Tempish čelada Skillet Air
43,61 €

34 €

Zadnji kos!

Športna čelada je primerna ne samo za kolesarjenje, temveč tudi za linijsko drsanje, rolkanje, kakor tudi za dolgo vožnjo na skuterju. Ima notranji sloj EPS, ki učinkovito absorbira vse udarce in učinkovito zaščiti vašo glavo. Tempish Skillet Air ima številne prezračevalne šobe za prijetno prezračevanje.


Tempish čelada Hybrid
38,95 €

33 €

Zadnji kos!

Zaščitna čelada s široko paleto uporabe od rolanja do kolesarjenja. Sestavljena je iz 3 plasti. Prva in najtrdnejša plast ščiti pred udarci med padcem, druga plast je iz EPS, ki pripomore k blažitvi udarcev, tretja pa je odstranljiva obloga, ki bo vaši glavi popolnoma ustrezala. Tempish Hybrid bo zaradi svoje edinstvenosti navdušila prav vse.


Uvex kolesarska čelada Kid 1 Safari Uni
51,82 €

Kolesarska čelada za otroke z 17 prezračevalnimi odprtinami ima In Mould konstrukcijo, zaradi katere je čelada varna in odporna na udarce. Upravljanje je enostavno s pritiskom na gumb. Uvex Kid 1 vsebuje mrežo proti insektom in antibakterijski pralni vložek.


Uvex otroška čelada Kid 1 Monkey
49,95 €

36 €

Uvex otroška čelada, primerna za najmlajše (od 1 – 3 leta). Idealna za uporabo, ko so otroci sopotniki na kolesu ali skuterju.


MET čelada Crackerjack
62,35 €

58,57 €

Čelada MET Crackerjack bo postala odličen spremljevalec na izletih. Zaradi svojega obsega jo lahko uporabljajo za mladi, najstniki in ženske. Model Shell Constuction bistveno poveča življenjsko dobo čelade.


Uvex otroška čelada Kid 1 Cars
49,95 €

35,80 €

Uvex otroška čelada, primerna za najmlajše (od 1 – 3 leta). Idealna za uporabo, ko so otroci sopotniki na kolesu ali skuterju.


MET otroška čelada Genio
50,54 €

47,16 €

Otroška čelada MET Genio za varno gibanje majhnih kolesarjev s tehnologijo In-Moulding v lepem otroškem dizajnu. Preprost sistem zategovanja, povezan z LED bliskavico.


MET otroška čelada Buddy
33,63 €

31,43 €

Otroška čelada MET Buddy za varno vožnjo malih kolesarjev v atraktivnem otroškem motivu. Anti-alergijske poliestrske blazinice pomagajo obdržati glavo suho in zagotavljajo veliko udobja.


Bell ženska čelada Spark JR Mat
50,33 €

MTB ženska čelada je primeren za kolesarje z obsegom glave od 50 cm do 57 cm. BELL Spark JR Mat ima integrirano oznako in razširjeno zaščito vratu, tako da lahko brez skrbi uživate v vožnji po poti. Prezračevalne odprtine zagotavljajo zadostno zračnost.


MET kolesarska čelada Super Buddy
29,95 €

28,45 €

Met zelo vzdržljiva in kakovostna otroška kolesarska čelada. Mogoče jo je preprosto prilagoditi glavi. Nudi zaščito pred udarci, soncem, vodo in blatom.


Abus otroška čelada Smiley 2.0, črna
41,90 €

Abus otroška čelada Smiley 2.0 v črni barvi bo vašemu otroku nudila vso potrebno zaščito med vožnjo s kolesom. Ima Anti-insect mrežo in SoftTouch trakove za odlično pritrditev.