LEGO Creator 31077 Slaščičarna
39,99 €

30,60 €

Zadnji kos!

Odprite prijetno LEGO® slaščičarno z barvito fasado, 3 rdečimi in belimi črtastimi nadstreški in znakom v obliki torte na vrhu! S tem kompletom 3v1 Slaščičarne lahko naredite okusno pecivo in bonbone ter jih razstavite na rotacijskem stojalu za prodajo lačnim strankam.


LEGO Technic 42071 Buldožerski stiskalnik
15,99 €

12,20 €

Na pomoč pokliči mogočni buldožerski stiskalnik! Izkusi moč v izjemni obliki z avtentično repliko resničnega buldožerja – stiskalnika, opremljenega z voznikovo kabino, ogromno žlico in velikanskimi stiskalnimi kolesi.


LEGO Anakin Starfighter Star Wars 75214
34,99 €

29,60 €

Zadnji kos!

Odpravite se na drzno misijo z LEGO® Star Wars 75214 z Anakinom Jedi borcem Starfighter. Z robotom R2-D2 se zanesljivo odpravite na prehod skozi asteroidni pas … in Anakinova ladja je pripravljena na akcijo!


LEGO Minecraft 21142 Polarni iglu
44,99 €

35 €

Zadnji kos!

Ustvari si postojanko v polarnem igluju! Odkril si iglu, po katerem blodita polarni medved in mali polarni medvedek in iščeta hrano. Ta osupljiva baza ima baklo iz rdečega kamna, udobno posteljo, kraftersko mizo in peč. Pograbi svojo ribiško palico in si v oceanu ulovi večerjo, nato pa uporabi svoje spretnosti LEGO® Minecraft™, da ustvariš izstreljevalnik puščic, ki ti bo koristil na straži proti potepuhu, ki preži nate na zaledeneli in zasneženi pokrajini.


LEGO Minecraft 21152 Avanture piratske ladje-20%
54,99 €

43,96 €

Zadnji kos!

Pridružite se Alexu na razburljivi piratski pustolovščini v svetu Minecraft ™ na strašnem otoku lobanj. Zgradite piratsko ladjo z zlato dekoracijo, s piratsko zastavo, vkrcnim dvižnim mostom, topom, in prikupno papigo.


LEGO City 60195 Mobilna polarna postaja
109,99 €

69,10 €

Zadnji kos!

Razglasite izredno stanje in se pripravite na vznemirljivo polarno pustolovščino s kompletom 60195 Mobilna polarna postaja od LEGO® City! Takoj, ko prispete na mesto, pripravite osnovno opremo in pojdite na delo. Analizirajte vzorce v mobilnem laboratoriju, medtem ko ostali raziskujejo na terenu. Hej, kaj je v tem bloku ledu? To je en velik mamut! Dajmo, vsi, je čas, da izkopljemo ven kos zgodovine!


LEGO NINJAGO 70612 Ninja zeleni robotski zmaj
54,99 €

49,40 €

Zadnji kos!

Ninja robota zelenega zmaja zajahaj v bitko proti zlobnemu očetu Zelenega Ninje, Garmadonu! Vodil te bo modri Wu. Sproži skrite pospeševalnike na zmaju in se zapodi proti sovragu. Ustreli z izstreljevalniki žebljičkov na nogah ter aktiviraj mogočni rep, da bo Charlieja kar odneslo. Nato pograbi meč Zelenega Ninje in se spopadi z Garmadonom – vendar se pazi njegovega laserskega kazalnika.


LEGO Friends 41324 Zimsko letovišče
64,99 €

55,30 €

Zadnji kos!

Z Mio in Olivio sedite na sedežnico in uživajte v vožnji na vrh smučišča! Kako čudovit je razgled iz restavracije na vrhu gore! Privoščite si sladico in vročo čokolado, nato pa si nataknite smučke in se zapeljite po progi.


LEGO Batman Movie 70919 Zabava ob obletnici Justice League
39,99 €

32 €

Zadnji kos!

Pridruži se zabavi ob 57. obletnici Justice League™ – le Batmanu™ ne povej! V didžejevi kabini postavi iglo na ploščo z Wonder Dogom™, zavrti se na vrtljivem plesišču s Supermanom™, poleti po prostoru s Hawkgirl™, ali pa do onemoglosti zapleši z El Doradom™ in Green Arrowom™.


LEGO batmobil Super Heroes 76112-30%
109,99 €

75,96 €

Zadnji kos!

Vozite po ulicah mesta Gotham v tem neverjetnem 4-kolesnem vozili Batmobile, ki je 76112 iz zbirke LEGO® DC Super Heroes. Batmana postavite v kokpit, prižgete motorje in uporabite svoj pametni telefon ali tablični računalnik za nadzor Batmobila preko Bluetooth. Vozite naprej, nazaj, levo, desno … lahko celo naredite zavojem za 360 stopinj!


LEGO bojna arena Minecraft TM 21145
22,99 €

17 €

Zadnji kos!

Zgrabi svoj zlati meč ali sekiro, zagotovite si svoje mesto na stopničkah in se pripravite na boj z LEGO® Minecraft™ v bojni areni. Izogibajte se sluzi, preskočite vrelo lavo in premagajte nasprotnika, da dobite zlato jabolko. Porazite zajca morilca in se z zdravilnim napitkov vzpnite na lobanjo, nato se vrnite z lokom in ščitom.


LEGO čarobna bitja,Harry Potter (75952)-27%
54,99 €

39,96 €

Zadnji kos!

Pobegnite v svet domišljije z nizom **čarobnih bitij 75952 **. Igrača ponuja dovolj prostora za vse! Pomagajte Mlocku, Jakobu, Tini in Queenie pri opravilih okoli krajev, kjer živi vsaka čarobna žival in jih naučite, kako skrbeti zanje. Zabavajte se z fantastičnimi živalmi, raziskujte, mešajte napitke in poskrbite za čarobna bitja.


LEGO City Mining 60188 Rudarski strokovnjaki
99,99 €

85 €

Zadnji kos!

Splezaj v kabino ogromnega drobilnika in začni izkopavati! Drobilnik pomikaj po rudniku in odkrivaj grude zlata. Zlezi v mali sprednji nakladač, zajemi kose, ki ležijo po tleh, in jih odpelji do mobilnega znanstvenega laboratorija. Pazi, strokovnjak za rušenje namerava prižgati dinamit, da bo našel še več zlata. Rudo naloži v rudarske vozičke in jih izprazni v čakajoči tovornjak za obdelavo. Počakaj, kaj je pa slišati? Zbudil si medveda, ki hoče tvoje kosilo!


LEGO Constraction Star Wars 75535 Han Solo
35,99 €

28 €

Zadnji kos!

Vzpostavite galaktični red s Han Solom! Zgrabite njegovo ogromno orožje z vzmetnim izmetalcem ali blaster pištolo, ki jo nosi na pasu. Zavzemite bojno pozicijo in se pripravite na pravilno streljanje.


LEGO Čudovita garaža Ferrari, Speed Champions 75889
117,99 €

96,70 €

Zadnji kos!

Izkusite svoje dirkalne sanje s Ferrari LEGO® Speed Champions. Zgradite LEGO cool postajo s klasičnimi dirkalnimi avti Ferrari 250 GTO, Ferrari 488 GTE in zgodovinski Ferrari 312 T4. V delavnici pripravite te čudovite avte na dirko, nato pa pojdite na progo.


LEGO dirkalni avto Speed Champions 75885 Ford Fiesta M-Sport WRC
15,99 €

14 €

Zadnji kos!

Pripravite se na dirkalno zabavo s Ford Fiesta M-Sport WRC iz serije LEGO® Speed Champions! Sestavite ta senzacionalni avto z možnostjo menjave pokrova avtomobila za drugega, posebej zasnovan za vožnjo v temi. Primeren je za dirkanje po gladkih površinah.


LEGO Friends 41347 Zdravilišče v mestu Heartlake
109,99 €

92,80 €

Zadnji kos!

Spustite se po toboganu naravnost v ocean s tem kompletom 41347 Zdravilišče v mestu Heartlake iz LEGO® Friends! Poskusite jadranje na deski ali skok na vodni skuter in povlecite Andrejo na padalo ter uživajte v čudovitem razgledu. Poglej! To je delfin! Pogovorite se z Masonom in se vrnite v hotel s stezo, se sprostite v baru sokov ali uživajte v zabavi na plaži in na strehi


LEGO Friends 41352 Velika dirka-29%
64,99 €

45,96 €

Zadnji kos!

Pripravite se… Pozor… Zdaj! V okolici mesta Heartlake je bil velik dirkalni dan in vsak prijatelj je odločen zmagati. Pridružite se s kompletom 41352 Velika dirka iz LEGO® prijatelje! Pripravite se v garderobi in namestite vse hišne ljubljenčke na najboljše mesto v VIP loži. Nato postavite vse prijatelje v svoje dirkalnike na začetno črto! Kdo se bo povzpel na najvišjo stopničko? Uporabite slavilni ognjemet in skupaj uživajte v zmagovalni proslavi!


LEGO grad Hogwarts Harry Potter 75953
79,99 €

59,20 €

Zadnji kos!

Pojdite na grad Hogwarts z Harryjem in Ronom z letečim avtom Ford Anglia z zbirko 75953 iz LEGO® Harry Potter™. Kaj se je zgodilo? – Leteči Ford Anglia je strmoglavil in obtičal v vejah. Hitro storite nekaj, preden vas vidi domišljavec Argus Filch ali profesor Snape. Skočite v posteljo in se pripravite na prvi šolski dan, v katerem se učite čarovnije, mešate napitke in uživate v zabavnih dogodivščinah s Harryjem Potterjem.


LEGO Grindelwaldov beg, Harry Potter (75951)
34,99 €

29,10 €

Zadnji kos!

Ali ste pripravljeni? Pripravite se za boj s čarobnim kompletom Grindelwaldov beg 75951 iz LEGO® Fantastic Beasts in pomagajte Serafini Picquery preprečiti, da bi zlobni Grindelwald ubežal v leteči kočiji. Pripravite se na najmočnejši napad pred temo, in črnim čarovnikom, ki želi pobegniti iz Macusa.


LEGO JurassicWorld Carnotaura pobeg s žiroskopom 75929
89,99 €

63,20 €

Zadnji kos!

Pobegni in se skrij! Na otoku Isla Nublar so se rešili pred dinozavrom. Lahko pride do izbruhov vulkana in celo smrtonosne Carnotaurus. Hop v tovornjak, pritisnite na plin in pomagajte Owenu, Franklinu in Claire pobegniti iz padajočih lava kamnov in pred divjim plenilcom. Skrij se v mobilnem nadzornem centru ali se podaj na pot z giroskopom. Vendar preden greš, ne pozabi zavarovati dinozavrovega otroka in jajc!


LEGO JurassicWorld Diloposaurusov napad na patruljo 75931
54,99 €

47,40 €

Odsev dinozavrskega napada! Dilophosaurus zdrobi vse, kar pride pred njega ter na njegovo pot, zato ima patrulja le eno priložnost, da ustreli dinozavra. Pojdite iz žerjava, poiščite daljnogled in se pomaknite na pozicijo, da se obvarujete pred uničenjem.


LEGO Minecraft 21140 Kokošnjak
22,99 €

18 €

Zadnji kos!

Uživaj v dogodivščinah Minecraft™ kot kmet s kokošnjakom! Sestavi najboljši LEGO® Minecraft™ Kokošnjak s praporom, kokošnjakom, ki se mu odpirajo vrata, in perfektno dvignjeno hišo za kokoši, iz katere se jajca stekajo naravnost v skrinjo. S semeni zvabi kokoši v kokošnjak, nato pa uporabi kost, da ukrotiš volka in bo stražil kokošnjak, medtem ko boš pazil na jato. Zberi jajca in perje in skuhaj večerjo na peči.


LEGO NEXO KNIGHTS 70354 Axlov hrupnik
44,99 €

41,90 €

Zadnji kos!

Odhiti po Rogulu v Axlovem močnem hrupniku 3-v-1! Aktiviraj svedre, ki bodo zmleli kamnite pošasti, nato pa razpri krila, izpusti tank Axlovega paž-bota in preklopi v način raketoplana za še več visokoletečih dogodivščin LEGO® NEXO KNIGHTS™.


LEGO NINJAGO 70611 Vodni drsalec
47,40 €

Zadnji kos!

V Nyinem izjemnem vodnem drsalcu patruljiraj po kanalih NINJAGO® mesta! Pretvarjaj se, da hodiš po vodi in z nastavljivimi nogami in lebdilniškimi stopali plezaj po stenah. S hitrim izstreljevalnikom na šest žebljičkov odbij napade morskih psov. Uporabi Kaijeva meča, da nasprotnike posnameš z robotskega vozila. Puffer in nasilnež vojske morskih psov nimata nobene možnosti proti ninji in vodnemu drsalcu.


LEGO NINJAGO 70629 Pirajin napad-30%
21,99 €

15,30 €

Zadnji kos!

Kaiju in Misako pomagaj rešiti Raya pred napadom piraje v NINJAGO® Mestu! Nasilnež vojske morskih psov zasleduje Rayevo rikšo v mogočnem pirajskem robotskem oklepu. Izogni se njegovim šklepetajočim čeljustim in švigajočim izstrelkom. Napadi s Kaijevimi katanami in Misakinim lokom in puščico in premagaj pirajo!


LEGO NINJAGO 70639 Cestna dirka Kačjega jaguarja
31,99 €

27,10 €

Zadnji kos!

Uprizori hitro dirko z motorjem! Dirkaj proti vražjemu motorju Oni g. E-ja z Zanovim superkulskim motorjem. Raztegni izstreljevalnike žebljičkov in jih nameri proti zlobnežu Sinov Garmadona. Pazi se koničastih sekljalnih rezil in izstreljevalnikov žebljičkov motorja Oni. Izstreli dron, da napadeš iz zraka. Do Onijeve Maske maščevanja moraš priti pred g. E, da ga ustaviš, preden bo postal močnejši zaradi demonskega prsnega koša in 2 dodatnih rok!


LEGO Ninjago 70669 Colejeva udarna vaja
54,99 €

42,50 €

Zadnji kos!

Postavi svojo vojsko s Coleovim LEGO® NINJAGO® zabavnim setom! Bodi pozoren na velike meče Huge Stone Warrior, vsekakor izvrši napadaz uporabo ostrostrelnih pušk. Ali lahko v bitki zmagaš?


LEGO Overwatch 75970 Tracer proti Widowmaker
15,99 €

12,30 €

Zadnji kos!

Postavite si kultni satelitski dron s kontrolno opremo iz serije LEGO® kock! Komplet je odlično darilo za ljubitelje te mednarodno priznane akcijske igre. Kombinirate ga lahko s kompletom 75975 Watchpoint: Gibraltar za še bolj razburljivo akcijo iz sveta Overwatch®!


LEGO Overwatch 75971 Hanzo proti Genji
26,99 €

21,60 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch® blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft®, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports.


LEGO Overwatch 75972 Dorado Showdown
34,99 €

32 €

Zadnji kos!

Igra Overwatch blagovne znamke Blizzard Entertainment, ustvarjalcev legendarne igre World of Warcraft, je hitro pridobila skupnost strastnih oboževalcev po vsem svetu in je postala navdih za animirane spletne video posnetke, stripe in zanimive svetovne dogodke v eSports. Kocke so zato odlično darilo za vse navdušence te senzacionalne igre.


LEGO padec v oblake Star Wars 75215-30%
34,99 €

24,40 €

Zadnji kos!

Pomagajte Tobiasu Beckettu zaščititi dragoceni coaxium pred Enfysem Nestem in Weazelem s super hitrimi LEGO® Star Wars 75215 napadalnimi vozili. Vsak speeder ima velik motor za največjo hitrost in je opremljen z zmogljivim strelskim orožjem. Ali uspe Tobiasu pobegniti, preden pohlepni zlobneži ukradejo coaxium? Odvisno le od tega, kako ravnate s to zabavno LEGO Star Wars igro!


LEGO City 60194 Polarno izvidniško vozilo
54,99 €

43 €

Pripravite vso opremo in se pripravite na raziskovanje zamrznjene pokrajine s kompletom 60194 Polarno izvidniško vozilo od LEGO® City! Na krovu snežnega motornega vozila med zasneženim terenom zbirajte vzorce za analizo v laboratoriju. Oglejte si ogromne ledene stene in skrivnostne jame… le kaj je lahko v notranjosti? Pazite na polarnega medveda! Zapiskaj na piščalko, ko je čas, da se ekipa vrne v tabor.


LEGO Star Wars 75116 Finn-37%
26,99 €

17 €

Zadnji kos!

Figura je velika 24 cm in je vzdržljiva ter kompaktna za akcijsko igro.