skočite v kabino, prižgite in vozite! Dostavite tovor ob pravem času in se prepričajte, da vse v LEGO mestu deluje gladko.


LEGO City 60204 bolnišnica-24%
84,99 €

63,96 €

Odlična cena

Prepričajte se o tem, ali so prebivalci zdravi in zadovoljni, s kompletom 60204 Bolnišnica LEGO® City! Oblecite zdravniško ogrinjalo in se pripravite na vizito. Paciente lahko odpeljete tudi na rentgen. Potem preverite njihov vid in se prepričate, ali razločijo črko B od D. Počakajte, kaj se dogaja? Ni časa za kavo, v ambulanto je prišel nov bolnik, ki nujno potrebuje pomoč. V Bolnišnici LEGO City je vsak dan zelo delovno.


LEGO City 60216 Gasilci v središču mesta
109,99 €

87,80 €

Novo

Zaščitite prebivalce mesta LEGO® City s protipožarno akcijo 60216 Gasilci v središču mesta V središču mesta je izbruhnil požar. Ali lahko ugasneš ogenj, preden se razširi? Izkusite še en razburljiv dan gasilcev v LEGO Cityju!