Tescoma digitalni termometer z lopatico DELÍCIA
23,10 € 22,15 €

Digitalni termometer z lopatico meri temperaturo hrane med kuhanjem, pečenjem in mešanjem. Opremljen je s sponko za pritrditev na rob posode in odstranljivo silikonsko lopatico. Izdelan je iz premium nerjavečega jekla, ognjevzdržnega silikona in iz trpežne plastike.

Westmark termometer za pečenje
6,91 €

Pomembno je vedeti, kako dolgo moramo peči piščanca ali kokoš. Ta termometer za pečenje blagovne znamke Westmark na lestvici ne prikaže le temperature, ampak tudi simbole za različne vrste mesa za enostavno določanje pravilne temperature.

Westmark vilica s termometrom za pečenje
20,28 €

Praktična vilica z vgrajenim termometrom blagovne znamke Westmark prikazuje stanje pečenega mesa in temperaturo mesa na žaru. Je idealna za zunanje in domače pečenje mesa na žaru, saj boste z njo ustvarili odlične obroke.

Westmark termometer za zrezke, 2 kosa
7,25 €

Vsakdo ima rad drugače pečen zrezek, zato ga je za goste težje pripraviti. Pri tem vam bo pomagal termometer za pripravo zrezkov blagovne znamke Westmark – označuje tri stopnje pečenja. Z njim bo priprava tako enostavna, kot jed sama. Komplet 2 kosov.

TimeLife termometer/časovnik, dolžina 37 cm
12,84 €

Z uporabo digitalnega termometra blagovne znamke TimeLife boste vedno dosegli odlične rezultate pri peki mesa. Nastavite lahko tudi časovnik, ki bo štel čas od 1 do 60 minut. Izbirate lahko med pred nastavljenimi temperaturami za peko različnih vrst mesa.

Domo digitalni termometer
27,24 €

Digitalni termometer z iglo vam pomaga doseči profesionalne rezultate pri peki in v domači kuhinji. Steak meso je precej drago, termometer vam pomaga, da ga zapečete ravno prav in ima odličen okus.

Weis termometer za pečico
6,65 € 5,67 €

Termometer za pečico je odličen pripomoček za vse navdušene kuharje. Zahvaljujoč temu termometru boste natančno vedeli, kakšna je trenutna temperatura v pečici. Primeren za obešanje ali postavitev.

Westmark termometer za pečenje krompirja, 2 kosa
9,35 €

Odličen termometer za pečenje krompirja je primeren za vsakega kuharja. Krompir bo s tem termometrom odličen. Termometer za krompir Pomme blagovne znamke Westmark zapičite v sredino krompirja in spremljate lestvico, ko bo le-ta prikazala stanje pečenega. Komplet 2 kosov.