Andrej Kuhar: Kuharjeva knjiga, trda
24,90 € 11,30 €

Andrej Kuhar v sodelovanju z Edvino Novak

Z Andrejem Kuharjem bomo kuhali tako kot doslej, le mnogo bolje. Z drobnimi dodatki in malo drugačnimi postopki nam kaže pot do bolj polnih in plemenitih

Ana Žontar Kristanc: Anina kuhinja po navdihu
21,90 € 19,96 €

Zadnji kos!

V knjigi boste tako našli mnogo zanimivih in uporabnih receptov, kot je pripravljena pica v ponvi, pa čokoladni kolač iz ajdove kaše in japonske nekaj centimetrov debele puhaste palačinke, domača azijska sladko-kisla omaka in še mnogo več.

Coralie Ferreira: Kuhajmo brez glutena
18,90 € 17,23 €

Zadnji kos!

Knjiga Kuhajmo brez glutena je kuharski vodnik od nakupov do receptov. V knjigi boste našli napotke za osnove kuhanja, kakšna je idealna kuhinjska shramba, kje nakupujemo, kako pripravljamo jedi in najboljše recepte 100% brez glutena.

Jakob Polajžer: Neverjetno enostavno in okusno
29,90 € 27,26 €

Knjiga s sezonskimi recepti z poznanimi živili, ki vsebujejo še praktični nasvet za pripravo ali nasvet o pripravi druge jedi iz podobnih sestavin. V knjigi najdete od kruha, jedi na žlico, testenin, jedi na žaru vseh vrst mesnih jedi, marinad za meso, sladic, vegetarijanskih jedi in vložnin.

Andreja Škrabec: Fižol
27 € 24,61 €

Fižol – na žlico, v solati, kot glavna jed in kot sladica Knjiga prestavi kar 69 receptov, katerim skupna sestavina je fižol.

Claire Steen, Joni Marie Newman: Nadomestki v veganski kuhinji
24,95 € 22,74 €

Popolni vodič: Naredi vegansko! Smešno preproste metode, s katerimi lahko katerokoli jed spremenite v njeno še boljšo vegansko različico.

V knjigi najdete številne preproste in zelo okusne recepte za pripravo zdravih, veganskih jedi.

Dagmar von Cramm, Rotraut Susanne Berner: Velika kuharska knjiga za otroke
19,95 € 13,59 €

Prebivalci Bučišča radi kuhajo, pečejo in jedo! Od spomladanske solate z zelišči prek osvežilnega lasija poleti in hrustljave pice jeseni do dišečih pečenih jabolk, ko je zunaj res mrzlo. Nina, Oskar, Niko in vsi drugi meščani so poskrbeli za nekaj slastnega za vse letne čase.

Dr. Dražigost Pokorn: Gastronomija
8,35 € 7,63 €

Prva slovenska knjiga o gastronomiji je koristen učbenik za tiste, ki se šolajo za kuharski in druge gostinske poklice, hkrati pa je dobrodošel priročnik za tiste, ki so takšen poklic že dosegli. Prav pride tudi vsem, ki radi kuhajo in jedo, ali pa samo dobro jedo … Priročnik, ki bi moral stati na knjižni polici poleg knjige s kuharskimi recepti!

Good Food Magazine: Iz enega lonca
12,10 € 11,03 €

Praktični in preizkušeni recepti za odlične jedi, ki jih pripravimo v enem loncu: juhe, obare, golaži, jedi s fižolom, brodeti ter druge mesne, zelenjavne in morske enolončnice, ki jih imamo najrajši!

Ica Krebar: Kuharica za dušo in telo
29 € 26,43 €

Nihče, prav nihče ni odgovoren za vaše zdravje in počutje – razen vas samih. Prepričanje, da bomo od zdravnika dobili zdravje, je laž in prevara

Janez Bogataj: Slovenian potica
12,90 € 11,76 €

The Queen of all desserts

The Slovenian dessert called potica is hugely popular among the natives and it is also the best ambassador of Slovenian culinary distinction and gastronomy.

Jernej Mlekuž: Kranjsko klobasanje
24 € 21,87 €

Zbirka Koda.Kranjsko klobasanje se sprašuje, le kakšen bi bil slovenski narod, če se ne bi mastili s to veliko gospo slovenskega naroda.

Kruh, Marija Prajner (trda, 2012 (1. ponatis))
34,98 € 33,31 €

Vsakdanji in praznični

100 preizkušenih receptov za vse vrste kruha in krušnih izdelkov, koristni nasveti izkušene mojstrice, ki vodi tečaje za peko kruha po vsej Sloveniji ter priprava testa in pletenje testa v mikavne oblike.

Michele Cranston: Sveže + lahko - Marie Claire
19,99 € 13,59 €

Preprosta hrana za sproščeno obedovanje

Slavimo sezonske sestavine, eksotične okuse in dobro družbo z Marie Claire Sveže + lahko, novo knjigo v priljubljeni zbirki kuharskih knjig!

Mojca Koman: MAMA KUHA po korakih (broširano 2015)
26,90 € 24,51 €

V knjigi boste izvedeli, kako korak za korakom s slikami in besedilom pripravite 30 slastnih jedi slovenske in tuje kulinarike, kot so prekmurska gibanica, kobariški štruklji, sarma in božični puding.

Mojca Razbornik: Rožice za pokušino
19,90 € 18,14 €

Zbirka receptov Rožice za pokušino je napisana z željo ohraniti tisti del slovenske ljudske dediščine, ki je v današnjih dneh morda najbolj aktualen del prizadevanj v cilju – Nazaj k Naravi!

Motnje hranjenja, Günther Reich (trda, 2009)
24,90 € 9,10 €

Ponovno odkrivanje zdrave prehrane

Prva kuharica za ljudi z motnjami hranjena, napisana na osnovi dolgoletnih izkušenj v posvetovalnici. Kako se soočiti z motnjami in jih premagati?

Nada Ćuk: Torte brez peke
12,50 € 11,40 €

V knjigi vam je na razpolago okoli sto čudovitih kreacij tort, ki hkrati sestavljajo sladko simfonijo za vašo družino in prijatelje.

Natasha Corrett, Vicki Edgson: Resnično zdravo
26,90 € 18,14 €

Knjiga je razdeljena na dva dela. V prvem pojasni zdravju koristne vidike bazičnega prehranjevanja, našteje bazična živila in poudari najkoristnejša ter razloži, kako jesti, da bi se znebili simptomov zakisanosti.

Nina Morić: Premium peciva: deserti in sladice
12,50 € 11,40 €

Pred vami je najnovejša kuharica za kremasta peciva in sladice – sadna peciva, rulade, torte in tortice, sladice brez peke, deserte v kozarcih in ostale kremaste užitke.

Nutella (trda, 2013)
12,95 € 12,34 €

30 najboljših receptov

Privoščite si 30 najljubših receptov za ljubitelje priljubljenega čokoladnega namaza!