Westmark digitalni termometer za peko, brezžični
43 €

Praktični brezžični digitalni termometer za pečenje, s katerim lahko nadzorujete pečenje tudi z razdalje do 30 m. Opremljen je z merilno sondo iz nerjavečega jekla, ki je povezana z enoto z odpornim kablom. Lahko si izberetenastavljeno temperaturo za različne vrste mesa ali pa nastavite temperaturo po vaših željah.


Westmark termometer za pečenje
6,70 €

Pomembno je vedeti, kako dolgo moramo peči piščanca ali kokoš. Ta termometer za pečenje blagovne znamke Westmark na lestvici ne prikaže le temperature, ampak tudi simbole za različne vrste mesa za enostavno določanje pravilne temperature.


Tescoma digitalni termometer z lopatico DELÍCIA
23,10 €

21,70 €

Digitalni termometer z lopatico meri temperaturo hrane med kuhanjem, pečenjem in mešanjem. Opremljen je s sponko za pritrditev na rob posode in odstranljivo silikonsko lopatico. Izdelan je iz premium nerjavečega jekla, ognjevzdržnega silikona in iz trpežne plastike.


Westmark univerzalni termometer za kuhanje
15 €

Brez kuhinjskega termometra je zelo težko oceniti temperaturo pripravljene hrane. Igelni kuhinjski termometer blagovne znamke Westmark lahko uporabite za vse vrste hrane, vključno s tekočino.


TimeLife termometer/časovnik, dolžina 37 cm
11,80 €

Z uporabo digitalnega termometra blagovne znamke TimeLife boste vedno dosegli odlične rezultate pri peki mesa. Nastavite lahko tudi časovnik, ki bo štel čas od 1 do 60 minut. Izbirate lahko med pred nastavljenimi temperaturami za peko različnih vrst mesa.


Westmark vilica s termometrom za pečenje
17,70 €

Praktična vilica z vgrajenim termometrom blagovne znamke Westmark prikazuje stanje pečenega mesa in temperaturo mesa na žaru. Je idealna za zunanje in domače pečenje mesa na žaru, saj boste z njo ustvarili odlične obroke.


Westmark termometer za zrezke, 2 kosa
7,10 €

Vsakdo ima rad drugače pečen zrezek, zato ga je za goste težje pripraviti. Pri tem vam bo pomagal termometer za pripravo zrezkov blagovne znamke Westmark – označuje tri stopnje pečenja. Z njim bo priprava tako enostavna, kot jed sama. Komplet 2 kosov.


Westmark termometer za pečenje krompirja, 2 kosa
9 €

Odličen termometer za pečenje krompirja je primeren za vsakega kuharja. Krompir bo s tem termometrom odličen. Termometer za krompir Pomme blagovne znamke Westmark zapičite v sredino krompirja in spremljate lestvico, ko bo le-ta prikazala stanje pečenega. Komplet 2 kosov.


Kitchen Artist kuhinjska lopatica s termometrom MEN340
11,80 €

Lopatica z digitalnim termometrom je praktičen kuhinjski pripomoček. Silikonska lopatica z digitalnim termometrom z LCD-zaslonom je primerna za merjenje temperature pri pripravi testa ali omak.


Weis termometer za pečico
6,70 €

Termometer za pečico je odličen pripomoček za vse navdušene kuharje. Zahvaljujoč temu termometru boste natančno vedeli, kakšna je trenutna temperatura v pečici. Primeren za obešanje ali postavitev.


Domo digitalni termometer
27,11 €

24,80 €

Digitalni termometer z iglo vam pomaga doseči profesionalne rezultate pri peki in v domači kuhinji. Steak meso je precej drago, termometer vam pomaga, da ga zapečete ravno prav in ima odličen okus.


Ceramic Blade kuhinjski termometer in strgalo
20,76 €

19,70 €

Kuhinjski termometer in strgalo s keramičnimi rezili 3 v 1 povezuje kuhalnik, termometer in lopatico v eno orodje. Termometer meri od 0 do 250 ° C, prikazuje trenutno in ciljno temperaturo ter je opremljen z alarmom, mehka silikonska žlička ščiti površine loncev in posod.