Andreja Škrabec: Fižol
27 €

Fižol – na žlico, v solati, kot glavna jed in kot sladica Knjiga prestavi kar 69 receptov, katerim skupna sestavina je fižol.

Care Santos: Laž (Mentida)
25 €

Xenia je radovedna najstnica in uspešna dijakinja, ki sanja o študiju medicine, a v zadnjem času je šola ne zanima preveč, saj se zaljubi v fanta, ki ga je spoznala preko spleta. Ker bi ga rada spoznala tudi v živo se odloči, da ga bo poiskala.

Evald Flisar: Poglej skozi okno
19,90 €

Poglej skozi okno. Vidiš neznanca, ki se naslanja na drevo in zre proti hiši? Niti ne slutiš, da ti bo neznanec postavil življenje na glavo.

Jernej Mlekuž: Kranjsko klobasanje
24 €

Zbirka Koda.Kranjsko klobasanje se sprašuje, le kakšen bi bil slovenski narod, če se ne bi mastili s to veliko gospo slovenskega naroda.

Richard Webster: Amuleti in talismani
25 €

Kako izberemo, izdelamo in uporabljamo magične predmete Richard Webster nam s svojo postopno razlago imenitno pokaže, kako ustvarimo, napolnimo in očistimo svoje osebne magične predmete za najrazličnejše namene, od ljubezenskih do finančnih.

Sibylle Lewitscharoff: Blumenberg
24,90 € 23,16 €

Orjaški, rumen, sproščen: z očarljivo samoumnevnostjo se v delovni sobi uglednega filozofa Blumenberga neke noči prikaže lev.

Vampir iz džungle Avtor: The Beastly Boys
20,99 € 19,52 €

  • Strašne zverinske zadeve
  • Takole od daleč je Ulf radoveden in igriv deček, ki živi na stari graščini. A resnica je vendarle nekoliko drugačna.
Zoran Smiljanić: Hardfuckers
30 € 27,90 €

Ponatis kultnega, nepozabnega in provokativnega stripa Hardfuckers! Se je v vseh teh letih po njegovem nastanku kaj spremenilo? Nam politika še vedno prodaja ista jajca? Se lahko iz stripa kaj naučimo?