Smilla Lynggaard: Otroci z močno voljo
19,90 €

Življenje z otrokom z močno voljo ni vedno preprosto. Ta knjiga vam bo pomagala ustvariti družinsko življenje, ki bo upoštevalo potrebe staršev in otrok, ne da bi bilo zaradi tega treba opustiti tisto, kar je v družini najpomembnejše.

Bill Watterson: Calvin in Hobbes
9,99 €

Znanstveni napredek je naredil pok, zbirka stripov

Nova knjiga zbranih stripov o dogodivščinah Calvina in Hobbesa. Strip sodi med trojico svetovno najbolj popularnih stripov.

Alan MacDonald: Troli na počitnicah
15,90 € 9,99 €

Trolarije!

Gospod Trol se je ustavil, da bi si obrisal curek potu, ki mu je kapljal z rilca. „Lahko bi šli do tiste smrdovite luknje pod glavno ulico.“

Indijske pravljice
24,90 €

Zbirka prinaša pravljice, ki obravnavajo indijsko kulturo.

Aimé Césair: Dnevnik vrnitve v rojstno deželo in izbrane pesmi, trda
20 € 18,60 €

V tej knjigi je prvič v slovenščini objavljena pesnitev (samogovor, pamflet, kolaž, itn.) Dnevnik vrnitve v rodno deželo, ob kateri je André Breton zapisal, da je njen avtor Aimé Césaire »črnec, ki rokuje s francoščino, kot ga danes ni belca, ki bi tako znal«.

Annabel Karmel: 100 najboljših kašic
24 €

100 okusnih jedi za zdrave in zadovoljne najmlajše papavčke

Izjemna knjiga, ki ne ponuja le sto najboljših receptov za kašice, ampak nudi mamicam številne nasvete za polnovredno prehranjevanje njihovih najmlajših papavčkov potem, ko jih nehajo dojiti.

James Riordan: Krvavi tekač
15,95 € 14,83 €

Dolgi tek do svobode

Krvavi tekač je roman o prvem temnopoltem maratonskem tekaču, ki je na olimpijskih igrah zastopal Južno Afriko. Zgodbo so navdihnili resnični dogodki.

Patrick Modiano: Dora Bruder
23 €

Roman o Dori Bruder je svojevrsten poskus, kako s pomočjo literature iztrgati pozabi lepoto in grozo človeških usod, posameznikovo resničnost, ki za seboj ni pustila nobenih sledi.

Razigrana Ljubljana, Neja Morato Štucin (mehka, 2013)
23,95 € 22,27 €

10 igrivih in poučnih dogodivščin po mestu

Razigrana Ljubljana je vodič za otroke po Ljubljani. Sestavljen je iz 10 igrivih dogodivščin, ki mlade bralce popeljejo po slovenskem glavnem mestu.