LEGO City 60262 Potniško letalo
109,99 € 94,42 €

Novo

Odločite se za razburljivi dopust na eksotični destinaciji! Ogromno potniško letalo LEGO® City je pripravljeno in lahko se vkrcate. Televizijska zvezda LEGO City Poppy Starr je na letališče prispela v svojem velikem rdečem kabrioletu! Pomagajte letališkemu osebju naložiti avto na tovorni prostor, pripraviti stopnice in pripeljati potnike na svoje sedeže. Poskrbite, da je stranišče brezplačno, nato pa vzletite v oblake!

LEGO City 60265 Oceanska izvidniška baza
59,99 € 53,99 €

Zadnji kos!

Potopite se v globino za morskim psom, morskim bičem in skupino raziskovalcev v oceanski izvidniški bazi. Neverjetno osnovo sestavlja modul za življenje, spanje in znanost. Posamezne dele lahko preuredite in našli boste vse, kar potrebujete za svoje globinsko raziskovanje, vključno s podmornico, žerjavom in podvodnim brezpilotnim letalom. Obstaja celo kavni aparat! Pred vstopom v podmornico morate skozi dekompresijsko komoro. Nato se odklopite od baze in se odpravite do morskih skrivnosti.

LEGO City 60264 Oceanska podmornica
31,99 € 26,99 €

Zadnji kos!

Potopite se v najgloblje kotičke morja z oceansko podmornico iz LEGO® City. Pridružite se slavni raziskovalki Jessici Sharpe, ki jo morda poznate iz TV serije LEGO City, in se s podmornico potopite v jamo, polno koral. Z zbiranjem vzorcev s podmorničnimi izvidniškimi orožji in raziskovanje oceanskega dna s pomočjo podvodnega brezpilotnega letala. Gospodje! Žareča morska ribica!

LEGO City 60261 Glavno letališče
54,99 € 43,95 €

Novo

Uživajte v vzdušju počitnic z naborom LEGO® City glavno letališče. V katero državo boste šli? Ne pozabite na vozovnico doma! Na stojnico s hrano in pijačo vzemite nekaj za pod zob. Nato preverite svojo prtljago in se odpravite do vrat. Pred vkrcanjem si lahko ogledate, kako letališko osebje na letalo nalaga prtljago. Sedaj se udobno namestite, sprostite in se pripravite na začetek.

LEGO City 60266 Oceanska izvidniška ladja
139,99 € 121,55 €

Novo

Plujte na morju na krovu neverjetne ladje za raziskovanje oceanov LEGO® City. Pridružite se junaku TV-serije LEGO City Adventures, Harlu Hubbsu in raziskovalčevi ekipi na razburljivi pustolovščini. Za boljši razgled lahko z ladje vzletite v udobnem helikopterju. Nato lahko z ladijskim žerjavom izstrelite kletko za opazovanje morskih psov v morje ali zaženete raziskovalno podmornico. Nato se potopite v globino in raziskujte skrivnostno razbitino v morskih globinah.

LEGO City 60263 Oceanska mini podmornica
9,99 € 8,42 €

Novo

Odkrijte vse skrivnosti globin s pomočjo te odlične oceanske mini podmornice LEGO® City. Odprite okroglo kabino mini podmornice, pojdite notri in se odpravite do morskega dna! Gospodje! Stara skrinja z zakladom. Do nje pridete s pomočjo propelerja in nato s pomočjo izvidniških ročic, da dobite diamante. Toda bodite previdni! Okoli podmornice kroži morski pes!

LEGO City 60260 Dirka po zraku
31,99 € 26,98 €

Novo

LEGO® City Zračna dirka se bo začela kmalu in ozračje se bo zgostilo. Pilot as in zvezda TV-serije LEGO City Rivera se je vkrcal na svoje veliko letalo za kaskaderje in se usmeril navzgor, kjer nebo že prečkata Xtreme in Vitarush v hitrih helikopterjih. So se že začeli in dirkajo po LEGO Cityju!