LEGO Technic 42105 Katamaran
43,40 € 34,74 €

Preizkusite svoje sposobnosti s tem LEGO® Technic katamaranom, ki res plava po vodi. Ta hiter model je poln funkcij, ki vam na dan dirke prinašajo prednost pred drugimi. Prilagodite jadra in zagotovite stabilnost čolna z dvema kobilicama med plovbo. Pretvorite svoj model v plavajoč tekmovalni motorni čoln in uživajte v še več dogodivščinah.

LEGO Technic 42104 Dirkalni avto
19,70 € 16,74 €

Zadnji kos!

Pripravite se na oster start in se s tem čudovitim dirkalnikom podajte v zmago. S svojimi drznimi barvami in nalepkami bo zagotovo pritegnil veliko pozornosti na dan dirke. Povlecite, spustite in pošljite dirkalnik kar najhitreje do cilja. Ta dirkalnik z veliko izpušno cevjo in spojlerjem se skoraj ne loči od izvirnika. To vozilo LEGO® Technic lahko pretvorite v hitri dirkalnik.

LEGO Minecraft 21162 Pustolovščine v Tajgi
9,80 € 8,48 €

Odpravite se na pot v mrzlo Tajgo. Zgradite tabor z ognjem, da vas ogreje, medtem ko dinamit razstreljuje dragoceno rudo. Si lačen? Zberite nekaj okusnih rdečih jagod. Tam sta prijazna lisica in okostnjak. Tudi volk je na lovu! Pripeljite ga v okostje, on bo kockal! Zgrabi svoj zlati meč ter uporabi vse svoje znanje za Minecraft in premagaj napadalca okostnjaka.

LEGO Friends 41433 Party čoln
73 € 67,66 €

Zadnji kos!

Andrea je poletje v stilu pozdravila na neverjetni zabavni jadrnici! Njeni gostje jo vrtijo na vrtljivih tleh in vsi nenormalno uživajo ob tem. Ethan si na plaži izposodi jet ski in potegne Emmo, ki je na napihljivem flamingu. Ko je zabave konec, lahko odprete vetrobransko steklo in se z Andrejo sprostite na čolnu, kjer si privoščite tudi prigrizek iz hladilnika.

LEGO Minecraft 21158 panda kocke
19,70 € 17,10 €

Zadnji kos!

Poskrbite za najslajšo figuro od celotnega Minecrafta! Mama je pripeljala mladička pando v vrtec in obe pandi uživata. Na srečo je veliko bambusa in Alex je prinesel pito! Čas za počitek? Pomagajte mali pandi, da se povzpne po lestvi do postelje na strehi.

LEGO Friends 41395 Avtobus prijateljstva
71,10 € 61,76 €

Pravilno zapenjajte in se odpravite na najboljše potovanje v svojem življenju z avtobusom prijateljstva. Pridružite se svojim najboljšim prijateljem v avtobusu, ki ima vse, kar si lahko predstavljate. Prav tako ima bazen in brezvodni tobogan. Odpravite se na vrh ter dostopajte do kopalnice, kuhinje in jedilnice. Pomagajte dekletom priti do zgornjega nadstropja, saj se želijo odpraviti v svoje postelje. Streha nad njimi je prozorna, zato lahko brezskrbno opazujete tudi zvezde.

LEGO Minecraft 21159 Pillager osnova
31,60 € 27,25 €

Pillagerji so železni golem ujeli v kletko. Ali lahko pogumni vitez reši vaščane pred sovražnikovo mafijo? Odprite kletko z dinamitom, nato pa zgrabite sekiro in se pripravite na boj proti Pillagersom. Toda kje se skrivajo? V šotoru ali igrišču za lokostrelstvo? Zaščitite ovce! Ko premagate Pillagers, lahko tridelni model ponovno zgradite v novo pustolovščino!

LEGO Creator 31104 Monster hamburger truck
51,30 € 44,64 €

Zadnji kos!

Stopite po stopnicah do monster trucka s hamburgerji in postrezite LEGO® občanom njihovo priljubljeno hrano! Zaradi velikih koles in funkcionalnim vzmetenjem se lahko odpravite prodajati do plaže. Pripravite sedeže za stranke, skočite v avto in začnite kuhati. Nato tovornjak spremenite v močan terenski ali zmogljiv avtomobil s traktorjem.

LEGO Jurassic World 75937 Triceratopsova divjanja
69,99 € 56,60 €

Odpravite se na LEGO® na Jurassic World Tour s Simonom Masranijem in Allisonom Milesom! Ampak pazi – prišlo je do izpada električne energije in močan triceratops je zlomil ograjo in pobegnil! S Owenom Gradyjem skočite v voziček in pojdite po pomoč. Sperite korenje pred dinozavra, privabite njegovo pozornost in shranite turiste. V Jurskem parku ni nikoli dolgočasno!

LEGO Friends 41375 Zabaviščni park na pomolu-25%
139,99 € 104,20 €

Odprodaja

Obiščite zabaviščni pomol v Heartlake in uživajte v zabavi. Najprej shranite nahrbtnik pri odlagalnem pultu, da ga ne izgubite in nato pojdite na vrtiljak. Izmerite višino drzne Emme, preden greste na piratsko ladjo duhov, kjer jo čakajo okostnjaki, netopirji in sovražni pajki. Poskusi, da ne boš preveč kričal, ker bi te lahko Chloe oblekla za morsko deklico. Upam, da bo fotografija šla čez, sicer bo prijatelj šel čez krov!

LEGO Star Wars 75253 Poveljnik droidov-21%
232,85 € 181,70 €

Zadnji kos!

Postani LEGO® Star Wars™ BOOST poveljnik droidov in zgradi, sprogramiraj in igraj na zahtevni misiji z neverjetnimi droidi! Prenesite brezplačno aplikacijo LEGO BOOST Star Wars in sestavite lep astro-droid R2-D2, hojo in droidno za miško. Izdelaj in poveži raketne motorje, izmetalnik, katapult in še veliko več.

LEGO Star Wars 75209 Han Solov podzemni Speeder
35,99 € 29,47 €

Zadnji kos!

Potujte s Han Solom in Qi'ro v Hanovem super Speederju. Odprite pokrov motorja in preverite njegovo delovanje s ključem. Lahko odprete tudi prtljažnik in vanj skijete tajni tovor. Vzemite strelivo in pojdite na poti razburljive pustolovščine. Bodite pozorni na Corellianskega lovskega psa.

LEGO Star Wars 75258 Anakinovo jadralno padalo – 20. obletnica izdaje-30%
34,99 € 24,30 €

Zadnji kos!

Praznujmo 20 let kompleta LEGO® Star Wars™ z 75258 Anakinovim jadralnim letalom. Ta nova različica originalnega 7131, ki je izšla leta 1999, ponuja velike motorje, drsne lopute, dodelane Anakin minifigure in je primerna za vse navijače, s katerim lahko skupaj letijo v razburljivih tekmah, kakor ga prikazuje Star Wars: Skrita grožnja.

LEGO padec v oblake Star Wars 75215-38%
34,99 € 21,60 €

Zadnji kos!

Pomagajte Tobiasu Beckettu zaščititi dragoceni coaxium pred Enfysem Nestem in Weazelem s super hitrimi LEGO® Star Wars 75215 napadalnimi vozili. Vsak speeder ima velik motor za največjo hitrost in je opremljen z zmogljivim strelskim orožjem. Ali uspe Tobiasu pobegniti, preden pohlepni zlobneži ukradejo coaxium? Odvisno le od tega, kako ravnate s to zabavno LEGO Star Wars igro!

LEGO Star Wars™ 75250 Preganjanje hitrosti-21%
58,40 € 45,80 €

Odprodaja

Prestavite Rey in BB-8 med oddaljene planete na njihovem transportnem vozilu. Podobno, kot v filmu Star Wars™: Vzpon Skywalkerja daje tudi tej hitrosti vtis, da lebdi! Vendar pozor! Prvo naročilo je takoj za vami na hitrosti za hojo – in član letalske posadke bo kmalu napadel od zgoraj. Čas je, da zgrabite svetlobni meč in pomagate Reyu, da pokaže zlim vojakom lekcijo, ki je ne bodo nikoli pozabili.

LEGO Star Wars 75229 Pobegnite iz Zvezde smrti
34,99 € 26,67 €

Zadnji kos!

Pomagajte Luki Skywalker in princesi Lei pobegniti iz Zvezde smrti! Odigraj nepozabno sceno pobega iz filma Star Wars: Novo upanje ali si izmislite nove zanimive in kreativne scenarije!

LEGO Star Wars™ 75246 Topovi zvezde smrti
19,40 € 16,59 €

Pridružite se Obi-Wanu Kenobiju na nevarni misiji na krovu mogočne Zvezde smrti. Vodi ga mimo strelca Star Star in mu pomagaj pri izklopu traktorskega snopa, preden ga zazna. Nato pomagajte Jedijevemu junaku, da premaga strelca, preden lahko strelja iz močnega laserskega topa. Usoda galaksije LEGO® Star Wars ™ je v vaših rokah s tem odličnim filmskim prizorom Star Wars: Novo upanje.

LEGO Star Wars 75200 Urjenje na otoku Ahch-To
34,99 € 28,17 €

Zadnji kos!

Uri se z Rey v koči na grebenu na otoku Ahch-To. Izboljšaj njene spretnosti s svetlobnim mečem in zareži skozi skalo! Sedi k tabornemu ognju in se nauči vse o načinu jedijev, nato pa lezi in se naspi, saj bo jutri nov dan za urjenje!

LEGO Star Wars 75242 TIE Black Ace-22%
54,99 € 42,50 €

Zadnji kos!

Dajte svojim otrokom doživetje gradnje in igranja z neverjetnim kompletom LEGO® Star Wars ™ 75242 TIE Black Ace fighter, ki ga navdihuje priljubljena serija Star Wars: Resistance. Ta zabaven set vključuje 2 minifigurici LEGO Star Wars in droid figurico LEGO.

LEGO Star Wars 75240 Vonregov TIE borec-18%
74,99 € 60,80 €

Zadnji kos!

Veliko zabave prihaja s kompletom LEGO® Star Wars ™ Vonregov TIE borec, ki je navdihnjena iz strani serije. Doživite napetost in zabavo Star Wars: Resistance.

LEGO Star Wars 75238 Napad na planet Endor-24%
31,99 € 24,20 €

Zadnji kos!

Uživajte v povsem novi arhitekturni in igralni izkušnji z LEGO Star Wars ™ Napad na planet Endor™. Podajte se na razburljivo dogodivščino in sestavite Ewoka Wicketa, lahko tudi iz središča spustite izvidniškega vojaka in ob tem izkusite razburljivo pustolovščino.

LEGO Harry Potter 75968 Little Whinging 4
74,99 € 65,26 €

Zadnji kos!

Oglejte si, kako izgleda Little Whinging 4 v bližini doma Dursleys in se prepustite čarobnemu vzdušju. Poglejte na stopnišče, kjer spi Harry Potter. Obrnite gumb, da začnete pisma Hogwartsa, ki letijo iz dimnika, in se srečajte z Dobbyjem v Harryjevi sobi zgoraj. Pomagajte Harryju pobegniti v letečem avtomobilu Ford Anglia z Ronom, medtem ko Dudley, teta Petunia in stric Vernon poskušajo ustaviti božje dovoljenje.

LEGO Hidden Side 70435 Zapuščen zapor v mestu Newbury
44,99 € 37,02 €

Zadnji kos!

Odpravi se pustolovščini naproti sam ali se pridruži prijateljem na spletu in uživaj v igralni izkušnji razširjene resničnosti v zapuščenem zaporu v mestu Newbury! Sestavi si interaktivni model z mini figuricami Jacka, Ramiha, El Fuega in Natea Locka ter 2 figuricama psa. Nato si naloži brezplačno aplikacijo LEGO® Hidden Side za razširjeno resničnost in skeniraj svoj model s pametno napravo.

LEGO Friends 41424 reševalna baza v džungli
89,99 € 71,69 €

Novo

Pojdite v džunglo in se nastanite v reševalni bazi. Dekleta se ukvarjajo z raziskovanjem gozdov in skrbijo za živali v nevarnosti. Pridružite se jim in pomagajte zataknjenemu lenivcu. Na pomoč pokličite svojega slona. Zaženite ATV in se z lenivcom odpeljite do ambulante v drevesni hiši, kjer bodo otroci poskrbeli zanj, preden se bodo lahko vrnili v divjino.

LEGO Minecraft 21155 The Creeper Mine
91,99 € 78,60 €

Zadnji kos!

Pridružite se Minecraft™ kovaču v rudniku zlata ** globoko pod zemljo v kamniti in peščeni okolici. Kovaško stanovanje je okrašeno z velikim kipom Creeperja in je opremljeno z nakovalom, pečico in skrinjo z zakladom. Pazite se, da ne boste oropani! Veliko nevarnosti se skriva **pri netopirjih! Zgrabi železni meč in diamantno vrvico, skoči v rudniški voziček in se odpelji v temen rudnik s samo nekaj svetilkami. Pripravi se na veliko akcijo z LEGO® Minecraft™!

LEGO Minecraft 21161 Ustvarjalna škatla 3.0
89,99 € 75,08 €

Novo

Zgrabi kocke iz kreativne škatle podjetja LEGO® Minecraft™ in začni graditi svoje dogodivščine iz znane spletne igre! Sledi navodilom in zgradi odličen grad ali zasedeno kmetijo ali si oglej svoje okolje. Pridruži se likom po imenu Steve in Alex in ustvarite zanimive zgodbe s Creeperjem, pujskom in zombijem.

LEGO grad Hogwarts Harry Potter 75953-30%
79,99 € 55,90 €

Odlična cena

Pojdite na grad Hogwarts z Harryjem in Ronom z letečim avtom Ford Anglia z zbirko 75953 iz LEGO® Harry Potter™. Kaj se je zgodilo? – Leteči Ford Anglia je strmoglavil in obtičal v vejah. Hitro storite nekaj, preden vas vidi domišljavec Argus Filch ali profesor Snape. Skočite v posteljo in se pripravite na prvi šolski dan, v katerem se učite čarovnije, mešate napitke in uživate v zabavnih dogodivščinah s Harryjem Potterjem.

LEGO Friends 41429 Letalo iz mesta Heartlake
74,99 € 61,85 €

Zadnji kos!

Zgradite to odlično letalo LEGO Friends® in se odpravite na izjemno avanturo. Stephanie in Olivia gresta na dopust. Komplet ima polno zabavnih funkcij – tako kot pravo letališče! Pomagajte stotniku Ashleyju v pilotski kabini ali postrežite dobrote potnikom. Ali pa preizkusite vlogo potnikov, odložite svojo prtljago v predalček in se nato sprostite in si oglejte film.

LEGO Friends 41423 Reševanje tigra v džungli
44,99 € 34,25 €

Zadnji kos!

Odpeljite se v divjino in pomagajte tigru. Ukrepajte z Andrejo v balonu z vročim zrakom in rešite tigrastega mladiča, ki je obtičal na ropotajočem slapu. Poletite z balonom da lahko tiger skoči na varno. Ko pristanete, lahko z Emmo raziskujete jamo tigra.

LEGO Minecraft 21163 The Redstone Battle
54,99 € 44,41 €

Novo

Strašna rdeča pošast in rdeč golem sta prišla v zgornji svet! Zgrabite sekiro in se pripravite na boj. Na srečo se Hex, Hedvig, Hal in Valorie pridružijo boju skupaj s prašičem, polnim zaklada!

LEGO 41422 Friends Hiška za pande na drevesu v džungli
31,99 € 27,26 €

Novo

Pomagaj Mii in Oliviji skrbeti za tri prikupne pande v tej popolni hiški na drevesu v džungli. Pande hrani po steklenički in skrbi za njih, dokler ne bodo dovolj močne, da se vrnejo nazaj v naravo. Zanje naberi bambus v košaro. Stehtaj jih na tehtnici, in takoj ko bodo zdrave, jim pusti, da se igrajo na drevesu. Lahko se zabavajo na toboganu ali na plezališču. Če padejo, jim privošči penečo kopel in jim očisti kožušček!

LEGO Speed Champions dirkalni avto 75895 1974 Porsche 911 Turbo 3.0
17,99 € 13,57 €

Pripravi se na najvišjo hitrost z LEGO® hitrostnimi prvaki 1974 Porsche 911 Turbo 3.0. Zgradite to ikonsko Porsche racing ikonsko krilo hitrostnega avtomobila. Posedite voznika za volan in pokažite svoje dirkalne spretnosti ter pojdite skozi postavljene stožce. Tekma s svojimi prijatelji ali pa sestavite ta osupljiv LEGO model iz znane avtomobilske razstave!

LEGO Minecraft 21154 Most gasilcev-22%
42,93 € 33,30 €

Odlična cena

Namesti si svoj diamantni oklep in zgrabi izjemen diamantni meč ter se odpravi na goreči most. Nahaja se v ognjenem podzemlju in je poln lave, padajočih kamnov in sovražnih mobov. Odpravi se na dogodivščino na gramozu in reši kar se rešiti še da, lahko pa pripraviš tudi magične napitke, ki bodo pozdravili poškodovance. Potem se bori z grozljivim skeletom, ki ima kamnit meč, izogibaj se grozovitim ognjenim kroglicam s predilnimi ognjenimi palicami, prečkaj most in pridi do skrinje polne zlata in diamantov.

LEGO Speed Champions 76896 Nissan GT-R NISMO
19,70 € 17,11 €

Zadnji kos!

Pripravljeni na dirko z enim najbolj priljubljenih visoko zmogljivih športnih avtomobilov na svetu – z ikoničnim Nissanom modelom GT-R NISMO? Ta neverjetno prefinjena replika proizvajalca LEGO® Speed Champions temelji na svetovnem rekordnem dirkalnem avtomobilu, ki ga ljubitelji avtomobilov občudujejo že 50 let.

LEGO Creator 31090 Podvodni robot
21,99 € 17,06 €

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki.

LEGO Ninjago 70675 Katana 4x4
54,99 € 44,27 €

Zadnji kos!

Novo doživetje z NINJAGO® v Kaiovem ninja vozilom Katana 4×4 s to razburljivo serijo! Ustreli iz ostrostrelca na Charija in Pirozmiounija. Napadite sovražnika z ninja zvezdnimi noži. Vrzi se v bitko Spinjitzu kot tornado z „naloženimi“ LEGO NINJAGO junaki Nyou FS.
Morate premagati te nevarne kače in dobiti zvitek prepovedane Spinjice!

LEGO Super Heroes 76125 Iron Man in njegove preobleke
64,99 € 58,47 €

Zadnji kos!

Opravite eksperimente s Tonyjem Starkom in udarite Outriderja v setu LEGO® Marvel Avengers 76125 Iron Man in njegove obleke, ki vsebujejo modularni laboratorij. Lahko se kombinirajo in preuredijo na več različnih načinov.

LEGO Creator 31088 Bitja iz globin morja-22%
15,99 € 12,40 €

Odlična cena

Legendarni danski LEGO ponuja izdelke, ki so v ospredju namenjeni otrokom od najmanjših do najstniških let. Prav tako je priljubljen tudi med odraslimi uporabniki.

LEGO Speed Champions 76897 1985 Audi Sport quattro S1
19,70 € 16,86 €

Prvič imate priložnost sestaviti miniaturno različico znamenitega modela Audi Sport quattro S1 iz leta 1985, ki navdušuje množico oboževalcev zaradi svojega značilnega videza in izjemnih zmogljivosti. Postavite se za volan tega klasičnega modela in se pripravite na oster začetek po asfaltni stezi ali gozdni cesti.

LEGO Ninjago 71718 Wu's Battle Dragon, Wu in njegov bojni zmaj
21,99 € 17,17 €

Novo

Odpeljite se z mojstrom Wujem in njegovim neustrašnim zmajem v nevarni jami Šintari! Wu postavi na svojega zmaja in kreni v boj. Morate premagati Glecka in si priskrbeti slonokoščeno rezilo? Bodite previdni, saj ima Gleck samostrel in se ga ne boji uporabljati! Wu mora zmagati, sicer ne bo nikoli izstopil iz te zapletene jame, polne pasti.

LEGO Creator 31085 Mobilna kaskaderska predstava
54,99 € 34,58 €

Zadnji kos!

Skočite v veliko transportno vozilo in se odpravite v mesto s tem super kompletom 3v1 31085 Mobilna kaskaderska predstava od LEGO® Creator! Raztovorite pošastni tovornjak, nastavite reflektorje in namestite skakalce in pristajalne rampe. Nato uporabite bloke, da pritrdite kolo tovornjaka in se pripravite, da presenetite množico! Preizkusite se na tem pošastnem tovornjaku, ko dobite največjo hitrost, skočite v zrak in pokažite gladek doskok.

LEGO Harry Potter 75957 Reševalni čaroben avtobus-25%
44,99 € 33,40 €

Odprodaja

Pridružite se Harryju Potterju na divji, čarobni vožnji v Reševalnem avtobusu. Odprite tečajno stransko ploščo za dostop do notranjosti trinadstropnega avtobusa in naložite Harryjev kovček. Prav tako se lahko zabavate na najvišjem nadstropju avtobusa, samo odprite streho! Stan izdaja vozovnice in Ernie Boulevard še vedno obvlada svoje vozne sposobnosti, zato bodite pozorni na posteljo, ki se premika naprej in nazaj, ne udarjajte v lestenec, ki leti okrog – to bo nemirno potovanje!

LEGO Ninjago 71719 Zane's Mino Creatur, Zanejeva Ninja
54,99 € 47,80 €

Zadnji kos!

Združite moči z ninja Cole in Zane, ki se s pomočjo svojih močnih Nindže poskušajo boriti iz jame Šintaro. Ogenj od Ninja Disc Ejector do vsiljivih Ginkl in Gleck. Usoda Nindže je v vaših rokah! Bodo junaki uspeli zmagati in se osvoboditi tega skrivnostnega in grozljivega podzemnega sveta?

LEGO Creator 31107 Vesoljsko izvidniško vozilo
54,99 € 44,52 €

Zadnji kos!

Odpravite se v medzvezdno pustolovščino z izvidniškim vesoljskim vozilom! S pomočjo robotskega orožja lahko zbirate vzorce s tujih planetov ali jih uporabite, da robota postavite na streho vozila, ko je čas, da greste še malo naprej. Vau, poglej tega vesoljca! Nato lahko vozilo znova postavite v vesoljsko bazo na Marsu ali na kak drug planet, v vesoljsko letalo ali karkoli vam pride na pamet – edina omejitev je domišljija. Odpeljite se v vesolje s tem neverjetnim setom 3 v 1!