Berndorf-Sandrik nož za zelenjavo Profi-Line, 10 cm
11,25 € 9,90 €

Zadnji kos!

Berndorf-Sandrik nož za zelenjavo s fleksibilnim rezilom in ergonomskim ročajem, ki se lepo prilega vsaki dlani. Ta nož je idealen za čiščenje in pripravo zelenjave, gob in solate. Serija Profi-Line se ponaša z jeklenim rezilom Rockwell 55.

Fiskars namizni nož / nož za paradižnik FF+, 11 cm
15,99 € 14,39 €

Odlična cena

Dodatni 30 % popust s promo kodo FISKARSNK30 velja do 30.11.2019 oz. do odprodaje zalog.

Namizni nož Fiskars Functional Form+ je namenjen uporabi v jedilnici. Nazobčano rezilo omogoča tudi enostavno rezanje paradižnika ali druge mehke zelenjave. Ponaša se s čvrstim ročajem, ki zagotavlja trden in varen oprijem, hkrati pa uporabniku nudi maksimalno udobje. Dolžina rezila znaša 11 cm.

Fackelmann STAR nož za zelenjavo
9,75 € 7,70 €

Nož za zelenjavo STAR od znamke FACKELMANN, v povsem srebrnem dizajnu, nudi izjemno ostrost. Odličen za enostavno in hitro rezanje in sekanje zelenjave ali sadja. Pomaga v vsaki kuhinji in spada v osnovno opremo kuharjev.

Fackelmann nož s pokrovom, samobrusilni nož, 20 cm
15,23 € 12,20 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave. Trdi deli zelene ali druge koreninske zelenjave ne bo ovira za ta nož. Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Vsebuje pokrov in zasnovo za brušenje za ohranjanje ostrine. Fackelmann samobrusilni nož z dolžino 20 cm je na voljo v dodelani turkizni barvi.

Fackelmann nož za rezanje zelenjave s zaščito, 9 cm
12,10 € 9,90 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave. Trdi deli zelene ali druge koreninske zelenjave ne bo ovira za ta nož. Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Vsebuje pokrov in zasnovo za brušenje za ohranjanje ostrine. Fackelmann za rezanje zelenjave ter za samoostrenje z dolžino 9 cm je na voljo v izjemni turkizni barvi.

Fackelmann nož za rezanje zelenjave WAVE, 23 cm
9,75 € 7,70 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje mesa in trših kosov zelenjave, predvsem zaradi rezila s premazom proti lepljenju Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož za rezanje zelenjave 23 cm WAVE je na voljo v črni barvi.

Fackelmann nož za zelenjave s pokrovom Tropical, 22 cm
5,83 € 4,60 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje mesa in trših kosov zelenjave, predvsem zaradi rezila s premazom proti lepljenju Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož univerzalni 22 cm s pokrovom, TROPICAL je na voljo v zeleni barvi.

Fiskars Namizni nož / nož za paradižnik Edge, 13 cm
16,99 € 15,29 €

Odlična cena

Dodatni 30 % popust s promo kodo FISKARSNK30 velja do 30.11.2019 oz. do odprodaje zalog.

Zaradi nazobčanega rezila lahko nož uporabljate pri večerji, za rezanje paradižnika in drugih mehkih vrst zelenjave in sadja.

KitchenAid nož za čiščenje zelenjave, 9 cm
49,95 €

Kakovosten kuhinjski nož za čiščenje zelenjave z rezilom dolžine 9 cm priznane blagovne znamke KitchenAid je praktičen pripomoček za vsako kuhinjo. Vrhunski materiali in izdelava bosta zadovoljili tudi najzahtevnejše kuhinjske mojstre.