illy mleta kava, 250 g
8,17 €

7,40 €

Mleta kava Illy je primerna za pripravo okusne skodelice espresso kave, ki vsebuje manj kot 1,5% kofeina. Temno pražena kavna zrna za mleto kavo Illy zagotavljajo pristen okus, z manj kislosti in aromatičen vonj. Pakirana je v priročni pločevinasti posodi, z vsebino 250 gramov.


illy mleta kava Dark, 250 g
8,09 €

7,20 €

Mleta kava Illy Dark ponuja močnejši okus in bolj intenzivno aromo, saj vsebuje maksimalno 1,5% kofeina. Primerna je za vse espresso kavne aparate. Uživajte v doživeti izkušnji s popolno skodelico kave, v udobju vašega doma ali službene pisarne. Paket vsebuje 250 g mlete kave.


Café Majada Jamaica Blue Mountain mleta kava, 100 g
23,40 €

Zadnji kos!

Edinstveno pražena mleta kava Cafe Majada Jamaica Blue Mountain predstavlja eno izmed najbolj znanih kav na svetu. Sestoji iz 100% kave Arabica, ki ponuja uravnotežen in nežno kiselkast okus, dopolnjen s sadnimi toni. Vsebina vrečke znaša 100 gramov.


Café Majada Kopi Luwak mleta kava, 100 g
58,25 €
56,60 €

Zadnji kos!

Edinstveno pražena mleta kava Cafe Majada Kopi Luwak predstavlja eno izmed najbolj priznanih in cenjenih kav na svetu. Sestoji iz 100% kave Arabica, ki ponuja uravnotežen in nežno kiselkast okus, dopolnjen s sadnimi toni. Vsebina vrečke znaša 100 gramov.


Jacobs Crema, 100 g
4 €

Kava Jacobs Crema je odlična instant kava s prijetno aromo in okusom, ki vas bo premamil.


Jacobs turška kava Monarch, 500 g
6,79 €

Odlična cena

Fino mleta pražena kava Jacobs Monarch je narejena iz izjemno kakovostnih kavnih zrn, skrbno zmletih, da vam že ob prvem požirku izvabi pristno Jacobs aromo.


Celmar zelena kava z ingverjem, 250 g
5,80 €

Pijte zeleno kavo, ki ima veliko prednosti za človeško telo – ker vsebuje kofein, povrne vam izgubljeno energijo, izboljšuje metabolizem, znižuje krvni tlak in holesterol. Ta kava je z dodatkom ingverja in cimeta. Celmar zrna zelene kave se ne pražijo in tako ohranijo več aktivnih sestavin. Okus je podoben čaju in kavi.


Lavazza Espresso 100% Arabica mleta kava, 250 g
5,90 €

Srednje pražena kava Lavazza Espresso v praktični dozimanjšo vsebnostjo kofeina je primerna za pogosto uživanje. Ponuja popoln okus s sadnimi odtenki in okusno peno. Pripravijo se lahko vsi kavni napitki.


Pellini Top mleta kava, 250 g
8 €

Popolna kava 100% Arabica, katere vsebnost kofeina ne sme nikoli preseči 1,7%. Zato je primerna za pogostejše uživanje. Pellini Top ponuja svilnat okus s čokoladnimi odtenki in dostojno kislostjo. Pražena v tradicionalni družinski pekarni.


Celmar zelena kava, 250 g
5,40 €

Pijte zeleno kavo, ki ima veliko prednosti za človeško telo – ker vsebuje kofein, povrne vam izgubljeno energijo, izboljšuje metabolizem, znižuje krvni tlak in holesterol. Celmar zrna zelene kave se ne pražijo in tako ohranijo več aktivnih sestavin. Okus je podoben čaju in kavi.


illy mleta kava, brezkofeinska, 250 g
8 €
7,90 €

Illy brezkofeinska mleta kava je mešanica devetih vrst 100% arabica kav, ki so po okusu in aromi srednje pražene. Kljub minimalni, 0,05%-odstotni vsebnosti kofeina, kava Illy ohranja polni, kakovostni okus po kavi.


Vergnano Espresso Casa, mleta kava, 4 x 250 g
16,86 €

14,70 €

Vergnano Espresso Casa je odlična kavna mešanica za vse, ki imajo raje nekoliko močnejšo kavo, s polnim okusom, kremasto strukturo in aromatičnim vonjem. Primerna je za pripravo okusne skodelice kave, tako doma, kot tudi v vaši službeni pisarni. Rezultat je popolno pripravljena kava, kot da bi jo ravnokar sveže zmleli. Paket vsebuje 4 pakiranja po 250 gramov.


Vergnano Gran Aroma mleta kava, 4 x 250 g
15,07 €

13,10 €

Mleta kava Vergnano Gran Aroma je bogata z okusom in aromo, zaradi česar je popolna izbira za uporabnike, ki imajo raje bolj močno kavo. Edinstvena mešanica kave Arabica in kave Robusta se dobro ujema z mlekom, zaradi česar je kot nalašč za kapučino ali kavo z mlekom. Paket vsebuje 4 pakiranja po 250 gramov.


Café Majada El Bueno mleta kava, 225 g
10,21 €
9,80 €

Mleta kava Cafe Majada El Bueno vsebujejo zrna 100% kave Arabica. Pripravljena skodelica kave ponuja uravnotežen okus z mehko kislostjo in bogato aromo. Vsebina vrečke znaša 225 g.


Lavazza instant kava Prontissimo Intenso, 95 g
7,78 €
7,50 €

Instant 100 % arabika kava za pripravo espressa ima izrazito konsistenco vonja in kreme. Vsebuje 10% mikronizirane pražene kave in kavna olja, ki dodajajo napitku njen značilni okus. Lavazza Prontissimo Intenso instant kava 95 g bo zadovoljila tudi zahtevne ljubitelje kave.


Tchibo mešanica kave Barista Intense 250 g
5,44 €

4,40 €

Mešanica kave Arabike in Robuste znane po polni aromi, ki se jo doseže s počasnim praženjem zrn. Serija Barista skriva profesionalni espresso, ki ga lahko enostavno pripravite v svojem domu. Prijetno aromo grenke čokolade, ki se meša z mehko peno, lahko uživate med pripravo tako v aparatu za kavo kot v francoskem kavomatu.


Tchibo mleta mešanica kave Barista Classic 250 g
5,44 €

4,40 €

Mleta kava 100% Arabika s polnim okusom, kar se doseže s počasnim praženjem. To je profesionalna espresso italijanska kakovost, ki jo lahko enostavno pripravite v vsakem domu. Najboljši okus boste dobili v avtomatskem aparatu za kavo, kjer boste lahko občutili polnost grenke čokolade, ki se meša z mehko peno.


mleta kava Fitness coffee Antioxidant fully active blend, 250 g
10,10 €

Ta zmes Arabike in Robuste z zdravilnimi zelišči in začimbami vsebuje antioksidante in druge zdrave snovi. Fitness Coffee kava Antioxidant fully active blend pospešuje metabolizem, saj pospešuje kurjenje maščob, pomaga pri zniževanju telesne teže, povečuje energijo in ima tudi druge pozitivne učinke.


mleta kava Fitness coffee Cannabissimo coffee, 250 g
10,10 €

Premium mleta kava iz kombinacije zrn Arabike in Robuste s konopljinimi semeni. Cannabissimo ima popolnoma nezamenljiv okus, ki ga bo zagotovo cenil vsak ljubitelj in poznavalec dobre kave. Zaradi svoje sestave krepi imunski sistem, zavira nastajanje toksinov in vsebuje številne antioksidante, ki spodbujajo zdravje.


Mövenpick mleta kava, vakuumsko pakirana, 500 g
8,88 €

8,30 €

Mleta kava Mövenpick je pridelana iz izbranih kavnih zrn Arabica, iz visoko gorskih območji. Zahvaljujoč tej lastnosti, kava zagotavlja uravnotežen okus in bogato aromo. Idealna je za pripravo v vseh espresso kavnih aparatih. Paket vsebuje 500 g mlete kave.


Jacobs Crema, 200 g
8 €

Kava Jacobs Crema je odlična instant kava s prijetno aromo in okusom, ki vas bo premamil.


Jacobs Monarch, 100 g
5,70 €

Jacobs Monarch instant kava z najboljšo aromo in bogatim okusom, ki izhajata iz najkakovostnejših kavnih zrnc in se skrivata v vsakem zrncu, da bi v svoji skodelici dobili čarobno Jacobs aromo.


Jacobs turška kava Monarch, 200 g
2,90 €

Fino mleta pražena kava Jacobs Monarch je narejena iz izjemno kakovostnih kavnih zrn, skrbno zmletih, da vam že ob prvem požirku izvabi pristno Jacobs aromo.


Dallmayr mleta kava Entcoffeiniert, 500 g
8 €

Brezkofeinska kava Entcoffeiniert blagovne znamke Dallmayr vsebuje prijeten in uravnotežen okus skoraj brez kislih tonov. 100% etiopska Arabica, ki je počasi pražena. Kava je pripravljena po receptu iz leta 1933 v tradicionalni münchenski proizvodnji.


Lavazza instant kava Prontissimo Classico, 95 g
7,78 €
7,50 €

Instant 100 % arabika kava za pripravo espressa ima izrazito konsistenco vonja in kreme. Vsebuje 10% mikronizirane pražene kave in kavna olja, ki dodajajo napitku njen značilni okus. Lavazza Prontissimo Classico instant kava 95 g bo zadovoljila tudi zahtevne ljubitelje kave.