Westmark termometer za pečenje
6,70 €

Zadnji kos!

Pomembno je vedeti, kako dolgo moramo peči piščanca ali kokoš. Ta termometer za pečenje blagovne znamke Westmark na lestvici ne prikaže le temperature, ampak tudi simbole za različne vrste mesa za enostavno določanje pravilne temperature.


Ceramic Blade kuhinjski termometer in strgalo
20,76 €
19,90 €

Kuhinjski termometer in strgalo s keramičnimi rezili 3 v 1 povezuje kuhalnik, termometer in lopatico v eno orodje. Termometer meri od 0 do 250 ° C, prikazuje trenutno in ciljno temperaturo ter je opremljen z alarmom, mehka silikonska žlička ščiti površine loncev in posod.


Westmark digitalni termometer za peko, brezžični
43,40 €

Praktični brezžični digitalni termometer za pečenje, s katerim lahko nadzorujete pečenje tudi z razdalje do 30 m. Opremljen je z merilno sondo iz nerjavečega jekla, ki je povezana z enoto z odpornim kablom. Lahko si izberetenastavljeno temperaturo za različne vrste mesa ali pa nastavite temperaturo po vaših željah.


Westmark termometer za pečenje krompirja, 2 kosa
9,10 €

Odličen termometer za pečenje krompirja je primeren za vsakega kuharja. Krompir bo s tem termometrom odličen. Termometer za krompir Pomme blagovne znamke Westmark zapičite v sredino krompirja in spremljate lestvico, ko bo le-ta prikazala stanje pečenega. Komplet 2 kosov.


Westmark termometer za zrezke, 2 kosa
7,10 €

Vsakdo ima rad drugače pečen zrezek, zato ga je za goste težje pripraviti. Pri tem vam bo pomagal termometer za pripravo zrezkov blagovne znamke Westmark – označuje tri stopnje pečenja. Z njim bo priprava tako enostavna, kot jed sama. Komplet 2 kosov.


Westmark univerzalni termometer za kuhanje
15,10 €

Brez kuhinjskega termometra je zelo težko oceniti temperaturo pripravljene hrane. Igelni kuhinjski termometer blagovne znamke Westmark lahko uporabite za vse vrste hrane, vključno s tekočino.


Westmark vilica s termometrom za pečenje
17,90 €

Praktična vilica z vgrajenim termometrom blagovne znamke Westmark prikazuje stanje pečenega mesa in temperaturo mesa na žaru. Je idealna za zunanje in domače pečenje mesa na žaru, saj boste z njo ustvarili odlične obroke.


Westmark digitalni termometer za peko
19 €

Ta digitalni termometer lahko enostavno postavite na ravno površino ali ga pritrdite z magnetom, medtem ko odporna igla meri temperaturo pečenega mesa. Zvočni signal vas opozori, ko hrana doseže določeno temperaturo. Lahko ga uporabljate tudi kot kuhinjski časovnik.


Domo digitalni termometer
27,11 €

25 €

Digitalni termometer z iglo vam pomaga doseči profesionalne rezultate pri peki in v domači kuhinji. Steak meso je precej drago, termometer vam pomaga, da ga zapečete ravno prav in ima odličen okus.


Tescoma digitalni termometer z lopatico DELÍCIA
23,10 €

15,90 €

Digitalni termometer z lopatico meri temperaturo hrane med kuhanjem, pečenjem in mešanjem. Opremljen je s sponko za pritrditev na rob posode in odstranljivo silikonsko lopatico. Izdelan je iz premium nerjavečega jekla, ognjevzdržnega silikona in iz trpežne plastike.


Weis termometer za pečico
6,70 €

Termometer za pečico je odličen pripomoček za vse navdušene kuharje. Zahvaljujoč temu termometru boste natančno vedeli, kakšna je trenutna temperatura v pečici. Primeren za obešanje ali postavitev.