Uvex Active kolesarska čelada
70,09 €

Zadnji kos!

Čelada za kolesarjenje19 prezračevalnimi odprtinami ima 2 plasti, zaradi katerih je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Active vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in odvaja vlago.

Uvex čelada za kolesarjenje Oversize-22%
96,26 € 74,90 €

Odlična cena

Čelada za kolesarjenje24 prezračevalnimi odprtinami ima 2 plasti, zaradi katerih je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Oversize vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in ima moderen dizajn.

Uvex kolesarska čelada I-Vo CC-18%
74,04 € 59,99 €

Zadnji kos!

Kolesarska čelada18 prezračevalnimi odprtinami ima In Mould konstrukcijo, zaradi katere je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex I-Vo CC vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in se hitro suši.

Uvex kolesarska čelada Air Wing-36%
63,37 € 39,99 €

Odlična cena

Kolesarska čelada24 prezračevalnimi odprtinami ima In Mould konstrukcijo, zaradi katere je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Air Wing vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in ima moderen dizajn.

Uvex čelada Uvex Flash-41%
69,95 € 40,90 €

Odlična cena

Lahka čelada nudi zaščito, odlično prileganje in udobno nošenje.

Melon čelada Urban Active Scribble
69,90 € 62,91 €

Zadnji kos!

Lahka, varna in elegantna čelada, proizvajalca Melon, bo ščitila glavo na vaših kolesarskih podvigih. Na čeladi so motivi črt.

Spartan kolesarska čelada Tour
11,99 € 11,39 €

Zadnji kos!

Spartan Tour je čelada, primerna za uporabo na kolesu, rolki, kotalkah itd. Izdelana je iz visokokakovostnega materialov. Čelada ni samo varna, ampak tudi udobna.

Uvex čelada Race 1
132,26 € 100 €

Uvex Race 1 je izredno lahka kolesarska čelada za zahtevne kolesarje. Ta strokovno izdelana čelada v Nemčiji zagotavlja odlično prezračevanje in zaščito za kar največjo učinkovitost.

Giro čelada Atmos II Mat White/Black
105,60 €

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Atmos II Mat White/Black je primerna za hitro vožnjo na cesti in drugih terenih.

Etape kolesarska čelada Virt Light, z lučjo
31,14 €

Moška čelada za kolesarjenje ima vgrajeno LED luč, ki lahko osvetlijo ali utripa na dva različna načina. Vključuje zasnovo In-Mould, zaradi česar je čelada zelo varna in trajna. Etape Virt Light ima pralno polnilo.

MET kolesarska čelada Rivale-31%
145,58 € 99,99 €

Odlična cena

Lahka kolesarska čelada MET Rivale je prvovrstna varnostna čelada. Prešla je mnogo testiranj, zato se ponaša z dobrim uporom zraka in zagotavlja primerno zaščito ob kolesarskih aktivnostih.

Giro čelada Atmos II Bright Red/Black
105,60 €

Giro Atmos II je izjemno lahka čelada elegantne brezčasne oblike, zasnovana za hitro vožnjo in razburljive cestne in terenske izkušnje. Ta čelada za športnike in tekmovalce, združuje popolno tehnologijo, slog in dizajn.

Giro kolesarska čelada Cinder MIPS Highlight Yellow
116,10 €

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja in Mips blazinice, ki ščitijo vašo glavo. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Cinder MIPS Highlight Yellow ima antibakterijsko podlogo.

Giro kolesarska čelada Cinder MIPS Mat White
116 €

Kolesarska čelada26 zračnimi odprtinami zagotavlja popoln sistem prezračevanja in Mips blazinice, ki ščitijo vašo glavo. Vsebuje In-Mold lupino, ki odlično ščiti in je nizke teže. Giro Cinder MIPS Mat White ima antibakterijsko podlogo.

Uvex kolesarska čelada Boss Race
86,68 €

Čelada za kolesarjenje19 prezračevalnimi odprtinami ima 2 plasti, zaradi katerih je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Boss Race vsebuje antibakterijski vložek, ki je pralen in ima moderen dizajn.

Etape Biker moška kolesarska čelada
24,20 €

Moška kolesarska čelada ima 25 prezračevalnih odprtin in snemljiv sprednji šilt. Ima konstrukcijo Hard Shell, zaradi česar je čelada zelo varna in odporna. Ima varnostne odsevne elemente. Etape Biker ima prijetno oblazinjenje.

Etape Magnum moška kolesarska čelada
32,30 €

Moška kolesarska čelada ima 27 prezračevalnih odprtin in snemljiv sprednji šilt. Ima konstrukcijo In-Mold, zaradi česar je čelada zelo varna in odporna. Ima varnostne odsevne elemente. Etape Magnum ima prijetno oblazinjenje.

Oxford kolesarska čelada F15
19,99 €

Kolesarska čelada Oxford F15 je moderno oblikovana čelada, ki tehta le 300 g, kljub lahki konstrukciji pa nudi varnost in udobje. Zračniki so narejeni tako, da optimalno hladijo notranjost čelade, lupina pa je enostavna za čiščenje. Ob močnem soncu bo vaš pogled zaščitil senčnik.

Spartan čelada Skate, črna, M
11,49 € 11,20 €

Spartan čelada za odrasle je primarno namenjena varovanju vaše glave med skateboardanjem.

Melon čelada Urban Active Dotty White
69,90 € 62,91 €

Lahka, varna in elegantna čelada, proizvajalca Melon, bo ščitila glavo na vaših kolesarskih podvigih. Na čeladi so motivi belih pik.

Rulyt kolesarska čelada Sulov U4
17,50 €

Novo

Model čelade, izdelane za freestyle kolesarje Sulov U4 se odlikuje s privlačnim dizajnom in odličnim prezračevanjem (11 lukenj).

Livall BH51M mestna čelada, črna, L
131,10 €

Odprodaja

Livall BH51M je večnamenska čelada, ki vam nudi udobje in varnost na poti. Preko Bluetooth tehnologije jo lahko povežete s pametnim telefonom. Omogoča prostoročno telefoniranje in poslušanje glasbe.

Melon čelada Core
59,90 € 53,91 €

Lahka, varna in elegantna čelada, proizvajalca Melon, bo ščitila glavo na vaših kolesarskih podvigih.

Spartan čelada Fire, M
15,99 € 15,60 €

Čelada Spartan Fire za odrasle je udobna za nošnjo, hkrati bo vašo glavo varovala pred poškodbami.

Melon čelada Core
59,90 € 53,91 €

Lahka, varna in elegantna čelada, proizvajalca Melon, bo ščitila glavo na vaših kolesarskih podvigih.

Melon čelada Urban Active
69,90 € 62,91 €

Lahka, varna in elegantna čelada, proizvajalca Melon, bo ščitila glavo na vaših kolesarskih podvigih. Zasnovana je v beli barvi s črno črto.

Bell čelada Spark Mat
58,08 €

MTB čelada je primeren za kolesarje z obsegom glave od 54 cm do 61 cm. BELL Spark Mat ima integrirano oznako in razširjeno zaščito vratu, tako da lahko brez skrbi uživate v vožnji po poti. Prezračevalne odprtine zagotavljajo zadostno zračnost.