PAKET: Izpit za VHF postajo
49,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

NajhitrejŇ°a in najlaŇĺja pot do uspeŇ°no opravljenega izpita za upravljanje z¬†radijsko postajo VHF¬†GMDSS!

Dragica ńĆadeŇĺ Lapajne: Od glave do portreta
27,12 ‚ā¨ 19,50 ‚ā¨

Zadnji kos!

Kiparski prirońćnik je vodnik za vse, ki bi radi vstopili v¬†kiparstvo raziskujońće in osebno. Knjiga uńćinkovito povezuje besedne in (s)likovne informacije, kar olajŇ°uje in pospeŇ°uje dopolnjevanje kiparske teorije in prakse. Didaktińćno dodelan prirońćnik odlikujeta tematska zgoŇ°ńćenost in jezikovna jasnost, zlasti pa iz njega vejeta odprtost za nove oblikovne reŇ°itve in motivacijska naravnanost.

Boris KarlovŇ°ek: Tajkun
14,60 ‚ā¨

Zadnji kos!

Drugi del trilogije, ki govori o¬†korupciji v¬†Sloveniji, obravnava resnińćno tajkunsko zgodbo, ki je ońćem v¬†Sloveniji ostala skrita.

Colin Stuart: Osupljivi atomi in neukrońćena snov
14,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

Mladi znanstvenik Znanost je to, kar se zgodi, ńće zvedavi ljudje zastavljajo vpraŇ°anja. Lahko postaneŇ° znanstvenik in razvozlaŇ° nekaj najveńćjih skrivnosti¬†sveta?

Elmar Zadra, Michaela Zadra: Tońćka G
19,90 ‚ā¨ 18,51 ‚ā¨

Zadnji kos!

Tantrińćni vodnik v¬†skrivnostni svet Ňĺenske spolnosti

¬ĽKo se dotikaŇ° tońćke G, s¬†tem nikakor ne izzoveŇ° samo fizioloŇ°ke stimulacije, temveńć se dotakneŇ° samega bistva tvoje psihe, jedra Ňĺenskosti. Tońćka G predstavlja najbolj erotińćen vhod v¬†kraljestvo podzavesti in ńće bi se posluŇĺevala psihoterapije ali meditacije, bi se sreńćala s¬†povsem enakimi temami in izkuŇ°njami¬†‚Äď tistimi, s¬†katerimi se v¬†sicer blaŇĺji obliki sreńćujeŇ° med drugim tudi v¬†tvojem vsakdanjiku.¬ę

Steve Smallman: Poseben Gost
14,97 ‚ā¨

Zadnji kos!

Zebra je zelo vznemirjena, ko prejme vabilo na zabavo od leva, kralja dŇĺungle! Toda zebrini pravi prijatelj slon posumi, da ni vse tako, kot se¬†zdi‚Ķ

Erin Hunter: Bojevniki: Ogenj in led, trda
14,99 ‚ā¨ 13,94 ‚ā¨

Zadnji kos!

Saga Bojevniki je ńćudovita pripoved iz Ňĺivljenja divjih mańćk. Serija, ki je Ňĺanru fantasy dala povsem nov pomen in odprla nove, neslutene razseŇĺnosti. Ogenj in led je druga izmed Ň°estih knjig sage Bojevniki.

Novi veliki leksikon Ňĺivali (trda, 2008)
14,50 ‚ā¨ 13,49 ‚ā¨

Zadnji kos!

V¬†tem zanimivem, pouńćnem in prirońćnem leksikonu boste naŇ°li opise veńć kot 1200¬†Ňĺivali, ki so opremljeni z¬†nazornimi fotografijami.

Annabel Karmel: Velika paparica za male papavńćke, trda
32 ‚ā¨

Zadnji kos!

Veńć kot 200¬†receptov za hitro pripravo preprostih in zdravih jedi za dojenńćke in malńćke (4.¬†prenovljena izdaja)

Klasińćna knjiŇĺna uspeŇ°nica, kuharica za dojenńćke in malńćke¬†‚Äď sedaj nova izdaja z¬†ilustracijami in novimi recepti! Od prvega izida leta 1991¬†pa do danes se je Annabelin temeljni vodnik za hranjenje dojenńćkov in malńćkov uveljavil kot klasińćno delo. Po zaslugi priporońćil od ust do ust, pohval samih otrońćińćkov in izvrstnih kritik, je knjiga v¬†svetu in tudi pri nas v¬†Sloveniji velika uspeŇ°nica.

Lea Jeranńćińć: Preko vseh meja
12,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Triindvajsetletna Nia Price je plesalka. Vendar ni navadna plesalka. Ukvarja se s¬†plesom ob drogu. Ko jo njena najboljŇ°a prijateljica prijavi na Ň°ov talentov, se ji Ňĺivljenje postavi na¬†glavo.

Andrej Kuhar: Kuharjeva knjiga, trda
24,90 ‚ā¨ 23,16 ‚ā¨

Zadnji kos!

Andrej Kuhar v sodelovanju z Edvino Novak

Z¬†Andrejem Kuharjem bomo kuhali tako kot doslej, le mnogo bolje. Z¬†drobnimi dodatki in malo drugańćnimi postopki nam kaŇĺe pot do bolj polnih in plemenitih

Biblija za otroke
11,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Biblija za otroke s¬†preprostim besedilom in ńćudovitimi ilustracijami zgodbe o¬†Bogu pribliŇĺa tudi najmlajŇ°im.

Jakob PolajŇĺer: Neverjetno enostavno in okusno
29,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Knjiga s¬†sezonskimi recepti z¬†poznanimi Ňĺivili, ki vsebujejo Ň°e praktińćni nasvet za pripravo ali nasvet o¬†pripravi druge jedi iz podobnih sestavin. V¬†knjigi najdete od kruha, jedi na Ňĺlico, testenin, jedi na Ňĺaru vseh vrst mesnih jedi, marinad za meso, sladic, vegetarijanskih jedi in vloŇĺnin.

Damjana Dodińć: Babica, pogreŇ°am te
5 ‚ā¨

Zadnji kos!

Taja in Jan sta pońćitnice rada preŇĺivljala pri svoji babici.Nekega dne pa je babica umrla in otroka sta se prvińć soońćila z¬†izgubo ljubljene¬†osebe.

David Squire: Vrtni Ň°kodljivci in bolezni, mehka
9 ‚ā¨ 8,37 ‚ā¨

Zadnji kos!

Osnovni prirońćnik za prepoznavanje ter zatiranje Ň°kodljivcev in bolezni na vrtnih rastlinah

Vrtni Ň°kodljivci in bolezni¬†‚Äď prepozno odkriti rastlinski Ň°kodljivci in bolezni lahko v¬†zelo kratkem ńćasu napravijo na vrtu pravo razdejanje, zlasti tam, kjer je skupaj posajenih veńć enakih rastlin.

Iztok KariŇĺ: Z motorjem po Sloveniji 5
6,20 ‚ā¨

Zadnji kos!

҆tajerska, Prekmurje

Karta predstavlja samostojen izdelek, namenjen predvsem motoristińćnim gostom, ki lahko sluŇĺi tudi kot avtokarta. Na avtokarti v¬†merilu 1 : 195¬†000¬†je prikazan SV del Slovenije (҆tajerska, Prekmurje), na njem pa deset izbranih izletov za motoriste.

Obljuba energijske psihologije (2013), David Feinstein (mehka, 2013)
32,90 ‚ā¨ 30,60 ‚ā¨

Zadnji kos!

Revolucionarno orodje za dramatińćno osebno spremembo

Avtorjema Energijske medicine se je pridruŇĺil eden vodilnih strokovnjakov na podrońćju energijske psihologije, da bi ustvarili inovativno knjigo, ki pojasnjuje vplivanje na energijo lastnega telesa, in sicer ne samo za izboljŇ°anje zdravja, temveńć tudi za spremembo vedenjskih in miselnih vzorcev.

Sarah Lean: Stoti konj
19,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Vńćasih stvari, ki so polomljene, ne moreŇ° popraviti sam, naj se Ň°e tako mońćno trudiŇ°.

Thiago de Moraes: Atlas mitov
34,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Pripravite se na vstop v¬†dvanajst mitoloŇ°kih svetov. Morda bi bilo dobro s¬†sabo vzeti zemljevid. Zemljevidi v¬†Atlasu mitov so posebni: kaŇĺejo, kako dvanajst izjemnih kultur vidi¬†svet.

Ava Dellaira: Ljubezenska pisma mrtvim
12,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

Vse se zańćne kot Ň°olska naloga: NapiŇ°ite pismo mrtvi osebi. Laurel si izbere Kurta Cobaina, ker ga je njena sestra, Maj, oboŇĺevala.

Barbara Bajd: Gremo v Postojnsko jamo
12,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Knjiga Gremo v¬†Postojnsko jamo opisuje kaj vse se skriva v¬†jami in kako pomembno je, da jo podrobneje spoznamo ter jo vedno znova obiskujemo in prouńćujemo njene skrivnosti. Po znameniti jamski poti nas vodi ilustrirani zemljevid, prvińć izrisana ¬Ľcesta¬ę, po kateri se orientiramo in si tako laŇĺje predstavljamo, kod vse nas vodi pot in kaj si lahko ogledamo ob obisku Postojnske¬†jame.

Damijan Ganc: Izzivi ońćetovstva po lońćitvi
29 ‚ā¨

Zadnji kos!

S¬†kakŇ°nimi izzivi se po lońćitvi soońćajo ońćetje in ostali druŇĺinski ńćlani nam v¬†svoji knjigi predstavlja Damjan Ganc, zakonski in druŇĺinski terapevt in direktor DruŇĺinskega inŇ°tituta Zaupanje v¬†Sevnici.

Don Miguel Ruiz, Mojstrstvo ljubezni
15,99 ‚ā¨

Zadnji kos!

V¬†mojstrstvu ljubezni don Miguel Ruiz osvetljuje preprińćanja in domneve, utemeljene na strahu, ki spodkopavajo ljubezen in naŇ°e odnose z¬†drugimi obremenjujejo z¬†trpljenjem in napetostmi. Da bi svoje sporońćilo navdihnil z¬†Ňĺivljenjem, nas Ruiz razsvetljuje z¬†globoko vidnimi povestmi in nam tako kaŇĺe, kako naj si pozdravimo svoje ńćustvene¬†rane.

Franc Rozman: Esej o svetlobi
8 ‚ā¨

Zadnji kos!

Svetloba pritegne likovnike, fotografe, arhitekte, fizike, astronome itd. To pa je esej o¬†fizikalnih lastnostih svetlobe. Hitrost svetlobe naj bi bila enaka v¬†vseh razmerah. Razum temu teŇĺko sledi, zato nas obdajajo obńćutki, da fizikalne lastnosti svetlobe razumejo le za redki posamezniki. Pa ni tako. Razkrijmo torej meritve in znanja, ki pojasnijo lastnosti svetlobe.

Gustav Bergstrind: Redroom
20 ‚ā¨

Zadnji kos!

Gustav Bergstrind krŇ°i tabu neizgovorljivega in postavlja vpraŇ°anja, ki si jih ne dovolimo postavljati.

Maja Debelak - Dobra vila Maja: Mońć ljubezni
19 ‚ā¨

Zadnji kos!

V¬†knjigi sem spregovorila o¬†marsińćem. O¬†tem, kako nisem mogla zanositi in se za piko na in soońćila celo z¬†zunajmaternińćno noseńćnostjo¬†‚Äď odstranili so mi jajcevod. Ko sem predelala potrebne lekcije, sem nemudoma zanosila, kljub le 50% moŇĺnosti, kajti globoko v¬†sebi sem verjela, da lahko. Torej, pogledali bomo tudi kako zanositi.

Marjan KordaŇ°: Eros in psihe
19,90 ‚ā¨

Zadnji kos!

Avtor verjame, da je prek erotińćnega odnosa v¬†ljubezni med moŇ°kim in Ňĺensko mogońće prepoznati in konńćno tudi ponotranjiti vsa etińćna spoznanja ńćloveŇ°ke humanistińćne tradicije.

Martin Krpan, Fran Levstik (trda, 2010)
14,90 ‚ā¨ 14,40 ‚ā¨

Zadnji kos!

(miniaturna izdaja)

Levstikov Martin Krpan z Vrha z ilustracijami Toneta Kralja je najbolj prepoznavna slovenska slikanica. Zdaj v posebni miniaturni izdaji!