Gorazd GoriŇ°ek: V zasneŇĺene gore
26,90 ‚ā¨

NaŇ°e police je obogatil nov vodnik po zasneŇĺenih slovenskih gorah. Predstavljenih je 55¬†tur in je namenjen Ň°irŇ°emu krogu uporabnikov.

Charlotte Roche: VlaŇĺne cone
19,90 ‚ā¨

Roman

Roman VlaŇĺne cone je ekskurzija k¬†zadnjim tabujem sedanjosti. Pogumno, brezobzirno in provokativno se upira higienski histeriji in sterilni estetiki, ki ju razglaŇ°ajo mediji, in uveljavljenemu ravnanju s¬†telesom Ňĺenske in z¬†njeno seksualnostjo.

Bojevnik
24,90 ‚ā¨

NajnovejŇ°a zgodovinska knjiga, ki vam jo predstvaljamo, Bojevnik, je knjiga spominov vojnih veteranov prve svetovne¬†vojne.

Cristy ŇĹmahar: Pisma angela varuha
18,99 ‚ā¨

Angeli. Ljubezen iz veńćnosti. ńĆudovita svetla bitja, ki so nastala samo zato, da bi varovala vas. Dokler bodo obstajali angeli, bo obstajala svetloba, bo obstajala veńćnost in bo obstajala ljubezen.

Cvetko Zagorski|: Potovanje v Tumanjan, trda
26,90 ‚ā¨

Lirińćni potopis

Bralec potuje s potopiscem po Armeniji, od Erevana mimo Leninkana, Kirakana in drugih mest in vasi v nekdanji Dseh, sedanji Tumanjan, kakor se imenuje po velikem armenskem pesniku Ovanesu Tumanjanu.

Dr. Rajiv Parti: Prebujanje po smrti
25 ‚ā¨

Resnińćna zgodba o¬†zdravnikovem popotovanju v¬†onostranstvo in znanje o¬†samozdravljenju, ki ga je prinesel od¬†tam.

Jesper Juul: Vodja krdela
24,99 ‚ā¨

Vodenje druŇĺine z¬†ljubeznijo

V¬†tej novi knjigi priznani strokovnjak za vzgojo, Jesper Juul, pokaŇĺe starŇ°em, kako najti ravnoteŇĺje v¬†druŇĺini.

Lucija Stepanńćińć: V ńćetrtek ob Ň°estih
25 ‚ā¨ 23,25 ‚ā¨

Roman V¬†ńćetrtek ob Ň°estih prinaŇ°a zgodbo, ki bi lahko bila tragedija nekega zasebnega sveta. Katarina, falirana Ň°tudentka ekonomije, se malo iz zdolgońćasenosti, malo iz maŇ°ńćevanja bivŇ°emu ljubimcu, malo pa iz strahu pred tem, da bi bila sama, spusti v¬†razmerje z¬†Davorjem, ki je, ne da bi za to vedel, HIV pozitiven¬†..

Milan Petek Levokov: Fant z zlato kitaro
21 ‚ā¨

Glavni protagonist zgodbe je zlata kitara, ki fanta Benjamina iz dolgońćasne vsakdanjosti odpelje v¬†vznemirljive svetove in se usodno poigra z¬†njegovim Ňĺivljenjem.