PAKET: Izpit za VHF postajo
49,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

NajhitrejŇ°a in najlaŇĺja pot do uspeŇ°no opravljenega izpita za upravljanje z¬†radijsko postajo VHF¬†GMDSS!

Damjana Dodińć: Babica, pogreŇ°am te
5 ‚ā¨

Zadnji kos!

Taja in Jan sta pońćitnice rada preŇĺivljala pri svoji babici.Nekega dne pa je babica umrla in otroka sta se prvińć soońćila z¬†izgubo ljubljene¬†osebe.

Barbara Bajd: Gremo v Postojnsko jamo
12,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Knjiga Gremo v¬†Postojnsko jamo opisuje kaj vse se skriva v¬†jami in kako pomembno je, da jo podrobneje spoznamo ter jo vedno znova obiskujemo in prouńćujemo njene skrivnosti. Po znameniti jamski poti nas vodi ilustrirani zemljevid, prvińć izrisana ¬Ľcesta¬ę, po kateri se orientiramo in si tako laŇĺje predstavljamo, kod vse nas vodi pot in kaj si lahko ogledamo ob obisku Postojnske¬†jame.

Franc Rozman: Esej o svetlobi
8 ‚ā¨

Zadnji kos!

Svetloba pritegne likovnike, fotografe, arhitekte, fizike, astronome itd. To pa je esej o¬†fizikalnih lastnostih svetlobe. Hitrost svetlobe naj bi bila enaka v¬†vseh razmerah. Razum temu teŇĺko sledi, zato nas obdajajo obńćutki, da fizikalne lastnosti svetlobe razumejo le za redki posamezniki. Pa ni tako. Razkrijmo torej meritve in znanja, ki pojasnijo lastnosti svetlobe.

Mihael ŇĹmahar: Misijonarka karizmatińćne prihodnosti
33,99 ‚ā¨

Ta knjiga je tvoja misija. Misija do boljŇ°ega Ňĺivljenja. Do Ňĺivljenja, za katerega nisi niti vedela, da obstaja. Do Ňĺivljenja, katero ti je skrito pred tvojimi ońćmi, serviralo drobtinice kruha, ki te niso nikoli nasitile. A¬†sedaj je priŇ°el ńćas, da zaŇĺiviŇ° bogato na vseh podrońćjih. Tvoja misija se je prińćela. Barve za tvojo prihodnost so tukaj. ńĆopińć tudi. Knjiga te je izbrala.

Irena Tul: Hipno Fit Planer
28,50 ‚ā¨

Predstavljamo vam rokovnik, ki bo lahko postal nepogreŇ°ljiv sopotnik na poti vaŇ°e preobrazbe. Posneta hipnoza pa bo vaŇ° trud in Ňĺeljo po spremembi le Ň°e dodatno nagradila z¬†izjemnimi rezultati in spremenjenimi navadami na¬†bolje.

Alojz Ihan: ńĆas nesmrtnosti - smrt v dobi bionike
24 ‚ā¨

Nova knjiga Alojza Ihana se ukvarja z¬†vpraŇ°anji nesmrtnosti oziroma natanńćneje ńćloveŇ°ke Ňĺelje, da bi s¬†pomońćjo novih tehnologij zamrzovanja posegal v¬†ustroj ńćloveŇ°kega Ňĺivljenja in umiranja.

Bill Watterson: Calvin in Hobbes, darilna zbirka
39,99 ‚ā¨

Komplet prinaŇ°a zbirko Ň°estih stripov o¬†legendarnih junakih Calvinu in Hobbesu. Po mnenju mnogih sodi med trojico najboljŇ°ih stripov, kar jih je kadarkoli izŇ°lo. Gre za zabaven strip o¬†duhovitih dogodivŇ°ńćinah navihanega Ň°estletnika Calvina in njegovega pliŇ°astega tigra Hobbesa.

Coralie Ferreira: Kuhajmo brez glutena
18,90 ‚ā¨

Knjiga Kuhajmo brez glutena je kuharski vodnik od nakupov do receptov. V¬†knjigi boste naŇ°li napotke za osnove kuhanja, kakŇ°na je idealna kuhinjska shramba, kje nakupujemo, kako pripravljamo jedi in najboljŇ°e recepte 100% brez glutena.

Magnet: manga revija, marec 2017
9,99 ‚ā¨

Revija prinaŇ°a ńćlanke o¬†japonski popularni kulturi. Revija Ňĺanrsko pokriva Ň°irok spekter od znanstvene fantastike do Ň°olskih romanc.

Miha Urek: Miselnost zmagovalcev
19,95 ‚ā¨

Prirońćnik je nastal na podlagi Ň°tevilnih intervjujev z¬†najuspeŇ°nejŇ°imi slovenskimi Ň°portniki. Nasvete so podali: Peter Prevc, PrimoŇĺ Kozmus, RaŇ°o Nesterovińá, Iztok ńĆop, PrimoŇĺ Peterka, Tine Urnaut, Jan MurŇ°ak, Luka BoŇĺińć, AljaŇĺ Pegan, Sebastian Skube¬†‚Ķ

Planinski zemljevid Jalovec in Mangart - 1 : 25 000
8,10 ‚ā¨

Planinski zemljevid Jalovec in Mangart¬†‚Äď 1 : 25¬†000¬†je nov zemljevid Planinske zveze Slovenije, ki obravnavano obmońćje prikaŇĺe Ň°e natanńćnejŇ°e, predvsem pa preglednejŇ°e kot je bilo to predstavljeno v¬†njegovem predhodniku.

Zdenek Miler, Katerina Miler: Krtek in ribica
12,90 ‚ā¨

Krtek in ribica se veselo igrata. Kar na lepem pa se v¬†ribniku prikaŇĺe Ň°ńćuka. Kaj bo storil Krtek? In kakŇ°no preseneńćenje ga ńćaka na koncu? O¬†tem nam pripoveduje nova slikanica.

AleҰ ҆tegar: Na kraju zapisano 5
10 ‚ā¨

Kochi, Indija

Tokrat se je prepustil domańćinom¬†‚Äď voznikom rikŇ°¬†‚Äď in skozi njihove ońći odkrival skrivnosti kraja, ki je poln notranjih nasprotij in zunanjih¬†lepot.

André Alexis: Petnajst psov
28,95 ‚ā¨

V¬†znameniti stari krńćmi v¬†sodobnem Torontu grŇ°ka bogova ob pivu skleneta nenavadno stavo. Usodna je za petnajst psov v¬†bliŇĺnji veterinarski kliniki, ki jim podarita ńćloveŇ°ko inteligenco in seveda¬†jezik.

Anja Radaljac: PuŇ°ńćava, klet, katakombe
19,90 ‚ā¨

Knjigo je teŇĺko zvrstno opredeliti, saj avtorica uporabi hibriden pristop, pri katerem osnovno zgodbo ovija v¬†razlińćne plasti teoretskega izvajanja. S¬†tem zasnuje racionalen in hkrati poveden esejistińćni roman, ki posameznika in ńćloveŇ°tvo soońća z¬†mnoŇĺico, druŇĺino, druŇĺbo in globalnim.

Anja Tuckermann, Tine Schulz: Vsi tukaj, vsi skupaj!
21,99 ‚ā¨

Uveljavljena pisateljica Anja Tuckermann, rojena 1961, je za svoja dela, v¬†katerih obravnava obńćutljive in pomembne teme in so prevedena v¬†mnoge jezike, prejela Ňĺe veńć uglednih priznanj, kot so nagrada Kurta Magnusa, nagrada bratov Grimm, nagrada Friedricha Gerst√§ckerja. Tokrat je mońći zdruŇĺila z¬†vsestransko likovno umetnico in ilustratorko Tine Schulz, rojeno¬†1981.

Annet Huizing: Kako sem po nesreńći napisala knjigo
23 ‚ā¨

Imeniten veńćgeneracijski roman o¬†odraŇ°ńćanju, o¬†medsebojnih vezeh, o¬†Ňĺalovanju in veselju, o¬†spominih in sprejemanju vsega novega, mimogrede pa tudi prirońćnik, kako napisati pravo, pravcato knjigo.