Tefal Ingenio keramičen nož za kruh, črn, 16 cm
33,84 € 29,30 €

Zadnji kos!

Ingenio keramični nož znamke Tefal je idealen za popolno in varno rezanje kruha. Nazobljena rezila bodo poskrbela za natančno rezanje. Nož je opremljen zaščitnim obročem, tako da se rezila ne bodo dotikala podlage, ko nož pospravite.

Tefal Ingenio keramičen nož za kruh, bel, 16 cm
39,94 € 29,10 €

Ingenio keramični nož znamke Tefal je idealen za popolno in varno rezanje kruha. Nazobljena rezila bodo poskrbela za natančno rezanje. Nož je opremljen zaščitnim obročem, tako da se rezila ne bodo dotikala podlage, ko nož pospravite.

Fackelmann STAR nož za kruh
14,46 € 11,40 €

Nož za kruh STAR od znamke FACKELMANN ima polno kovinsko telo z rezilom z veliko ostrine. Nož je idealen za rezanje kruha, pekovskih izdelkov in druge suhe hrane in je pomočnik v vsaki kuhinji.

Fackelmann ergonomski nož za rezanje kruha
19,53 € 16 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje težjih kosov – ravnokar pečenega ali nekoliko starejšega kruha. Ergonomski plastični ročaj za natančnejše kroje. Fackelmann nož za rezanje zelenjave 23 cm WAVE je na voljo v črni barvi.

Fackelmann nož za kruh WAVE, 35cm
14,44 € 11,40 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje težjih kosov – ravnokar pečenega ali nekoliko starejšega kruha. Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož za rezanje zelenjave 23 cm WAVE je na voljo v črni barvi.

Fackelmann nož za kruh s pokrovom TROPICAL, 32cm
8,57 € 6,80 €

Nož z rezilom iz nerjavečega jekla za rezanje zelenjave v vaši kuhinji. Idealno za rezanje težjih kosov – ravnokar pečenega ali nekoliko starejšega kruha. Posebna obdelava, ki ne oprime hrane. Protizdrsni ročaj z obdelavo iz PP in TPR. Fackelmann nož TROPICAL v univerzalni zasnovi v velikosti 32cm s pokrovom je na voljo v sivi barvi.

Tefal Comfort nož za kruh iz nerjavečega jekla, 20 cm
10 €

Nazobčasto rezilo je idealno tudi za rezanje kruha in je izdelano v istem dizajnu Comfort linije pod blagovno znamko Tefal. Nož ima visoko kakovostno rezilo iz nerjavečega jekla in ergonomsko oblikovan ročaj iz trdnega ABS materiala.

Lamart LT2079 nož za kruh, 20 cm
9,40 €

Kuhinjski nož za kruh Lamart z lesenim ročajem. Zelo ostro rezilo iz nerjavečega jekla in ergonomičen ročaj za maksimalni učinek in varno uporabo. Ne pušča vonja in okusa na narezani hrani

Lamart nož za kruh Damas LT2043, 20 cm
14,75 € 12,40 €

Nož za kruh z ergonomsko oblikovanim ročajem, ki vam omogoča učinkovito in varno rezanje. Nož odlikuje rezilo iz nerjavečega jekla, dolgo 20 cm. Z rezanjem ne boste uničili okusa ali vonja hrane.

Tefal Ice Force nož za kruh iz nerjavečega jekla, 20 cm
14,60 €

Nož za kruh modernega dizajna je narejen iz nemškega nerjavečega jekla znamke Tefal in uporablja tehnologijo Ice Force. Zagotavlja popolno površinsko obdelavo, optimalno delovanje, dodatno moč in večjo odpornost na rjavenje.

Fiskars Essential nož za kruh, 23 cm
11,99 € 10,19 €

Nož za kruh z velikim in čvrstim nazobčanim rezilom za popolno rezanje kruha in drugo pecivo. Zahvaljujoč oblikovanemu ročaju se popolnoma prilega vaši roki. Izdelana je iz visoko kakovostnega nemškega jekla.

Fiskars Nož za kruh Edge, 23 cm
29,99 € 26,99 €

Odlična cena

Dodatni 30 % popust s promo kodo FISKARSNK30 velja do 30.11.2019 oz. do odprodaje zalog.

Nož Fiskars Edge z nazobčanim rezilom za rezanje kruha. Njegova dolžina je 23 cm.

KitchenAid nož za kruh, 20 cm
74,95 €

Kakovosten nož za kruh z rezilom dolžine 20,4 cm priznane blagovne znamke KitchenAid je praktičen pripomoček za vsako kuhinjo. Vrhunski materiali in izdelava bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše kuhinjske mojstre.