Hario keramični kavni Dripper V60-01, rdeč
17,99 €

Zadnji kos!

Preprost aparat za kavo iz ugledne japonske družbe Hario, ki je namenjen pripravi 1 do 3 skodelice kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko naredite 200 do 360 ml slastne kave.


Banquet vrč za mleko in sladkornica Lavender, 4 kosi
9,03 €

Keramični komplet Banquet z dekoracijo sivke vsebuje vrč za mleko, sladkornico, žlico in podstavek. Ne služi zgolj, kot dekoracija na mizi ampak poskrbi tudi za elegantno servisiranje, tako boste imeli vse kar potrebujete na dosegu roke.


BARISTA&CO merica za kavo Copper, bakrena
9,37 €

Dizajnerska merica za odmerjanje kave BARISTA&Co ni zgolj lepa ampak tudi praktična. Za udobno merjenje uporabite 15 ml in 30 ml merico za kavo, kar ustreza pripravi ene ali dveh skodelic kave.


BARISTA&CO merica za kavo Gunmetal
9,37 €

Za udobno merjenje uporabite 15 ml in 30 ml merico za kavo, kar ustreza pripravi ene ali dveh skodelic kave. Dizajnerska merica za odmerjanje kave BARISTA&Co ni zgolj lepa ampak tudi praktična.


BARISTA&CO porcelanasti kavni Dripper
28,18 €

Dripper je enostavni pripomoček za pripravo ene skodelice kave. Dripper ima osnovo za enostavno postavitev skodelice, vaša kava tako teče zgolj v skodelico.


BARISTA&CO posipalec za kakav Electric Steel
15,30 €

Posipalec je odlično dopolnilo k ostalim izdelkom Barista&Co. – Material: nerjaveče jeklo s površinsko obdelavo Electric Gold. Sito BARISTA&Co je namenjen za posipanje kakava, cimeta ali sladkorja v prahu. .


BARISTA&CO šablone za dekoracijo kave, 3 kosi
9,55 €

Pripravite najboljšo kavo z odlično peno in presenetite prijatelje z napisom na kavi. Preprosto postavite enega od treh vzorcev nad peno mleka in potresite s kakavom ali cimetom. Ni se vam potrebno omejiti samo na kavo, ampak lahko okrasite tudi druge mlečne napitke ali sladice.


Hario keramični kavni Dripper V60-02, bel
19,11 €

Preprost aparat za kavo iz ugledne japonske družbe Hario, ki je namenjen pripravi 2 do 4 skodelice kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko naredite 300 do 500 ml okusne kapljične kave.


Hario keramični kavni Dripper V60-02, rdeč
24,76 €

Preprost aparat za kavo iz ugledne japonske družbe Hario, ki je namenjen pripravi 2 do 4 skodelice kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko naredite 300 do 500 ml okusne kapljične kave.


Hario stekleni Dripper V60-02, črn
17,99 €

Preprost aparat za kavo iz ugledne japonske družbe Hario, ki je namenjen pripravi 2 do 4 skodelice kave. Zahvaljujoč temu pripomočku lahko naredite 300 do 500 ml okusne kapljične kave.


TimeLife škatla za čaj, 6 predelkov
9,90 €

Novo

Lesena škatlica za organiziranje čajnih vrečk je razdeljena na 6 predelkov in bo končno poskrbela za odstranitev vseh neurejenih papirnatih škatel. Zahvaljujoč prosojnemu pokrovu boste imeli še vedno pregled nad vsebino.


TimeLife škatla za čaj s predalom, 6 predelkov
11,90 €

Novo

Praktična lesena škatla je razdeljena na dva dela. Zgornji del je razdeljen na 6 predelkov, spodnji prostor pa ima majhen predal. Sistem za shranjevanje vam bo pomagal pri organizaciji vrečk za čaj in kave. Zahvaljujoč lepemu oblikovanju lahko služi tudi kot notranji dekor. Znebite se grdih papirnatih škatel!


TimeLife zabojček za hranjenje čaja, 26 cm
10,76 €

Lesena škatla z devetimi predelki, je idealna za hrambo čaja. Time Life ponuja priročen prosojni pokrov, da boste lažje in takoj našli svoj najljubši čaj.


TimeLife zabojček za hranjenje kavnih kapsul, 34 cm
15,44 €

Ali ne veste kam shraniti kavne kapsule, da so vam vedno pri roki? Odprite leseno škatlo blagovne znamke TimeLife s petimi predelki neposredno za kavne kapsule. Vedno bodo pri roki, ampak praktično zapakirani in na svojem mestu.


TimeLife zabojček za kavnih kapsul. 26 cm
10,76 €

Lesena škatla s šestimi predelki je idealna za hrambo kave. Time Life ponuja priročen prosojni pokrov, da boste lažje in takoj našli svojo najljubšo kavno kapsulo.


BARISTA&CO sponke za vrečke, 3 kosi
9,37 €

Sponke za vrečke z dobro delujočim vzmetnim mehanizmom, dobro držijo vrečke in tudi lepo izgledajo. Sponke so odlično dopolnilo k ostalim izdelkom Barista&Co. Sponke prihajajo v elegantni zasnovi in natančni izvedbi.


TimeLife zabojček za hranjenje čaja, 9 predelkov
10,90 €

Novo

Lesena škatlica vsebuje 9 predelkov, ki vam pomagajo pri shranjevanju čajnih vrečk in vam olajšajo pripravo čaja. Zahvaljujoč prosojnemu pokrovu imate vedno pregled nad vsebino.


TimeLife škatla za čaj, 12 predelkov
11,90 €

Novo

Znebite se grdih papirnatih škatel! Lesena škatlica je razdeljena na 12 predelkov in vam bo pomagala organizirati čajne vrečke. Zahvaljujoč lepemu izgledu vam bo služila tudi kot notranji dekor.