Hario papirnati filtri za V60-01, 200 kosov
11,44 €

Zadnji kos!

Filtri za dripper Hario V60–01 so izredno občutljivi zato ne bodo prepustili tudi najbolj premleto kavo. Filtri so namenjeni za dripper, za pripravo 1 do 3 skodelic kave, to je 200 do 360 ml fine kave.

Kela posoda za mleko HERTA, 0,7 l
16,45 € 15,84 €

Zadnji kos!

Posoda za mleko Kela Herta s prostornino 0,7 litra je še posebej uporabna za pripravo in serviranje kave, vroče čokolade in drugih mlečnih pripravkov. Ta vrč izstopa zaradi visoke kakovosti obdelave in izdelavo iz nerjavečega jekla 18/10. Zagotavlja odličen dizajn, hkrati pa tudi izjemno visoko trajnost ter dolgo življenjsko dobo.

Kela filter za čaj VISION, nerjaveče jeklo, 18/10
4,67 € 3,90 €

Zadnji kos!

Filter za čaj Kela Vision 18/10 je praktična pomoč za pripravo različnih vrst čajev, pa tudi kot infuzijo začimb za kuhanje juh ali omak. Čajnik je izdelan iz nerjavečega jekla in je vrhunske kakovosti – zaradi praktične obdelave ga lahko preprosto obesite tudi na rob ročaja ali stojala, skupaj s skodelicami ali lonci.

Kela Profi cedilo za čaj in zelišča, nerjaveče jeklo, 6 cm
5,10 €

Cedilo za čaj in začimbe Kela Profi iz nerjavečega jekla bo postal nepogrešljiv praktičen pripomoček v vsaki kuhinji. Cedilo vam olajša pripravo razsutih, zeliščnih ali sadnih čajev ali ga uporabite kot cedilo za začimbe pri kuhanju omak in juh. Cedilo je izdelano iz prvorazrednega nerjavečega jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo.

Banquet vrč za mleko in sladkornica Lavender, 4 kosi
9,03 € 8,79 €

Keramični komplet Banquet z dekoracijo sivke vsebuje vrč za mleko, sladkornico, žlico in podstavek. Ne služi zgolj, kot dekoracija na mizi ampak poskrbi tudi za elegantno servisiranje, tako boste imeli vse kar potrebujete na dosegu roke.

Westmark cedilo s pokrovom
5,57 €

Cedilo s pokrovom nemške blagovne znamke Westmark je primerno za infundiranje vseh vrst čajev ali zelišč. Cedilo je izdelano iz nerjavečega jekla, ne vpliva na aromo infuzijenih čajev in ga je enostavno očistiti. Ko odstranite cedilo iz skodelice, lahko pokrov uporabite tudi kot pladenj za kapljanje. Premer cedila je 65 mm.

Hario papirnati filtri za V60-02, 200 kosov
12,42 €

Filtri za dripper Hario V60–02 so izredno občutljivi zato ne bodo prepustili tudi najbolj premleto kavo. Filtri so namenjeni za dripper, za pripravo 2 do 4 skodelic kave, to je 300 do 500 ml fine kave.

Kesper škatla za čaj s 6 pregradami, naraven les
12,80 € 12,58 €

Škatla za čaj znamke Kesper je izdelan iz lesa v naravnem videzu. Škatla ima 6 pregrad za čajne vrečke in pozoren pokrov. S pomočjo te škatle boste imeli vedno pregled nad svojimi čaji.

Banquet vrč za mleko in sladkornica HOME Coll. 4 deli
9,10 € 7,74 €

Banquet vrč za mleko in sladkornica HOME Coll. 4 kosov je štiridelni keramični set, ki vsebuje stresalnik za mleko, posodo za sladkor, žlico in krožnik. Lahko se uporablja v mikrovalovni pečici in pomivalnem stroju, vendar za popoln videz priporočamo ročno pranje. Vrč za mleko ima prostornino 260 ml in posoda za sladkor 280 ml.

Kela cedilo za kavo RONDO, nerjaveče jeklo
7,19 €

Cedilo za kavo Kela Rondo iz nerjavečega jekla za pripravo kave in drugih kavnih specialitet. Sito je izdelano iz kakovostnega nerjavečega jekla in ima praktično oko za obešanje. Njegov premer je 5 cm. Lastniki so navdušeni nad pranjem sita v pomivalnem stroju.

Kela posoda za mleko HERTA, 0,35 l
10,05 €

Posoda za mleko Kela Herta s prostornino 0,35 litra je še posebej uporabna za pripravo in serviranje kave, vroče čokolade in drugih mlečnih pripravkov. Ta vrč izstopa zaradi visoke kakovosti obdelave in izdelavo iz nerjavečega jekla 18/10. To zagotavlja odlično zasnovo in dolgo življenjsko dobo.

Kesper škatla za čaj s 6 pregradami, lesena, bela
12,80 € 12,60 €

Škatla za čaj znamke Kesper je izdelan iz lesa v belo-rjavi barvi. Škatla ima 6 pregrad za čajne vrečke in pozoren pokrov. S pomočjo te škatle boste imeli vedno pregled nad svojimi čaji.

Westmark Škatla za čajne vrečke
23,74 €

Škatla nemške znamke Westmark je zasnovana za enostavno shranjevanje in privlačno predstavitev čajnih vrečk. Škatla ima osem predelkov in pokrov z magnetom. Dimenzije krače so 28 × 16 × 9 cm. Škatla je narejena iz bambusovega lesa in pleksi stekla.

Fackelmann cedilo za čaj, motiv srca, nerjaveče jeklo
4,63 €

Fackelmann cedilo za čaj v obliki srca, bo všeč vsakemu ljubitelju dobrega čaja. To cedilo vam omogoča priročno pripravo cedilnega čaja. Narejeno je iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla in ima verigo za enostavno obešanje in rokovanje. Cedilo lahko operete v pomivalnem stroju.

Westmark Cedilo iz nerjavečega jekla, ø 7 cm
4,72 €

Cedilo nemške znamke Westmark je izdelano iz nerjavečega jekla. Ima masivno platišče, dolg ročaj in širok naslon za priročno namestitev na skodelico ali posodo. Premer cedila je 7 cm.

InnovaGoods Diver-T silikonski čajnik
12,90 € 12,51 €

Simpatičen čajnik v obliki potapljača bo navdušil vse ljubitelje čajev. Izdelan je iz silikona in je zelo enostaven za uporabo.

Kela Profi cedilo za čaj, nerjaveče jeklo, 5 cm
4,67 € 4,12 €

Cedilo za čaj Kela Profi iz nerjavečega jekla ne sme manjkati v nobeni kuhinji. To cedilo za čaj vam poenostavi pripravo razsutega, zeliščnega in sadnega čaja poleg tega pa ga lahko uporabljate tudi kot infuzor za začimbe pri kuhanju omak in juh. Za enostavno uporabi je cedilo opremljeno s praktičnim kaveljčkom, ki olajšuje obešanje na rob skodelice, kozice ali lonca.

Kela Profi cedilo za čaj in zelišča, nerjaveče jeklo, 4,5 cm
4,67 € 4,12 €

Cedilo za čaj in začimbe Kela Profi iz nerjavečega jekla bo postal nepogrešljiv praktičen pripomoček v vsaki kuhinji. Cedilo vam olajša pripravo razsutih, zeliščnih ali sadnih čajev ali ga uporabite kot cedilo za začimbe pri kuhanju omak in juh. Cedilo je izdelano iz prvorazrednega nerjavečega jekla, njegov premer pa znaša 4,5 cm.

BARISTA&CO šablone za dekoracijo kave, 3 kosi
9,91 €

Pripravite najboljšo kavo z odlično peno in presenetite prijatelje z napisom na kavi. Preprosto postavite enega od treh vzorcev nad peno mleka in potresite s kakavom ali cimetom. Ni se vam potrebno omejiti samo na kavo, ampak lahko okrasite tudi druge mlečne napitke ali sladice.

TimeLife škatla za čaj s predalom, 6 predelkov
11,80 €

Praktična lesena škatla je razdeljena na dva dela. Zgornji del je razdeljen na 6 predelkov, spodnji prostor pa ima majhen predal. Sistem za shranjevanje vam bo pomagal pri organizaciji vrečk za čaj in kave. Zahvaljujoč lepemu oblikovanju lahko služi tudi kot notranji dekor. Znebite se grdih papirnatih škatel!